105
-
#21 Ezek istenbarmai. No comment. -
Reg5 #20 Az Operába van egy maszkolási funkció, amivel egy oldal érzékelheti a böngésződ FF-ként vagy IE-ként. Lehet nem sokat dobnm hozzá, de ezt nem igazán tudják ellenőrizni. Melleleg láttam már olyan adatokat is amin az Opera 8% körül szerepelt. -
#19 Es ennek mi koze az MS operacios rendszerehez es a bongeszojehez?!
Miutan MEGVETTED a Windows-t, letoltheted az FF-t (mint egy inngyenes, masik ceg programjat) es hasznalod. Nem vagy korlatozva, azt csinalsz amit akarsz. -
Ahoy #18 http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp
Csak erre kell rápillantani ... no komment
47.7 % FF -
djw #17 ezt a fasságot... erre megy el az adófizetők pénze... -
#16 Elobb utobb az lesz. Az EU minden szarba belekott (MS, Google, Intel, AMD stb.), es mindenre extra adot pakol. Ha ezek az Amcsi es Japan cegek beszuntetnek a termekeket, szolgaltatasokat az EU-ban (osszes szamitogep, processzor, software-ek, Google kereso, terkepek, muholdkepek, muholdak, GPS es meg sorolhatnam), az EU par even belul visszasulyedne a kozepkorba:DDDDDDDD -
cateran #15 "Az oldalt további információval kellene kiegészíteni, amely ismertetné az egyes fejlesztések, valamint a választási lehetőség előnyeit."
Igen-igen, az eula-t is kurva sokan el szokták olvasni...az pedig hogy konkurens termékeket reklámozzon -neadjisten terjesszen- még a MS-tól is durva kérni...
Eszem toporog azoktól az érvektől, hogy "jujj, de zavaró az IE" FF-et használok,az ÖSSZES ismerösöm valami mást használ,nem IE-t....
Nincs olyan hogy rá vagy kényszeritve,nem tudom ki találta ki ezt a marhaságot... -
#14 Pl. bejelenthetné a MS, hogy Európában nem forgalmazza a Win7-et. Esetleg a határozott időre szóló korábbi licenszek meghosszabbításától (pl. Campus) is elzárkózhatna. Azt hiszem, az EU évek alatt sem lenne képes a számítógépes rendszereit más OS-re átállítani és kiskutyaként pitizne.
Nyilván lenne kockázata a lépésnek, de véleményem szerint nem sok. -
#13 Ezek nem normalisak:/ EU -
PetiX87 #12 még egy olyan gyártóról nem tudok ami a konkurencia termékét árulná. ez az egész hülyeség, az eu monnyon le -
#11 Úgy látszik, a MS úgy döntött, hogy az Európában forgalmazandó Win7 nem fog tartalmazni böngészőt. Ez az MS szuverén döntése, tudomásom szerint nem létezik szabvány, pláne nem törvény arra, hogy egy operációs rendszernek tartalmaznia kell böngészőt.
Mi is akkor az EU baja? Mindenképpen meg akarja büntetni a MS-ot, mert kell a pénz az EU-bürokrácia és a pazarlás fenntartására?
Nem vagyok sem MS-fan, sem MS-gyűlölő, de az már undorító, amit az EU csinál.
EU -
A1274815 #10 Csak egy kérdés, mi lenne, ha azt mondaná az MS, hogy nem és bűntetést fizetni sem fogunk? Mi történne, annyír csak nem lenne hülye az EB, hogy aztán az egész EU egy nem EU tagállam, multijának icurka-picurka kis böngészője miatt szívjon. Ha meg igen, akkor valóban igaza van az EU skeptikusoknak, az EU ebben a formában a lehető legrosszabb. -
WinG #9 Ekkora faszságot. Akkor a többi beépített programnál miért nincs ekkora csápolás? Mi van akkor, ha én a beépített aknakereső helyett másikat szeretnék használni, nem beszélve a Paintről, Windows Intézőről meg mittomén.
Komolyan bottal kéne verni ezeket az EU-s bürokratákat. -
ifarkas #8 Úgy lenne tisztességes, ha mindegyik OS gyártót köteleznék erre a választási lehetőségre (úgy az Apple-t az OSX-el, a Linux-ot és társait), vagy hagyják békén a Microsoft-ot. Az Apple sose menne abba bele, hogy az OSX-ben az alapértelmezett böngészőt telepítéskor listából kellene kiválasztani, az iPhone-on még nem is engednek telepíteni (sőt még írni sem), más böngészőt (ebben az esetben miért nem lépik az EU?). -
#7 Gumicsont, gyerekek! Azé' van, hogy addig sem beszélnek az emberek kényesebb témákról. Én megjósolom, hogy a Win7 egyetlen db Internet Explorerrel fog érkezni és punktum. Redmond nem fog tágítani - hogyne, ki vesz meg egy új OS-t drága pénzért, amiben még egy böngésző sincs -, nem rontja a saját piacát. Európa pedig Windowsra van berendezkedve; kénytelen lesz elfogadni. -
tomcsa4 #6 De nem értem. Sokan vannak (ez az adatokból is kitűnik), akiknek bőven elég az, mait az OS-hez adnak. Bejön az iwiw, napi hírek. Ennyi. Ehhez minek felajánlani 5 féle böngészőt? Egy is elég és azért az OS kiadója had határozza már meg, hogy mit rak bele. Aki akarja, lecseréli. Meg van engedve, sőt, alapértelmezettként is be lehet állítani más böngészőket.
Az EU elfelejti, hogy a Windows nagy tömegeknek szól. Azokhoz, akik értenek, hozzá, meg akik kevésbé, meg akik nem, meg akiken vannak extra igényeik, meg akiknek nincs. -
tomcsa4 #5 Ez igaz. Keveset reklámozzák, mintha szégyellnék. -
#4 Az Operások rúgják ki az összes vezetőjüket, már ami a marketingeseket illeti! Magyarán a saját házuk táján keressék a sikertelenségük okát! -
#3 Persze pusztuljon az IE:) -
#2 Jó, de ki dönti el, hogy melyik lesz az az x darab böngésző ami belekerül, és miért pont azok? -
nohea #1 Az összes istenek b.sszák már meg az EUs bürökratákat, komolyan mondom... az összes többi OS gyártót mért nem kell perelgetni? Az összes többi integrált programért (rajzolás, számológép, szövegszerkesztő, stb) a MSot és az összes többi OS gyártót mért nem kell perelgetni? A világ összes többi országában mi a búbánatos lófalloszért nem csinálnak ekkora BÁLNÁT egy tetves egysejtűből??? T_T Nem tudom melyikkel van jobban tele az összes cipőm: az ezzel kapcsolatos hírekkel, vagy azzal, hogy az EU öltönyösei az adófizetők pénzét ezekre a baromságokra költik?! Menjenek inkább haza azt' húzogassák - ők is jobban járnak, meg mi is.