Lost Planet 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
de fullon, dx 11-ben jól ment ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme
No én a délután folyamán kukáztam. (ep 2 végén) Elég volt belõle.. Az év csalódása.

ok köszi
Tatyla
van ha csinálsz egy offline LIVE profilt és minden chapter végén ment.

amúgy olyan egyszerû ez a játék mint a facsipesz,csak akkor haltam meg ha véletlen leestem a vonatról vagy hasonló...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ebben van mentés?
DarkSector
jah azt értem az más téma, annál én sem értem ha minden rendben van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sgtfathi
nem de ha DX9-el inditom akkor sem megy!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

DarkSector
GTX275 az DX11-et is tud?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sgtfathi
Aki esetlegesen tud a 209-es hozzászólásomhoz segitséget adni ,ne hallgasson!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Prince23
kint van skidrow

DarkSector
amit allul írtál hogy ut3 és botok ellen, nekemis elsõnek full ez jutott eszembe mint az ut3 egy szigoruan online multi és mellé egy kampány rész, ami ugyanúgy multi csak éppen botok ellen, arena-kra osztva.

jó lett ez a rész csak most a multisoknak kedvez, szingle rész az vaóban kb olyan mint egy hosszabb játékdemo.

Maxtreme
Addig is még pár kép :D

Amúgy elég gázos egy valami lett ez sajnos. Az elõd sem a bonyolultságáról volt híres, de ettõl függetlenül kategóriájában (szerintem) nagyon is tûrhetõ alkotás volt.
Ezzel ellentétben. Sajna az sp rész kb olyan mint ha ut3-ban botok ellen játszanék. Érdektelen, monoton fos.
Nagyot csalódtam a capcomban.

DarkSector
ez emlékeztet a mostani szélesvásznú filmekre.
veszik a szélesvásznú tv-ket, hogy a 4:3-asakon allul meg fellül ne legyen fekete csík, most 16:9-es tv-k vannak mégis ugyanugy van allul fellül csik a filmeknél.

én ettöl a falra tudok mászni. Közvetlen nem tartozik ide csak most eszembejutott.

DarkSector
köszönöm. rendes tõled :)

<#nezze>
<#taps>
Attelee
Valaki találkozott már hozzám hasonlóan csonttá fagyott játékkal?
Második pályán vagyok,és olyan szinten fagy le h csak reset segit!
Olyat már láttam h tulmelegszik a VGA,de ez most nem az mert olyankor elkezd ugrálni a kép!Most egyszerûen megáll,jobbik esetben ujraindul!
De kékhalál nincs!?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Solid Snake
Felhívjuk kedves nézõink figyelmét hogy a következõ filmet vékony fekete csík formájában láthatják <#vigyor5>
http://www.youtube.com/v/BsoU0i4AYwo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Maxtreme
okés majd meglátom mit tehetek :)

#241:
jah. 1gb-s gtx460oc

grebber
GTX 460!

Next PC upgrade: 2022

The Protector
Milyen karival tolod dx 11 ben?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
THX hát igen valami hasonlonak kellene lenni, de ha késõbb tudsz felvenni vidit megnézném mozgás közben is. ha tudsz akkor majd a vizilóról csinálj...:)

amúgy már eleve a nagy csápos szörny bõre az egyik képen sötétebb nálam meg fakó, és matt szürkés...és azért fura, nemkis eltérés van. :)

ezt nézd meg kb így nézhet ki gondolom dx11-ben: eredeti változat

Maxtreme
Én max dx11-es képekkel tudok szolgálni :)
(ami észrevehetõ h a víz szebb..)

DarkSector
No feldobtam a lenti képhez egy gamplay-t: gameplay a lenti beállítással (uccsó kb 1 percben a hyperaktív fûkinövést csak erõs idegzettel!)

Ha valaki rendelkezik egy brutál dx11 konfiggal, akkor ha van kedve megnéznék egy gameplay múvit dx11 maxon, mivel haveroknak nincs dx11.
Utólagos köszönet a feltöltõnek!

DarkSector
Nah erre gondoltam. :(
nem vagyok harcias típus és frankón elvagyok a játékkal, de a portoló csapatot elköltöztetném Kolontárra ba+.

DX9
1680x1050
V-sync: ON
AA: OFF
Blur: ON
Medium
High
High

Pár kép 3D vision surrounddal!
3944x720 3D-ben minden max. 30-40 fps.

Shep
Azt a file-t nekem a Dead Rising 2 hiányolta, de letöltöttem a dll downloadról.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
dx hibára utal.

Nekem meg most msvcp100 dll hibát ir ki....mi a fax lett vele???

DarkSector
jah ettõl féltem.

mert én a Chapter 2 utolsó Mission-nál voltam (gondolom a Mission 3-nál) a nagy viziszörnynél.
és kilépés után csak az Chapter 1 - Mission 3-tól tudtam folytatni.

jó nemsokat kell mennem, mert rövidek a Mission-ok, de akkoris nem értem miért nem lehet elmentetni ha egyszer már valamit megcsináltam. :S

Shep
Azt mondjad inkább mire kell nyomni ha kiléptem és késõbb folytatni akarom4 Megint create game és kiválasztom ahol tartok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Jó azért valljuk be sokan a laggolás, meg a lassú egér miatt szoktak morogni, most megkaptuk, annyira érzékeny, hogy már átlendültek a ló tuloldalára, de hálisten 2 opció is van a Controls-nál, amivel lehet kalibrálni.

Tatyla
egy mûbrokit<#nyes>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
a fejlesztõk már az egér portolását sem képesek megoldani.. tudnám õk mit haszanálnak, mikor megalkotják a játékokat
Rage47
<#eljen>
Shep
Na ez engem is érdekelne.

Shep
Na csak leszedtem a 4 gigás verziót és belenéztem. Az átvezetõk nagyon jók maga a játék már nem annyira. Pálya elején ez a visszaszámlálás, meg a Ready ultra gáz (mi ez valami autóverseny?) a pálya végi Area Clear és visszaszámlálás szintúgy. A lövölde is olyan fura és az egér is mintha olyan nehezen mozogna, bár mintha az elsõ rész is fura lett volna ebbõl a szempontból. Na de a menü, hát ez valami borzalom, jól néz ki meg minden de átláthatatlan az egész (jó nyilván nem, de szerintem túl van bonyolítva).

DarkSector
igen lehet nálam vannak csak bugok, de x-en játszottam ott ilyen gondjaim nem voltak, és a látvány jobb volt.

nem is akarom hogy full ugyanaz legyen de ne legyen a távolban a fû helyett kopárság, amikor meg odafutok, mintha kinõnének a fûcsomók a talajból, ez már nem akkora nagy igény szerintem egy mai játéktól.

mindegy túltettem magam ezenis, de gondoltam megemlítem.

CalebJoe
az grafikai bug inkább, de azért a grafika nem olyan ronda sztem
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1083685761&no=9113

ja meg hogy végre nem csak hó van benne hanem változatos
Ha kiléptem, hogyan lehet folytatni a játékot, mire kell kattintani???

Attelee
coop müködik?<#idiota>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

DarkSector
Még annyi, hogy elég rövidek a missziók így az elején, de ettõl még elvagyok vele. :)

DarkSector
Baszom a kurvaanyát, ki akartam lépni az elsõ boss-nál pihenni, én nem mentette el amit csináltam a 2. chapterben, beszarok.
Meg hányinger kerülget hogy az elsõ Boss-nál a pofám elõtt rajzolja ki a gép a FÜVET. Komolya mondom ez a grafika terén egy vicc.

A játék végén csak mindig a Chapterek végén ment a játék vagy mi a tököm, olyan sincs hogy Continue? vagy hogyvanez?

DarkSector
peccs kell hozzá. vagy az isot ne mount-old, hanem a fájlokat szedd ki, és ugy telepitsd.

hali, a játék telepitésénél a végefelé mért irja ki hogy kéri a 2.dvdt?mi a megoldás, bocsi hogyha volt már csak én nemtaláltam :S
DarkSector
Nah nagyjából meg vagyok elégedve.

Sikerült tesztekkel kitapogatnom hogy akkor nem bolondul meg a játék, ha mindent hagyok csak az árnyékokat (Shadows) leveszem közepesre.
Így még marad 34-38fps-em :)

Akkor ez "user error" vagyis nálad van a hiba, valami összeakad valamivel...gondolom sokat segítettem ...<#zavart1><#zavart1><#worship>

Sgtfathi
De a Benchmark sem megy ez a durva!

Sztem szar a törés......
faxa géped van nem azzal van baj ez biztos....
<#hehe><#wave>

Sgtfathi
EZT IS IRTAM:

Bármivel inditom """""dx9 vagy dx11"""""" A teljes ,vagy a Benchmark-nál is ez a hiba:
Lost Planet 2 mûködése leállt