Global Agenda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
A "témát" meg dobjuk <#alien>#alien>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
★ 汤姆 李
Különben tölthetem le szaros kis netemmel(#154) így örülök ha estefelé már meglesz😄
★ 汤姆 李
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
De hogy már itt is...<#wave>#wave>
Köszi!!
★ 汤姆 李
Most csak a havidíj lett eltörölve vagy egészében F2P lett?Letöltöm,regisztrálok és játszok vagy meg kell venni még mindig az alap játékot?
★ 汤姆 李
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Free-to-Play
� No Level Restriction
� Ability to earn all of the game's current items without spending real money.
� Access to all of the game's current playable content, including:
o Sonoran Desert Open Zone
o Special Ops PvE (1- to 4-person Co-Op)
o 10v10 Mercenary PvP
o 4v4 Arena PvP
o Double Agent PvPE
o 10-person Defense Raids (including the new Dome Defense Mission coming in version 1.4).
o Agency vs Agency Gameplay (AvA)
Elite Agent - One-time purchase of $19.99 (�13.99 GBP, �15.99 EUR)
� Earn End-of-Mission XP at twice the rate of a Free-to-Play user
� Earn End-of-Mission Credits and Tokens at twice the rate of a Free-Play user
� Earn End-of-Mission Elite Loot upon winning an instanced PvE or PvP match
� Choose which PvP game types you would like to play when queuing for Mercenary PvP.
� Access the Auction House
� Access In-Game Mail
� Less restrictive chat capabilities
� No ads for in-game voice
� Ability to create Agencies
� Higher Login priority
Both Free-to-Play and Elite Agent players can optionally purchase Boosters within the Global Agenda webstore. For a timed period, Boosters will:
� Double XP, Tokens and Credits earned in Game
� Provide 2,000 tokens a day for free
� Provide an extra end-of-mission Boost Loot drop
Könnyen kezelhetõ, és elég pontosan tudom irányítani, pedig én nagyon ügyetlen vagyok az ilyen játékokban.
magyar klan szerintem nincs jelenleg
Zuzda neven tudsz felvenni friendsbe
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
robom van nekem is high lvl, mivel a skill respec 0a ktg-û, így nyugodtan tesztelheted mi fexik neked, ált 2 irányba szoktak fejlõdni, az 1ik ha device oldarla gyursz, itt a középsõ ágat érdemes húzni, de abalance ágból a +powerpoolt érdemes kiszedni, utánaq menj baléance ágra, itt meg értelemszerûen pakolgathatod
van a drobo verzió, ez a drone-s robo, itt a drone ágat húzod és idkorlátos létezésû drone-ket tudsz kirakni, amik automatice támadják a célpontokat
én azt javaslom az elsõvel kezd, az jó pvpre és pve-re is, és legalább ki tanulod hogy mûködnek
Halálnál semmi negatív effekt van ez a játék nem errõl szól
lvl10tõl tudsz menni merc missionokre, érdems ott ráakadni más robokra és megnézed kb hova rakják a turreteket stb hogy játszanak
legközelebb szerdán tudok lenni, de inkább csütörtökön, majd rádüzenek ha online leszel, és megyünk pár kört együtt pve-be is meg pvp-be is ha gondolod..13as robod mellé tudok társítani egy medic-t vagy assaultot is , majd meglátjuk melyik kell..
Amugy azt hittem, van vmi nagyobb magyar klán, de ezek szerint nincs.
De remélem a játék azért annyira nem kihalt.
Kb. fél éve játszottam a triallal azota ugy vettem észre elég sok minden változott, mert nem ilyenre emlékszek 😄 Pl. külsö terület ha jól tudom akkor még nem volt ugye?
Halálnál van valami negativ effect? mert én nem vettem észre.
Amugy valami tanács egy kezdönek? Jelenleg 13-as robotics vagyok.
2200FT vicc amugy is, es gyakorlatilag ennyi penzbol szinte semmilyen korlatozas nelkul jatszhatsz..
írdb be aneved meg, higy mikor szandekozol online lenni, bekukkantani be tudok, de szerdaig kis intenzitassal vagyok, mert tanulnom kell..:-)
Remélem nem bánom meg. 😊
Van valami magyar ügynökség ahova egy kezdö csatlakozhat?
en mai napig szoktam tolni alkalmankent, nagyon jo kis gamma mmofps es ne varj nagy nyitott tereket de team alapu jatekkent nagyon szorakoztato sztem
Kicsit érdekel a játék, bár a metascore-on 70 pontra áll a játék :S
Én az aktiváló kóddal akartam a stream-en az instalt elindítani, ami persze hogy nem megy. Triál install kód most nincs😞
Ott néztem,azt mondják van triál, meg más honlap is említi és be is linkelik azt az oldalt. Már 2 címet is reg.-eltem, mindegyikhez kaptam triál kódot, aktívba is van, de a stream azt írja ki hogy hibás kulcs.
Nagyon bejönnek a játék videói, nagyon jó a hangulata, no meg a tech. Dem vagyok nagy RPG-s, ezért szeretném elötte tesztelni, a Mass Effect 2 bejött, úgy látom ez is hasonló. Igen akcios...
Na azért próbálkozom tovább, csak összejön valahogy a teszt.
amúgy a steamen kicsit körülményesebb a kulcs aktiválás, próbálkozz, mert ha kaptál valahol kulcsot mostanság sztem akkor mûködnie kéne..
amúgy meg sztem megéri megvenni, nincs havi elõfizú és sztem egyik legjobb scifi shooter és most jött sandstrom2, már külsõ tereppel is...
az áérát simán megéri, ha jól tudom steamen akciós is..
Leállították volna a triált?
Kövezzetek meg, de nagyon durván, de b**** meg ,nem tudom leszedni a triált. Már regisztráltam a weblapjukon, stream reg.-em is van... 2 napja próbálom.
Tetszik a játék, de mielõtt megvenném azért kipróbálnám (zsákbamacska végett).
Valaki akinek nem nagy gond, légy szíves írja le mi a teendõ.
Elõre is kösz.
Biztos én vagyok a láma, de nem megy.<#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav>
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Csináljatok új ügynökséget.
Én azonnal megyek oda. 😊
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein