411
Lost Planet 2
-
#331 az átvezetőknél lévő gombnyomogatást mondom.
amikor kiírja hogy a+d és ha nem nyomod meg akkor meghalsz meg ilyenek.
jobb, de ez se annyira rossz, ha eltekintek attól h nyomorékul van megodlva ez az arénás marhaság elmegy a single is.
nemély misszió nagyon rövid ami zavaró, de összességbe sztem jó.
nekem pl a sztori nagyon megtetszett főleg a végére.
lehetne kidolgozottba mert több potenciál van benne és ezért haragszom is rájuk,de msot úgy vagyok vele h még a multit nem is próbáltam és sztem az nem lenne rossz, ha azt nézem a single cooperatívba élvezetes tud lenni, egyszer egymagad is végig viheted a sztori miatt az se vészes a multival meg el lehet lenni, nekem az első rész multija is tetszett csak senki nem játszott már akkor se vele.amikor nem meglett a gow:D
számomra azért nem akkora csalódás ez:D
majd a 3.részre meg majd a capcom össze szedi magát és egy világverő játékot ad ki:D
(valahol fájó h egy ilyen crisys félék alapból megélnek 3 érdemtelen részt, de egy lost planet-nek nem tudják így kijelenteni h minimum ez is egy trilógia lesz, pedig ha a lp2 sztoriját és sztorivezetését nézem még mindig halálra veri a crisys-féle förmedvényt...)
-
#330 A resi 5 azért sokkal jobb ettől. :D
minden szemszögből ebben csak egy szép motor dolgozik ennyi. :) -
#329 jó h ebbe is van olyan ami a resi 5-be is volt csak kevesebb.
lehetne ebbe is több sztem az jó, csak úgy nehezebb átélvezni az átvezetőket:D
-
#328 jah így megvan az szerintem kb a közepe lehet onna még1x annyi van vissza. :) -
#327 Na most ott tartok ,hogy a börtönből menekülök így már gondolom tiszta. -
#326 jah. értem. :) -
#325 de nem pucol lőttem egy óráig de az nem ment sehova.
-
#324 az űr után lesz vége, vagyis az uccsó fejezet.
-
#323 ő arról beszél amikor homokibálnát kell lelőni a sivatagba.
-
#322 nem voltál még az űrben? a vonatos rész az a fasza átvezető az a legvégén van, az űrös és a lezuhanós havas rész után van.
vagy nem 1-ről beszélünk. :) -
#321 Akkor már csak az űr lesz és vége? -
#320 az az utcsó episode asszem 3 részből áll. -
#319 Tegnap ott hagytam abba, hogy a vonatos tagok elintézték azt az izét és besiklottak a havas tájba. Mennyi van még hátra? -
#318 öld addig amig el nem pucol, nem kell leszedni az egész életét, mindig csak annyit hogy elpucoljon ekkor ki is ir valami szöveget a gép a képernyőre. -
#317 amúgy amikor már az over-G be vagyunk a péniszmonsztát hogy kell legyőzni?
keveset lement az életet de utánna már egy mm-et sem mozdullt...
-
#316 áá végre le kell győznünk az első rész omniózus kukacát benne:D
hiányoltam az előző részbe h azt nem kellet elgyőznünk..
a végére mrá körvonalazódik az egész, kurva jó én azt mondom aki szerint ebbe nincs történet az valószinű ha végig is játszottan nem vágta le h mivan csak misszióról misszióra lőtt.
ezek után én igen érdekesen nézek arra a véleményre akik azt állították hogy összefüggéstelen az egész...
tegnap még úgy voltma vele h nem érné mg megvenni, msot meg már úgy vagyok h igenis megérné.
már csak a multiért is.
És nekem tetszik a sztori is -
ratgab #315 Hát nem tudom mikor tudok ránézni... ,de majd sort kerítünk rá! -
ricsa008 #314 hát nekem nem ment pedig van offline profil -
#313 A frászt a sztori az olyan semmilyen, de az átvezetők nagyon jók, ellenben a játékkal amitől gyengébbet nem igazán láttam mostanában. -
ratgab #312 De ez azért érdekes, hogy így szidják sokan a sztorit közben meg senki nem tudja, hogy miről van szó. Nem az itt a nyitja a dolognak, hogy annyira összetett és mély a sztori, hogy követhetetlen?
Majd tesztelem a virág kiadást, ha lesz rá időm!
-
#311 Igen nem olyan vészes a történet énis pont így gondolom, egyszerűen nehezen indul el az elején, és a sok arena-zás is elveheti a játékosok kedvét, akik érthető okból hamar feladják és félretólják a cuccot. De így végigjátszva azért kikerekedik a dolog (számomra még most se kerekedett ki, mert sokszor odase figyeltem XD), és érthetővé válik nagyjából hogy mi merre. Mindenesetre érdekes ez a sok féle faj, vagy oldal. Én elsőnek azt hittem hogy ugyanazzal a karakterrel játszom csak kosztümöt cserél mindig. :)
Nekem kb a közepétől kezdett jó lenni, maga a játékmenet. Aztán onnantól sok jó rész volt a játékban, és kicsit hosszabbak is, mint az elején.
Mindegy (történetben) igénytelen játékkal is kell játszani néha. Az Unreal 2007-nek se jobb a kampány része és azzal is játszanak. :) -
#310 Én amikor elkezdtem arra számítottam h semmi sztori nem lesz, mert ugye majdnem mindenki így vélekedett a játékról,aztán végül is van benne és igen nehéz követni elsőre főleg így.Szerintme elég érdekes a sztori benne, főleg h így váltogatunk.
csak kár h nem kidolgozottabb.
engem a leginkább a túl sok emberek elleni harc idegesített és nem volt olyan igazi akrid invázió...
mint az első részébe párszor.
ezt szívesen nyomnám multiba, de ez nem ér annyit h megvegyem, bár igaz msot nem is tudnám, de korábban meg akartam, de ez tényleg gynege nagyon.főleg a körítés.
Majd a 3.részébe ha lesz(merem remélni h a capcom nem adja fel a címet)
akkor legyen eszük és ne adják külsős fejlesztőknek oda...
én még egy flashbackes wayne-es cuuccot is elfogadnék amikor ugye felolvasztották a bolygót.
-
#309 Semmi gond nincs, csak amit írsz az AI, sokszor nevettem mennyire el lehetett sétálni mellettük gond nélkül, meg a story áll gyenge lábakon, multit még nem néztem biztos jó.
De majd a 3.rész inkább. -
#308 Huh nemtuom votak érdekes részek, meg változatos a játék, ha a környezetet nézem, meg az átvezetők jók voltak, de igazából fingomsincs miről szólt pontossan, csak láttam hogy a guppifejűek ölik a rasztásokat a rasztások a kopoltyúsokat, ők meg a tüskéseket.
Annyira kellett összevissza alt+tab-oznom, mert mindig akkor játszottam mikor valakivel közbe dumáltam ts-en vagy x-en, és csak ugy lövöldöztem, valójában nem voltam ott gondolatban.
Meg sokszor mikor alt+tab-oztam egy-két átvezető kimaradt. szóval, kb elképzeltem mi lehetett a lényege a játéknak, nem volt azért akkora durranás hogy mégegyszer elkezdjem, nincs az az isten.
csak szeretem az ien robotos cuccokat, azért játszogattam el vele.
Meg esténként nyomtam (3-4 nap alatt) amikor kibasz. fáradt voltam, pláne nem tudtam odafigyelni a lényegre. -
#307 a játékmenet amúgy fasza h ien háborús beütése van meg hogy sok tereptárgy pusztítható.
csak ne lenne kő hülye az ai.
meg mondjuk ez a respawnos dolog is igen könnyíti a játékot.
-
#306 de akkor a nevec nem el akarja pusztítani a bolygót?vagy vmi ilyesmi?
meg amikor betörünk a laborba ahol a gépiesített akridok is vannak meg ahol van néhány tenyésztett akármi akkor azok kik?
mert én úgy gondoltam h a nevec.
azt hiszem nekem ezt majd még ha msot kijátszom újra kell játszanom h tisztába legyek a sztorival:D
-
#305 Jah énis csak kapkodtam hogy ki-kivel van, mintha egy bolygó összes nemzedékével párhuzamossan haladtam volna a főellenség felé, valami ien érzés kapott el, mert ugye ha jól visszaemlékszem ez a cél hogy ki szerzi meg az energiát, és a végén:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén békét kötnek és együttes erővel győzik le a nagy taknyot. -
#304 jah lehet, azt tuom hogy 6 Episode van. -
#303 Jah. Ebben igazad van.
Nekem se tetszik, hogy a single-t így oldották meg, nem is mondtam hogy ez jó benne, csak gondoltam megnézem mien bossok vannak a játékba ennyi.
Remélem a 3.részben már odafigyelnek hogy a single minimum az első részhez hasonló legyen.
Nekem se ez a kedvencem, de közbe haverral dumáltam ts-en, segítettem telepitgetésekbe meg halgattam zenét, közbe játszogattam vele. Erre megteszi ezis. :)
Már annyira szar a történetvezetés hogy már jó....:) -
#302 a sztori nem lenne annyira nagyon szar, mármint jó nem annyira személyes mint az első részébe de azért ez se rossz, a tröténetvezetés ami hát...
legalább neveink lennének h a váltásoknál teljesen tisztába legyünk h épp msot kikkel is megyünk.
-
#301 nem az az 5-ős amikor a baditákkal kell elfoglalni a nevec hajóját. -
#300 Sajnállak is meg örülök is h tetszett mert sztem az egész sg-ről te vártad a legjobban a játékot.Vmelyik topikbamég képeket linkeltél ebből h mennyire durva lesz.A grafika eszméletlenül részletes de nincs benne kompetencia h játszak vele.Fél órákat játszok vele és megunom. -
#299 jah asszem a 4-es Episode-ban. -
#298 Volt benne sivatagos repülő motoros rész? -
#297 Vége, ha valakinek kell mentés akkor írjon privátot. :)
-
#296 beszélj világossan pls. nem értelek. -
#295 eddig azt sajnálom h kevés volt a pure akrid harc, amikor betámadtuk a nevecet akkor már a kímérák jöttek...
bár erre azért multiba kivácsni lennék h ott is lehet-e ilyen hibridekkel menni.
-
#294 Én is az episode 5-nél vagyok:D
épp most löttek ki rakétával:D
-
Csavez #293 Nem érzel!
:D -
Csavez #292 :D
Ne nevettes,mert felkel a családom. :D