411
Lost Planet 2
-
#371 nemtalált egyikse, se ajtó fe létra nem lesz. az 1-es és 4-es gombbal kell a járművel emelkedni és ereszkedni.
így a belinkelt képen a karakter feje mellett ballra beereszkedsz a járművel azt ennyi. -
#370 Menjél közelebb és ha jól emlékszem magától felmászik majd a nagy dögre és belül kell operálni. -
strebacom #369 No megint:
Valami ajtót nyissak ki de hol hogyan???
-
janik #368 sziasztok nekem kéri a jelszót a windows live de nem találok hozzá jót. Kis HELP-et PLEEASE. eddig nem kérte egy játéknál se csak most ujra raktam a gépet és ujra bejelentkeznek de keri minden jateknal a kodot. -
#367 Ne egyedül.... -
strebacom #366 Baxa meg 1 órája lövöm, de semmi nem megy le az élete....
-
#365 Am ma jelent meg hivatalosan a játék PC-re -
#364 simán lödd a felszedhető rakétákkal, nekem ment le az élete semmien pazsot nem löttem én. -
strebacom #363 Ezt az "izét" hogyan kell lelöni....az összes pajszot megsemmisitettem rajta, de hiába lövöm, semmi????
Köszi!! -
#362 Hali!
Ha jól emlékszem a 4-es gombbal emelkedik. Erre én is úgy jöttem rá, hogy mindent végignyomtam a billentyűzeten:) -
Majesty #361 Sziasztok!
Valaki elmagyarazna hogy kell multit jatszani tort verzioval?
-
Armisael #360 Sziasztok! Elmondaná valaki, hogy az Episode 5 legelső pályája, amikor a mexikóiakkal vagyunk és egy bazi nagy járművet üldözünk a sivatagban és fel kell rá menni, hogy itt hogy az istenbe kell a motorral felfelé menni???? (Korábban a helikopterrel sem tudtam süllyedni és emelkedni de ott enélkül is megoldható volt a pálya) megköszönném ha ezt valaki elárulná vagy adjon egy save gamet a amikor végre fen vagyunk azon a valamin.
Köszönöm -
#359 Milyen vga-d van pontosan, lil a dx-et frissítetted e? -
#358 #343
valaki DX problémára valami ötlet? -
#357 Hát szerintem coopban sincs sok értelme én egyedül az átvezetők miatt vittem végig, ha azok nem olyan jók akkor biztos, hogy abbahagytam volna már az első pár pálya után. Na meg a helyszínek is elég pofásak ,de a többi, nem is igazán értem hogy is gondolták ezt a készítők, bár biztos vannak sokan akiknek bejön az állandó lövöldözés és a teljesen repetatív játékmenet. -
#356 de olyan csak részekre vannak osztva a pályák.
allul van a mentésem ha csak be akarsz ugrálni a chapterekbe ide-oda akkor szedd le és nem kell végigvinned a játékot ha nem akarod. -
#355 Csá, ezt egyedül télleg nincs sok értelme elkezdeni? Mármint gondolom ez nem is olyan mint az első része anno hogy mentél pályáról pályára és kinyírtál mindent és mindenkit... -
#354 Hát nálam is vége, sztem jó lett engem a sztori ahogy beindult nagyon magával ragadott:)
most már szívesen játszanám multiba:S
amúgy nem tudom nekem van egy olyan álmom h a lost planet 2-hüz jön egy kiagészítő amibe Wayne, meg Luka útját mesélik el az első rész után, amikor felolvasztották a bolygót.
A 3.részt meg gondolom folytatni fogják(remélem)
:D
-
#353 Tudjátok mit it van a mentésem használjátok egészségge.
a mappáknak a nevében ott lesz az elérési út hogy mit hová másoljatok be. a nevetek az lesz mint a profilom Dark:
Lost Planet 2 --- 100% savegame -
#352 6 -
#351 Asszem 5. -
strebacom #350 Hány episode van???? -
#349 Hát azért ott kicsit változatosabb volt az egész. -
#348 amúgy az elsőbe is ez volt a lényeg csak ott nem volt ilyen idióta area coopos cuccra megcsinálva.
-
#347 úgy csinálom de ugyan az nem talál semmit:S
-
#346 Na én is a végére értem, de hát ez a játék akkor kihagyott ziccer lett. Csináltak egy korrekt történetet, bitang jó átvezetőket (Hollywood elbújhat) és összegányoltak mellé egy ilyen rohadt unalmas ötlettelen játékmenetet ami ennyiből áll: -mész, -lősz, data padot aktiválsz, megint mész, megint lősz és néha napján megölsz egy nagyobb ellenfelet és ennyi az egész. Az első rész fényévekkel nagyobb élmény volt játékmenet szempontjából.
5/10 -
#345 Keresés elött nyomni kell egy F12.
Hallanod kell egy nöi hangot,hogy: Working.
Utánna keresel utána belépsz,és ha sikerült akkor megint F12.
Ez a nöi hang csak akkor van ha futatod a Dllloadot!
Ennek meg a teknohelpernek futnia kell a háttérben. -
Devil093 #344 Sziasztok! Lenne egy olyan problémám h tunngle-n keresztül szeretnénk 4-n játszani de az egyik haverommal valahogyan blokkoljuk(pl fent van a szerveren én felmegyek és őt ledobja, meg nem látjuk egymás szerverét) egymást így csak 3-n tudunk esetleg valaki nem tudja h ez miért van? -
#343 Hel,
ugye a játékhoz van egy DX9 és egy DX11 exe Na, de ha a DX11-et indítom ( mert hamár a kártyám DX11 és Win7 ) hiba üzenetet ír ki, és nemmegy. A DX9-es verzió tökéletesen müködik. -
#342 Azt megcsináltam és a live-ba is azt írja ki h tungle registry overrite.
De amikor ráálítom keresésre nem talál semmit. -
#341 Este 9 körül leszünk! -
#340 Tutorial
Ezt nézd meg!
Amit 1:20-30 nál csinál a srác azt megcsináltad?
Tehát az a lényeg h a játékban a Windows Live menüben az Internet informationnál azt kellene h kiirja h Tunngle registry overrite.
Utánna a játékban a camaignban legalul az Offline-t állitsd át System linkre!
-
#339 Tugleba nem tudom mi a neved, ha az ami itt akkor nem.
játékon belül nem talált semmit és mindig új játékot hostolt..
-
#338 Bent láttál a szobában?
-
#337 Ezt a játékot nem lehet DX 10-ben játszani? Csak DX9 és DX11-ben? -
#336 nekem nem talál semmilyen játékot...:S -
#335 Ma este a lost planet 2/2-es szobában vagyunk! -
#334 Akinek van kedve jöhet játszani!
Kampányt nyomjuk egyelöre ketten,szóval még két ember befér!
3.episód 2. chapternél járunk!
Ami kell hozzá!
Tunngle program + Teknogods dll beta_18
A rarban található fájlkoat másoljátok a C:\ meghajtóra,
utánna a Teknohelpert inditsátok el,válasszátok ki a tunnglét,majd
set adapterkey.Utánna hagyjátok futva a háttérben!
Játék elindít,majd inditsátok el a teknogods.dll-t vissza a játékba,keressetek campaign-ban ugy h minden Any legyen.
Ha láttok minket akkor kell F12öt nyomni,utánna csatlakozni.Ha bent vagytok megint F12-t nyomni! Ennyi az egész!
Tunngléban a Lost planet extrem conditions szobában vagyunk!
Szerver neve: AtteleHUN -
#333 húhh én most nagyon lp2 lázba égek...xD -
#332 jah értem. :)