1164
ntGRfNd.jpg
  • RatBaG #954
  • shaba23 #953
    Hali, ma jött meg szukitstól egy könyvcsomagom és most tudatosult, hogy rendeltem egy könyvet ami már megvolt korábban... Első körben megpróbálom lebartelezni a szukitsnál, de amennyiben nem jön össze, van egy eladó Guy Haley - Sötét Impérium kötetem. :(
  • ximix #952
    Fat Elf
  • ximix #951
    Rotaken
  • ximix #950
    Jaime Martinez
  • Irgum76
    még egy kérdés:
    a Primarisoknál láttam ilyen klafa szürke festést a régieket festhetem-e ilyenre?
    és ha igen hol találok hozzá színsémát?
    benéztem egy rendelést és így van egy fölös "Start Collecting! Space Wolves" boxom azt szeretném kikenni majd elpasszolni
  • Irgum76
    köszi szépen
  • kiskorúbézoltán #947
    Ugyanaz a helyzet mint bármelyik másik mariskával. A régiek játszhatók, van hozzá szabály, pont, minden ami kell. Én személy szerint már pénzt nem fektetnék beléjük. A primarik ki fogják őket teljesen szorítani idővel. A primari upgrade pack az nem a régimarik felújítására szolgál, hanem a sztenderd pimariskák látványosan rendházspecifikusabbá tételére van kitalálva.
    Ha meg nem ver nagyon a víz a figurák kinézete miatt akkor esetleg simán a régi figurákat használod primarisnak, ez esetben a fegyveropcióknál lesznek kisebb problémák itt-ott.
  • Irgum76
    Sziasztok,

az lenne a kérdésem, hogy a régebbi típusú space wolf oknak van-e még létjogosultsága vagy teljesen kiszorították a space wolf primaris-ok?
    és ha igen milyen módon tudnám felturbózni a régieket primaris kompatibilisre?
    a Primaris Upgrades Kit nem sokat segít a helyzeten ahogy nézem
  • [NST]Cifu
    Erősen Grimmdark fan-made Wh30k videó:

• ximix #944
    Mikal van Leeuwen
    Insta link

Twitter link

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.03.14. 01:07:02
  • ximix #943
    Andrey Sarafanov
  • RatBaG #941
  • ximix #940

forrás "mist XG"
  • Bucser
    A primarisokkal probaltak javitani az aranyokon.
  • RatBaG #938
  • kiskorúbézoltán #937

A miskolci wargame klub asztala a helyi makettfesztiválon. Itt már majdnem teljesen kész.
  • kiskorúbézoltán #936
    A heroic scale sajátosságai, meg a wórgémfigura öntés sajátosságai elég sok mindent behatároltak a korai időkben. Később meg csak fokozatosan tudtak menni valamennyit a reálisabb - ha lehet ilyet mondani - arányok felé. Ma a műanyag és a számítógépes tervezés korlátlan lehetőségei mellett is sokat meghagytak a régi vonásokból. Báááár… A teljes régi mariska sorozatot elkezdték kivonni és teljesen új figukra állnak át. Nyilván azokban is lehetne ilyen hibákat találni, ha valaki azt keresi.
    Kár ezen rugózni, a műfajban többé kevésbé elfogadott dolgok.
    Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2020.02.21. 20:14:05
  • [NST]Cifu
    Nagyon jó kis kép, de azért ha "rendesen" ábrázolnák, látszana, hogy a "canon" kinézet rohadtul nem kompatibilis az emberi fiziológiával... :D
  • RatBaG #934
  • ximix #933
  • kiskorúbézoltán #932
    Ránézésre ez a Mikulás nem virgáccsal büntet. :D
  • RatBaG #931
  • ximix #930
    Bocsánat nem figyeltem az olvasási sorrendre és csak felületesen "olvastam".
    A törölték (azt hittem csak a tartalmat) után olvastam a felteszek pár új részletet.

Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.12.03. 11:33:33
  • Prof William
    Visszakapnia? Itt éppen azt írja, hogy törölték a csatornáját. Remélem hamarosan megoldódik a probléma.

Ha már videók. A Games Workshop kiadott egy teasert a jövőre érkező animációs projectjeiből. Jól néznek ki. Úgy tűnik annyi ínséges ív után a GW végre nyit a sorozatok felé. Ha még a beígért Esienhorn sorozat is beindul, az meg már tényleg jó lesz. :)

• ximix #928
    Astartes YT csatornáját feltörték, nagy nehezen sikerült visszakapnia
    twitter link
  • Shiwo
  • Prof William
    Egész jó és szerintem reális méretbemutató.

• Shiwo
    ez azért a legtöbb íróra igaz..
  • Voltan
    Húú, na erre kíváncsi leszek!
  • [NST]Cifu
    Nem a Wh40k rajongókra kell építenünk, hanem a szélesebb közönségre. Ilyen szempontból én azt bánom, hogy nem Mariska történetre építenek. Nem azért, mert repesek amiatt, hogy minden a mariskákról szól, hanem amiatt, mert bármennyire is nem repesek a mariskákért, tisztába vagyok vele, hogy a nép nagy részét az fogja meg a Wh40k világában.

Én nagyon szívesen elnéznék egy TV sorozatot az Űrorkokról vagy az Eldákról, csak aligha lenne népszerű, márpedig itt az lenne szvsz az első cél, hogy megismertessék a népeket a Wh40k világával, hogy utána a tágabb világot is jobban be lehessen mutatni...

Az Eisenhorn jó kis történet, de annak, aki már valamennyire tisztában van a világgal. Szerintem. Alapozónak nem a legjobb.
  • [NST]Cifu
    Abnetttől azért félek, mert a nagyon hullámzó minőségben ír. Vannak jobb és rosszabb napjai, na.

De közben látom, hogy csak idézték, a jelek szerint (legalábbis még) nincs benne a készítők csapatában közvetlenül.
  • Prof William
    Miért félsz Dan Abnettől? Végül is ő írta. Csak segít ha lehet beleszólása a dologba.

Ha meg sikeres lessz, akkor jöhet utána a Ravenor. :)
  • Shiwo
    miért ? abból többször sül ki rossz, ha az írót lesz@rják, és mennek a saját fejük után..
  • [NST]Cifu
    Warhammer 40k TV sorozat, az alapsztori az Eisenhorn novellákra alapoz, részt vesz a készítésben Dan Abnett (emiatt félek...), viszont a showrunner a 'The Man In The High Castle' alkotó Frank Spotnitz, ami nem rossz hír.
  • RatBaG #918
  • ximix #917

Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.06.30. 01:24:20
  • RatBaG #916
  • [NST]Cifu
    Ez mondjuk jól hangzik! :D
  • Prof William
    A Blades of Damochles c. könyvet ismeritek? A Damochles Gulf Crusade idején játszódik láthatjuk hogy a Tau-k mit szólnak az Impériumhoz. Igazi First Contact érzés ahogy a Tauk rácsodálkoznak olyan dolgokra amik nekünk evidens.

Pl az egyik fejezetben egy Tau tudóscsapat megvizsgál egy kilőtt "Ellenséges Harci Drónt" (Dreadnoughtot).
    Vizsgálgatják és idővel eljutnak a benne lévő emberig akiben még éppenhogy pislákol az élet. Persze elszörnyednek de miután megvizsgálják a testet teljesen frászt kapnak.
    A szövetszkennerek szerint ugyanis a gépben lévő lény kb 6000! éve van a drenyában.

A Tau tudósok pedig belegondolnak hogy ez lény kb akkor kerülhetett ebbe a gépezetbe, amikor az őseik még barlangokban laktak.
    És felteszik a kérdés, hogy vajon milyen ellenfél ellen harcolnak?

Hangulatos. :)