152
-
Monoton #72 -
#71 Na végre bejutottam :DDDD
Monoton köszi a segítséget már minden simán megy ;) -
Kiado #70 Azt nekem is, de tovább lehet menni. -
Monoton #69 Csak az Internet Explorer parancsfájl hibát. -
#68 xD.. hagyom a fenébe ezt a játékot... tettem fel vidikártya drivert, most még addig se jutok mint eddig :
" can't connecting bla bla bla..."
-
#67 Neked launcher inditásakor ír ki hibát? (kösz a tippet) -
Monoton #66 Uhh :S Próbálj állítani a grafikai beállításokon, esetleg friss videokártya driver. Végül pedig a hivatalos fórumon nézz szét. -
#65 http://i39.tinypic.com/2gtrm09.jpg
Igy néz ki! :S
Vki ha tudna segíteni megköszönném :) -
#64 Hali!
Lenne egy problémám. Mikor elkezdek ütni egy mobot eltorzul a képernyő nagy része.(launcher elindításakor szintaktikai híbát írki)
Vki vmi ötlet? -
Monoton #63 Ja hülye vagyok, tudom mi ez :D -
Monoton #62 Huu nekem ez uj :DD -
Kiado #61 Spear lettem a karicsináláskor, annak az Art-jai, 1-2-3. -
Monoton #60 Érdekes :DD
F1, F2, F3 ban mi van neked? -
Kiado #59 -
Kiado #58 -
#57 tinypic -
Kiado #56 Melyik oldalról lehet ide képet beszúrni?:D
Asszem kepfeltoltes.hu rol nemengedi -
Monoton #55 Muti :D -
Kiado #54 Enyhe bugom volt, láttam lvl 94 es armor aukciós házban item register alatt, de sajna nem lehetett kivenni xD
Csináltam screenshotot is :D -
Monoton #53 Magyar Guild-ről tudni vmit? Mert én eddig 2 magyarral találkoztam, akiből az egyik te vagy :D -
Kiado #52 Nem sajna, meditációt se engedi :(
Szóval ne maxold ki, mert szörnyfarmolásnál nem kell legalább poti, csak meditálsz és kész :D -
Monoton #51 Tényleg nem enged meditalni, vagy csak a zen % nem nő? -
Monoton #50 Nem tudjátok véletlenül Gomul-t honnan lehet szerezni? -
Monoton #49 20 dan felett eléggé fogy a Ki :| Viszont ezt ellensúlyozza a kettes szintű Meditation mert mintha gyorsabban töltene vissza.
Hangjuban piros csoportokat ölök, solozni lehet rendesen. -
Monoton #48 Hát ez ilyen ide-oda járkálós quest volt, meg egy kis questmobot kellett ölni (330 114 koordinátákon van ha nem találjátok. Kettő van belőle.)
Kaptam egy title kiírást az adatlapomra :D -
Monoton #47 Eddig ide oda kellett járkálni, most meg ölni kell de nem találom a célpontot :D -
Monoton #46 [HUN]harcos ide írok mert chaten nem tudom beírni a kapcsos zárójelet :D
Szóval amit kérdeztél azokból alapanyagot lehet kiszedni, de meg kell tanulni hozájuk a skillt.
Harvesting
Mining
Herblore
De csak az egyik tanulható.
Ha valaki rájön hogyan lehet kapcsos zárójelet írni ossza meg plz :)
-
Kiado #45 Nehéz a quest? És mi a jutalom, ha teljesíted? -
#44 én csak a jövő héten fogom elkezdeni a játékot (államvizsga :/) -
Monoton #43 Második sor első tábláját sikerült valakinek kiütni? (Yongcheon table) -
Monoton #42 Ha kiraktad az első sort akkor kapsz egy questet. Én most kezdem. -
Kiado #41 Végre rájöttem mihez kellenek a tablet-ek, title questbe lehet bepakolni, nekem már csak 2 tablet hiányzik első soros questhez, valaki tudja mi a reward érte? -
Monoton #40 Megelőztél :D -
Monoton #39 Na szóval nem lesz annyi focus, hogy az összes skill kitanulható legyen, ezért bölcsen válasszatok. -
#38 így van, csak 1 manufacturing tanulható ki, és nem nem tudod majd mind a 4 martial artsot kitanulni, érdemems 1-re fókuszálni, erre fel is hívja a figyelmet 1 npc az elején -
Kiado #37 Ja, azt nem néztem :D
De nembaj, akkor várok tovább, hátha kiderül melyik a legjövedelmezőbb :D -
Monoton #36 Harvesting, Mining, Herblore skillekhez nem kell focus, viszont állítólag csak az egyik tanulható ki. -
Kiado #35 Ezen én is gondolkodtam, elvileg több, mint 100 lvl van, de a skilleknek is több szintje és ugye a +6 soul lvl miatt nem lehet akármeddig fejleszteni, én azért próbálom csak azt megtanulni, amire télleg szükségem van, egyelőre bányászatot, meg a többi társát se vettem fel :D
Ha én spear-el kezdtem és megveszem mondjuk a hammer lvl 1-es martial bookot, meg tudom azt a skillt is tanulni? -
Monoton #34 Szerintetek az összes skill kitanulható lesz, vagy már az elején kezdjünk el spórolni a focussal, és csak azt fejleszteni amit érdemes? -
Monoton #33 Ma megcsináltam az új karit, egész jól haladok vele. (17 dan)