DragonSky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem sajna, meditációt se engedi 😞

Szóval ne maxold ki, mert szörnyfarmolásnál nem kell legalább poti, csak meditálsz és kész 😄

Tényleg nem enged meditalni, vagy csak a zen % nem nõ?

REAL MADRID

Nem tudjátok véletlenül Gomul-t honnan lehet szerezni?

REAL MADRID

20 dan felett eléggé fogy a Ki :| Viszont ezt ellensúlyozza a kettes szintû Meditation mert mintha gyorsabban töltene vissza.

Hangjuban piros csoportokat ölök, solozni lehet rendesen.

REAL MADRID

Hát ez ilyen ide-oda járkálós quest volt, meg egy kis questmobot kellett ölni (330 114 koordinátákon van ha nem találjátok. Kettõ van belõle.)

Kaptam egy title kiírást az adatlapomra 😄

REAL MADRID

Eddig ide oda kellett járkálni, most meg ölni kell de nem találom a célpontot 😄

REAL MADRID

harcos ide írok mert chaten nem tudom beírni a kapcsos zárójelet 😄

Szóval amit kérdeztél azokból alapanyagot lehet kiszedni, de meg kell tanulni hozájuk a skillt.

Harvesting
Mining
Herblore

De csak az egyik tanulható.

Ha valaki rájön hogyan lehet kapcsos zárójelet írni ossza meg plz 😊

REAL MADRID

Nehéz a quest? És mi a jutalom, ha teljesíted?

qetuol
én csak a jövõ héten fogom elkezdeni a játékot (államvizsga :/)

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Második sor elsõ tábláját sikerült valakinek kiütni? (Yongcheon table)

REAL MADRID

Ha kiraktad az elsõ sort akkor kapsz egy questet. Én most kezdem.

REAL MADRID

Végre rájöttem mihez kellenek a tablet-ek, title questbe lehet bepakolni, nekem már csak 2 tablet hiányzik elsõ soros questhez, valaki tudja mi a reward érte?

Megelõztél 😄

REAL MADRID

Na szóval nem lesz annyi focus, hogy az összes skill kitanulható legyen, ezért bölcsen válasszatok. <#bee1>

REAL MADRID

qetuol
így van, csak 1 manufacturing tanulható ki, és nem nem tudod majd mind a 4 martial artsot kitanulni, érdemems 1-re fókuszálni, erre fel is hívja a figyelmet 1 npc az elején

Ja, azt nem néztem 😄

De nembaj, akkor várok tovább, hátha kiderül melyik a legjövedelmezõbb 😄

Harvesting, Mining, Herblore skillekhez nem kell focus, viszont állítólag csak az egyik tanulható ki.

REAL MADRID

Ezen én is gondolkodtam, elvileg több, mint 100 lvl van, de a skilleknek is több szintje és ugye a +6 soul lvl miatt nem lehet akármeddig fejleszteni, én azért próbálom csak azt megtanulni, amire télleg szükségem van, egyelõre bányászatot, meg a többi társát se vettem fel 😄

Ha én spear-el kezdtem és megveszem mondjuk a hammer lvl 1-es martial bookot, meg tudom azt a skillt is tanulni?

Szerintetek az összes skill kitanulható lesz, vagy már az elején kezdjünk el spórolni a focussal, és csak azt fejleszteni amit érdemes?

REAL MADRID

Ma megcsináltam az új karit, egész jól haladok vele. (17 dan)

REAL MADRID

qetuol
az szerintem azért van h ne farmold agyon magad 😛P

Guild jó ötlet, már inviteltek pár helyre de eddig passzoltam 😊

REAL MADRID

Questelni nem nagyon érig meg, fele bugos 😄😄
Boss-t leöltem 4 szer és egyszer se adta be, hogy készlenne :/
Beszéltem egy magyar sráccal, lesz full magyar guild hamarosan.

Most engem se.

REAL MADRID

Neked most megy amúgy? 😄
Engem nem enged loginnál tovább.

Óhh szerencsére eddig mindig próbáltam egy szinten tartani 😄

REAL MADRID

Én is Dragon vagyok.

Jól kivan azért találva Meditation dolog, Soul szinted ha 6-al nagyobb, mint Dan-od, akkor már nem enged meditálni xD

Le vannak halva a serverek?

REAL MADRID

Na úgy tûnik így az elején egy csomó dolgot úgy csináltam ahogy nem szerettem volna. <#zavart1>

Kezdek új karit elsõ szerón elsõ szobában Dragon oldalon.

REAL MADRID

Tiger v. Dragon?

REAL MADRID

Ok kiderült hogy nem lehet.

REAL MADRID

Nem tudjátok véletlenül, hogy pl. a Herblore skill mellé meg lehet tanulni a Mining vagy a Harvesting skillt?

Amúgy elértem a 20 dant most lehet tanulni pár új skillt, de kell hozzá focuspont és sok pénz.

REAL MADRID

A templomokban elég szépen lehet solozni, érdemes 15+ on ott fejlõdni. Ha meg egy idõ után unalmas, ki lehet menni questelni 😊

REAL MADRID

Én is az elsõn, Kiado néven.

Amúgy melyik szeron játszotok? Engem az elsõ találtok meg Monoton néven.

REAL MADRID

qetuol
asszem írja is valahol, h a honlapjukon be, aztán ki kell jelentkezni. ez csak bug, ne feledd h ez még csak béta.

De faxság, ha a honlapon be vagy jelentkezve, játékba nem enged be, istenem... :S

Ez a honlap, ahol regizni kell, nem?

http://dragonsky.aeriagames.com/

A honlapon be vagyok jelentkezve, de ugyan azzal az adatokkal a játékba nem enged be...

Nem volt karbantartás. Kérj jelszó emlékeztetõt.

Na most vettem észre, hogy a Zen % attól növekszik hogy meditálok, így emelkedik a focus is. Sztem értelmetlen, megnézek egy filmet háttérben futtatom a játékot (meditálok) és lesz egy csomó focus pontom. Lehet menni skillezni.

REAL MADRID

Engem nem enged bejelentkezni, pedig elvileg azzal kéne, amivel regisztrálva vagyok Aeria Games honlapján, ugye?

Lehet most karbantartás miatt, vagy az nem most van?

A focus pontok a skillek tanulásához kell, de nekem is még csak az elsõ 2 buff van + megtanultam kapálni (herb) 😄 (remélem lehet mellé választani még a bányászatot is mert kelleni fog az is)
Majd most tudom köv szintre emelni az egyik buffot, de kell a focuspont.
A soul fogalmam sincs mire való.

Én most olyan árust keresek aki teleport tekercset ad el, meg ilyen könyvet kellene kiütnöm ami a sword képességet 2es szintre emeli (valami ilyesmi). Lehet venni is de rohadt draga.

Ékszert, ruhát, fegyvert nem érdemes venni mert azok potyognak rendesen.

REAL MADRID

qetuol
ott még nem tartok 😛
amúgy itt tényleg nem kapsz képességeket ha szintet lépsz, vagy csak én nem látom? az elsõ szintnél kaptam egy martial artsot meg 2 buffot az attakra meg a defensre, de azóta semmi..
azok a soulok a zennél meg a focus pontok mire vannak? nem lehet vhogy elkölteni azokat?

15 Dan utan nagyon lelassul a fejlodes.

REAL MADRID

qetuol
ha 100%on van és megnyomod a "B" -t akkor ad vmi boostot.

Nekem tetszik, eddig inkább csak questeltem. Kb. minden küldinél írja hogy ajánlott partiban ölni, de soloban is nagyon könnyû.

Am. valaki tudja mire jó a statusbaron az a % jelzõ? Vadul villog 100%on de nemtudom mire jó 😊

REAL MADRID

qetuol
amúgy eddig nem igazán jön be, shaiya jobb volt

qetuol
több játék >> több pénz

Atkamon
Ez az Aeria games kicsit túl sok játékot fejleszt, nem? Szerintem sokkal jobb lenne, ha egy témából csak egyre fókuszálnának, és akkor az az egy sokkal jobb lehetne, mint most az összes együtt...

Elsõ nekifutásra nem rossz, délután kicsit jobban beleásom magam.

REAL MADRID

jackcsabi
Én tölük csak a DOMO-val játszottam, az még be is jött. De az a marha sok grind egy idö után unalmassá tette...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/