1184
ntGRfNd.jpg
  • [NST]Cifu
    [Irónia]
    Egy három részes novellasorozat az Imperial Fist szemszögből.
    Egy három részes novellasorozat Horus szemszögéből.
    Egy három részes novellasorozat a Blood Angels szemszögéből (esetleg Sanguinius szemszögéből?)
    stb...
    [/irónia]

A GW gondoskodik róla, hogy legyen még mivel pénzt harácsolni...
  • Prof William
    11 év után az utolsó 54! -ik könyvel véget ér a Horus Heresy sorozat.

https://www.warhammer-community.com/2017/09/20/the-siege-of-terra-dawns/

Viszont a történet csak a Terra Ostromáig fog tartani, ugyanis a Terra Ostromát Tádáááá KÜLÖN SOROZAT fogja elmesélni.
    A GW arról mindenesetre biztosította az olvasókat hogy a Siege of Terra könyvsorozat nem fog újabb 54 könyvig tartani. :)
    Mondjuk az ostrom 74 napjáról olyan sokat remélhetőleg nem lehet írni... vagy mégis?
  • AndyWienner
    Sziasztok! Valaki olvasta már a Hadurat (Gaunt Szellemei 14.)? Én épp most fejeztem be, múlt héten hozta a futár - a Szukits-tól rendeltem egyébként, bár ugyanaz a Tuan-féle fordítás, nyilván megegyeztek velük, hogy árulhassák ők is a könyvet. Most, hogy ezzel végeztem, szerintem folytatni fogom a Horus Heresy-t vagy esetleg a Felix-Gotrek sorozatot... "szerencsére" bőven lemaradtam mindkettővel, így van választék :D Csak igazából már olyan régóta vártam a legújabb kötetre a tanithiak kalandjaiból, hogy előbb azzal akartam végezni.
  • lammaer
    Én elsőre arra tippeltem volna hogy a Games Workshop löveti le a projektet copyright jogok megsértése miatt...
  • Bucser
    Es nem is lesz tobb sajnos. Bejelentette, hogy sajat studiot csinal es olyan projektekre koncentral amik penzt hoznak.

Van is egy uj minisorozata mar aminek Origin Zero a cime. Elegge egy a 100 kozul sci-fi dzsungelben rejtelyes szorny hangulata van...

Itt a csatornaja

• ximix #885
    Abban az a rész tetszik amikor a felvonulásnál sima gyalogság után jönnek a gárdisták, látszódik a méretbeli különbség is egyszer és nagyon hatásos ahogy a sima gyalogság rendezett sorokban menetel, utána jövő nehéz fiúk meg valamennyire rendezett sorokban és többé kevésbé ütemre lépnek, de már nem egységesen, ezzel is jelzik ők már más kategória minden szinten.
    loop

Persze varázslatos az egész hangulata csak hát rövid.
  • ximix #884
    Ez egy nem hivatalos rajongói kis sorozat, legalábbis remélem lesz belőle valami és a végére érnek.
    Eddig tetszetős főleg a gárdisták ahogy menetből oldják meg a feladatot,.
    Jó lenne ha valaki felkarolná ezt a világot, lehetne film vagy sorozat egy jó rendezővel, mert animációkon kívül nem is tudom van e más.
  • [NST]Cifu
    Nope. A Lord Inquisitorból is csak prológ volt.
  • RatBaG #882
    évek óta csak 1-2 perces trailereket látunk, mikor lesz már végre egy is kész ezek közül?
    a 2010-es Ultramarines óta volt valami nagyobb?
  • [NST]Cifu
    Nem olyan rossz ez...
  • ximix #880
    Atya gatya

• Shiwo
    van olyan videó, ahol egy fickó még bukfenceznek is benne.. amit tényleg nem ment, az az úszás, medencébe úgy elsüllyedt vele a faszi, mint a kő.. persze búvárok várták lent palackkal.. de például a szamuráj-páncélban tudott úszni, még ha nem is gyorsan és effektíven..

tényleg csak a lovagi tornára kifejlesztett verziók használhatatlanok más helyzetben.. ott elég volt arra fókuszálni, hogy minél nehezebben üssék ki az illetőt a nyeregből, nem kellett se mozgékonynak lennie, se azzal számolni, h fél napig - napig viseli az illető...
  • [NST]Cifu
    A váll-részre voltál kiváncsi, ezért raktam be, itt is a váll-rész nagyjából merev, de a rögzítése olyan, hogy a karját (ha nem is teljesen, de) fel tudja emelni.
  • lammaer
    Erre én is emlékszem, mondjuk nekem még rémlik olyasmi hogy ez a lovagviadalokra vonatozik, mivel szemben a 25-30 kilót nyomó csatában használatos páncélokkal a lovasviadalokhoz használt páncélok 50 vagy több kilót is nyomhattak és kevésbé volt szempont a mozgékonyság (ugye láthatóan a videón rengeteg helyen csak sodrony van, a seggén kompletten hiányzik a páncélzat stb...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.11. 20:28:51
  • [NST]Cifu
    Ha úgy van kivitelezve, persze. Ez olyan, mint a középkori páncélok esete. Anno még az én általános iskolai törikönyvemben is az volt, hogy a teljes vértes lovasokat úgy emelték daruval rá a lóra, mert hát annyira korlátozta őket a páncél a mozgásban, meg olyan nehéz volt. Aztán az ilyen videók után már csak nevetni tudok ezen:

• lammaer
    Ezeknél a páncéloknál mindig az jut eszembe, hogy tényleg nem bírják felemelni magasra a kezüket benne? :)
  • ximix #874
    WH cosplay
    KIRA photoarts

Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.07.10. 15:03:25
  • ximix #873
    Adeptus Sororitas vs Tyranids

-Fabrice Magdanz-

Sister of Battle

-Anna Steinbauer-
  • [NST]Cifu
    Dunno, lehet én raktam magasra a mércét. Nekem egy idő után egyhangú és unalmas volt, ami egy Space Hulk játéktól nem meglepő, de inkább az volt a baj vele, hogy a története nem fogott meg. Picit sem. Kár érte...
  • lammaer
    Egyszer végigtolásra jó volt a Deathwing....

De az sosem árt ha az emberek rászoknak arra hogy ne trailer/teaser alapján vásároljanka... főleg nem előre rendelve release előtt
  • [NST]Cifu
    A Space Hulk: Deathwing után azt mondatm, hogy még egy Wh40k játékot nem fogok trailer alapján megrendelni. A fő gondom, hogy a játékmenet videók nem győztek meg teljesen (nem vagyok oda az izometrikus nézetért), a Steam kritikák pedig elégé vegyesek...
  • RatBaG #869
  • ximix #868
    Balázs Pirók
  • AndyWienner
    Végre megjelenik jövő hónapban A Hadúr :D Már azon gondolkodtam lassan, megrendelem inkább külföldről eredetiben, mégiscsak kinn van december óta... de szerencsére a Tuannál feldobták pár napja az újdonságokhoz!
  • ximix #866
    Johan Grenier

• shaba23 #865
    Mindig úgy rendelek, hogy ingyen legyen a szállítás, azt hiszem mindkét esetben 10k a határ. Viszont ugyan az a 4 könyv 1700,- különbséggel volt a 2 helyen. Inkább cancelt nyomtam a Tuanra és megrendeltem a könyveket +1400ért egy Dűne teljes Science Fiction Univerzumát :)
  • Shiwo
    hogy magukban a könyvárakban van-e különbség, azt nem tudom, de azt már tapasztaltam én is, h a rendelés díja jelentős.. legalábbis pár éve tuantól tán közel 3k -ért hozták házhoz, szukitstól meg pick-pack pontra 1k-nál is kevesebb volt.. közel egy könyv ára a különbség..
  • AndyWienner
    Én jelenleg a Hadurat várom leginkább, eldöntöttem: addig nem is rendelek meg semmi mást :D Mégiscsak évek óta várom már! Aztán persze jöhetnek a HH-regények és az új Felix-Gotrek (a Koponyák útja) is... hm, olvasmányos tavasz/nyár elé nézek, de nem bánom xD
  • Prof William
    Beszéltem facebookon a Tuannal és ők azt mondták hogy a Gaunt + Horus sőt még a Felix és Gotrenk újranyomások is tervbe vannak véve. :)
  • shaba23 #861
    Az is érdekes, mikor a szukitstól olcsóbban lehet megvenni a friss könyveket,mint a Tuantól :)
  • Shiwo
    annó a kiadási jogokat mindenkitől visszavonta a Games Workshop, és mikor elkezdték újra kiadni , a Tuan szerezte meg, gondolom ezért az újranyomás sem megengedett a Szukits számára.

valami egyezségük lehet arra, hogy a könyvkiadók egymás termékeit is árulják, például mikor még a Szukits adta ki a W40K könyveket, akkor is lehetett kapni Alexandrába, Lírába.. ugyanígy lehet, hogy most is árulják a Szukitsba, csak gondolom a pénz vagy a Tuannak megy, vagy legalábbis valamennyit tuti jattolnak érte..

az újranyomtatás is gondolom ezért érdekes kérdés, mert az még a Szukits "terméke" volt, így elképzelhető, hogy a Tuan-nak eleve újra kell fordíttatnia.. gondolom itt is ezernyi kusza jogszabály meg a kiadók érdekpolitikai huzavonája nehezíti a helyzetet..

• Prof William
    A Gagaunt és a korai Horus Heresy könyvek újranyomása már tervbe van véve. Remélhetőleg idővel kiadják őket. :)
  • Fooka
    A Horus Heresy részeket a Szukits már régóta nem nyomja sajnos, de a Tuan kiadónál tervben van az újranyomásuk, talán idén lesz belőle valami. Facebook oldalukon gyakran híreznek, néha előjön ez a téma is, érdemes figyelni.
  • shaba23 #857
    Szellemgyártó
    Nekropolisz
    A becsület őre
    Sabbat mártír

Graham McNeill: Hamis istenek
    Ben Counter: Lángoló galaxis
    James Swallow: Az Eisenstein útja
    Graham McNeill: Fulgrim

Ezeket magyarul meg lehet még venni valahol? :)
  • Lokker
    Megrendeltem a horus heresyből a mechanikum és a káosz eredete részeket meg a warhammer fantasyból a koponyák útja köteteket de csak hónap végén szállít a szukit... amin meglepődtem hogy új megjelenések és darabja 2500 ft
  • Prof William
    Áldassék a Császár neve!

• Prof William
    Eközben egy párhuzamos univerzumban...

• [NST]Cifu
    Ha most meg akarnám védeni az önbizalomtúltengésben lévő TechMarine-t, akkor azt mondanám, hogy üres tár volt benne, tehát tár volt, lőszer nem.

De nem akarom megvédeni...
  • pbsb4
    A császár vigyázz ránk!!! :D
  • shaba23 #851
    Bátor dolog hegeszteni a betárazott boltert :)