411
Lost Planet 2
-
#91 GT videóteszt -
#90 Szerintem frankó lett a játék. Az első részt géphiba miatt nem tudtam végigvinni, de ez jobban bejön. mondjuk még csak két küldetésen vagyok túl, de maga a világ tetszetősebb. -
#89 Új képek + Trailer -
#88 Én is csak azt hallottam, hogy pc-s ősszel jön. -
#87 nah az szép...akkor fuck gamestar...:D -
#86 Gamestaron megnéztem ott meg ezt írták egyik cikkben:
A Lost Planet 2 PC verziója valamikor ősszel érkezik. -
#85 jah thx.
akkor a lista szar amit néztem azért mondom mert jo emlékeztem hogy most ebben a honapban kell jönnie pc-re is.
nah várom szeretettel. iszonyat jó szörnyek lesznek benne, nekem az a nagy Jar-Jar fejű tetszett a vidikben....:D -
#84 Sok helyen a neten PC-re május 18 van írva.
Zavvinál előrendeltem ott június 25.-e van megjelenésnek! -
#83 nah néztem megjelenési listát.
miért van az, hogy az idei évre nincs kiírva a lost planet 2????
pc-re jövöre jön csak? -
#82 jah pc-re még 1 honap mi?
:D -
#81 Xbox 360-ra tölthető a full! -
#80 új trailer -
#79 én még gondolkodom, mert x-re nekem valszeg alan bácsi játéka lesz, de ha sikerül addigra szereznem munkát, akkor ezt is megveszem.
a pár napja kijött multi nagyon tetszett...:D -
#78 Na elő is van rendelve.Várom a font árfolyama zuhanását szeretettel -
#77 Tuti vétel a figura lehetett volna valami jobb is. -
#76 Én konkrétan "leszarom" mikor jelenik meg.Olcsónak mondható van benne coop multi már megérte!
Sőt ha esetleg lejjebb megy a ft/font arány még olcsóbb lesz! -
#75 A konzolos most jön, a pc-s majd ősszel. -
ratgab #74 Tovább böngészve a Zavi pc-s hamarosan érkező részlegét Kotor MMO-t már ők tudják, hogy november, diablo 3 június 25... ??? Most akkor mi van?
Ha valaki tájékozottabb nálam, akkor írja le legyen szives, hogy ez mi?(esetleg minden játék adatlapjának meg kell adniuk megjelenési dátumot és ez az oka a fentebbi anomáliáknak??)
Egyébként 5800-ért jó ár a pc-s lost planet 2-ért. -
ratgab #73 Most ez, hogy is van? Az általad linkelt oldalon, ha jól értelmeztem, akkor a pc-s megjelenési dátum június 25-e?
Mert nekem ezt sugalja az az oldal... -
#72 Akciós most csak 5800FT-ba kerül
Kis műanyagok lényt is adnak mellé! Asszem a coop ennyit megér megy is a jelzés hogy kell ez a game! -
#71 Ja azok csak valami demót adhatnának már nekünk is! -
#70 Én olvastam, és tudom.(ősszel) :) -
#69 Capcomék fasza gyerekek.
LESZ PC VERZIÓ.ezt nem olvastam sehol sem de biztosra mondom. -
#68 Lady trailer
-
#67 11 új kép -
Halesz89 #66 Nem tudom hogy ki látta már de gondoltam berakom ide.Trailer -
#65 Pár új kép -
#64 Lesz Pc-s verzió ebből mindenképpen. Lásd a resi 5 tervét.
az is kijött tavasszal konzolokra, pc-re meg ősszel.
ez is, a lp2 is így fog járni. max télig csak kijön... -
#63 nem akarok szemét lenni, de a szövegből idézve:
a magazin szerint:
" "A PC version is scheduled for release in Fall 2010." Azaz a terv szerint egy PC-s verzió is megjelenik 2010 őszén"
erre írják azt hogy hivatalos bejelentés??? mert egy magazin azt írja, hogy tervbe van véve, ez a "tervbe van véve" duma, olyan mint az én igazgatói állásom...
vagy én értettem félre?
volt videó vagy weboldal ahol ki van biggyesztve a lost planet 2 mellé a "PC DVD-ROM" vagy "GFWL" logo? -
#62 Hivatalosan is jön PC-re! -
mikiking #61 Hát ez a sor is fura kicsit : "egy játszható demót is kiadnak majd a játékból, amit március 31-étől lehet majd letölteni PlayStation Store-ról és XBLA-ról" Itt sincs szó PC-ről -
#60 amúgy ez csak elírás hogy nem rakták ki a PC logo-t az oldalon? vagy mégse jön PC-re??
lost planet 2 oldal -
mikiking #59 ilyet is ritkán hallani,h nem késik,hanem hamarabb jön .. wtf ? :D -
#58 Előbb jelenik meg a game! -
#57 Új képek -
Kiindulva hogy japán kiadó... óriási a chance rá. -
#55 Ez merész joslat volt ,horoszkop készitésel is kellene foglalkoznod... -
#54 akkor szomorú leszek nagyon. -
#53 2 éven belül le fog mondani a pc-ről. -
#52 Nem lesz sok eladás pc-re!
Bár nekünk addig jó amíg a Capcom be nem látja hogy egyedül a világon minek erőlködik pc-re!