411
Lost Planet 2
-
-
#290 :)
minnya linkelek 1-2 fasza képet. -
Csavez #289 Te több időt töltesz a fórumban,mint a játékban...
Igazi fórumfüggő,ez még nem betegség! -
#288 WOW!!!
-
#287 jah remélem a 3. részre majd megint egy jó singlet raknak össze ezzel a vizuális képpel, és akkor aztán lesz nemulass...:) -
#286 Hát kész, rohadt jó játék lehetett volna erre ... -
-
#284 Beaszarsz neki bazze. kint nyomulok az ŰRBEN!!! :) -
#283 Énis.
Most vagyok, vagyis most kezdem az Episode 6-ot. :) -
#282 jah szar a irányitás
1-es bill a le és a 4-es bill a fel! -
AnubisEE #281 sziasztok az 5. resznel fel kene ugranom arra a nagy jarmure az elejen csak eppen nekem fogalmam nics hogy tudok ra felmenni :P
elozo palyakon se tudtam emelkedni es sullyedni pld a helikopterrel hiaba zongoraztam vegig a billt van valakinek otlete mi lehet a baj ? -
#280 A végére értél már, hány küldetés van? (csak az átvezetők miatt játszom :)) -
#279 igen itt elbaszták a storyvezetést
egy kibaszott jó atmoszféra egy zsir uj grafikus motor, csak az ihlet hiányzott.
majd reméljük több játékhoz adagolják majd ezt a motort, mert szép játékokat lehetne. -
#278 amúgy nagyon elbaszták h ennyire copposra csinálták az egész hangulatot hazavágja..
pedig jó lenne ez a háborús hangulatféleség.
Nem tudom honnan jutott az eszükbe ez...
vagy inkább miért, pedig annyira adta magát az előző rész végén a folytatás, főleg mivel ez is az után az esemény után játszódik...
remélem majd a 3.részbe köszörülik ezt hibát:D
-
#277 jaja. -
#276 amúgy van sztori benne.
nem tudom mért modnják h nincs.
amúgy az összes frakcióval fogunk menni benne?
mert a2. chapter befejezése után ugye elvitték azt a nagy ágyút és onnan meg már azokkal vagyunk akik elvitték vagy nem a neveccel.
alul emg jelzi h a neveccel van egy 18-as akrim a többiből csak llvl1-es.
-
Zoliz #275 A kettes teszt 1400x900-ban DX9 alatt fullon 38,2fps, DX11 alatt pedig fullon, de kikapcsolva a dx11 feature-okat 35,5fps. Ha bekapcsolom a DX11 featureokat is akkor DRASZTIKUSAN csökken a sebesség. Így DX11-ben játszom, de a featureokat kikapcsolom vagy low-ra állítom. Érdekes, hogy ha bekapcsolom akkor nem csupán tesszelláltak a figurák és DOF, hanem például a vízeséseknél is sokkal több a particle effect. Próbáljátok ki. Magyarul a DX11 nemcsak a tesszelációról szól, de nagyon erős gép kell. Ez az első játék a GTA IV-en kívül amit nem tudok full részletességen játszani. Az Avatar The Game az átvezető animációkat leszámítva(mert az ebben nagyon brutális) szerintem jobb játék. -
#274 Nem értem ,hogy a készítők miért nem csináltak inkább filmet a játék helyett? Az átvezetők ugyanis piszok jók szerintem. Egy jó kis akció filmet ki lehetne hozni belőle :) -
#273 Jajj de durva, most az 5.episode-ot kezdtem el.
tetszik ez a sivatagos rész is.
marha jó lett volna ha ehhez még egy komplett story-t és játékmenetet csináltak volna, mert maga a játék szép meg jók a helyszínek benne.
aki a 4. episode-ig elment már az tudhatja. :P -
#272 hát most belefektettem pár órát 4-5 kb.
Pontos adatokat nem tudok sajnos.
Most ott vagyok, mikor át kellett repülni egy épületről a másikra, majd egy nagy hidat leengedtem, a másik épület tetején kinyírtam 3-4 repcsit, és beléptem a liftbe.
Most valami hi-tech bázisban vagyok rengeted ajton kell menni meg folyosón keresztül. -
tmisi #271 A single milyen hosszú kb. ? -
#270 Jah elég multis lett a dolog, de van 1-2 kibaszottjó rész, pl a vizalatti rész, meg mikor a nagy pókrobotokat kell megölni. meg amikor a nagy hidat kell leereszteni, asszem kb a közepefelé jártam mikor ezek voltak.
de az eleje valóban kicsit uncsi, pedig annak kellene a játékosokat beizzítani.
Én mikor egyyedül játszok kikapcsolom a gépi társakat, és egyedülmegyek. :) -
#269 Végre valami jó hir !
A silány és unalmas single után !
Talán Coop-ban jobb lesz ! -
#268 A játék müködik coop-ban!
Most nyomtuk öcsémmel!
Tunngle+Teknohelper kell hozzá. -
#267 4 biztos. -
strebacom #266 Hány episode van??? -
#265 van de szar csak ha kijön egy abblak, hogy mentesz és kilépsz, vagy továbbmész akkor MENT a játék!!!
CSAK akkor. -
#264 én már episode 3 itt már nem annyira uncsi pedig,igaz már örülnék ha vége lenne... -
Csavez #263 Ja ez 48:10! 3 x 16:10
Nálam nincsen csík! :D -
#262 jah.. Mondjuk ez kurva kevés ahhoz h lekössön.. -
#261 de fullon, dx 11-ben jól ment ? -
#260 No én a délután folyamán kukáztam. (ep 2 végén) Elég volt belőle.. Az év csalódása. -
ricsa008 #259 ok köszi -
#258 van ha csinálsz egy offline LIVE profilt és minden chapter végén ment.
amúgy olyan egyszerű ez a játék mint a facsipesz,csak akkor haltam meg ha véletlen leestem a vonatról vagy hasonló... -
ricsa008 #257 ebben van mentés? -
#256 jah azt értem az más téma, annál én sem értem ha minden rendben van. -
#255 nem de ha DX9-el inditom akkor sem megy! -
#254 GTX275 az DX11-et is tud? -
#253 Aki esetlegesen tud a 209-es hozzászólásomhoz segitséget adni ,ne hallgasson! -
#252 kint van skidrow