411

Lost Planet 2
  • DarkSector
    bizonyos forumon az egyik srác azt írta hogy végzett a 2. misszióval vagy mi, és hogy nála eddig 10/10-es a játék. majd kiderül.
  • DarkSector
    Hát ha a játékmenet nem is tökéletes, de látványra nem hiszem hogy gond lesz, a Capcom új engine fut a játékban.
    Szerintem közel ugyanazt kapjuk mint az első részben csak most asszem 4-en is lehet coop-olni.

Features:

4-player co-op action: Team up to battle the giant Akrid in explosive 4 player co-operative play. Teamwork is the player’s key to victory as the team is dependent on each to succeed and survive.

Single-player game evolves based on players decisions and actions
    Deep level of character customization: Players will have hundreds of different ways to customize their look to truly help them define their character on the battlefield both on- and offline. Certain weapons can also be customized to suit individual player style.

Beautiful massive environments: Capcom’s advanced graphics engine, MT Framework 2.0, will bring the game to life with the next step in 3D fidelity and performance.

Massive scale of enemies: Players skill on the battlefield and work as a team will be tested like never before against the giant Akrid. Players will utilize teamwork tactics, new weapons and a variety of vital suits (VS) to fight these larger-than-life bosses.

Rewards System- Players will receive rewards for assisting teammates and contributing to the team’s success
    Multiplayer modes and online ranking system

Exciting new VS features- Based on fan feedback, the team has implemented an unbelievable variety of Vital Suits and new ways to combat VS overall. The new VS sytem will have a powerful impact on the way the player takes to the war zone in Lost Planet 2
  • Shep
    Aki kipróbálta pár szót írhatna róla.
  • DarkSector
    hát sok gyakorlással, de jah fps-nél énis pc-re húzok.
    de shotereknél részemről nem akkora az eltérés, mint fps-eknél. ez embere válogatja.
  • csabika1982
    Sziasztok
    Az 1st-én fent lévő verzió működik?
  • CalebJoe
    azt:)
    Én a nintendótól kezdve a majd 20éve használok joy-t csak szóval szeretem a joy-t csak nem a shootereknél.
    A PS2 óta nem tudok mai napig célozni analóggal csodálom is a sok Halo-s meg konzol COD-ost hogy hogy a francba tudnak olyan gyorsan célozni mint más egérrel.
  • DarkSector
    mármint anno meiket vetted meg a LP2-őt?
    jah biztos könnyebb egérrel, nekem a joy sem okoz gondot, pc-n is joy-al nyomom majd.

nekem mindegy mien gépen nyomom, konzol vagy pc, lehetőleg joy-al próbálom, régen hozzászoktam már. Csak mindig próbálom anyagilag és minőségileg nézni hogy hol játszam vele.

megvenném konzolra, mert az eredeti állapotában jobban tetszik, de még kurvára tartja az árát a játék, és van sok már amit ígyis meg akarok venni, amit pc-re nem tudok letölteni mert nem portolnak belőle.

asszem marad ez a pc-s verza, pénz hijján. :_(
  • CalebJoe
    Én már bánom hogy annó megvettem PS3-ra nagyon nem érte meg de így PC-n kijátszom amúgy is egérrel jobb célozni.
  • DarkSector
    Amúgy a Capcomtól ha ez a kedvenced akkor a Resi5 és a DMC4 az nemis tetszett?
    Mert szerintem azok mérföldekkel jobbak voltak. :)
  • DarkSector
    Egyetértek.
    Én is szerettem az első részt. Biztos konzolon sokan lenyomták, tudnának mesélni, hogy vajon mien a játék (én még nem vettem meg x-re)
    De úgy érzem egyedül játszva is többet érek vele, mint a többivel ami nincs.

Mert most kijött a Darksiders meg a Lara, azok érdekeltek, de végignyomtam már őket.
    Más jó játék meg nem jött ki mostanában, úgyhogy minden hibájával együtt mégis megpróbálom. A bossokra nagyon kíváncsi vagyok. Meg hátha lehet majd coop-olni hamachin.
  • CalebJoe
    nem csak a vízzel van a baj hanem enyhén szólva szarabb lett mint az első rész tényleg csak multiban élvezhető pedig az 1 az egyik kedvenc TPS-em volt ezt a Capcomtól nem vártam volna
  • DarkSector
    ezt el is hinném ha lenne más jobb játék.
    de most eléggé szegényes a felhozatal.
  • Seth
    Ebben a játékban nem lesz köszönet. Hacsak coop-ban nem. Egyedül egy kínszenvedés és unalmas is
  • DarkSector
    :)
    joaz.
  • DarkSector
    Trivium-ot ajánlják, de franctudja.
  • norbi2fraktal
    igen van crack is

TRiViUM Crack RU/ENG
  • The Protector
    Crack van már?
    Érdemes p2p2-s verziót szedni?
  • DarkSector
    nem akarom reklámozni meik oldalról van a kép, egy warez oldalról, de beszarok hogy elbaszták a vizeffectet a játékban.
  • zsozso29
    Na végre!
    Látom van már 2 fajta Release (TRiViUM, ali213). Most kezdtem el tölteni, de gyorsabban megy vissza, mint le így ma már ebből nem lesz számomra semmi, csak ha magyarba fel nem kerül...
  • DarkSector
    :D

Amúgy a méretből is látszik is látszik amúgy hogy nem kis alkotás, hogy 13gb mint ahogy a Darksiders is és amk előtte voltak.

csak rám egy cseppet a benchmark rossz hatással volt, remélem itt a véglegesben majd jobb lesz.

mindenesetre 1x lenyomjuk azért. :)
  • norbi2fraktal
    igen fut a torrent :D:D
    de még a farkam tölti le megyek aion azt éjjel leszedem :D:DD:

Ne kattints ide ha meg akarod venni!!!
  • strebacom
    Hol van???
    Link!!!
  • DarkSector
    szuper. és fut a gépeden? :)
  • norbi2fraktal
    kijött a game!!!!! 12.41GB
  • grebber
    Október 15-e elvileg!
  • strebacom
    Ez kijön ebben a hónapban???
  • grebber
    Bizonytalan a Lost Planet sorozat jövője
  • DarkSector
    jah mondasz valamit...énse akarok capcomtól rosszat, úgy vagyok velük, mint a halottakkal...:P
  • grebber
    Ezt letöltésre sem méltatom majd.Benchmarknak jó másra nem!
  • Evin
    Lehet, hogy ezt is honosítva kapjuk?! Csak mert a fájlok között ott vannak a HU felségjelű verziók is. Bár erről még egyáltalán nem hallottam, még pletykát sem.
  • DarkSector
    jogos.
  • Murder3
    Én nekem midn1 csak fusson játszhatóan:)
    szeretném ezt megvenni.
  • DarkSector
    nekem se az fps-el van bajom, az volt 40-50...
  • Murder3
    nekem elég jól 21-22 fps-em volt úgy h minden highon volt(árnyékok is), kivéve az aa.

az nem volt rajta de anélkül is jó.
  • DarkSector
    nah nekem így néz ki a játék... a víz undorító, azt hittem vga bugos...:)
  • grebber
    Lost Planet 2 VGA és CPU teszt
    6 magos procit szereti!
  • DarkSector
    ez is jó, csak a mentésipontok rosszak nem?
  • balee4
    Van sőt szinkronos.
  • wedge31
    Kár érte az elsö rész jó volt.
  • DarkSector
    jah nemgond, legyakom mindet...:)