17
-
Lami #17 Jé! az a vicces figura játékkarddal a kezében, csak nem Kalifornia kormányzója?
Chuck Norris 4 President! -
SonicBoom #16 pedig én a legrosszabbra számítok, ha a pénz győz, símán 12-es karika lesz... -
blessyou #15 ja, és még valami: remélem nem próbálják meg belepasszírozni az alsóbb korhatáros besorolásokba, hogy nagyobb legyen a bevétel... -
blessyou #14 Conan, a barbár nekem is nagy kedvenc (a könyvek meg a film is, az első rész legalábbis). Remélem nem fognak belőle valami fennkölt és agyoneffektezett fantasy-epigont csinálni belőle. Vérben és agyvelőben úszó csaták kellenek ide, ahol nincs jó meg gonosz, meg nagy világmegváltások, hard-fantasy ez a javából... -
#13 remake-ek, európai filmek feldolgozásai, 4., 5. részek...ezt tudja ma hollywood. ilyen válságban nem kockáztatnak... -
cateran #12 Conan a barbár..istenem, még ma is meg-meg nézem..imádom a zenéjét és Conan imája a végén Cromhoz mindig is nagy kedvenc lesz -
#11 Szerintem arra nem sokan emlékeznek:). -
xido #10 Kull-ból is volt már film,Kevin Sorbo játszotta -
Mister #9 "Konyak, a barbár" jobb lenne... :D -
#8 Hagyományok ide vagy oda...nekem már ezt is nehezen vette be a gyomrom:)
-
Gilgamesh #7 De kérem, itt hagyományok vannak. :P
Bár Conan helyett ezúttal néztem volna inkább Kullt vagy Solomon Kane-t - ha már Howard -, akkor nem kellett volna zúgolódni a remake ténye miatt. -
bub1988 #6 vagy egy erősen identitászavaros piszka fa fiú/lány, amolyan androgün főszereplő lesz. -
viizo #5 naná hogy újítanak, mert ezúttal a trendeknek megfelelő, 'két izmos férfi egy szál bőrtangában' karakterek lesznek!
:D -
#4 Kíváncsi vagyok újítanak-e a mai szemmel már nevetséges "izmos férfi egy szál bőrtangában" karakteren. -
opeca #3 Rossz válasz. -
Loverman #2 egy hír. fura de szoktak lenni ilyenek az sg-n. -
opeca #1 Ajaj, ez már megint mi?