216
Global Agenda
  • Jockey
    semmi extra, szhtem tokeletesen jatszhato, ha mercenery kuldiket csinalsz az hív rendesen, en fokepp azt jatszom, neked lehet erdemes par pve missiont is csinalnod
    robom van nekem is high lvl, mivel a skill respec 0a ktg-ű, így nyugodtan tesztelheted mi fexik neked, ált 2 irányba szoktak fejlődni, az 1ik ha device oldarla gyursz, itt a középső ágat érdemes húzni, de abalance ágból a +powerpoolt érdemes kiszedni, utánaq menj baléance ágra, itt meg értelemszerűen pakolgathatod
    van a drobo verzió, ez a drone-s robo, itt a drone ágat húzod és idkorlátos létezésű drone-ket tudsz kirakni, amik automatice támadják a célpontokat
    én azt javaslom az elsővel kezd, az jó pvpre és pve-re is, és legalább ki tanulod hogy működnek
    Halálnál semmi negatív effekt van ez a játék nem erről szól
    lvl10től tudsz menni merc missionokre, érdems ott ráakadni más robokra és megnézed kb hova rakják a turreteket stb hogy játszanak
    legközelebb szerdán tudok lenni, de inkább csütörtökön, majd rádüzenek ha online leszel, és megyünk pár kört együtt pve-be is meg pvp-be is ha gondolod..13as robod mellé tudok társítani egy medic-t vagy assaultot is , majd meglátjuk melyik kell..
  • Zomil
    Zomil néven megtalálsz :)
    Amugy azt hittem, van vmi nagyobb magyar klán, de ezek szerint nincs.
    De remélem a játék azért annyira nem kihalt.
    Kb. fél éve játszottam a triallal azota ugy vettem észre elég sok minden változott, mert nem ilyenre emlékszek :D Pl. külsö terület ha jól tudom akkor még nem volt ugye?
    Halálnál van valami negativ effect? mert én nem vettem észre.

Amugy valami tanács egy kezdönek? Jelenleg 13-as robotics vagyok.
  • Jockey
    passz, nem nagyon tudok rola, de ingame nevem Zuzda, ha gondolod 2 klikk csinalni egy agency-t en mai napig jatszogatok vele, karim is van minden szinten, szal tudok segiteni..:-)
    2200FT vicc amugy is, es gyakorlatilag ennyi penzbol szinte semmilyen korlatozas nelkul jatszhatsz..
    írdb be aneved meg, higy mikor szandekozol online lenni, bekukkantani be tudok, de szerdaig kis intenzitassal vagyok, mert tanulnom kell..:-)
  • Zomil
    Most kb. 2200Ft-ért meg lehet venni az 50%-os akcio miatt, erre még rájön a 30%-os kupon :)
    Remélem nem bánom meg. :)
    Van valami magyar ügynökség ahova egy kezdö csatlakozhat?
  • Jockey
    1er megveszed utana nem kell fizetni erte
    en mai napig szoktam tolni alkalmankent, nagyon jo kis gamma mmofps es ne varj nagy nyitott tereket de team alapu jatekkent nagyon szorakoztato sztem
  • Prince23
    Ez havidíjas MMO? fizetni kell érte mindent?

Kicsit érdekel a játék, bár a metascore-on 70 pontra áll a játék :S
  • Felgolos
    Mi újság a játékkal? az uj patch hoztak változásokat?
  • DarkBlade
    Szasz.

Key élesítéséhez leírás itt.
  • RBandi
    Meg is van a hiba miért nem megy:))) Lámaság volt.
    Én az aktiváló kóddal akartam a stream-en az instalt elindítani, ami persze hogy nem megy. Triál install kód most nincs:(
  • RBandi
    Kösz a választ.

Ott néztem,azt mondják van triál, meg más honlap is említi és be is linkelik azt az oldalt. Már 2 címet is reg.-eltem, mindegyikhez kaptam triál kódot, aktívba is van, de a stream azt írja ki hogy hibás kulcs.
    Nagyon bejönnek a játék videói, nagyon jó a hangulata, no meg a tech. Dem vagyok nagy RPG-s, ezért szeretném elötte tesztelni, a Mass Effect 2 bejött, úgy látom ez is hasonló. Igen akcios...

Na azért próbálkozom tovább, csak összejön valahogy a teszt.
  • Jockey
    a hivatalos honlapon nézd meg, de lehet nincs most trial..
    amúgy a steamen kicsit körülményesebb a kulcs aktiválás, próbálkozz, mert ha kaptál valahol kulcsot mostanság sztem akkor működnie kéne..
    amúgy meg sztem megéri megvenni, nincs havi előfizú és sztem egyik legjobb scifi shooter és most jött sandstrom2, már külső tereppel is...
    az áérát simán megéri, ha jól tudom steamen akciós is..
  • RBandi
    Ott akadok el, hogy a stream, nem veszi be a kódot amit a global agenda weben kapok a reg után.
    Leállították volna a triált?
  • RBandi
    szevasztok!

Kövezzetek meg, de nagyon durván, de b**** meg ,nem tudom leszedni a triált. Már regisztráltam a weblapjukon, stream reg.-em is van... 2 napja próbálom.
    Tetszik a játék, de mielőtt megvenném azért kipróbálnám (zsákbamacska végett).
    Valaki akinek nem nagy gond, légy szíves írja le mi a teendő.
    Előre is kösz.
    Biztos én vagyok a láma, de nem megy.
  • Supa
    Julius 2-6ig tesztszeveren elerheto az 1.35 verzio(phase 2)raiddel,open zoneval es sok minden massal.Bovebb info innenKellemes tesztelest mindenkinek engem is ott fogtok megtalalni a kovetkezo par napban,ha esetleg valaki szeretne csatlakozni a CybrGulashba jelentkezzen itt vagy ingame
  • DarkBlade
    Mire vártok?
    Csináljatok új ügynökséget.
    Én azonnal megyek oda. :)
  • Supa
    CybrGulash vezetoseget szeretnem elerni.Sracok jelezzetek itt vagy ingame hogy akartok e meg jatszani vagy sem,lenne par ember aki szivesen csatlakozna az agencyhez viszont nincs aktiv leader,officer akinek lenne invite joga.Ezuton kernek invite jogot,vagy jelezzetek ha mar nem akartok jatszani es akkor a meglevo aktiv tagokkal csinalunk egy masik agencyt.Remelem visszajottok aztan lehetne AvAzni vegre + ha minden igaz augusztusban jon 1.3phase2 aztan lesz raid meg warzone ahova nem eleg 4 ember
  • Zomil
    igy viszont már lehet ujra érdekel a játék :D
  • Vamp17
    Röviden: Guild Wars modell. kb felevente uj kieg, 5-6ezer penzert, amugy pedig full ingyenes.
  • Supa
    Havidijmentes Global Agenda reszletek itt
  • Vamp17
    Gondolom a mai bejelentes utan (havidijmenstes lesz a jatek) megugrik a jatekosok szama! amugy most kell sietni, a steamen akcios a cucc!
  • Supa
    CybrGulash neven van egy magyar agency,azt nem mondom hogy tul aktiv lenne de 1.3 ota van kb 6-7 ember aki jatszik kb napi szinten valamennyit.Engem Kismaka neven megtalalsz ha szeretnel kozosen pve/pvpzni
  • Jockey
    szia
    egyenlore nem nagyon tudom, en tolom ahogy tudom, Zuzda neven megtalalsz, epp eu klanban vagyok, de sok ertelme nincs, mert mindenki rambozik..:)
    ha elertem a szintet stb sztem keresek valami normalisat..
  • DarkBlade
    Üdv all.

Van valami magyar csoportosulás a játékban?
  • Jockey
    hmm kicsit elkedvtelenedtem..:-)
    robo-l probálkozom, de sajna mindenhol robot látok...
    drasztikusan visszavették az xp-t is a pve missionökért, jelenleg leragadtam lvl15 körül, igaz úgy, hogy tesztelek más karit is.
    Ami még tetszene az az assault, de nemtudom mennyi életképes pvp-be sajna+mintha nekem kicsit túl gyenge lenne pve-be is, 1 healer nem tud kihealelni soxor normál trash mobokons sem. Igaz medium sec-en próbálkozom lvl7es karival, de lentebbi sec-be semmi képp nem akarok menni, mert akkor sosem fog nőni.
    Robo-l is az a bajom, hogy inkább már high secbe kéne partizánkodnom a normálisabb xp miatt, de a sok pug ott már nagyon csökkenti az sikeres végkifejletet. mediumban meg kapok 900xp-t...
    Nem tetszik az sem, hogy szétszedték a sorbanállást, most ha éppen nem hív eu akkor lépjek ki a sorból és nézzem meg hív-e us-be, pedig ott sincs rá garancia..
    összeségébe nekem amúgy tetszik a gamma, mert beugrasz 1 órára és elvileg tudsz játszani, de mondjuk, hoigy fogom elérni a lvl50et, azt kurvára nem vágom...
  • Zomil
    Ugyan késve kicsit, de köszi a válaszokat. Terveztem a játék megvételét, de igy h havidijat is kérnek nehány +tartalomért nem éri meg számomra :S
  • Supa
    Nem sikerult bevenni senkit ugy tudom.Egyik srac(triand)most irt jatekban hogy jonne ha van idod bejohetnel aztan bevehetned a jelentkezett emberkeket es az sem baj ha benntmaradsz aztan jatszhatnank egyutt
  • Tababo
    Sikerült a bevenni az emberkéket?
    Ma egész nap elérhető leszek. Írj ide aztán loggolok be.

Gondolom lóvé miatt darabolták szét, meg fent akarják tartani az érdeklődést.
  • Supa
    Azt nem ertem miert kellett ennyire szetdarabolni ezeket a patcheket,raid pl tesztelheto volt mar az utobbi idoben
  • Supa
    Cybrgulashbol egy officer vagy a leader feljohetne ma delutan van par emberke aki belepne a klanba,vagy ha megoldhato kernek szepen invite jogot aztan amig inaktivak vagytok ineznem a tagfelvetelt
  • Tababo
    Nincs mivel 4 fázisos patch lesz.
    Magyar ismertető
    Ja igen és még nincs havidíj, gondolom a 4. patch végére akarják bevezetni.
  • Supa
    Sandstorm phase 1 ismerteto
  • Supa
    Raid sincsen
  • Supa
    Aki nem elofizeto annak NINCS:AVA,pve highsec folott(max,ultra max,doubleagent)kb ennyi.Ja es meg elofizetok kapnak napi x tokent
  • Jockey
    en trial-l voltam ma bent, de nem tudom meddig lehet fejlodni, ez nem volt teljesen tiszta...
    nagyon sok minden valtozozz es meg nics vege, kicsit kaotikus nekem meg, de majd tisztul..
    sztem siman probalj meg belepni aztana majd latod mi a helyet..:-)
    ami kevesbe tetszik, mintha vissza vettek volna a mission xp-ket, nem is kicsit, mondjuk nem igazabol ertem miert jo ez..mert szetbontogattak es tudsz valasztanui melyik regio szerveren megy a quoue, de en ezt is faszsagnak tartom, jobb az ha osszesorsol, mert igy nem tudod hol neptelenebb a hely..:-p
  • Zomil
    Sziasztok!
    Látom kijött az 1.3 frissités és sok mindent változtattak, régebben kiprobáltam a trialt. Most akkor, h van ezentul havonta kell fizetni a játékért v mi?(valami ilyesmit olvastam)
  • Tababo
    25% árengedménnyel vásárolható a játék. Ennyi pénzért azért már megéri megvenni.

Steam
  • Optimus Prime
    eladom, próbálok regisztrálni itt, de az istennek nem hagy. Persze már van regisztrációm, meg volt triálom, de azóta újítottak. Meg a mail sincs meg, amiben a kulcs volt.
    Állandóan a felhasználó név nem jó 4 és 15 karakter legyen, számok és spéci karakter nélkül. Ez így is volt, mind a 10 alkalommal mégse megy.
  • Tababo
    Elég gáz hogy fizetni kell majd +tartalomért.
    Amikor először probáltam az AvA-t azt hittem valami hatalmas nagy dolog...semmi extra pontfoglalós pvp azt kancs.
    Ezért biztos nem fogok előfizetni.

EU szerók üresek ezért menjél amcsira játszani ahol meg laghegyek vannak...

Voltam párszor nemzetköziben AvA-zni. Mondanom sem kell legtöbbször respawn helyig vissza szorítottak minket és mi voltunk a támadók.
    5medic+5assult ez jelenleg a "pro" felállás.

Nem sírásnak szántam de a semmiért pénzt kérni pofátlanság.
    Az ava úgy ahogy van rakás fos...ahhoz képest amit ígértek.

Fizetnék én havonta érte csak legyen miért de ez kevés és még kevesebben fognak maradni ha ezt komolyan gondolják. Free játékok sorsára fog jutni és azt tudjuk milyen "csodálatos".

VICC
    Akkor inkább kérjenek pénzt a kiegért mint itt szenvedni...pfff
  • Supa
    Ha tesztszerveren generalsz karit egybol lvl39 lesz,kapsz hozza 100K creditet,100 conquest es 400 mercenary tokent.Lehet tesztelni normalisan.Bekerult a 10vs10 arena pve missionokert is jar token reward highsectol.A 100/400 tokent accra kapod nem karakterre
  • Since
    Valaki tud arról valamit hogy a zöld itemeket nem lehet átvinni 1.3-ba automatikusan törlik őket?