Global Agenda

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy 500mb-os update megy kb 3 órája nálam.Idõbe kezdjétek el frissíteni mert kurva lassú..

★ 汤姆 李

★ 汤姆 李

★ 汤姆 李

Uh, mert az tényleg JÓ is volt! Nagyon kár érte.

A "témát" meg dobjuk <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Optimus Prime
Nem, ezt hívják annak, ha nincs pénzed. Bár MMO lenne az utolsó, amire költenék játék. Átlag 2-3 hét alatt megunom a béta tesztek alatt bármelyiket. Egyedül a Tabula Rasa-t szerettem.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Igen, ez hívják hozzáállás kérdésének. Van aki támogatja a fejlesztõket hogy adott játékuk jobb legyen, több legyen, van aki nem. Örök téma, nem kell ragozni. Csak eszembe jutott. Én mióta megjelent, jól elvagyok vele, nem lesz ez másként késõbb sem.

Mennyi az update?1GB alatt vagy több?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Én is végignéztem az elite-ben foglalt extra dolgokat.Nem vettem észre olyan dolgot,hogy hátrányba lennének f2p játékosok.

Különben tölthetem le szaros kis netemmel(#154) így örülök ha estefelé már meglesz😄

Optimus Prime
Szerintem épp elég free ahhoz, hogy ne akard megvenni. Hisz átlagos játékosnak szinte semmivel se nyújt többet az Elite. Én örülök, hogy eddig egy akcióba se ugrottam fejest.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ez a game is megvan már "évek óta" <#alien>

Solid Snake
Poxxi Te visszamennyé innen a Lotro-ba mán <#papakacsint>
De hogy már itt is...<#wave>
Ez a játék sose volt havidíjas. Csaj meg kellett venni egyszer és játszhattál, álá Guild Wars. Az ingyenes verzió bizonyos funkcióiban most is korlátozva van, de ettõl függetlenül F2P.

Ohh profi,szólok is havernak azonnal töltse le azt dél körül már ki is próbálhatom<#worship>
Köszi!!

Solid Snake
Itt van minden tudnivaló. "Letöltöm,regisztrálok és játszok" <#eljen>
Hali!
Most csak a havidíj lett eltörölve vagy egészében F2P lett?Letöltöm,regisztrálok és játszok vagy meg kell venni még mindig az alap játékot?

Ha valaki úgy dönt beinvesztál a játékba és szeretné feláron megvenni az szóljon. Van 10db 50% -os kuponom.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Optimus Prime
Készítettem egy bannert, kicsit nagy lett, bár méretezni lehet. 4 féle háttér variációra készítettem el:
Banner1
Banner2
Banner3
Banner4

Optimus Prime
Itt is a Free Agent! Tegnap késõig toltam a bS2-t és utána láttam frissít a Steam a Global Agenda-t.

Én a trialt nyomom HexexHUN néven !!
Optimus Prime
Nekem is ma jött a mail az újításról. Hát, elõbb-utóbb minden ingyenes lesz, nem hiába vártam. Most már csak a Star Trek Online-ra várok...

Zomil
akiknek megvan a játék ugye automatikusan a 2. csoportba kerülnek? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lolSL
ingyenes lesz hamarosan.

Free-to-Play
� No Level Restriction
� Ability to earn all of the game's current items without spending real money.
� Access to all of the game's current playable content, including:
o Sonoran Desert Open Zone
o Special Ops PvE (1- to 4-person Co-Op)
o 10v10 Mercenary PvP
o 4v4 Arena PvP
o Double Agent PvPE
o 10-person Defense Raids (including the new Dome Defense Mission coming in version 1.4).
o Agency vs Agency Gameplay (AvA)

Elite Agent - One-time purchase of $19.99 (�13.99 GBP, �15.99 EUR)
� Earn End-of-Mission XP at twice the rate of a Free-to-Play user
� Earn End-of-Mission Credits and Tokens at twice the rate of a Free-Play user
� Earn End-of-Mission Elite Loot upon winning an instanced PvE or PvP match
� Choose which PvP game types you would like to play when queuing for Mercenary PvP.
� Access the Auction House
� Access In-Game Mail
� Less restrictive chat capabilities
� No ads for in-game voice
� Ability to create Agencies
� Higher Login priority

Both Free-to-Play and Elite Agent players can optionally purchase Boosters within the Global Agenda webstore. For a timed period, Boosters will:
� Double XP, Tokens and Credits earned in Game
� Provide 2,000 tokens a day for free
� Provide an extra end-of-mission Boost Loot drop

6 euroért én megvettem. Nem bántam meg, szerintem elég jó.
Könnyen kezelhetõ, és elég pontosan tudom irányítani, pedig én nagyon ügyetlen vagyok az ilyen játékokban.

Optimus Prime
Steamen most 75%-os leárazás van. A demó után nekem még ez is sok.

Jockey
en olvasgatom, neha be is lepek par korre
magyar klan szerintem nincs jelenleg
Zuzda neven tudsz felvenni friendsbe

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

remélem valaki még néha olvasgatja ezt. Magyar Klán található a játékba ?
én megvettem a játékot és nem bántam meg nagyon tetszik csináltam egy Robotics meg egy Recon karit is de maradok a Reconnál az fekszik nagyon 😄
vear
Mostantól még 18 órát 6,24 EUR a játék Steamen. Most vegyétek, most olcsó!

Zomil
Még 1 kérdés: a cured! küldi után nincs több quest?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Amugy zene nincs a játékban? mert nem igazán emlékszek, h halottam volna valamikor :S

Jockey
semmi extra, szhtem tokeletesen jatszhato, ha mercenery kuldiket csinalsz az hív rendesen, en fokepp azt jatszom, neked lehet erdemes par pve missiont is csinalnod
robom van nekem is high lvl, mivel a skill respec 0a ktg-û, így nyugodtan tesztelheted mi fexik neked, ált 2 irányba szoktak fejlõdni, az 1ik ha device oldarla gyursz, itt a középsõ ágat érdemes húzni, de abalance ágból a +powerpoolt érdemes kiszedni, utánaq menj baléance ágra, itt meg értelemszerûen pakolgathatod
van a drobo verzió, ez a drone-s robo, itt a drone ágat húzod és idkorlátos létezésû drone-ket tudsz kirakni, amik automatice támadják a célpontokat
én azt javaslom az elsõvel kezd, az jó pvpre és pve-re is, és legalább ki tanulod hogy mûködnek
Halálnál semmi negatív effekt van ez a játék nem errõl szól
lvl10tõl tudsz menni merc missionokre, érdems ott ráakadni más robokra és megnézed kb hova rakják a turreteket stb hogy játszanak
legközelebb szerdán tudok lenni, de inkább csütörtökön, majd rádüzenek ha online leszel, és megyünk pár kört együtt pve-be is meg pvp-be is ha gondolod..13as robod mellé tudok társítani egy medic-t vagy assaultot is , majd meglátjuk melyik kell..

Zomil
Zomil néven megtalálsz 😊
Amugy azt hittem, van vmi nagyobb magyar klán, de ezek szerint nincs.
De remélem a játék azért annyira nem kihalt.
Kb. fél éve játszottam a triallal azota ugy vettem észre elég sok minden változott, mert nem ilyenre emlékszek 😄 Pl. külsö terület ha jól tudom akkor még nem volt ugye?
Halálnál van valami negativ effect? mert én nem vettem észre.

Amugy valami tanács egy kezdönek? Jelenleg 13-as robotics vagyok.

Jockey
passz, nem nagyon tudok rola, de ingame nevem Zuzda, ha gondolod 2 klikk csinalni egy agency-t en mai napig jatszogatok vele, karim is van minden szinten, szal tudok segiteni..:-)
2200FT vicc amugy is, es gyakorlatilag ennyi penzbol szinte semmilyen korlatozas nelkul jatszhatsz..
írdb be aneved meg, higy mikor szandekozol online lenni, bekukkantani be tudok, de szerdaig kis intenzitassal vagyok, mert tanulnom kell..:-)

Zomil
Most kb. 2200Ft-ért meg lehet venni az 50%-os akcio miatt, erre még rájön a 30%-os kupon 😊
Remélem nem bánom meg. 😊
Van valami magyar ügynökség ahova egy kezdö csatlakozhat?

Jockey
1er megveszed utana nem kell fizetni erte
en mai napig szoktam tolni alkalmankent, nagyon jo kis gamma mmofps es ne varj nagy nyitott tereket de team alapu jatekkent nagyon szorakoztato sztem

Prince23
Ez havidíjas MMO? fizetni kell érte mindent?

Kicsit érdekel a játék, bár a metascore-on 70 pontra áll a játék :S

Felgolos
Mi újság a játékkal? az uj patch hoztak változásokat?

Szasz.

Key élesítéséhez leírás itt.

Meg is van a hiba miért nem megy😊)) Lámaság volt.
Én az aktiváló kóddal akartam a stream-en az instalt elindítani, ami persze hogy nem megy. Triál install kód most nincs😞
Kösz a választ.

Ott néztem,azt mondják van triál, meg más honlap is említi és be is linkelik azt az oldalt. Már 2 címet is reg.-eltem, mindegyikhez kaptam triál kódot, aktívba is van, de a stream azt írja ki hogy hibás kulcs.
Nagyon bejönnek a játék videói, nagyon jó a hangulata, no meg a tech. Dem vagyok nagy RPG-s, ezért szeretném elötte tesztelni, a Mass Effect 2 bejött, úgy látom ez is hasonló. Igen akcios...

Na azért próbálkozom tovább, csak összejön valahogy a teszt.
Jockey
a hivatalos honlapon nézd meg, de lehet nincs most trial..
amúgy a steamen kicsit körülményesebb a kulcs aktiválás, próbálkozz, mert ha kaptál valahol kulcsot mostanság sztem akkor mûködnie kéne..
amúgy meg sztem megéri megvenni, nincs havi elõfizú és sztem egyik legjobb scifi shooter és most jött sandstrom2, már külsõ tereppel is...
az áérát simán megéri, ha jól tudom steamen akciós is..

Ott akadok el, hogy a stream, nem veszi be a kódot amit a global agenda weben kapok a reg után.
Leállították volna a triált?
szevasztok!

Kövezzetek meg, de nagyon durván, de b**** meg ,nem tudom leszedni a triált. Már regisztráltam a weblapjukon, stream reg.-em is van... 2 napja próbálom.
Tetszik a játék, de mielõtt megvenném azért kipróbálnám (zsákbamacska végett).
Valaki akinek nem nagy gond, légy szíves írja le mi a teendõ.
Elõre is kösz.
Biztos én vagyok a láma, de nem megy.<#nemtudom><#falbav>
Julius 2-6ig tesztszeveren elerheto az 1.35 verzio(phase 2)raiddel,open zoneval es sok minden massal.Bovebb info innenKellemes tesztelest mindenkinek engem is ott fogtok megtalalni a kovetkezo par napban,ha esetleg valaki szeretne csatlakozni a CybrGulashba jelentkezzen itt vagy ingame<#nezze>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Mire vártok?
Csináljatok új ügynökséget.
Én azonnal megyek oda. 😊

CybrGulash vezetoseget szeretnem elerni.Sracok jelezzetek itt vagy ingame hogy akartok e meg jatszani vagy sem,lenne par ember aki szivesen csatlakozna az agencyhez viszont nincs aktiv leader,officer akinek lenne invite joga.Ezuton kernek invite jogot,vagy jelezzetek ha mar nem akartok jatszani es akkor a meglevo aktiv tagokkal csinalunk egy masik agencyt.Remelem visszajottok aztan lehetne AvAzni vegre + ha minden igaz augusztusban jon 1.3phase2 aztan lesz raid meg warzone ahova nem eleg 4 ember<#hehe>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

Zomil
igy viszont már lehet ujra érdekel a játék 😄

Vamp17
Röviden: Guild Wars modell. kb felevente uj kieg, 5-6ezer penzert, amugy pedig full ingyenes.

Havidijmentes Global Agenda reszletek itt

Vamp17
Gondolom a mai bejelentes utan (havidijmenstes lesz a jatek) megugrik a jatekosok szama! amugy most kell sietni, a steamen akcios a cucc!