Lost Planet 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Valaki elmagyarazna hogy kell multit jatszani tort verzioval?
Sziasztok! Elmondaná valaki, hogy az Episode 5 legelsõ pályája, amikor a mexikóiakkal vagyunk és egy bazi nagy jármûvet üldözünk a sivatagban és fel kell rá menni, hogy itt hogy az istenbe kell a motorral felfelé menni???? (Korábban a helikopterrel sem tudtam süllyedni és emelkedni de ott enélkül is megoldható volt a pálya) megköszönném ha ezt valaki elárulná vagy adjon egy save gamet a amikor végre fen vagyunk azon a valamin.

Köszönöm
Maxtreme
Milyen vga-d van pontosan, lil a dx-et frissítetted e?

LackoMester
valaki DX problémára valami ötlet?

élet a legjobb méreg

Shep
Hát szerintem coopban sincs sok értelme én egyedül az átvezetõk miatt vittem végig, ha azok nem olyan jók akkor biztos, hogy abbahagytam volna már az elsõ pár pálya után. Na meg a helyszínek is elég pofásak ,de a többi, nem is igazán értem hogy is gondolták ezt a készítõk, bár biztos vannak sokan akiknek bejön az állandó lövöldözés és a teljesen repetatív játékmenet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
de olyan csak részekre vannak osztva a pályák.
allul van a mentésem ha csak be akarsz ugrálni a chapterekbe ide-oda akkor szedd le és nem kell végigvinned a játékot ha nem akarod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

JackSparrow88
Csá, ezt egyedül télleg nincs sok értelme elkezdeni? Mármint gondolom ez nem is olyan mint az elsõ része anno hogy mentél pályáról pályára és kinyírtál mindent és mindenkit...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Murder3
Hát nálam is vége, sztem jó lett engem a sztori ahogy beindult nagyon magával ragadott😊
most már szívesen játszanám multiba:S

amúgy nem tudom nekem van egy olyan álmom h a lost planet 2-hüz jön egy kiagészítõ amibe Wayne, meg Luka útját mesélik el az elsõ rész után, amikor felolvasztották a bolygót.
A 3.részt meg gondolom folytatni fogják(remélem)
😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

DarkSector
Tudjátok mit it van a mentésem használjátok egészségge.

a mappáknak a nevében ott lesz az elérési út hogy mit hová másoljatok be. a nevetek az lesz mint a profilom Dark:

Lost Planet 2 --- 100% savegame

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
6

Shep
Asszem 5.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hány episode van????

Shep
Hát azért ott kicsit változatosabb volt az egész.

Murder3
amúgy az elsõbe is ez volt a lényeg csak ott nem volt ilyen idióta area coopos cuccra megcsinálva.

Murder3
úgy csinálom de ugyan az nem talál semmit:S

Shep
Na én is a végére értem, de hát ez a játék akkor kihagyott ziccer lett. Csináltak egy korrekt történetet, bitang jó átvezetõket (Hollywood elbújhat) és összegányoltak mellé egy ilyen rohadt unalmas ötlettelen játékmenetet ami ennyibõl áll: -mész, -lõsz, data padot aktiválsz, megint mész, megint lõsz és néha napján megölsz egy nagyobb ellenfelet és ennyi az egész. Az elsõ rész fényévekkel nagyobb élmény volt játékmenet szempontjából.

5/10

Attelee
Keresés elött nyomni kell egy F12.
Hallanod kell egy nöi hangot,hogy: Working.
Utánna keresel utána belépsz,és ha sikerült akkor megint F12.
Ez a nöi hang csak akkor van ha futatod a Dllloadot!
Ennek meg a teknohelpernek futnia kell a háttérben.

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Sziasztok! Lenne egy olyan problémám h tunngle-n keresztül szeretnénk 4-n játszani de az egyik haverommal valahogyan blokkoljuk(pl fent van a szerveren én felmegyek és õt ledobja, meg nem látjuk egymás szerverét) egymást így csak 3-n tudunk esetleg valaki nem tudja h ez miért van?

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

LackoMester
Hel,
ugye a játékhoz van egy DX9 és egy DX11 exe Na, de ha a DX11-et indítom ( mert hamár a kártyám DX11 és Win7 ) hiba üzenetet ír ki, és nemmegy. A DX9-es verzió tökéletesen müködik.

élet a legjobb méreg

Murder3
Azt megcsináltam és a live-ba is azt írja ki h tungle registry overrite.
De amikor ráálítom keresésre nem talál semmit.

Attelee
Este 9 körül leszünk!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Attelee
Tutorial
Ezt nézd meg!
Amit 1:20-30 nál csinál a srác azt megcsináltad?
Tehát az a lényeg h a játékban a Windows Live menüben az Internet informationnál azt kellene h kiirja h Tunngle registry overrite.
Utánna a játékban a camaignban legalul az Offline-t állitsd át System linkre!

Murder3
Tugleba nem tudom mi a neved, ha az ami itt akkor nem.
játékon belül nem talált semmit és mindig új játékot hostolt..

Attelee
Bent láttál a szobában?

kryst
Ezt a játékot nem lehet DX 10-ben játszani? Csak DX9 és DX11-ben?

Murder3
nekem nem talál semmilyen játékot...:S

Attelee
Ma este a lost planet 2/2-es szobában vagyunk!

Attelee
Akinek van kedve jöhet játszani!
Kampányt nyomjuk egyelöre ketten,szóval még két ember befér!
3.episód 2. chapternél járunk!
Ami kell hozzá!
Tunngle program + Teknogods dll beta_18

A rarban található fájlkoat másoljátok a C:\ meghajtóra,
utánna a Teknohelpert inditsátok el,válasszátok ki a tunnglét,majd
set adapterkey.Utánna hagyjátok futva a háttérben!
Játék elindít,majd inditsátok el a teknogods.dll-t vissza a játékba,keressetek campaign-ban ugy h minden Any legyen.
Ha láttok minket akkor kell F12öt nyomni,utánna csatlakozni.Ha bent vagytok megint F12-t nyomni! Ennyi az egész!
Tunngléban a Lost planet extrem conditions szobában vagyunk!
Szerver neve: AtteleHUN

Murder3
húhh én most nagyon lp2 lázba égek...xD

DarkSector
jah értem. 😊

Murder3
az átvezetõknél lévõ gombnyomogatást mondom.
amikor kiírja hogy a+d és ha nem nyomod meg akkor meghalsz meg ilyenek.
jobb, de ez se annyira rossz, ha eltekintek attól h nyomorékul van megodlva ez az arénás marhaság elmegy a single is.
nemély misszió nagyon rövid ami zavaró, de összességbe sztem jó.
nekem pl a sztori nagyon megtetszett fõleg a végére.
lehetne kidolgozottba mert több potenciál van benne és ezért haragszom is rájuk,de msot úgy vagyok vele h még a multit nem is próbáltam és sztem az nem lenne rossz, ha azt nézem a single cooperatívba élvezetes tud lenni, egyszer egymagad is végig viheted a sztori miatt az se vészes a multival meg el lehet lenni, nekem az elsõ rész multija is tetszett csak senki nem játszott már akkor se vele.amikor nem meglett a gow😄
számomra azért nem akkora csalódás ez😄
majd a 3.részre meg majd a capcom össze szedi magát és egy világverõ játékot ad ki😄
(valahol fájó h egy ilyen crisys félék alapból megélnek 3 érdemtelen részt, de egy lost planet-nek nem tudják így kijelenteni h minimum ez is egy trilógia lesz, pedig ha a lp2 sztoriját és sztorivezetését nézem még mindig halálra veri a crisys-féle förmedvényt...)

DarkSector
A resi 5 azért sokkal jobb ettõl. 😄
minden szemszögbõl ebben csak egy szép motor dolgozik ennyi. 😊

Murder3
jó h ebbe is van olyan ami a resi 5-be is volt csak kevesebb.
lehetne ebbe is több sztem az jó, csak úgy nehezebb átélvezni az átvezetõket😄

DarkSector
jah így megvan az szerintem kb a közepe lehet onna még1x annyi van vissza. 😊

Shep
Na most ott tartok ,hogy a börtönbõl menekülök így már gondolom tiszta.

DarkSector
jah. értem. 😊

Murder3
de nem pucol lõttem egy óráig de az nem ment sehova.

Murder3
az ûr után lesz vége, vagyis az uccsó fejezet.

Murder3
õ arról beszél amikor homokibálnát kell lelõni a sivatagba.

DarkSector
nem voltál még az ûrben? a vonatos rész az a fasza átvezetõ az a legvégén van, az ûrös és a lezuhanós havas rész után van.

vagy nem 1-rõl beszélünk. 😊

Shep
Akkor már csak az ûr lesz és vége?

DarkSector
az az utcsó episode asszem 3 részbõl áll.

Shep
Tegnap ott hagytam abba, hogy a vonatos tagok elintézték azt az izét és besiklottak a havas tájba. Mennyi van még hátra?

DarkSector
öld addig amig el nem pucol, nem kell leszedni az egész életét, mindig csak annyit hogy elpucoljon ekkor ki is ir valami szöveget a gép a képernyõre.

Murder3
amúgy amikor már az over-G be vagyunk a péniszmonsztát hogy kell legyõzni?
keveset lement az életet de utánna már egy mm-et sem mozdullt...

Murder3
áá végre le kell gyõznünk az elsõ rész omniózus kukacát benne😄
hiányoltam az elõzõ részbe h azt nem kellet elgyõznünk..
a végére mrá körvonalazódik az egész, kurva jó én azt mondom aki szerint ebbe nincs történet az valószinû ha végig is játszottan nem vágta le h mivan csak misszióról misszióra lõtt.
ezek után én igen érdekesen nézek arra a véleményre akik azt állították hogy összefüggéstelen az egész...
tegnap még úgy voltma vele h nem érné mg megvenni, msot meg már úgy vagyok h igenis megérné.
már csak a multiért is.
És nekem tetszik a sztori is

Hát nem tudom mikor tudok ránézni... ,de majd sort kerítünk rá!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

hát nekem nem ment pedig van offline profil
Shep
A frászt a sztori az olyan semmilyen, de az átvezetõk nagyon jók, ellenben a játékkal amitõl gyengébbet nem igazán láttam mostanában.

De ez azért érdekes, hogy így szidják sokan a sztorit közben meg senki nem tudja, hogy mirõl van szó. Nem az itt a nyitja a dolognak, hogy annyira összetett és mély a sztori, hogy követhetetlen?

Majd tesztelem a virág kiadást, ha lesz rá idõm!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.