411

Lost Planet 2
  • strebacom
    "Hiba – modul neve: LP2DX11.exe" gyanus hogy nem fut dx11-ben.....
  • DarkSector
    arra írtam, hogy míg szinte semmi eltérés dx9 és 10 között kivéve a kevesebb fps-t, teljessen felesleged a dx10.
  • Sgtfathi
    Bármivel inditom dx9 vagy dx11 A teljes ,vagy a Benchmark-nál is ez a hiba:
    Lost Planet 2 működése leállt

probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: BEX
    Alkalmazásnév: LP2DX11.exe
    Alkalmazásverzió: 1.0.0.129
    Alkalmazás időbélyegzője: 4c57ab89
    Hiba – modul neve: LP2DX11.exe
    Hiba – modul verziója: 1.0.0.129
    Hiba – modul időbélyegzője: 4c57ab89
    Kivétel – eltolás: 00e26e37
    Kivételkód: c0000417
    Kivételadatok: 00000000
    Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038
    További információk 1: 1447
    További információk 2: 1447d06c33003fa75890b8e466f21f39
    További információk 3: b1ab
    További információk 4: b1ab07a32d1e073ed3d37bae4a74825a

Valaki tudna ötletet adni?
    Komfigom alant leirva,Dx-felrakva, hivatalos Geforce driver felrakva!
  • strebacom
    ja annak idején az elsö rész is csinált ilyeneket. még nem jött valami faxa törés...
  • balee4
    Na jól van basszák meg, ez nevetséges, lefagyott a játék, erre az egész chaptert lehet elölről kezdeni...
  • strebacom
    "dx10 az egy átbaszás míg a dx11 látványossabb különbséget jelent, nem véletlen hogy nélkülözik."--- no ezt most nem értem mire irtad????
  • strebacom
    nagyon faxa.....
  • Gideon Wieth
    nekem el se indul DX 11 módba szal :S
  • DarkSector
    jah de neked az uj vga-d van. nekem régebbi 8800gts 320mb. :)
  • DarkSector
    dx10 az egy átbaszás míg a dx11 látványossabb különbséget jelent, nem véletlen hogy nélkülözik.
  • Rage47
    én azt olvastam, hogy dx11-ből automatán dx10be vált, ha nincs dx11es karid
  • balee4
    Pár kép a játékból:

(az elejéről elfelejtettem kivenni)

• Gideon Wieth
    Hát gyerkek, részemről szégyen, hogy ne legyen DX 10 támogatás a játékban....
  • balee4
    Nekem is jól megy, dx9-ben maxon, 50-60 FPS körül fut, a grafika meg rohadt szép lett, jóval szebb mint az első rész. Az eleje alapján még tetszik a játék, meglátjuk később mi lesz.
  • Rage47
    AMD x2 6000+ 9600gt 3giga ramom van, highon megy
  • DarkSector
    jogos, ebben igazad van énis kissebb gépigényre tippeltem volna, szép a játék, de míg konzolon elfut egy játék, annak a portja szerintem az én konfigomon még el kéne hogy fusson, még ha pc-re finomitanak is a felbontáson.

A resident 5 pikk-pakk elfut a gépemen, és ez csak egy kicsit használ szebb motort, azért lepődtem meg mind a benchmark-on, mind a hibán ami az első fejezetben ért.

Ettől függetlenül megér 1 végigjátszást. Fasza helyszínek vannak benne. :)
  • DarkSector
    igen, mondom eltekintek az osztályozáskor a képi hibától, vagy bugtól ami nálam előjött, egyenlőre nem írom a port számlájára, tuskó régi gépem van, lehet már korszerűtlen, és csak én szoptam most be.

valóban Capcom jó portokat csinált, de multidőben merem kijelenteni 100%-ossan.

LP, RE5, SF4, DMC4.

Most a DR2-őt nem néztem de nem hallottam róla hogy ne futna valakinek normálissan.
    De néztem a mostani viselkedését a Capcomnak, nem csodálkoznék csodálkoztam volna, ha mellélőnek most, hiszen meggyalázták a DMC sorozatot is, meg egyébb durva húzásokat is elkövettek most a kiállításon nemrég (TGS10).

Mindegy majd max lejjebb veszem a grafot, aztán úgy játszom.
    Remélem hamachit megoldják majd a coop végett haverokkal játszanék végre. :)
  • grebber
    Pedig ez pont nem lett az benchmark alapján.Fullt lenem szedem!
  • Rage47
    sztem jól optimalizált, Capcom azért szokott erre ügyelni újabban, DMC4 is milyen szép volt és jól futott igencsak
  • DarkSector
    Az biztos hogy nem egy átlagos játék, ha átlagos lenne az lenne 5/10.
    Nem is tökéletes. ezért a kettő közé tenném valahová.
  • DarkSector
    Nem. konzolon játszottammár vele, csak nekem nincs meg a játék.
    részemről a játékfelhozatalhoz képest a 7/10 az megy neki.
    engem nem hat meg az hogy coop beállítottságú lett, az nálam nem negatívum.

PC-n lehet kevesebbet ér, mert eddig sok problémám akadt technikailag, de eredetileg a játék nagyon jó, most hogy pc-n lehet optimalizálatlan lett azt leszarom. :) nemtudok mit csinálni ellene, fáj de ennyi. nincsmittenni.
  • balee4
    Bazz elég durva, az első rész legalább egy átlagos, sőt élvezetes kis TPS volt. Azért leszedem, elvileg 1 óra és lent is van.
  • Rage47
    nekem is ez jutott eszembe... és majd sírnak, hogy nem fogy pcn
  • TDantes
    Én csak azt nem értem, ezek azt gondolták lesz olyan ember aki ezért fizetni is fog?

Ne értse félre senki, nem a warez-t reklámozom, vagy pártolom.

De mi fene ez a játék? Ezt komolyan gondolták? Kiadják így, és lesz aki majd fizet érte?

Hű...
  • Shep
    Hát akkor szerintem nem állok neki még letölteni sem.
  • Tatyla
    már rég nem lehet semmilyen játékkal játszani idegen kulccsal,LIVE 3.0-óta

amúgy tényleg csak chapterenként ment ez a szar mert ez így elég gáz?
  • Rage47
    kb ilyen :)
  • Prince23
    ja bocsi a capslockért
  • Rowlend
    Ha jól tudom Oroszok :)
  • Prince23
    hA ONLINE LEHET JÁTSZANI gow KULCCSAL SZÓLJATOK PLS
  • Shep
    Akkor úgy kell elképzelni ,hogy ledob a pálya elején, hogy juss el a pálya másik felébe és közben lőj le mindenkit közben meg megy veled 3 bot is?
  • Seth
    Van vmi történet szerűség, de rohadtul érdektelen. Végére kicsit talán már érdekelne is de aztán meg vége lesz mint a botnak
  • Prince23
    TRIVIUM? sosem hallottam róla.
  • Tatyla
    hogyan tudok offline profilt készíteni mert így nem tudok menteni viszont ha bejelentkezek kéri a cd kulcsot?
  • Shep
    Van rendes történet, vagy csak pályák egymás után összedobálva aztán gyilkoljál?
  • zsozso29
    2 pálya elejénél nekem is belassul meg ki is dob, úgy hogy Crack bajos lesz szerintem.
  • Seth
    AZ szép teljesítmény tőled, hogy a havas,bevezető résznél tovább még nem is láttad, de már 8/10-re osztályozod és a legjobbnak tps-nek találod
  • DarkSector
    Ahogy nézem itt kurvanagy gondok lesznek, a csónakos résznél, visszavettem mindent 1280x800, blur off, medium details és 0xAA és úgy meg nem szarakodott a kép.

Nehogymár ennyire nagy igénye legyen a havas pálya után, szép a játék de ennyire azért nem kéne. Remélem nem valami optimalizálatlanság lesz, mert akkor nagyon felbaszom magam.

eddig az elején a bevezető havas pálya dx9-ben, 1680x1050, blur on, max details, 4xAA mellett ment folyékonyan.
    nem hinném hogy a csónakos résztől ekkora gépigénynövekedés lenne, hogy azonnal kifekszik a rendszerem.

Valaki tapasztalt ien problémát?
  • DarkSector
    jah nem tizpertiz, de nekem bejön.
    elég hangulatos nekem elsőre ígyis. a látvány terén sokat javult.
    Valóban fura egy kicsit ez a multiközpontúság, ami a menüben is megmutatkozik. De valjuk be őszintén ha nem lenne multis, coop rész, meg minden akkor most azért sirna valaki. Mindenkivel nem tudsz jót tenni. Ez van, kevés a jó coop cuccos, erre jó lesz ez is, nekem meg egyedülis megy, nem látom hátrányát a 3 havernak, talán még jobb a hangulata, mert nem egymagad vagy mint valami félisten, kb Gears of War szint, de megértem azt is ha valakinek nem szimpatikus.
    nem 10/10, de 7/10 vagy 8/10 az mehet neki, mert nem jut eszembe most nagyon jobb tps a kategóriában, egyse.
    Az irányítási gondokat én megintcsak nem vettem észre, lehet később rosszabb lesz, nekem kézreált eddig minden.
    Ha a képi hibát megoldom tutira végigtolom 1x.

csak egy kurvanagy gondom akadt. hogy a havas után mikor kezdődne a játék, ugye lemegy a videó, és a csónakos résznél, kiakad a kép, megy a háttérben a hang, csak a kép néha beugrik, néha elmegy és feketeség. Mi a rákos faszom lehet? az eleje tök simán lement. :S
  • Rage47
    hát ha ez 10/10, akkor elég alacsony ingerküszöbe lehet:D
    ez sokkal gyengébb, mint az első, legalábbis egyjátékos módban
    zavar: hogy nincs rendes 5.1, szar az egér mozgása, botok miatt elvész a hangulat lényege