411

Lost Planet 2
  • DarkSector
    ez jogoos énis akkoriban hallottam valami iesmit...
  • Prince23
    illetve panaszkodtak, a játék már a múlté!
  • Prince23
    nem mellesleg a mentési rendszer is elvan baszva ugy ahogy van. ha a bossfightnál meghalsz, kezdheted az egészet előlröl, holott ugye bár 40 percen át csak fedezékről fedezékre jártál. konzolosok ilyenekről panaszkodnak :S
  • wedge31
    Ha egyedül akarod játszani vért fogsz izzadni mert sp-ben is négyen vagytok tehát a három társad a kö hülye AI irányitja ha pusztulsz kezdheted elölröl a pályát.

Az egész játék coo-op-ra lett kihegyezve.
  • FSpofon
    pont neked kerestem, elküldtem volna PM-ben a címet ha adnak :ASD
  • grebber
    Minek az?
  • FSpofon
    ha?
  • FSpofon
    van má magyarítás a benchmarkhoz?
  • DarkSector
    hát őszinte leszek, nekem tetszett az első rész, abban annyira nem multiztam arról nem tudok mit mondani.
    én itt pc-n akartam játszani a 2.résszel, mert az a gáz hogy most nincs rá lovém hogy boxra megvegye, amúgyse ezzel kezdeném konzolon. (hanem Alan Wake)

itt én csak a 2 konzolos demo-t néztem.
    az elsőben coop volt, egy nagy boss-t kellett kinyírni, azt a valamit a benchmark B részéből.
    nekem tetszik, mivel összehasonlíthatatlanul nagyot fejlődött a grafika az első rész óta...ebben debütál tudtommal a Capcom új motorja.
    játékmenet, az olyan lövöldözős, vagyis nem kell sok logika hozzá.

sokaknak nem jön be, az első részével elvoltam tetszett ott a kis mangás karakterek, az átvezetők, meg a boss-harcok....

A másik konzolos demoban 16-an! lehet multizni, ez engem annyira nem kötött le, bár ehhez kéne több karakter meg map, hogy átlássam mien.
    mostmár elég olcson hozzá lehet jutni, nekem biztos megér majd egy misét, kb 4000-6000 körül meg lehet venni.

most még 1x megnéztem a 2 demot live-on, ég és föld amit a benchmark mutat...adok még 1 esélyt Capcoméknak, ha nem szedik össze magukat a véglegesben, akkor nekem majd ha lesz lovém akkor x360-on inkább megveszem, eleve jobb és nem akadozik.

néhány kép, ezek a bossharcokat én mindenképpen látni akarom előbb utóbb!!!
    ez a "JAR-JAR" a kedvencem...:)

• wedge31
    Az elsö megvan gyémánt kiadásban és megérte, ezt biztos nem veszem meg...
  • balee4
    Dehogy fogok ilyen szarral multizni, akkor viszont felejtős. Igaz az 1 single része sem volt nagy szám, de egyszer azért megérte végigtolni.
  • Prince23
    Isten ments!
  • wedge31
    Csak ha szeretsz multiba vagy coo-op-ba nyomulni, mert a sp része az egy nagy nulla.
  • balee4
    Basszátok meg, "hatalmas" különbségek vannak ám a 2 verzióban, a Dx11-esben jobban kiemelkedik a víz és hangányit göcsörtösebbek a dög csápjai, játék közben csak ezt fogod a harc hevében figyelni.
  • balee4
    Én is ezt vártam tőlük, DMC 4 kurva szép, és DX10-ben megy 100-120 FPS-el, egyébként milyen a game, konzolon érdemes beszerezni? Persze csak occsón.
  • DarkSector
    huh aszittem nálam van a gond...
  • DarkSector
    jah dmc4 kurvajó lett.
  • norbi2fraktal
    nekem is ez az észrevételem....
  • grebber
    Devil May Cry 4 fut mind közül a legjobban pont most teszteltem a gépem.
    Resi 5 benchmarkja: full hd-be minden maxon 23-32 fps között van.

• DarkSector
    Komolyan mondom beszarok, hihetetlen durva, hogy ennyire képesek, eddig a Capcom-ot úgy tartottam hogy kurvajó pc-s játékokat csinál.

erre az a gyanúm, nem azt mondom hogy kurvaerős a pc-m, de a xbox-nál jóval durvább, és 1280x800-ban semmi nincs bekapcsolva, High-High-Medium...mellett, közel nem tapasztalom azt mint pl itt a konzolos demóban...: ezt 720p mellett nézve , olyan érzésem van hogy nem hogy szebb lenne, hisz én vagy ugyanazt vagy még szebbet várnék el a pc-mre, de ráadásul még nem is fut rendessen, sokszor a benchmark indítása előtt azt érzem mintha képhiba lenne, meg villog néha a kép a teszt indulása előtt.

csak én láttam rosszul, és nem így van, vagy télleg ez most annyira nem lesz jó port, mint amire én számítottam???

tekintve Street Fighter-Devil May Cry 4-Resident Evil 5, szerintem szebb melót végeztek...
  • grebber
    Nekem semmi gondom nem volt vele.
    1920*1080 utolsó előtti AA szint minden ami lehet HIGH-on vsync off.
    TEST A: 26-30 fps
    TEST B: 13 fps ez akad mint a rohadás.
  • DarkSector
    Huh ez a bencsmárk odabasz, fullon elinitom, és tiszta grafikai hibákkal van tele, ha visszábbveszem, akkor megy low-on, de minden kocskás...:)
  • DarkSector
    az egész egy nagy kamu, én ha meghallom hogy dx, csak megvonom a vállamat....:)
    tök értelmetlenség.
  • grebber
    Megnéztem a DX11 videót hát elég okádék mesterkélt az a víz

• grebber
    DX9 vs DX11 összehasonlítás!
  • Prince23
    Októberben PC-s port + BENCHMARK tölthető!
  • storm181
    Lost Planet 2 magyar nyelvű videóteszt
  • The Protector
    Én a Gametrailers.com röviden gt tv reviewjeit szeretem.
  • Prince23
    Szeretem a WP-t, úgy tűnik, hogy egy szinten vannak az én ízléseimmel. Számomra ők mindig is hitelesen értékeltek játékokat, egyben sem csalódtam. Realista bagázs:))
  • grebber
    Worthplaying Review 70%
  • Danryu82
    Jöhetne már a napokban a játék X-360-ra már kint van. Én úgy néztem a gamespot oldalon, hogy Május 18.-a a várható megjelenési időpont.
  • grebber
    Gamekapocs teszt 70%
  • Prince23
    Felemás értékelések
  • Prince23
    [URL=http://hungamer.blogspot.com/2010/05/capcom-uzleti-tervei-jovoben.html]Capcom tervek, PC-s "bukás"[/URL]
  • grebber
    Na elég negatív visszajelzést olvastam.Visszamondom a megrendelést!
    Hiába "olcsó". Majd megveszek mást.
  • Prince23
    videóteszt

azt hiszem csalódás lesz:S
  • Seth
    Nem, megy rendesen a sztori, pályáról pályára.(de akármelyiket újra lehet kezdeni amit már megcsináltunk)
    3 db bot-ot lehet berakni melléd,de mehetsz akár egyedül is. Egyelőre jól dolgoznak,de érzem, hogy lesz 1-2 helyzet,ahol elengedhetetlen lesz egy kis emberi segítség :(
    Ha meghalsz egy pályán,akkor respawnolsz , lényegében örökké próbálkozhatsz,amíg kitart a csapat energiája
    A játék így 3-4 pálya után nem egy nagy durranás, az első rész sokkal szórakoztatóbb és összerakottabb volt. Multiban biztos hogy 10x élvezetesebb,majd ha lesz rá lehetőségem, kipróbálom
  • grebber
    Szerintem kb igen olyasmi lett.
  • DarkSector
    ezt hogy értsük, nem storí alapon megy? csak amolyan unreal 2007 szerüen? egy map és mindenkit győzz le, és tölti a köv arénát?
  • grebber
    Olvasgattam a kommenteket akik játszanak vele.

"van benne single , de nem úgy ahogy sok számítanak rá gyakorlatilag úgy tudsz játszani hogy botok a társaid és mapról mapra mész "

Tehát ez egy kőkemény multi alapú game.Aki single player miatt vár rá az ne tegye!