540
-
vass17 #258 Meg se éreznéd. Voltam forgó toronyban, ami 1 óra alatt fordul 360 fokot, belülről szinte mozdulatlannak tűnik.
Mondjuk itt érdekes lehet, ha beállítanak egy bizonyos alakzatot, és bármelyik tulajdonos elronthatja kedve szerint:D (bár lehetséges, hogy csak központilag lehet vezérelni, és másnak nincs beleszólása) -
Candi #257 Mint valami bazinagy Jenga torony... -
#256 félelmet ?
á dehogy. -
USAMEN POWER #255 Érdekesek Dubai forgó emeletekkel rendelkező (készülő) felhőkarcolói.
Az már biztos hogy ilyen épületbe nem tenném a lábam.
Érdekes lehet, mikor esetleg a 40 -iken, elkezd veled forogni, vagy alattad egy emelet... Félelmet idéz elő !
-
USAMEN POWER #254 Ha középen helyezkedik el az akna, nem hiszem. :) -
polarka #253 Vajon a lift is hullámosan megy majd benne -
Blum #252 Sziasztok! Nem tudom volt-e már,de....:
2011 márciusában kerül átadásra a Dubai tengerpartján épülő „hullámzó” Iris Mist toronyház:
-
#251 Első sorban egyértelműen a presztízs, másod sorban bizonyos esetekben valóban szükség van a kihasználható térre, főleg az olyan városokban mint Hong Kong, Tokió és Tajpej. -
#250 Foleg a presztizs miatt. Ha megnezed a hiresebb toronyokat mind az oket epitetto cegekrol neveztek el: Chrysler Building, Sears Tower, stb stb.
A vallalat nagysagat mutatja. Felfoghato reklamnak is. -
#249 Hírnév miatt :) -
USAMEN POWER #248 Érdekelne hogy manapság miért építenek egyre furább és magasabb felhőkarcolókat ? Nem hiszem hogy az irodák, vagy a minél több hasznos hely érdekében. -
polarka #247 Sztem sem illik oda, de emiatt és az alakja miatt érdekes lesz, talán még látványos is. -
USAMEN POWER #246 Itt egy új kép közelebbről. Csak ne így nézne ki, mert gusztustalan ! :S
Viszont a magasságát tekintve nem marad alul.
-
vass17 #245 Nagyot akartak alkotni, más városban lehet, hogy jó is lenne, de Chicagoba tényleg nem illik, nem tudom ezt miért fogadták el:O -
#244 durva -
USAMEN POWER #243 de háth már elkezdték :/
-
USAMEN POWER #242 Csak gyorsan átfutva nézegettem egyelőre a linkeidet, és az utolsóban benne van Chicago új tornyáról egy kép: Chicago Spire
Enyhén nem illik bele Chicago látképébe, remélem hogy nem építik meg... :\
Még a többit is jobban átnézem ha időm lesz. -
polarka #241 Kicsit keresgéltem róla. Nem is kellett sokat.
Empire World Towers (még jóvá sincsenek hagyva)
Igényesnek tűnő összeállítás Miami magas épületeiről
És ilyet is találtam. Jó kis összeállítások vannak az oldalon. -
polarka #240 Ez egyre bizarrabb... Le mertem volna fogadni, h a Jean Reno alakú épületen kívül nincsen több ember alakú a sorban. -
USAMEN POWER #239 Húha itt már felhergelt csayok is vannak... -
USAMEN POWER #238 Miami új, és egyben legmagasabb tornya. Sok infóm nincs róla, így nem tudom hogy átadták-e már.
-
#237 xDxD -
vass17 #236 Úgy látszik szar a képfeltöltő és máris törlődött, tegnap még teljesen jó volt:D -
USAMEN POWER #235 Gyönyörűek grat ! De Jean Reno hogy került a képek közé ? :D -
#234 Főleg azzal a nagy szellőző kürtővel a homlokzatán. :-D -
polarka #233 Nekem a Jean Reno alakú jön be a legjobban:) -
vass17 #232 Philadelphia, ugyan nincs sok felhőkarcoló, de azok elég jól néznek ki:)
-
USAMEN POWER #231 Hahó ! :) -
USAMEN POWER #230
-
USAMEN POWER #229 Jöhet :D -
#228 Jöhetnek! -
#227 Itt a tesóm is volt kb egy hónapja, én is tolhatok fel 1-2 képet :D
Meg van pár las vegasi kép is -
USAMEN POWER #226 Ez is méretes építmény :) --> Hoover Gát
-
vass17 #225 Koszi mindenkinek:) Sajnos tenyleg szmogos a varos, amit igazan csak fentrol lehet latni, az utcakon annyira nem feltuno, viszont a levego nagyon budos...
Egyebkent hihetetlen az egesz varos, felhokarcolok millioszamra, es sok olyan van, ami nem is ismert, megis gyonyoru:)
Egy nap alatt csinaltam 300 kepet, es meg megyunk parszor, majd toltok meg fel, amennyit tudok. -
#224 nem semmi képek, várjuk a többit is... -
USAMEN POWER #223 Nagyon szép képek !!! Feldobta a topik hangulatát Thx. -
USAMEN POWER #222 Sajnos -
polarka #221 A panoráma képeken a büdös szmog látható? -
#220 Sajátok?
De jó lenne kimenni egy hétre New Yorkba :) -
vass17 #219 Ahogy ígértem pár kép: (lassú a net, szóval túl sok nem lesz)
Elég nehéz őket bevenni egy képbe, úgyhogy olyan amilyen:D