Lost Planet 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Igen nem olyan vészes a történet énis pont így gondolom, egyszerûen nehezen indul el az elején, és a sok arena-zás is elveheti a játékosok kedvét, akik érthetõ okból hamar feladják és félretólják a cuccot. De így végigjátszva azért kikerekedik a dolog (számomra még most se kerekedett ki, mert sokszor odase figyeltem XD), és érthetõvé válik nagyjából hogy mi merre. Mindenesetre érdekes ez a sok féle faj, vagy oldal. Én elsõnek azt hittem hogy ugyanazzal a karakterrel játszom csak kosztümöt cserél mindig. :)
Nekem kb a közepétõl kezdett jó lenni, maga a játékmenet. Aztán onnantól sok jó rész volt a játékban, és kicsit hosszabbak is, mint az elején.
Mindegy (történetben) igénytelen játékkal is kell játszani néha. Az Unreal 2007-nek se jobb a kampány része és azzal is játszanak. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Murder3
Én amikor elkezdtem arra számítottam h semmi sztori nem lesz, mert ugye majdnem mindenki így vélekedett a játékról,aztán végül is van benne és igen nehéz követni elsõre fõleg így.Szerintme elég érdekes a sztori benne, fõleg h így váltogatunk.
csak kár h nem kidolgozottabb.

engem a leginkább a túl sok emberek elleni harc idegesített és nem volt olyan igazi akrid invázió...
mint az elsõ részébe párszor.

ezt szívesen nyomnám multiba, de ez nem ér annyit h megvegyem, bár igaz msot nem is tudnám, de korábban meg akartam, de ez tényleg gynege nagyon.fõleg a körítés.
Majd a 3.részébe ha lesz(merem remélni h a capcom nem adja fel a címet)
akkor legyen eszük és ne adják külsõs fejlesztõknek oda...
én még egy flashbackes wayne-es cuuccot is elfogadnék amikor ugye felolvasztották a bolygót.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

DarkSector
Semmi gond nincs, csak amit írsz az AI, sokszor nevettem mennyire el lehetett sétálni mellettük gond nélkül, meg a story áll gyenge lábakon, multit még nem néztem biztos jó.
De majd a 3.rész inkább.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Huh nemtuom votak érdekes részek, meg változatos a játék, ha a környezetet nézem, meg az átvezetõk jók voltak, de igazából fingomsincs mirõl szólt pontossan, csak láttam hogy a guppifejûek ölik a rasztásokat a rasztások a kopoltyúsokat, õk meg a tüskéseket.

Annyira kellett összevissza alt+tab-oznom, mert mindig akkor játszottam mikor valakivel közbe dumáltam ts-en vagy x-en, és csak ugy lövöldöztem, valójában nem voltam ott gondolatban.

Meg sokszor mikor alt+tab-oztam egy-két átvezetõ kimaradt. szóval, kb elképzeltem mi lehetett a lényege a játéknak, nem volt azért akkora durranás hogy mégegyszer elkezdjem, nincs az az isten.

csak szeretem az ien robotos cuccokat, azért játszogattam el vele.
Meg esténként nyomtam (3-4 nap alatt) amikor kibasz. fáradt voltam, pláne nem tudtam odafigyelni a lényegre. <#buck><#fogmosas><#email><#pias>

Murder3
a játékmenet amúgy fasza h ien háborús beütése van meg hogy sok tereptárgy pusztítható.
csak ne lenne kõ hülye az ai.
meg mondjuk ez a respawnos dolog is igen könnyíti a játékot.

Murder3
de akkor a nevec nem el akarja pusztítani a bolygót?vagy vmi ilyesmi?
meg amikor betörünk a laborba ahol a gépiesített akridok is vannak meg ahol van néhány tenyésztett akármi akkor azok kik?
mert én úgy gondoltam h a nevec.

azt hiszem nekem ezt majd még ha msot kijátszom újra kell játszanom h tisztába legyek a sztorival:D

DarkSector
Jah énis csak kapkodtam hogy ki-kivel van, mintha egy bolygó összes nemzedékével párhuzamossan haladtam volna a fõellenség felé, valami ien érzés kapott el, mert ugye ha jól visszaemlékszem ez a cél hogy ki szerzi meg az energiát, és a végén:
a végén békét kötnek és együttes erõvel gyõzik le a nagy taknyot.

DarkSector
jah lehet, azt tuom hogy 6 Episode van.

DarkSector
Jah. Ebben igazad van.
Nekem se tetszik, hogy a single-t így oldották meg, nem is mondtam hogy ez jó benne, csak gondoltam megnézem mien bossok vannak a játékba ennyi.

Remélem a 3.részben már odafigyelnek hogy a single minimum az elsõ részhez hasonló legyen.
Nekem se ez a kedvencem, de közbe haverral dumáltam ts-en, segítettem telepitgetésekbe meg halgattam zenét, közbe játszogattam vele. Erre megteszi ezis. :)

Már annyira szar a történetvezetés hogy már jó....:)

Murder3
a sztori nem lenne annyira nagyon szar, mármint jó nem annyira személyes mint az elsõ részébe de azért ez se rossz, a tröténetvezetés ami hát...
legalább neveink lennének h a váltásoknál teljesen tisztába legyünk h épp msot kikkel is megyünk.

Murder3
nem az az 5-õs amikor a baditákkal kell elfoglalni a nevec hajóját.

The Protector
Sajnállak is meg örülök is h tetszett mert sztem az egész sg-rõl te vártad a legjobban a játékot.Vmelyik topikbamég képeket linkeltél ebbõl h mennyire durva lesz.A grafika eszméletlenül részletes de nincs benne kompetencia h játszak vele.Fél órákat játszok vele és megunom.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
jah asszem a 4-es Episode-ban.

The Protector
Volt benne sivatagos repülõ motoros rész?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Vége, ha valakinek kell mentés akkor írjon privátot. :)

DarkSector
beszélj világossan pls. nem értelek.

Murder3
eddig azt sajnálom h kevés volt a pure akrid harc, amikor betámadtuk a nevecet akkor már a kímérák jöttek...
bár erre azért multiba kivácsni lennék h ott is lehet-e ilyen hibridekkel menni.

Murder3
Én is az episode 5-nél vagyok:D
épp most löttek ki rakétával:D

Nem érzel!
:D
:D
Ne nevettes,mert felkel a családom. :D
DarkSector

DarkSector
:)
minnya linkelek 1-2 fasza képet.

Te több idõt töltesz a fórumban,mint a játékban...
Igazi fórumfüggõ,ez még nem betegség!<#email>
DarkSector
WOW!!!

DarkSector
jah remélem a 3. részre majd megint egy jó singlet raknak össze ezzel a vizuális képpel, és akkor aztán lesz nemulass...:)

Shep
Hát kész, rohadt jó játék lehetett volna erre ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
<#taps>

DarkSector
Beaszarsz neki bazze. kint nyomulok az ÛRBEN!!! :)

DarkSector
Énis.
Most vagyok, vagyis most kezdem az Episode 6-ot. :)

DarkSector
jah szar a irányitás
1-es bill a le és a 4-es bill a fel!

sziasztok az 5. resznel fel kene ugranom arra a nagy jarmure az elejen csak eppen nekem fogalmam nics hogy tudok ra felmenni :P
elozo palyakon se tudtam emelkedni es sullyedni pld a helikopterrel hiaba zongoraztam vegig a billt van valakinek otlete mi lehet a baj ?
Shep
A végére értél már, hány küldetés van? (csak az átvezetõk miatt játszom :))

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
igen itt elbaszták a storyvezetést
egy kibaszott jó atmoszféra egy zsir uj grafikus motor, csak az ihlet hiányzott.

majd reméljük több játékhoz adagolják majd ezt a motort, mert szép játékokat lehetne.

Murder3
amúgy nagyon elbaszták h ennyire copposra csinálták az egész hangulatot hazavágja..
pedig jó lenne ez a háborús hangulatféleség.

Nem tudom honnan jutott az eszükbe ez...
vagy inkább miért, pedig annyira adta magát az elõzõ rész végén a folytatás, fõleg mivel ez is az után az esemény után játszódik...
remélem majd a 3.részbe köszörülik ezt hibát:D

DarkSector
jaja.

Murder3
amúgy van sztori benne.
nem tudom mért modnják h nincs.

amúgy az összes frakcióval fogunk menni benne?
mert a2. chapter befejezése után ugye elvitték azt a nagy ágyút és onnan meg már azokkal vagyunk akik elvitték vagy nem a neveccel.
alul emg jelzi h a neveccel van egy 18-as akrim a többibõl csak llvl1-es.

A kettes teszt 1400x900-ban DX9 alatt fullon 38,2fps, DX11 alatt pedig fullon, de kikapcsolva a dx11 feature-okat 35,5fps. Ha bekapcsolom a DX11 featureokat is akkor DRASZTIKUSAN csökken a sebesség. Így DX11-ben játszom, de a featureokat kikapcsolom vagy low-ra állítom. Érdekes, hogy ha bekapcsolom akkor nem csupán tesszelláltak a figurák és DOF, hanem például a vízeséseknél is sokkal több a particle effect. Próbáljátok ki. Magyarul a DX11 nemcsak a tesszelációról szól, de nagyon erõs gép kell. Ez az elsõ játék a GTA IV-en kívül amit nem tudok full részletességen játszani. Az Avatar The Game az átvezetõ animációkat leszámítva(mert az ebben nagyon brutális) szerintem jobb játék.
Shep
Nem értem ,hogy a készítõk miért nem csináltak inkább filmet a játék helyett? Az átvezetõk ugyanis piszok jók szerintem. Egy jó kis akció filmet ki lehetne hozni belõle :)

DarkSector
Jajj de durva, most az 5.episode-ot kezdtem el.
tetszik ez a sivatagos rész is.
marha jó lett volna ha ehhez még egy komplett story-t és játékmenetet csináltak volna, mert maga a játék szép meg jók a helyszínek benne.

aki a 4. episode-ig elment már az tudhatja. :P

DarkSector
hát most belefektettem pár órát 4-5 kb.
Pontos adatokat nem tudok sajnos.

Most ott vagyok, mikor át kellett repülni egy épületrõl a másikra, majd egy nagy hidat leengedtem, a másik épület tetején kinyírtam 3-4 repcsit, és beléptem a liftbe.

Most valami hi-tech bázisban vagyok rengeted ajton kell menni meg folyosón keresztül.

A single milyen hosszú kb. ?

DarkSector
Jah elég multis lett a dolog, de van 1-2 kibaszottjó rész, pl a vizalatti rész, meg mikor a nagy pókrobotokat kell megölni. meg amikor a nagy hidat kell leereszteni, asszem kb a közepefelé jártam mikor ezek voltak.
de az eleje valóban kicsit uncsi, pedig annak kellene a játékosokat beizzítani.

Én mikor egyyedül játszok kikapcsolom a gépi társakat, és egyedülmegyek. :)

wesker24
Végre valami jó hir !

A silány és unalmas single után !

Talán Coop-ban jobb lesz !
Attelee
A játék müködik coop-ban!
Most nyomtuk öcsémmel!
Tunngle+Teknohelper kell hozzá.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

DarkSector
4 biztos.

Hány episode van???

DarkSector
van de szar csak ha kijön egy abblak, hogy mentesz és kilépsz, vagy továbbmész akkor MENT a játék!!!
CSAK akkor.

Tatyla
én már episode 3 itt már nem annyira uncsi pedig,igaz már örülnék ha vége lenne...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ja ez 48:10! 3 x 16:10
Nálam nincsen csík! :D
Maxtreme
jah.. Mondjuk ez kurva kevés ahhoz h lekössön..