216
Global Agenda
-
foxxi #176 Kész a HunStorm. Nem muszáj 1 "guld"-nek lenni, főleg ha az gyűjtő :) -
DarkBlade #175 Hát istenem.. szaporodunk na.. :D -
#174 tegnap még csak 84 környékén volt :D -
DarkBlade #173 Van teljesen magyar CÉG már.
Minden fantáziát nélkülözve csak Hungary néven.
Csak szolok hogy nem én csináltam...
Jelenleg 96 tagú, aktív belőle kb 80.
-
Tomy Lee #172 Kell az elite agent ha Agency-t(guild) akarunk.
Valaki elites csinálna egy guildet HunStorm néven?
Neked van elite upgrade esetleg? -
#171 Csinálok akko healertot az mindíg kell.
Csinálj egy guild-ot, aztán besorjázunk szépen. -
Tomy Lee #170 Settings-ben állítsátok át EUropai régióra.
Valami guild van vagy csináljunk egyet? -
Tomy Lee #169 Én letöltöttem a 6 Gb-os klienst(Global Agenda: Sandstorm Free-To-Play Client ) telepítettem majd update így lett 10 GB.
Most érkeztem Dome city-be,Robotic-ot indítottam -
#168 Neked a sima kliens van? Én Steamen tolom, ott nekem csütörtök éjjel (Biohock 2 után) cirka háromnegyed óra alatt lejött a 4,5 GB update. -
Tomy Lee #167 Na ettől féltem,ez update-el még itt reggelig omg -
Tomy Lee #166 Amúgy 500mb-os update megy kb 3 órája nálam.Időbe kezdjétek el frissíteni mert kurva lassú.. -
Tomy Lee #165 -
Tomy Lee #164 -
foxxi #163 Uh, mert az tényleg JÓ is volt! Nagyon kár érte.
A "témát" meg dobjuk -
#162 Nem, ezt hívják annak, ha nincs pénzed. Bár MMO lenne az utolsó, amire költenék játék. Átlag 2-3 hét alatt megunom a béta tesztek alatt bármelyiket. Egyedül a Tabula Rasa-t szerettem. -
foxxi #161 Igen, ez hívják hozzáállás kérdésének. Van aki támogatja a fejlesztőket hogy adott játékuk jobb legyen, több legyen, van aki nem. Örök téma, nem kell ragozni. Csak eszembe jutott. Én mióta megjelent, jól elvagyok vele, nem lesz ez másként később sem. -
Tomy Lee #160 Mennyi az update?1GB alatt vagy több? -
Tomy Lee #159 Én is végignéztem az elite-ben foglalt extra dolgokat.Nem vettem észre olyan dolgot,hogy hátrányba lennének f2p játékosok.
Különben tölthetem le szaros kis netemmel(#154) így örülök ha estefelé már meglesz:D -
#158 Szerintem épp elég free ahhoz, hogy ne akard megvenni. Hisz átlagos játékosnak szinte semmivel se nyújt többet az Elite. Én örülök, hogy eddig egy akcióba se ugrottam fejest. -
foxxi #157 Ez a game is megvan már "évek óta" -
#156 Poxxi Te visszamennyé innen a Lotro-ba mán
De hogy már itt is... -
foxxi #155 Ez a játék sose volt havidíjas. Csaj meg kellett venni egyszer és játszhattál, álá Guild Wars. Az ingyenes verzió bizonyos funkcióiban most is korlátozva van, de ettől függetlenül F2P. -
Tomy Lee #154 Ohh profi,szólok is havernak azonnal töltse le azt dél körül már ki is próbálhatom
Köszi!! -
#153 Itt van minden tudnivaló. "Letöltöm,regisztrálok és játszok" -
Tomy Lee #152 Hali!
Most csak a havidíj lett eltörölve vagy egészében F2P lett?Letöltöm,regisztrálok és játszok vagy meg kell venni még mindig az alap játékot? -
DarkBlade #151 Ha valaki úgy dönt beinvesztál a játékba és szeretné feláron megvenni az szóljon. Van 10db 50% -os kuponom. -
#150 Készítettem egy bannert, kicsit nagy lett, bár méretezni lehet. 4 féle háttér variációra készítettem el:
Banner1
Banner2
Banner3
Banner4 -
#149 Itt is a Free Agent! Tegnap későig toltam a bS2-t és utána láttam frissít a Steam a Global Agenda-t. -
Hexex #148 Én a trialt nyomom HexexHUN néven !! -
#147 Nekem is ma jött a mail az újításról. Hát, előbb-utóbb minden ingyenes lesz, nem hiába vártam. Most már csak a Star Trek Online-ra várok... -
#146 akiknek megvan a játék ugye automatikusan a 2. csoportba kerülnek? :) -
#145 ingyenes lesz hamarosan.
Free-to-Play
� No Level Restriction
� Ability to earn all of the game's current items without spending real money.
� Access to all of the game's current playable content, including:
o Sonoran Desert Open Zone
o Special Ops PvE (1- to 4-person Co-Op)
o 10v10 Mercenary PvP
o 4v4 Arena PvP
o Double Agent PvPE
o 10-person Defense Raids (including the new Dome Defense Mission coming in version 1.4).
o Agency vs Agency Gameplay (AvA)
Elite Agent - One-time purchase of $19.99 (�13.99 GBP, �15.99 EUR)
� Earn End-of-Mission XP at twice the rate of a Free-to-Play user
� Earn End-of-Mission Credits and Tokens at twice the rate of a Free-Play user
� Earn End-of-Mission Elite Loot upon winning an instanced PvE or PvP match
� Choose which PvP game types you would like to play when queuing for Mercenary PvP.
� Access the Auction House
� Access In-Game Mail
� Less restrictive chat capabilities
� No ads for in-game voice
� Ability to create Agencies
� Higher Login priority
Both Free-to-Play and Elite Agent players can optionally purchase Boosters within the Global Agenda webstore. For a timed period, Boosters will:
� Double XP, Tokens and Credits earned in Game
� Provide 2,000 tokens a day for free
� Provide an extra end-of-mission Boost Loot drop -
e57 #144 6 euroért én megvettem. Nem bántam meg, szerintem elég jó.
Könnyen kezelhető, és elég pontosan tudom irányítani, pedig én nagyon ügyetlen vagyok az ilyen játékokban. -
#143 Steamen most 75%-os leárazás van. A demó után nekem még ez is sok. -
#142 en olvasgatom, neha be is lepek par korre
magyar klan szerintem nincs jelenleg
Zuzda neven tudsz felvenni friendsbe -
neptum #141 remélem valaki még néha olvasgatja ezt. Magyar Klán található a játékba ? -
neptum #140 én megvettem a játékot és nem bántam meg nagyon tetszik csináltam egy Robotics meg egy Recon karit is de maradok a Reconnál az fekszik nagyon :D -
#139 Mostantól még 18 órát 6,24 EUR a játék Steamen. Most vegyétek, most olcsó! -
#138 Még 1 kérdés: a cured! küldi után nincs több quest? -
#137 Amugy zene nincs a játékban? mert nem igazán emlékszek, h halottam volna valamikor :S