1164
-
#954 -
#953 Hali, ma jött meg szukitstól egy könyvcsomagom és most tudatosult, hogy rendeltem egy könyvet ami már megvolt korábban... Első körben megpróbálom lebartelezni a szukitsnál, de amennyiben nem jön össze, van egy eladó Guy Haley - Sötét Impérium kötetem. :( -
#952 Fat Elf
-
#951 Rotaken
-
#950 Jaime Martinez
-
Irgum76 #949 még egy kérdés:
a Primarisoknál láttam ilyen klafa szürke festést a régieket festhetem-e ilyenre?
és ha igen hol találok hozzá színsémát?
benéztem egy rendelést és így van egy fölös "Start Collecting! Space Wolves" boxom azt szeretném kikenni majd elpasszolni -
Irgum76 #948 köszi szépen -
kiskorúbézoltán #947 Ugyanaz a helyzet mint bármelyik másik mariskával. A régiek játszhatók, van hozzá szabály, pont, minden ami kell. Én személy szerint már pénzt nem fektetnék beléjük. A primarik ki fogják őket teljesen szorítani idővel. A primari upgrade pack az nem a régimarik felújítására szolgál, hanem a sztenderd pimariskák látványosan rendházspecifikusabbá tételére van kitalálva.
Ha meg nem ver nagyon a víz a figurák kinézete miatt akkor esetleg simán a régi figurákat használod primarisnak, ez esetben a fegyveropcióknál lesznek kisebb problémák itt-ott.
-
Irgum76 #946 Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy a régebbi típusú space wolf oknak van-e még létjogosultsága vagy teljesen kiszorították a space wolf primaris-ok?
és ha igen milyen módon tudnám felturbózni a régieket primaris kompatibilisre?
a Primaris Upgrades Kit nem sokat segít a helyzeten ahogy nézem -
#945 Erősen Grimmdark fan-made Wh30k videó:
-
#944 Mikal van Leeuwen
Insta link
Twitter link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.03.14. 01:07:02 -
#943 Andrey Sarafanov
-
#941 -
forrás "mist XG" -
#939 A primarisokkal probaltak javitani az aranyokon. -
#938 -
kiskorúbézoltán #937
A miskolci wargame klub asztala a helyi makettfesztiválon. Itt már majdnem teljesen kész. -
kiskorúbézoltán #936 A heroic scale sajátosságai, meg a wórgémfigura öntés sajátosságai elég sok mindent behatároltak a korai időkben. Később meg csak fokozatosan tudtak menni valamennyit a reálisabb - ha lehet ilyet mondani - arányok felé. Ma a műanyag és a számítógépes tervezés korlátlan lehetőségei mellett is sokat meghagytak a régi vonásokból. Báááár… A teljes régi mariska sorozatot elkezdték kivonni és teljesen új figukra állnak át. Nyilván azokban is lehetne ilyen hibákat találni, ha valaki azt keresi.
Kár ezen rugózni, a műfajban többé kevésbé elfogadott dolgok.
Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2020.02.21. 20:14:05 -
#935 Nagyon jó kis kép, de azért ha "rendesen" ábrázolnák, látszana, hogy a "canon" kinézet rohadtul nem kompatibilis az emberi fiziológiával... :D -
#934 -
#933 -
kiskorúbézoltán #932 Ránézésre ez a Mikulás nem virgáccsal büntet. :D -
#931 -
#930 Bocsánat nem figyeltem az olvasási sorrendre és csak felületesen "olvastam".
A törölték (azt hittem csak a tartalmat) után olvastam a felteszek pár új részletet.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.12.03. 11:33:33 -
Prof William #929 Visszakapnia? Itt éppen azt írja, hogy törölték a csatornáját. Remélem hamarosan megoldódik a probléma.
Ha már videók. A Games Workshop kiadott egy teasert a jövőre érkező animációs projectjeiből. Jól néznek ki. Úgy tűnik annyi ínséges ív után a GW végre nyit a sorozatok felé. Ha még a beígért Esienhorn sorozat is beindul, az meg már tényleg jó lesz. :)
-
#928 Astartes YT csatornáját feltörték, nagy nehezen sikerült visszakapnia
twitter link -
#927 -
Prof William #926 Egész jó és szerintem reális méretbemutató.
-
#925 ez azért a legtöbb íróra igaz.. -
#924 Húú, na erre kíváncsi leszek! -
#923 Nem a Wh40k rajongókra kell építenünk, hanem a szélesebb közönségre. Ilyen szempontból én azt bánom, hogy nem Mariska történetre építenek. Nem azért, mert repesek amiatt, hogy minden a mariskákról szól, hanem amiatt, mert bármennyire is nem repesek a mariskákért, tisztába vagyok vele, hogy a nép nagy részét az fogja meg a Wh40k világában.
Én nagyon szívesen elnéznék egy TV sorozatot az Űrorkokról vagy az Eldákról, csak aligha lenne népszerű, márpedig itt az lenne szvsz az első cél, hogy megismertessék a népeket a Wh40k világával, hogy utána a tágabb világot is jobban be lehessen mutatni...
Az Eisenhorn jó kis történet, de annak, aki már valamennyire tisztában van a világgal. Szerintem. Alapozónak nem a legjobb. -
#922 Abnetttől azért félek, mert a nagyon hullámzó minőségben ír. Vannak jobb és rosszabb napjai, na.
De közben látom, hogy csak idézték, a jelek szerint (legalábbis még) nincs benne a készítők csapatában közvetlenül. -
Prof William #921 Miért félsz Dan Abnettől? Végül is ő írta. Csak segít ha lehet beleszólása a dologba.
Ha meg sikeres lessz, akkor jöhet utána a Ravenor. :) -
#920 miért ? abból többször sül ki rossz, ha az írót lesz@rják, és mennek a saját fejük után.. -
#919 Warhammer 40k TV sorozat, az alapsztori az Eisenhorn novellákra alapoz, részt vesz a készítésben Dan Abnett (emiatt félek...), viszont a showrunner a 'The Man In The High Castle' alkotó Frank Spotnitz, ami nem rossz hír. -
#918 -
Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.06.30. 01:24:20 -
#916 -
#915 Ez mondjuk jól hangzik! :D -
Prof William #914 A Blades of Damochles c. könyvet ismeritek? A Damochles Gulf Crusade idején játszódik láthatjuk hogy a Tau-k mit szólnak az Impériumhoz. Igazi First Contact érzés ahogy a Tauk rácsodálkoznak olyan dolgokra amik nekünk evidens.
Pl az egyik fejezetben egy Tau tudóscsapat megvizsgál egy kilőtt "Ellenséges Harci Drónt" (Dreadnoughtot).
Vizsgálgatják és idővel eljutnak a benne lévő emberig akiben még éppenhogy pislákol az élet. Persze elszörnyednek de miután megvizsgálják a testet teljesen frászt kapnak.
A szövetszkennerek szerint ugyanis a gépben lévő lény kb 6000! éve van a drenyában.
A Tau tudósok pedig belegondolnak hogy ez lény kb akkor kerülhetett ebbe a gépezetbe, amikor az őseik még barlangokban laktak.
És felteszik a kérdés, hogy vajon milyen ellenfél ellen harcolnak?
Hangulatos. :)