152
-
Monoton #112 Ha 100%on van akkor B gomb megnyom. (felgyorsul, erősebbet sebez) -
akademy #111 Hali!
a ki break-el vannak gondjaim, sejtem hogy valamire jó, csak már nem rémlik hogy mire. valahogy esetleg lehet vele valamit aktivizálni?? -
Monoton #110 Játékban Pm gabor, Herceg, Verzus. De csak Dragon oldalon állókat tudunk bevenni. -
#109 Kinél kell jelentkezni klánba? Én tiger vagyok, ha az számít. -
Monoton #108 Első sor 20dan utána 40, 60 ... -
Kiado #107 Az 5 tábla még nem elég, a szintnek is meg kell lennie, hogy elkezdhesd. -
#106 Ha kirakok 5 táblát a title-be, akkor az impossible gombnak aktivizálódnia kellene?
______
Én heal-re gyúrok. -
Monoton #105 Am. ki mit akar kimaxolni? -
Monoton #104 Egy kis erdekesseg - skillek
+ csinálok egy új karit mert a mostanira vegyesen tanultam a skilleket (atc, def, heal), és valszeg csak az egyikre érdemes gyúrni ha ki akarom maxolni. -
hErCeg00 #103 bocs hogy nem tudtam felmenni csak a vihar miatt nem birtam fel se tudtam menni !!!! -
Monoton #102 Engem akkor nem szokott amikor töltök le. Kikapcsolom utána okés. -
#101 Hmm, engem nem enged fel az 1-es channelre -
hErCeg00 #100 Okok :) -
Monoton #99 De nekem jó :D Am. fél óra múlva fent leszek. -
hErCeg00 #98 Na miaz tán nem teccik ? -
Monoton #97 Árnyharcosok -
Monoton #96 Frakció harcok vannak, de túlságosan az elején járok hogy erről nyilatkozzak. -
#95 Hali! Mi a lényeges különbség a Dragon és a Tiger között? Vannak frakció harcok? ha vannak akkor mi a tét? -
hErCeg00 #94 Okééé -
Monoton #93 Ha fent leszek rád írok. -
hErCeg00 #92 Dragon :D klánt megcsináltam :) már csak egyeztetni kell majd mikor léptek be. . . . . :) -
Monoton #91 Dragon v Tiger vagy? -
hErCeg00 #90 De majd kitalálok vmi jót ami elsőre eszembe jut -
hErCeg00 #89 Magyargárda elég magyaros XD de mégse az igazi XD -
Monoton #88 Monoton néven. Am. ha már magyar guild akkor vmi magyaros neve legyen :D -
hErCeg00 #87 hát az enyém se vmi yooo angolból de azért sok Mmo-t nyomtam már szóval az angolt mindig megoldottam de hát úgyis csak magyarok lennének de vmi yoo kis nevet majd kitalálok akkor aztán majd irok ide ha meglesz vagy felveszlek cimbinek :D am mi a kari neved aztán játékba??? majd tudunk beszélni hogy mien lett a klán -
Monoton #86 Am már én is összedobtam volna, de angol tudásom nem valami fényes és azért a leader beszélje a nyelvet :)
Neven még nem nagyon gondolkodtam, de ha csinálsz egyet én belépnék. -
hErCeg00 #85 hát én is :D kb ilyenkor szoktam feljönni !!!hááát sztem én összedobok egy Klánt ... van vmi yooo tipped aztán majd ha futkosok csak észre vesznek olyan magyarok is akinek nem vmi felismerhető magyar neve van már csak vmi yoo klán név kellene -
Monoton #84 Mindig máskor, de általában este. -
hErCeg00 #83 Hát az aztán téll nem vmi sok XD
és kb mikor szoktál fennn lenni ? -
Monoton #82 Eddig max 4-5 magyarral találkoztam :) -
hErCeg00 #81 hááát éppen csinálhatok egyet ha kell . . . . . vagy majd meglátjuk mit szolnak hozzá a többbiek -
Monoton #80 Én még nem léptem be sehova. Majd egy magyar guildbe, de még kevesen vagyunk. -
hErCeg00 #79 Am Valakinek már van vmi Klán kezdeménye ? ötlet vagy meglévő guild vagy vmi ? -
Monoton #78 -
hErCeg00 #77 SZiasztok én is tologatom a játékot jelenleg most vok 18 am ha lesz magyar guild akkor szivesen részt vennék benne :D AM Herceg vagy HAdvezér ként vok fenn . . . . -
Monoton #76 De most már megcsinálták :) -
Monoton #75 Lehet upgradelni ékszereket? Ha igen kinél? -
Monoton #74 http://www.sg.hu/cikkek/68329/kinaban_betiltottak_a_virtualis_penz_feketekereskedelmet -
#73 Játsszik vki a játékkal??
Monotont meg Kiadot sose tudom felvenni a friend list-re mert nem vagytok fent.
Egyedül meg unalmas :D
Vki adjon vmi életjelet xD