152
  • qetuol
    az szerintem azért van h ne farmold agyon magad :PP
  • Monoton
    Guild jó ötlet, már inviteltek pár helyre de eddig passzoltam :)
  • Kiado
    Questelni nem nagyon érig meg, fele bugos :D:D
    Boss-t leöltem 4 szer és egyszer se adta be, hogy készlenne :/
    Beszéltem egy magyar sráccal, lesz full magyar guild hamarosan.
  • Monoton
    Most engem se.
  • Kiado
    Neked most megy amúgy? :D
    Engem nem enged loginnál tovább.
  • Monoton
    Óhh szerencsére eddig mindig próbáltam egy szinten tartani :D
  • Kiado
    Én is Dragon vagyok.

Jól kivan azért találva Meditation dolog, Soul szinted ha 6-al nagyobb, mint Dan-od, akkor már nem enged meditálni xD
  • Monoton
    Le vannak halva a serverek?
  • Monoton
    Na úgy tűnik így az elején egy csomó dolgot úgy csináltam ahogy nem szerettem volna.

Kezdek új karit első szerón első szobában Dragon oldalon.
  • Monoton
    Tiger v. Dragon?
  • Monoton
    Ok kiderült hogy nem lehet.
  • Monoton
    Nem tudjátok véletlenül, hogy pl. a Herblore skill mellé meg lehet tanulni a Mining vagy a Harvesting skillt?

Amúgy elértem a 20 dant most lehet tanulni pár új skillt, de kell hozzá focuspont és sok pénz.
  • Monoton
    A templomokban elég szépen lehet solozni, érdemes 15+ on ott fejlődni. Ha meg egy idő után unalmas, ki lehet menni questelni :)
  • Kiado
    Én is az elsőn, Kiado néven.
  • Monoton
    Amúgy melyik szeron játszotok? Engem az első találtok meg Monoton néven.
  • qetuol
    asszem írja is valahol, h a honlapjukon be, aztán ki kell jelentkezni. ez csak bug, ne feledd h ez még csak béta.
  • Kiado
    De faxság, ha a honlapon be vagy jelentkezve, játékba nem enged be, istenem... :S
  • Kiado
    Ez a honlap, ahol regizni kell, nem?

http://dragonsky.aeriagames.com/

A honlapon be vagyok jelentkezve, de ugyan azzal az adatokkal a játékba nem enged be...
  • Monoton
    Nem volt karbantartás. Kérj jelszó emlékeztetőt.

Na most vettem észre, hogy a Zen % attól növekszik hogy meditálok, így emelkedik a focus is. Sztem értelmetlen, megnézek egy filmet háttérben futtatom a játékot (meditálok) és lesz egy csomó focus pontom. Lehet menni skillezni.
  • Kiado
    Engem nem enged bejelentkezni, pedig elvileg azzal kéne, amivel regisztrálva vagyok Aeria Games honlapján, ugye?

Lehet most karbantartás miatt, vagy az nem most van?
  • Monoton
    A focus pontok a skillek tanulásához kell, de nekem is még csak az első 2 buff van + megtanultam kapálni (herb) :D (remélem lehet mellé választani még a bányászatot is mert kelleni fog az is)
    Majd most tudom köv szintre emelni az egyik buffot, de kell a focuspont.
    A soul fogalmam sincs mire való.

Én most olyan árust keresek aki teleport tekercset ad el, meg ilyen könyvet kellene kiütnöm ami a sword képességet 2es szintre emeli (valami ilyesmi). Lehet venni is de rohadt draga.

Ékszert, ruhát, fegyvert nem érdemes venni mert azok potyognak rendesen.
  • qetuol
    ott még nem tartok :P
    amúgy itt tényleg nem kapsz képességeket ha szintet lépsz, vagy csak én nem látom? az első szintnél kaptam egy martial artsot meg 2 buffot az attakra meg a defensre, de azóta semmi..
    azok a soulok a zennél meg a focus pontok mire vannak? nem lehet vhogy elkölteni azokat?
  • Monoton
    15 Dan utan nagyon lelassul a fejlodes.
  • qetuol
    ha 100%on van és megnyomod a "B" -t akkor ad vmi boostot.
  • Monoton
    Nekem tetszik, eddig inkább csak questeltem. Kb. minden küldinél írja hogy ajánlott partiban ölni, de soloban is nagyon könnyű.

Am. valaki tudja mire jó a statusbaron az a % jelző? Vadul villog 100%on de nemtudom mire jó :)
  • qetuol
    amúgy eddig nem igazán jön be, shaiya jobb volt
  • qetuol
    több játék >> több pénz
  • Atkamon
    Ez az Aeria games kicsit túl sok játékot fejleszt, nem? Szerintem sokkal jobb lenne, ha egy témából csak egyre fókuszálnának, és akkor az az egy sokkal jobb lehetne, mint most az összes együtt...
  • Monoton
    Első nekifutásra nem rossz, délután kicsit jobban beleásom magam.
  • jackcsabi
    Én tölük csak a DOMO-val játszottam, az még be is jött. De az a marha sok grind egy idö után unalmassá tette...
  • Monoton
    Én is ma kaptam a hírlevelet, már töltöm. Shayia nekem tetszett.
  • qetuol
    Ma nyílt meg az Open beta. A karakterek megmaradnak. Hasonló a Shayia ill. 12Sky/12Sky2 játékokhoz.

Link