32
Használat, működés, tapasztalat az alibaba.com oldalon.
  • Tyler1
    bagoly mondja mi??? XDDD
  • gz8
    te ne írj = te írj

• gz8
    Bagoly mondja verébnek!

Ha már kioktatsz valakit, akkor legalább te ne írj helyesen (a szégyelld két l, nem egy).
  • Tufa
    vámot kell fizetni kb 10-15ezer forint fölött, 20-30e-től fölfele pedig áfát is. A kettő együtt durván 30%-a a vásárolt összegnek.
    Érdemes olyan dílert keresni akivel lehet fals számlát írni (kisebb összeggel), így a vámon lehet spórolni.. (egy LCD-t tv-t ne 10USD-s számlán hozz be mert csak elbukod...)
  • Viktor99
    Semmi gond, ne szégyeld a nyelvtan kettest...
  • Ma Baker84
    Hát ez a taobao.com biztosan dúrvajó, csak a copyrighton kívül nincs rajta 1 angol szó sem. Csak én nem találom a nyelveket, vagy csak én nem vagyok perfekt kínai?
  • Tikal #26
    rengeteg cucc van amit itthon nem kapsz meg, vagy csak drágán...
  • Tyler1
    én nem hiszem h támadtam! feltettem egy kérdést kiváncsiságból! ennyi
  • Broafka
    nem kell támadni, hidd el, vannak külföldön olyan cuccok amit itthon nem kapsz meg!
  • Broafka
    e-bayről én rendeltem, volt ami megjött, de volt ami nem, de szerintem az is embere válogatja
  • F1re
    ebay a lekjoobb csak mennyen máá lejjebb az UUESDÉÉ
  • Világpolgár
    Kösz, hogy felhívtad rá a figyelmemet!
  • Davidus
    be kell írni hogy

SZEZÁM TÁRULJ!
  • Kiado
    Akkor már inkább a taobao.com, sehol nem találsz olyan olcsó cuccokat, mint ott, csak kínaiak árulnak xd

De persze kéne hozzá nyelvismeret :(
  • wander01
    pontosan. csak itt előfeltétel a szerződéskötés ha jól emléxem, mert itt ugye továbbértékesítésre vásárolsz.
  • Szeszmester
    Ha ennyire jó bizniszt találtál, mit érdekel mások tanácsa?
    Vágj bele bátran!
  • karajjj
    gondolom az ilyenek is hasonló oldalakból élnek...
  • piros mogyi
    és a negyven rabló
  • passatgt
    mintát általába lehet rendelni mindenből, csak az jóval drágább, de talán még úgyis olcsóbb itthoni árhoz képest:)
  • Csirke4
    Akkor olyan nagyker Ebay feeling?:o
  • karajjj
    na akkor tegyük helyre, se általános iskolás nem vagyok már, se pedig hülyének nem kell nézni, találtam olyat amiből 1, 3 vagy 5 darabot is lehet venni egészen 1000-ig...
  • wander01
    akkor segítek pöppet. Az Alibaba nagybani kereskedők piaca. adok-veszek nagytételben, a nyersacéltól kezdve a mikrochipekig, procikig, takarmánykukoricától a génkezelt fehéregérig minden. Ez cégek között megy, egy-egy cuccot rendelni nem lehet. az első szóbaállás alkalmával már kőkemény árajánlatok repkednek. korrekt cucc de Kis Béla általános iskolás nem fog rendelni, ha egy korrekt e-mailt meg is fog tudni fogalmazni, akkor is körberöhögik. Anno pálmaolaj beszállítást segítettem intézni egy kedves ismerősnek (kis nyelvi nehézségek ugye), hogy biodízelt alkossanak belőle, 1000 hordó alatt szóba sem állnak más kontinenssel :)
  • passatgt
    attól függ mit rendel. Ha rendel 100 quad-ot, nyilván hajóval hozzák, és arra kell vám. De ha vesz 100 db üres papírlapot, akkor dhl-el elküldik aztán jónapot.
  • n3whous3
    Én se tudom ezt pontosan, de szerintem a kiszállításkor már ráteszik a vámot is.
  • karajjj
    mezeket néztem, hogy 3-5$ között vannak, azért nem lenne rossz, ha lehetne darabra is venni :D
  • passatgt
    ja, és főleg kínai cuccokat
  • karajjj
    ez most konkrétan mi lenne? mert látom, hogy vannak jó cuccok, de csak nagy tételben lehet rendelni?
  • IstONE
    Oks. Köszi.
  • Tyler1
    hát az oldalt nem ismerem, de tuti megbízhatóak, főleg ha a legnagyobb ilyen jellegű oldal! viszont jól olvass át mindent a szállításról meg a fizetésről, mert ott lehet bukni ha vmit figyelmen kivül hagysz! vámos dolgot meg passzolom
  • IstONE
    Olyat akarok rendelni amit itthon 2x annyiért lehet eladni....

• Tyler1
    mit akarsz rendelni amit itthon nem kapsz meg???
  • IstONE
    Keresek olyan embert akinek vannak tapasztalatai az alibaba.com-al kapcsolatban és megosztaná velem.

Rendelt már innen valaki? Meg lehet bízni benne? Hogyan működik a szállítás? VÁM-mal hogyan kell kalkulálni?...