411
Lost Planet 2
-
#171 bizonyos forumon az egyik srác azt írta hogy végzett a 2. misszióval vagy mi, és hogy nála eddig 10/10-es a játék. majd kiderül. -
#170 Hát ha a játékmenet nem is tökéletes, de látványra nem hiszem hogy gond lesz, a Capcom új engine fut a játékban.
Szerintem közel ugyanazt kapjuk mint az első részben csak most asszem 4-en is lehet coop-olni.
Features:
4-player co-op action: Team up to battle the giant Akrid in explosive 4 player co-operative play. Teamwork is the player’s key to victory as the team is dependent on each to succeed and survive.
Single-player game evolves based on players decisions and actions
Deep level of character customization: Players will have hundreds of different ways to customize their look to truly help them define their character on the battlefield both on- and offline. Certain weapons can also be customized to suit individual player style.
Beautiful massive environments: Capcom’s advanced graphics engine, MT Framework 2.0, will bring the game to life with the next step in 3D fidelity and performance.
Massive scale of enemies: Players skill on the battlefield and work as a team will be tested like never before against the giant Akrid. Players will utilize teamwork tactics, new weapons and a variety of vital suits (VS) to fight these larger-than-life bosses.
Rewards System- Players will receive rewards for assisting teammates and contributing to the team’s success
Multiplayer modes and online ranking system
Exciting new VS features- Based on fan feedback, the team has implemented an unbelievable variety of Vital Suits and new ways to combat VS overall. The new VS sytem will have a powerful impact on the way the player takes to the war zone in Lost Planet 2 -
#169 Aki kipróbálta pár szót írhatna róla. -
#168 hát sok gyakorlással, de jah fps-nél énis pc-re húzok.
de shotereknél részemről nem akkora az eltérés, mint fps-eknél. ez embere válogatja. -
csabika1982 #167 Sziasztok
Az 1st-én fent lévő verzió működik? -
#166 azt:)
Én a nintendótól kezdve a majd 20éve használok joy-t csak szóval szeretem a joy-t csak nem a shootereknél.
A PS2 óta nem tudok mai napig célozni analóggal csodálom is a sok Halo-s meg konzol COD-ost hogy hogy a francba tudnak olyan gyorsan célozni mint más egérrel. -
#165 mármint anno meiket vetted meg a LP2-őt?
jah biztos könnyebb egérrel, nekem a joy sem okoz gondot, pc-n is joy-al nyomom majd.
nekem mindegy mien gépen nyomom, konzol vagy pc, lehetőleg joy-al próbálom, régen hozzászoktam már. Csak mindig próbálom anyagilag és minőségileg nézni hogy hol játszam vele.
megvenném konzolra, mert az eredeti állapotában jobban tetszik, de még kurvára tartja az árát a játék, és van sok már amit ígyis meg akarok venni, amit pc-re nem tudok letölteni mert nem portolnak belőle.
asszem marad ez a pc-s verza, pénz hijján. :_( -
#164 Én már bánom hogy annó megvettem PS3-ra nagyon nem érte meg de így PC-n kijátszom amúgy is egérrel jobb célozni. -
#163 Amúgy a Capcomtól ha ez a kedvenced akkor a Resi5 és a DMC4 az nemis tetszett?
Mert szerintem azok mérföldekkel jobbak voltak. :) -
#162 Egyetértek.
Én is szerettem az első részt. Biztos konzolon sokan lenyomták, tudnának mesélni, hogy vajon mien a játék (én még nem vettem meg x-re)
De úgy érzem egyedül játszva is többet érek vele, mint a többivel ami nincs.
Mert most kijött a Darksiders meg a Lara, azok érdekeltek, de végignyomtam már őket.
Más jó játék meg nem jött ki mostanában, úgyhogy minden hibájával együtt mégis megpróbálom. A bossokra nagyon kíváncsi vagyok. Meg hátha lehet majd coop-olni hamachin. -
#161 nem csak a vízzel van a baj hanem enyhén szólva szarabb lett mint az első rész tényleg csak multiban élvezhető pedig az 1 az egyik kedvenc TPS-em volt ezt a Capcomtól nem vártam volna -
#160 ezt el is hinném ha lenne más jobb játék.
de most eléggé szegényes a felhozatal. -
#159 Ebben a játékban nem lesz köszönet. Hacsak coop-ban nem. Egyedül egy kínszenvedés és unalmas is -
#158 :)
joaz. -
#157 Trivium-ot ajánlják, de franctudja. -
#156 igen van crack is
TRiViUM Crack RU/ENG -
#155 Crack van már?
Érdemes p2p2-s verziót szedni? -
#154 nem akarom reklámozni meik oldalról van a kép, egy warez oldalról, de beszarok hogy elbaszták a vizeffectet a játékban.
-
zsozso29 #153 Na végre!
Látom van már 2 fajta Release (TRiViUM, ali213). Most kezdtem el tölteni, de gyorsabban megy vissza, mint le így ma már ebből nem lesz számomra semmi, csak ha magyarba fel nem kerül...
-
#152 :D
Amúgy a méretből is látszik is látszik amúgy hogy nem kis alkotás, hogy 13gb mint ahogy a Darksiders is és amk előtte voltak.
csak rám egy cseppet a benchmark rossz hatással volt, remélem itt a véglegesben majd jobb lesz.
mindenesetre 1x lenyomjuk azért. :) -
#151 igen fut a torrent :D:D
de még a farkam tölti le megyek aion azt éjjel leszedem :D:DD:
Ne kattints ide ha meg akarod venni!!! -
strebacom #150 Hol van???
Link!!! -
#149 szuper. és fut a gépeden? :) -
#148 kijött a game!!!!! 12.41GB -
#147 Október 15-e elvileg! -
strebacom #146 Ez kijön ebben a hónapban??? -
#145 Bizonytalan a Lost Planet sorozat jövője -
#144 jah mondasz valamit...énse akarok capcomtól rosszat, úgy vagyok velük, mint a halottakkal...:P -
#143 Ezt letöltésre sem méltatom majd.Benchmarknak jó másra nem! -
#142 Lehet, hogy ezt is honosítva kapjuk?! Csak mert a fájlok között ott vannak a HU felségjelű verziók is. Bár erről még egyáltalán nem hallottam, még pletykát sem. -
#141 jogos. -
#140 Én nekem midn1 csak fusson játszhatóan:)
szeretném ezt megvenni. -
#139 nekem se az fps-el van bajom, az volt 40-50... -
#138 nekem elég jól 21-22 fps-em volt úgy h minden highon volt(árnyékok is), kivéve az aa.
az nem volt rajta de anélkül is jó.
-
#137 nah nekem így néz ki a játék... a víz undorító, azt hittem vga bugos...:)
-
#136 Lost Planet 2 VGA és CPU teszt
6 magos procit szereti! -
#135 ez is jó, csak a mentésipontok rosszak nem? -
#134 Van sőt szinkronos. -
#133 Kár érte az elsö rész jó volt. -
#132 jah nemgond, legyakom mindet...:)