21
-
Lalee1 #21 Még a becstelent is elírhatták volna, ha nagyon akarják. Inglorious - Inglourious alapján. -
opeca #20 A basterd egy szleng szó! A Briganty az hol szleng???
Amúgy is röhejes a briganti cím... -
kalapos01 #19 Amióta a "basterd" e-vel írják. -
Aldo Moro #18 Mintha lenne egy kis Piszkos tizenkettő utánérzés ebben a filmben. Amúgy a "briganti" mint szó, mióta ipszilon? -
#17 Eddig nagyon vártam. De tényleg úgy néz ki, hogy megvárom a bőveített DVD verziót.. -
ddt500 #16 Inkább a Grindhouse-t vágták volna meg. Én bírom Quentin-t de esküszöm már a karfát kapartam fél óra után annyira untam a filmet. Aztán csak felpörgött de nem tartott sokáig a lendület. -
Barakukk #15 Dehogynem derül ki! A DvD változaton rajta lesz az előzetes hírek szerint a bővített rendezői magasabb korhatár besorolású film, meg alternatív befejezés is lesz hozzá, és amilyen piszok nagy sikere van itthon a filmnek, sanszosnak érzem, hogy a mi tartományunk is kapjon belőle, akár Terminator fémkoponyás kiadást:) -
Andrews2007 #14 A sötét lovagból is kivágtak majdnem egy negyedórát. Leginkább Dent karakteréből és Gordonéhoz tett volna hozzá. Jokertől max néhány percet vághattak ki a party utáni menekülésről van egy kép is a youtubeon. -
Harkat 89 #13 Akkor képzelem úgy milyen unalmas lehetett volna. Vagy lehet úgy lett volna jobb? Már nem derül ki. -
Barakukk #12 30-40 perccel vágták meg a Terminator Megváltást... -
#11 Itt a pont, öngólt rúgnak saját maguknak -
bub1988 #10 michael bay meg 100 perces filmek? na még olyat se láttam :D -
Harkat 89 #9 Ezt a filmet vágják meg ahelyett hogy pl. a Terminátor Megváltást vágták volna meg? Mert számomra abban a filmben volt vagy 40-50 perc unalom. -
scagnetti #8 "egy QT filmhez hozzá tartozik, hogy a főhősök csak ülnek és látszólag értelmetlen dolgokról beszélgetnek - lásd Travolta-Jackson nyitójelenetét a Ponyvaregényben"
Ezeket a dialógusokat általában karakterfelépítésre használják. Főleg Tarantino fimeknél ezeknek nagy szerepe van. -
Barakukk #7 Remek! Akkor ez alapján is megfigyelhetem, hogy tényleg negatív hatással van-e a költségekre, ha a nézők tudják, hogy rövidebb verziót látunk a mozikban, mint a Terminator Megváltás esetében. Valószínűleg sokan otthon maradnak és csak a teljes DvD változatra áldoznak pénzt. -
xido #6 Törne le a keze annak,aki legelőször követelt meg kivágást a rendezőtől..hozzá szoktatják a nézőket a rövidebb játékidőhöz meg a pörgősebb tempóhoz,aztán elég nekik egy 100 perces Michael Bay,míg egy 3 órás filmen már be van sózva a seggük..
Remélem dvd-n tényleg lesz hosszabb,de hogy kétszer tegyek pénzt a forgalmazók zsebébe emiatt,a nagy túróst..szépen nem veszem meg az első kiadást... -
Zirowe #5 Már nem azért, de mintha lett volna egy régebbi hír, miszerint éppen hogy hosszabbra akarja vágatni a studió a filmet, mert annyira tetszett az embereknek.. -
#4 annyira rühellem ezeket a nácinémetmegkellölnime'náci filmeket. -
#3 Na persze, nehogy már normálisan kerüljön moziba a film... -
#2 nein, nein, nein, nein, NEIN !!!!! -
gyuri12 #1 A Tarantino filmekben mindig a beszélgetős részek a legjobbak. Nincs benük semmi,de lehet rajtuk röhögni.:)