22
 • Epikurosz
  #22
  Én egyébként annyira nem utálom Amerikát, csak szólok.
  Irigykedni persze lehet.

  Témához: az emberek órákat szoktak várni a repülőre, amíg megizzadnak. Sokkal egyszerűbb lenne egy kötelező zuhany, amely levinné az izzadságot és a sertésinfluenza vírusát is, a zuhanyoszlopban egy testszkennerrel, és közben a cuccot is műszeresen át lehet vizsgálni mindenkinél.
  A sampon meg ingyenes lenne. :-)
 • pTk
  #21
  Ez a világ igazsága!! Te nem hiszed el?? ember-e vagy?
 • jatiking
  #20
  17.Ezt elhiszed?
 • Lmntal
  #19
  Amergin, JL666! Teljesen igazatok van! (De mintha kicsit eltértünk volna a témától) Ne értsetek félre, nem fogadatlan moderátor vagyok, szívesen folytatnám ezt a gondolatmenetet vagy beszélgetést ha megmondjátok a helyét.

  Amergin!
  Neked meg külön köszönöm a linket a hozzászólásod alatt! Csak megerősít abban amit már sok helyről össze-vissza olvastam, többek között ezért hagytam abba a Pénzügyi és Számvitelit, túl korán megértettem és nem akarok a rendszer aktív része lenni, még ha amúgy valamilyen formában így is úgy is azzá tesznek...

 • JL666
  #18
  de várjál! nem fejezted be! szóval folytatom!

  "Az USA egy nagy szar és rosszabb mint a SZovjetunio, mert még annál is kímélertlenebbül tapossa le a kis népeket."

  De igazából nem az USA tiporja el a kis népeket, hanem egy "bizonyos háttérhatalom", aki beférkőzött vagy hátulról irányítja az USA hadseregét és azt a saját célja felhasználása érdekében utasítja manőverekre, ahol általában olajat is talál.

  lehet folytatni...
 • Amergin
  #17
  9/11-et a terroristák csinálták: Bush és a mögötte álló szabadkőműves-illuminátus csapat. Az Al-kaida nem létezik, médiapszichózis eredménye. A madridi és a londoni "merényletek" is a titkosszolgálatok munkáját dícsérik. Oszama egy kirakati bábu, akit a média mumussá nyilvánított.
  A hazájukat 10.000 mérföldről "védők" terroristák pláne, ha a megszállás ellen tiltakozó őslakosokat halomra gyilkolják a "terrorizmus" elleni magasztos háborújuk keretében.
  Az USA egy nagy szar és rosszabb mint a SZovjetunio, mert még annál is kímélertlenebbül tapossa le a kis népeket.
 • Cleawer
  #16
  Kést bármiből lehet csinálni... cement /csemperagasztó+ víz + egy kis idő,vagy jégcsap,vagy a niggerkés.... Osztán azt is kimutathatja-e?
 • katz
  #15
  "Mutass már rá, hol állítottam én, hogy nincs benne???"

  Itt:
  "Van már műanyagpisztoly is, pl az osztrák gyártmányú Glock.
  Persze a fémdetektor nem a fegyvert mutatja ki (a röntgen viszont kimutatja), hanem a benne lévő lőszert, lévén az még egyelőre fém."
  Ez nem beszólás, csak a marhaságokon nevettem amit írtál
  A Glock nem egyedüli a műanyag tokos pisztolyok terén, de az csak abban különbözik a fémtokostól, hogy a markolatrésze egy fémvázra öntött műanyag elem. Attól a fegyver szánja, csöve, meg az összes teherviselő eleme fém.
 • Dredd
  #14
  azt azért látni kell, hogy az "ártatlan ember" definiciója erősen szubjektív.
  lehet, egy iszlám terrorista számára EU-ban/USA-ban nincsenek ártatlan emberek, hiszen a rendszer és az állam fenntartásával minden egyes állampolgár hozzájárul ahhoz, hogy az USÁkok lövöldözzenek a világon mindenfelé helyi ártatlan embereket.

  nyilván amit leírtál a te nézőpontod, de simán el tudom képzelni, hogy egy általad rohadéknak titulált terrorista erkölcsi fölényének teljes bizonyosságával robbantja fel a madridi vonatot - csupa bűnöst, ellenséget megsemmisítve!

  a legveszélyesebb dolog a csőlátás - attól függetlenül, melyik oldalon nézel bele.
 • Lmntal
  #13
  Mielőtt még bárki is azt hinné, üdvözlöm az ilyen jellegű mindennemű törekvést, tényleg respect!

  Két apróság:

  a hír úgy kezdődik, hogy Britt kutatók... Ez vajon egyenértékű a Britt tudósok fogalmával?? :)

  a másik meg: " A készülék kizárólag a fegyverként szóba jöhető tárgyakkal foglalkozik, azokat azonosítja, a többi tárgyról viszont nem vesz tudomást."

  Hááát csak nekem elég nagy a fantáziám arra, hogy mimindent lehet fegyvernek használni, mert ha a helyzet úgy hozza akkor sok minden szóba jöhet... :)

  Ja, és remélem nem kap tőle az ember használat közben rákot meg satöbbit...
 • KillerBee
  #12
  Tehát ha van nálam egy csőkulcs, akkor képes megkülönböztetni egy ilyen Glocktól?

  A műanyag sűrűsége sokkal kisebb az acélénál vagy az óloménál, tehát a lőtávolság biztos jóval kisebb lesz, de pár méterről még így is halálos lehet a pszichológiai hatás meg mindenképp megvan. Talán egy teljesen műanyag (cső is), eldobható fegyver készítése sem lenne lehetetlen, ha eleve csak pár lövésre tervezik.
 • B0nFire
  #11
  Sose hallj jobbat!

  Mutass már rá, hol állítottam én, hogy nincs benne??? Úgy látszik, néhányan tényleg csak azért járnak ide, hogy beszólhassanak valakinek.

  Hallod-e, katz!
  Neszójjáábe!!!
 • blessyou
  #10
  Aki ártatlan embereket gyilkol, az egy gyáva szemétláda, akárhonnan is nézzük.
  Nem hiszem, hogy bármilyen mentség lehet egy terrorcselekmény igazolására. Értem minden náció és minden rassz képviselőjére, válogatás nélkül.

  Egyébként a cikkre visszatérve: végülis milyen elv alapján határozza meg a készülék a környezetében fellelhető tárgyak alakját? Mondjuk több elektromágneses sugárzó van, és a visszatérő jelek korrelációjából következtet? Végül is mekkora egy ilyen gép?
 • Tetsuo
  #9
  nezopont kerdese, h ki a rohadek. ;)
 • katz
  #8
  "Van már műanyagpisztoly is, pl az osztrák gyártmányú Glock."
  Ez a nap vicce
  Még az airsoftban is van fém alkatrész.
 • norbi4567
  #7
  Na és mi van akkor ha valaki csinál egy fura formájú kést.
  Azt felismeri a cucc?
 • JL666
  #6
  inkább az ilyen rohadékokokat nem kéne beengedni európába meg amcsiba, ennek ellenére hagyják őket mecsetet meg minden szar építeni, lsd pl. köln
 • blessyou
  #5
  Azért a fegyverfejlesztés jelenleg még nem abba az irányba halad, hogy tudjunk jól elrejthető fegyvereket készíteni, amit majd megvesznek a terroristák. Legalábbis remélem.

  Egyébként a találmányt én személy szerint üdvözlöm. Reméljük segít, hogy biztonságosabban utazhassanak az emberek, és segít elkapni a rohadékokat.
 • atomkrumpli
  #4
  hálivudi őrültség ráadásul nem is a Glock gyártott ilyet először, a fémkereső kimutatja a pisztoly csövét + a többi fém alkatrészt is (google: plastic gun myth = 2 sec)
 • B0nFire
  #3
  Van már műanyagpisztoly is, pl az osztrák gyártmányú Glock.  Persze a fémdetektor nem a fegyvert mutatja ki (a röntgen viszont kimutatja), hanem a benne lévő lőszert, lévén az még egyelőre fém. Habár egyre inkább afelé tendálunk, hogy ki kell fejleszteni a hüvely nélküli lőszert, a lövedék pedig miért ne lehetne kemény műanyag, ami hőre nem lágyul, pl bakelit. Szerintem az is képes akkora roncsolást végezni, mint az ólomgaluskák.

  Persze az acélmagvas lőszerrel soha nem fogja felvenni a versenyt, de arra bőven elég lesz, hogy aki akarja, rejtve magánál tudja tartani, és esetleg terrorizálni vele.

  Kést meg pattintunk újra magunknak obszidiánból. Pokoli élesre ki lehet ám csiszolni, főleg a mai gépekkel! Oszt bekaphatja a csúcstechnológia; a WTC-be csapódó gépeket is irodai munkára való papírvágó késekkel (sniccerekkel)térítették el, mert hogy azt fel lehet vinni a gépre, mert veszélytelen. Azóta pedig még a szájvizedet, vagy a fogkrémedet sem, nehogy véletlenül nitroglicerin legyen benne, meg C4-es!

  Meg kell az észnek állnia, komolyan mondom.
 • Petys
  #2
  Csak végre a terrorelhárítók kezébe kerülne!
 • mbmc137
  #1
  Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön!!