Megjelent a Nokia N97
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Apropó, Windows Mobile 6.0-ra cserélni ezeknek a telkóknak az oprendszerét, az lehetséges? Mert akkor menne az iGo is, nem?
szélesítsd a látóköröd okoska.
Amúgy a készülék útják biztos hogy nagy figyelem kíséri majd.
Egyébként a beépített GPS-nek és a WM helyett Symbiannak nagyon örülök.
Ráadásul a widget-eknél is elég flexibilis konfigurációk vannak. Én úgy gondolom megéri az árát.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
- sima netezésre, emailcsekk, google maps, fotozás, zenehallgatás, ilyesmi, erre a 30 ropis telefon is jo.
- teljesitményrõl meg ne is berszéljünk.
kíváncsi leszek az elsõ n97 tulajok véleményére
Azokkal van gondom, akik ha nem engedhetnek meg maguknak valamit, elkezdik gyalazni azt. Hsz-emmel ket dologra probaltam ravilagitani:
1. Ez a kutyut nem csoroember minilaptopjanak szanjak.
2. Butasag laptoppal osszehasonlitani.
"Az iyen plebses lenézõ balfasz hozzászólásokon feltudom magam húzni...vedd észre hogy a bilibe lóg a kezed!"
Gratulalok a muvelt, bolcs stilushoz! <#eljen>#eljen>
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Ne a hazai viszonyokat nézd mert az vicc kategória. Normálisabb országokban a takarítók is megkeresik a havi fél millát, így õk is megvehetik ezeket a játékszereket, és így ott nem annak van ilyen szarja aki elõkelõnek hiszi magát hanem kb bárkinek.
Az iyen plebses lenézõ balfasz hozzászólásokon feltudom magam húzni...vedd észre hogy a bilibe lóg a kezed!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Lehet, hogy ezeket a telcsiket nem is a plebsznek szanjak..?
"Egy fullos laptopot kapsz ennyiért, és az kicsit másra is jo..."
Arra nem, hogy zsebre vagd.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Bõven elég az átlagfelhasználónak (söt még annak se kell) egy Nokia 6300-as, bruttó 30-35K-ért. Ha meg tudás kell akkor laptopot vegyél
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1201071_-n97-nokia.html
pl:
HTCk akár a legujabbakban(Dia2, TP2) is õskövület Qualcom 528mhz 7200A van, véletlen se 600mhz fölötti proci.
mhz nem egyenlõ a sebességgel. Egy Diaban hiába van 528mhzs qualcom mégis gyorsabb nála egy 369mhzs 5800. Egy 429mhzs amilyen meg az N97ben lesz fõleg.
Ugyanez memoriára is érvényes, Omnian nem nehéz kifutni 128mbbõl, symbian alatt kvázi képtelenség.
N97ben azért nincs 3430 mert fölös. Ha Nokia WMet használna akkor vszeg az lenne benne, mert WM lassú. Amúgy lesz még idén Nokia PDA-telefon nem Symbiannal és Omap 3430al. Mert oda kelleni fog.
Ráadásul jövõhét hétfõn jelenti be a Samu az Omnia 2-t.. már az Omnia 1-ben erõsebb proci van mint az N97-ben...
Nem tudom miért lett volna olyan nagy érvágás egy Cortex procit belerakni, így az összehasonlító sebességteszteken csúnyán el fog vérezni az N97...
De van egy olyan sanda gyanúm hogy ez ebayen is drága lesz.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Operating Frequency
(RM-505, Global) WCDMA 900/1900/2100, Quad band GSM 850/900/1800/1900, HSDPA, GPRS, A-GPS, WLAN
(RM-506, PR China) E-GSM 850/900/1800/1900, A-GPS
(RM-507, Americas) WCDMA 850/1900/2100, Quad band GSM 850/900/1800/1900, A-GPS, WLAN
Automatic switching between GSM bands
Flight mode
Meg kell nézni mit írnak a leírásban, igen van olyan ami unlocked, de ha nem, egy olcsó, 10 dolcsis cuccal bármilyen telefont lehet karifüggetleníteni (X-sim vagy Turbo SIM a neve).
Tinman...leírtam...a vámkezelés értéke a termék értékétõl függ, tehát 200 000ft-ig 1, valahány százalék...számoldmárki mennyi az... áfát megmondom miért nem kérhetnek...mert nem belföldi forgalomból származik a termék.
Mert amerikába más a gsm frekvencia kiosztás szóval amit kint jó azt nem biztos hogy itthon tudnád használni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Mert hülye azért nem vagyok!" -mondja az MM. És valóban, ÕK nem hülyék, csak a tájékozatlan vevõk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tehát igenis megrendelhetõ ennyi pénzért..max + 15-20$ a posta...elõfordulhat, hogy itthon a vámon megakad, mert nincsenek itthon a helyzet magaslatán a VPOP-nál, a kinyomtatott PayPal bizonylatot ilyenkor csak meg kell lebegtetni...lehet kérnek...2-3000ft valamit+beszedik az áfát(de nem mindíg).
Ha gift-ként van rendelve akkor általában nem fogja meg a vám.
samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...
samsung LE55A956, sony kivetítő, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevő, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...
Ha kint 700USD(136 885,002HUF) akkor itthon ~700€(193 122,176HUF) lesz? 😞
Nem a lényeg, hanem a fontos!
/*WTF?!*/