19
-
n0k0m #19 hat a "muteti" reszt en naponta elvegzem magamon, mind2 szemen, itt is csak azert olyan korulmenyes a lencset felhelyezni, mert nyilvan elegge serulekeny, igy "piszkos" kezzel nem tul jo feltenni normal uton.
Valoban csodalatosan egyszeru es olcso megoldas.
Igazabol akik ugy vakok, hogy a latoideg nem serult, vagy a lataskozpont azoknak elerheto idon belul vannak, lesznek megoldasok. Kamerak, ossejtkezelesek stb. -
lotsopa #18 Nem tudom hogy ez mennyire politikai esemény, de azért egész jó.
Ebben is sok lehetőség rejtőzik, de hogy mindenből hasznot kell húzni...
Ezek az emberek. -
Epikurosz #17 Nem követted a politikai eseményeket. :-) -
#16 már régen nem olvastam ilyen jóhírt a neten.. -
#15 csk gyekzzenk vle, mrt alik látyok -
#14 Biosztanárom is mindig mondogatta, hogy jó dolog az őssejtkutatás, csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön. -
Riddick #13 Le a kalappal,csak így tovább! -
Epikurosz #12 Durvább a lézeres szemműtétnél?
Szerintem nem. Vagy nemtom. -
blessyou #11 Ez igazán nagyszerű eredmény :)
Csak így tovább, fiúk-lányok! -
#10 Ez nem semmi. :) -
#9 Mit értesz "olcsó" alatt? Ne feledd, hogy egy látó ember sokkal termelékenyebb, tehát ha dolgozik, többet is adózik. Ha pár millió forint az eljárás az nem tétel egy ilyen bevatakozásért. A videó alapján alig durvább, mint egy lézeres szemsebészet. Az egyetlen invazív része a biopszia. Elképesztő. -
szlovákiai hun #8 Csak hát mert a cikkben így közlik, én is tudom, hogy kezdetleges és nem olcsó, erre a véleményem.... -
moikboy #7 Egy kísérleti stádiumban lévő eljárás persze, hogy nem olcsó... -
szlovákiai hun #6 Mennyire olcsó az a olcsó, a biztosító fogja fizetni? -
szlovákiai hun #5 Dicséret, dicséret, de nem ingyen fogják azt adni, nem kis pénzen, úgy hogy akik szegény, az továbbra is vak marad...... -
nalidzsizpáuvö #4 -
#3 Na ez yó cucc.
Az őssejt szinte mindenre jó :) -
#2 +1, ez tényleg nagyon szuper! -
#1 Fantasztikus! Elképzelhetetlen ajándék ez. És sok maradi ember meg gátolja az őssejtkutatást, mikor sokak egyetlen reménye ez. Kedves. A morális megfontolásokat beteg oldalról valahogy kimaradnak az érvelésből.