Lost Planet 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lost Planet 2 mûködése leállt
probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: LP2DX11.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.129
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4c57ab89
Hiba – modul neve: LP2DX11.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.0.129
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4c57ab89
Kivétel – eltolás: 00e26e37
Kivételkód: c0000417
Kivételadatok: 00000000
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 1447
További információk 2: 1447d06c33003fa75890b8e466f21f39
További információk 3: b1ab
További információk 4: b1ab07a32d1e073ed3d37bae4a74825a
Valaki tudna ötletet adni?
Komfigom alant leirva,Dx-felrakva, hivatalos Geforce driver felrakva!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(az elejérõl elfelejtettem kivenni)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
A resident 5 pikk-pakk elfut a gépemen, és ez csak egy kicsit használ szebb motort, azért lepõdtem meg mind a benchmark-on, mind a hibán ami az elsõ fejezetben ért.
Ettõl függetlenül megér 1 végigjátszást. Fasza helyszínek vannak benne. :)
valóban Capcom jó portokat csinált, de multidõben merem kijelenteni 100%-ossan.
LP, RE5, SF4, DMC4.
Most a DR2-õt nem néztem de nem hallottam róla hogy ne futna valakinek normálissan.
De néztem a mostani viselkedését a Capcomnak, nem csodálkoznék csodálkoztam volna, ha mellélõnek most, hiszen meggyalázták a DMC sorozatot is, meg egyébb durva húzásokat is elkövettek most a kiállításon nemrég (TGS10).
Mindegy majd max lejjebb veszem a grafot, aztán úgy játszom.
Remélem hamachit megoldják majd a coop végett haverokkal játszanék végre. :)
Nem is tökéletes. ezért a kettõ közé tenném valahová.
részemrõl a játékfelhozatalhoz képest a 7/10 az megy neki.
engem nem hat meg az hogy coop beállítottságú lett, az nálam nem negatívum.
PC-n lehet kevesebbet ér, mert eddig sok problémám akadt technikailag, de eredetileg a játék nagyon jó, most hogy pc-n lehet optimalizálatlan lett azt leszarom. :) nemtudok mit csinálni ellene, fáj de ennyi. nincsmittenni.
Ne értse félre senki, nem a warez-t reklámozom, vagy pártolom.
De mi fene ez a játék? Ezt komolyan gondolták? Kiadják így, és lesz aki majd fizet érte?
Hû...
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amúgy tényleg csak chapterenként ment ez a szar mert ez így elég gáz?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN ID.: Beegabor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN ID.: Beegabor
Nehogymár ennyire nagy igénye legyen a havas pálya után, szép a játék de ennyire azért nem kéne. Remélem nem valami optimalizálatlanság lesz, mert akkor nagyon felbaszom magam.
eddig az elején a bevezetõ havas pálya dx9-ben, 1680x1050, blur on, max details, 4xAA mellett ment folyékonyan.
nem hinném hogy a csónakos résztõl ekkora gépigénynövekedés lenne, hogy azonnal kifekszik a rendszerem.<#merges2>#merges2>
Valaki tapasztalt ien problémát?
elég hangulatos nekem elsõre ígyis. a látvány terén sokat javult.
Valóban fura egy kicsit ez a multiközpontúság, ami a menüben is megmutatkozik. De valjuk be õszintén ha nem lenne multis, coop rész, meg minden akkor most azért sirna valaki. Mindenkivel nem tudsz jót tenni. Ez van, kevés a jó coop cuccos, erre jó lesz ez is, nekem meg egyedülis megy, nem látom hátrányát a 3 havernak, talán még jobb a hangulata, mert nem egymagad vagy mint valami félisten, kb Gears of War szint, de megértem azt is ha valakinek nem szimpatikus.
nem 10/10, de 7/10 vagy 8/10 az mehet neki, mert nem jut eszembe most nagyon jobb tps a kategóriában, egyse.
Az irányítási gondokat én megintcsak nem vettem észre, lehet késõbb rosszabb lesz, nekem kézreált eddig minden.
Ha a képi hibát megoldom tutira végigtolom 1x.
csak egy kurvanagy gondom akadt. hogy a havas után mikor kezdõdne a játék, ugye lemegy a videó, és a csónakos résznél, kiakad a kép, megy a háttérben a hang, csak a kép néha beugrik, néha elmegy és feketeség. Mi a rákos faszom lehet? az eleje tök simán lement. :S
ez sokkal gyengébb, mint az elsõ, legalábbis egyjátékos módban
zavar: hogy nincs rendes 5.1, szar az egér mozgása, botok miatt elvész a hangulat lényege
Szerintem közel ugyanazt kapjuk mint az elsõ részben csak most asszem 4-en is lehet coop-olni.
Features:
4-player co-op action: Team up to battle the giant Akrid in explosive 4 player co-operative play. Teamwork is the player’s key to victory as the team is dependent on each to succeed and survive.
Single-player game evolves based on players decisions and actions
Deep level of character customization: Players will have hundreds of different ways to customize their look to truly help them define their character on the battlefield both on- and offline. Certain weapons can also be customized to suit individual player style.
Beautiful massive environments: Capcom’s advanced graphics engine, MT Framework 2.0, will bring the game to life with the next step in 3D fidelity and performance.
Massive scale of enemies: Players skill on the battlefield and work as a team will be tested like never before against the giant Akrid. Players will utilize teamwork tactics, new weapons and a variety of vital suits (VS) to fight these larger-than-life bosses.
Rewards System- Players will receive rewards for assisting teammates and contributing to the team’s success
Multiplayer modes and online ranking system
Exciting new VS features- Based on fan feedback, the team has implemented an unbelievable variety of Vital Suits and new ways to combat VS overall. The new VS sytem will have a powerful impact on the way the player takes to the war zone in Lost Planet 2
de shotereknél részemrõl nem akkora az eltérés, mint fps-eknél. ez embere válogatja.
Az 1st-én fent lévõ verzió mûködik?
Én a nintendótól kezdve a majd 20éve használok joy-t csak szóval szeretem a joy-t csak nem a shootereknél.
A PS2 óta nem tudok mai napig célozni analóggal csodálom is a sok Halo-s meg konzol COD-ost hogy hogy a francba tudnak olyan gyorsan célozni mint más egérrel.
jah biztos könnyebb egérrel, nekem a joy sem okoz gondot, pc-n is joy-al nyomom majd.
nekem mindegy mien gépen nyomom, konzol vagy pc, lehetõleg joy-al próbálom, régen hozzászoktam már. Csak mindig próbálom anyagilag és minõségileg nézni hogy hol játszam vele.
megvenném konzolra, mert az eredeti állapotában jobban tetszik, de még kurvára tartja az árát a játék, és van sok már amit ígyis meg akarok venni, amit pc-re nem tudok letölteni mert nem portolnak belõle.
asszem marad ez a pc-s verza, pénz hijján. :_(
Mert szerintem azok mérföldekkel jobbak voltak. :)
Én is szerettem az elsõ részt. Biztos konzolon sokan lenyomták, tudnának mesélni, hogy vajon mien a játék (én még nem vettem meg x-re)
De úgy érzem egyedül játszva is többet érek vele, mint a többivel ami nincs.
Mert most kijött a Darksiders meg a Lara, azok érdekeltek, de végignyomtam már õket.
Más jó játék meg nem jött ki mostanában, úgyhogy minden hibájával együtt mégis megpróbálom. A bossokra nagyon kíváncsi vagyok. Meg hátha lehet majd coop-olni hamachin.