1097

-
Nope. A Lord Inquisitorból is csak prológ volt. -
évek óta csak 1-2 perces trailereket látunk, mikor lesz már végre egy is kész ezek közül?
a 2010-es Ultramarines óta volt valami nagyobb? -
Nem olyan rossz ez... -
Atya gatya
-
van olyan videó, ahol egy fickó még bukfenceznek is benne.. amit tényleg nem ment, az az úszás, medencébe úgy elsüllyedt vele a faszi, mint a kő.. persze búvárok várták lent palackkal.. de például a szamuráj-páncélban tudott úszni, még ha nem is gyorsan és effektíven..
tényleg csak a lovagi tornára kifejlesztett verziók használhatatlanok más helyzetben.. ott elég volt arra fókuszálni, hogy minél nehezebben üssék ki az illetőt a nyeregből, nem kellett se mozgékonynak lennie, se azzal számolni, h fél napig - napig viseli az illető... -
A váll-részre voltál kiváncsi, ezért raktam be, itt is a váll-rész nagyjából merev, de a rögzítése olyan, hogy a karját (ha nem is teljesen, de) fel tudja emelni. -
lammaer #877 Erre én is emlékszem, mondjuk nekem még rémlik olyasmi hogy ez a lovagviadalokra vonatozik, mivel szemben a 25-30 kilót nyomó csatában használatos páncélokkal a lovasviadalokhoz használt páncélok 50 vagy több kilót is nyomhattak és kevésbé volt szempont a mozgékonyság (ugye láthatóan a videón rengeteg helyen csak sodrony van, a seggén kompletten hiányzik a páncélzat stb...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.11. 20:28:51 -
Ha úgy van kivitelezve, persze. Ez olyan, mint a középkori páncélok esete. Anno még az én általános iskolai törikönyvemben is az volt, hogy a teljes vértes lovasokat úgy emelték daruval rá a lóra, mert hát annyira korlátozta őket a páncél a mozgásban, meg olyan nehéz volt. Aztán az ilyen videók után már csak nevetni tudok ezen:
-
lammaer #875 Ezeknél a páncéloknál mindig az jut eszembe, hogy tényleg nem bírják felemelni magasra a kezüket benne? :) -
WH cosplay
KIRA photoarts
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.07.10. 15:03:25 -
Adeptus Sororitas vs Tyranids
-Fabrice Magdanz-
Sister of Battle
-Anna Steinbauer- -
Dunno, lehet én raktam magasra a mércét. Nekem egy idő után egyhangú és unalmas volt, ami egy Space Hulk játéktól nem meglepő, de inkább az volt a baj vele, hogy a története nem fogott meg. Picit sem. Kár érte... -
lammaer #871 Egyszer végigtolásra jó volt a Deathwing....
De az sosem árt ha az emberek rászoknak arra hogy ne trailer/teaser alapján vásároljanka... főleg nem előre rendelve release előtt -
A Space Hulk: Deathwing után azt mondatm, hogy még egy Wh40k játékot nem fogok trailer alapján megrendelni. A fő gondom, hogy a játékmenet videók nem győztek meg teljesen (nem vagyok oda az izometrikus nézetért), a Steam kritikák pedig elégé vegyesek... -
-
Balázs Pirók
-
AndyWienner #867 Végre megjelenik jövő hónapban A Hadúr :D Már azon gondolkodtam lassan, megrendelem inkább külföldről eredetiben, mégiscsak kinn van december óta... de szerencsére a Tuannál feldobták pár napja az újdonságokhoz! -
Johan Grenier
-
Mindig úgy rendelek, hogy ingyen legyen a szállítás, azt hiszem mindkét esetben 10k a határ. Viszont ugyan az a 4 könyv 1700,- különbséggel volt a 2 helyen. Inkább cancelt nyomtam a Tuanra és megrendeltem a könyveket +1400ért egy Dűne teljes Science Fiction Univerzumát :) -
hogy magukban a könyvárakban van-e különbség, azt nem tudom, de azt már tapasztaltam én is, h a rendelés díja jelentős.. legalábbis pár éve tuantól tán közel 3k -ért hozták házhoz, szukitstól meg pick-pack pontra 1k-nál is kevesebb volt.. közel egy könyv ára a különbség.. -
AndyWienner #863 Én jelenleg a Hadurat várom leginkább, eldöntöttem: addig nem is rendelek meg semmi mást :D Mégiscsak évek óta várom már! Aztán persze jöhetnek a HH-regények és az új Felix-Gotrek (a Koponyák útja) is... hm, olvasmányos tavasz/nyár elé nézek, de nem bánom xD -
Prof William #862 Beszéltem facebookon a Tuannal és ők azt mondták hogy a Gaunt + Horus sőt még a Felix és Gotrenk újranyomások is tervbe vannak véve. :) -
Az is érdekes, mikor a szukitstól olcsóbban lehet megvenni a friss könyveket,mint a Tuantól :)
-
annó a kiadási jogokat mindenkitől visszavonta a Games Workshop, és mikor elkezdték újra kiadni , a Tuan szerezte meg, gondolom ezért az újranyomás sem megengedett a Szukits számára.
valami egyezségük lehet arra, hogy a könyvkiadók egymás termékeit is árulják, például mikor még a Szukits adta ki a W40K könyveket, akkor is lehetett kapni Alexandrába, Lírába.. ugyanígy lehet, hogy most is árulják a Szukitsba, csak gondolom a pénz vagy a Tuannak megy, vagy legalábbis valamennyit tuti jattolnak érte..
az újranyomtatás is gondolom ezért érdekes kérdés, mert az még a Szukits "terméke" volt, így elképzelhető, hogy a Tuan-nak eleve újra kell fordíttatnia.. gondolom itt is ezernyi kusza jogszabály meg a kiadók érdekpolitikai huzavonája nehezíti a helyzetet..
-
Prof William #859 A Gagaunt és a korai Horus Heresy könyvek újranyomása már tervbe van véve. Remélhetőleg idővel kiadják őket. :) -
Fooka #858 A Horus Heresy részeket a Szukits már régóta nem nyomja sajnos, de a Tuan kiadónál tervben van az újranyomásuk, talán idén lesz belőle valami. Facebook oldalukon gyakran híreznek, néha előjön ez a téma is, érdemes figyelni. -
Szellemgyártó
Nekropolisz
A becsület őre
Sabbat mártír
Graham McNeill: Hamis istenek
Ben Counter: Lángoló galaxis
James Swallow: Az Eisenstein útja
Graham McNeill: Fulgrim
Ezeket magyarul meg lehet még venni valahol? :) -
Lokker #856 Megrendeltem a horus heresyből a mechanikum és a káosz eredete részeket meg a warhammer fantasyból a koponyák útja köteteket de csak hónap végén szállít a szukit... amin meglepődtem hogy új megjelenések és darabja 2500 ft -
Prof William #855 Áldassék a Császár neve!
-
Prof William #854 Eközben egy párhuzamos univerzumban...
-
Ha most meg akarnám védeni az önbizalomtúltengésben lévő TechMarine-t, akkor azt mondanám, hogy üres tár volt benne, tehát tár volt, lőszer nem.
De nem akarom megvédeni... -
pbsb4 #852 A császár vigyázz ránk!!! :D -
Bátor dolog hegeszteni a betárazott boltert :) -
-
-
köszi szépen :) -
Prof William #847 Ez a sorozattól függ.
Értelemszerűen a Horus Heresy, Ravenor, Esienhor, Gaunt Szellemei, Bestia Felemelkedése stb. könyveket sorrendben kell olvasni.
Az önálló művekre nem hinném hogy lenne időrend. A Games Workshopnál van idővonal de mivel az önálló kötetek nem vagy csak alig kapcsolódnak egymáshoz, ezért úgy lehet olvasni őket ahogy akarod.
Viszont a legújabb W40k könyvek mint pl. a Dark Imperium már az összes eddigi W40K könyvek után játszódnak hiszen a Guilliman visszatérése utáni időket és az új Great Crusade idején játszódó eseményeket mesélik el.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2018.01.12. 14:54:43 -
Sziasztok. A Warhammer könyveknek van olvasási sorrendje/időrendje? Mint mondjuk a Star Wars könyveknek? Melyikkel érdemes kezdeni vagy itt ez tök mindegy? -
Prof William #845 Szerintem igen. De elméletileg ez már az End Times idején játszódik. -
Lokker #844 Ez a Zombivadász után folytatja a történetet?