Indul a Conan remake forgatása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jé! az a vicces figura játékkarddal a kezében, csak nem Kalifornia kormányzója?
Chuck Norris 4 President!
pedig én a legrosszabbra számítok, ha a pénz gyõz, símán 12-es karika lesz...

ja, és még valami: remélem nem próbálják meg belepasszírozni az alsóbb korhatáros besorolásokba, hogy nagyobb legyen a bevétel...

Conan, a barbár nekem is nagy kedvenc (a könyvek meg a film is, az elsõ rész legalábbis). Remélem nem fognak belõle valami fennkölt és agyoneffektezett fantasy-epigont csinálni belõle. Vérben és agyvelõben úszó csaták kellenek ide, ahol nincs jó meg gonosz, meg nagy világmegváltások, hard-fantasy ez a javából...

koschwarz
remake-ek, európai filmek feldolgozásai, 4., 5. részek...ezt tudja ma hollywood. ilyen válságban nem kockáztatnak...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Conan a barbár..istenem, még ma is meg-meg nézem..imádom a zenéjét és Conan imája a végén Cromhoz mindig is nagy kedvenc lesz<#hehe>
Zombee
Szerintem arra nem sokan emlékeznek😊.

Kull-ból is volt már film,Kevin Sorbo játszotta
"Konyak, a barbár" jobb lenne... 😄
Dynamic
Hagyományok ide vagy oda...nekem már ezt is nehezen vette be a gyomrom😊

De kérem, itt hagyományok vannak. 😛
Bár Conan helyett ezúttal néztem volna inkább Kullt vagy Solomon Kane-t - ha már Howard -, akkor nem kellett volna zúgolódni a remake ténye miatt.

vagy egy erõsen identitászavaros piszka fa fiú/lány, amolyan androgün fõszereplõ lesz.
naná hogy újítanak, mert ezúttal a trendeknek megfelelõ, 'két izmos férfi egy szál bõrtangában' karakterek lesznek!

😄
Dynamic
Kíváncsi vagyok újítanak-e a mai szemmel már nevetséges "izmos férfi egy szál bõrtangában" karakteren.
Rossz válasz.
egy hír. fura de szoktak lenni ilyenek az sg-n.

Ajaj, ez már megint mi?