Életfogytiglanra ítélték a "Halo-gyilkost"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézz meg egy játéktermi függõt, aki flipperezik vagy egyszerû pénznyerõn tolja, aztán felkel, és megy lopni vagy rabolni, hogy legyen pénze bedobálni. Aki azt hiszi, hogy a lövöldözõs játékok ártalmasak, az hüléybb, mint ez a bíró, aki beszopta egy ügyvéd dumáját.
tetsuo: /facepalm
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Az megerdemli. Ezt ugy hivom, h termeszetes szelekcio..
Elkepzelem a csaladot: dagadt disznok, egesz nap junk food meg tv, 80as IQ..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az a "pár" kivétel nevezetesen cirka 10%, de ne zavarjon.
GTA-val kapcsolatban sirtak, hogy New York neven nem mehet a varos stb. Ehez kepest itt? Semmi problema. Bar teny, hogy talan kevesen talaljak eletszerunek, hogy Manhattan hemzseg a zombiktol, meg mindenfele mutansoktol. Mig a gta-t lehet ugy venni, hogy a valosagrol van mintazva. Szoval ha New York-ban jarsz, akkor az utcan esetleg fejbe talal loni egy neger.
Én szívesen megnézném a szüleit. Lehet rábukkannánk egy-két érdekességre. És hozzáteszem, hogy megnézném a vizsgálati eredményeket, amelyeket úgy látszik, igyekeznek a háttérbe dobni.
Egy épelméjû ember akkor lesz gyilkos, ha a környezete kiváltja. Tehát akit például állandóan megerõszakol az apja, állandóan kegyetlenül verik. Ezek a stresszfaktorok hatalmasodnak. Akkor mondjuk olyan iskolába jár, ahol nagyon sok az etnikailag más ember (néger, stb, származás) és állandóan fenyegetik, bántalmazzák. Fogja az apja pisztolyát és "rendet" tesz. Ezek elõfordultak már, azért is mondom. Az ember egy érzõ lény. Pár kivétel van csak.
A kettes hozzászólón nem lepõdöm meg. Gyereket takar még a mondata. Aki túl sok ilyen játékot játszik, filmet néz, annak a szája is nagyobb. 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Németeknél tuti eretnekségnek kiálltják ki 100%...<#gonosz3>#gonosz3>
Ezért ez is érdekes. Nem értem én ezt az ámerikát. Leszarják ott a kölköket, nõjjenek mint a dudva, vagy mi?
Egy épelméjû ember nem fog lövöldözni sem játéktól, sem filmtõl.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
a játék a kiváltó ok.Szerintem enyhe büntetést kapott mivel egyáltalán
nem õrült. A fiatalkorúság meg egy vicc.Simán levinném 14re a korhatárt
onnantól mehet a halálbüntetést is akár.