16
  • cateran
    Megható...újabb lépés az önállóság felé...már ami a programokat illeti..
    Világ agyhalottai egyesüljetek!
  • Ferrer
    Rá kell kattintani arra, hogy give me the hunch.
  • djw
    feltettem egy kérdést... a válasz pedig egy kérdés volt... öööö...?
  • passatgt
    ez inkább arra való, ha nem tudsz dönteni valamiről, akkor felraksz egy kérdést, pl milyen kocsit vegyek...

azt nem tudod eldönteni, hogy mi madonna száma:)
  • B0nFire
    Én ezt kurvára nem vágom, hogy mi akar ez lenni! Megkérdeztem tőle, hogy What is Madonna private phone number?, erre egy csomó hülyeséget hajigált elém, hogy mi a szerencseszámom, meg efféléket! Előbb meg megkérdi, hogy kül- belvárosi patkány vagyok-e... Azt hittem, én kérdezhetek.
  • torcipepe
    na az én angoltudásomon kiverte a biztosítékot az oldal
  • Darth Sith
    Tettem egy próbát. Nekem csalódás ez az oldal. Aszittem komolyabb dolgokra is tud válaszolni, de olyan kérdésekre ad választ, amit fél perc google-özéssel is bármikor megkapok. Ez az oldal max a lusta 1bites júzereknek jó.
  • Lost Lont
    "Az oldal komoly segítséget nyújthat a felhasználóknak abban, hogy választ kaphassanak az őket foglalkoztató kérdésekre." Kicsit félreérthettem, mert itt rögtön olyan kérdés ugrott be nekem, pl. hogy "van isten?", de ehhez képest a képen az első példa, hogy "milyen videókamerát vegyek?" tisztázta a helyzetet. :D
  • teddybear
    Piszok sok potenciális felhasználója van az már biztos! De még mennyi ember képtelen akár a legegyszerűbb logikai lépést megtenni!

Viszont ezek többsége értelmes kérdést sem tud megfogalmazni...
  • AnarchoiD
    Ilyen nevvel hogy FAKE szerintem elbujdoshatna az a no ;)
  • vegicsek
    Ez a szolgáltatás azoknak valók, akik lusták önerőből gondolkozni
  • roliika
    Jameg..guglit akarja feltalálni másodszor? Mertott beirom oszt megvan pláne ha képeket keresek csak.
  • roliika
    Loller egy oldal, de durva adatbázis lehet mögötte.
  • Alexease
    Caterina Fake :)
  • KillerBee
    "Amennyi kérdést feltesznek abból te magad ki találod, hogy mit is akarsz"

De hiszen éppen ezzel segítik hozzá a kérdezőt a válasz megtalálásához.
  • NEXUS6
    Hááát, tettem vele egy próbát. Ritka fogalmatlan embernek kell ahhoz lennie valakinek, hogy ennyire ne tudjon dönteni.

Amennyi kérdést feltesznek abból te magad ki találod, hogy mit is akarsz, sőt még egy tuskó program is.

Kb 15 éves, Tv-n és videojátékon szocializálódott, popkornzabálóknak lehet érdekes, akik ráadásul a Diszkóveri Csenölről azt hiszik, hogy zenei csatorna, a Nesőnel Dzseogrefikról meg hogy valami kormányzati hirportál.