Felhõkarcolók és toronyházak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minimum egy sziget kell neki az óceánba, mert magában a városban nehezen férne el xD
amúgy én is :D
én is láttam vmi mûsort a discoveryn anno, egy új repteret csináltak a tengerbe, és összekötötték egy autópályával, pár híddal, alagúttal, stb... :o
mûholdkép
Nemrég néztem Discovery-n egy új híd építését Hong Kongban (híd nevét már nem tudom, de elég nagy projekt volt/van) és tulajdonképpen a munkás csoportok harcoltak a helyért, ami az építkezésen tulajdonképpen kisebb rendszertelenséget okozott, de végül rendezõdtek a dolgok, ahogy egyre több elem épült be a hídba.
Amúgy megmondom õszintén, laknák Hong Kongban !

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Rendõrszékház elé akarták ezt, de bezavart a magasságkorlát. A legmagasabb torony 32 emeletes és 110 méter magas lenne.
#171: Elég furán néz ki, és az a barna nagyon nem illik rá <#idiota>#idiota>
Fiume uti nyugdijkozpont regen:
es ma (hianyzik a torony teteje):

Bõvebb infó itt !
1900-as tervekrõl képet nem leltem, viszont a terveket én is megtaláltam.
Ez az épület van a Most Wanted ba is :D
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
És mivel ma tudtam meg, hogy Észak Amerikában összesen 3 Flatiron épület van, itt a harmadik (ez Torontoban van, 1892-bõl):

Érdekes alakját a Broadway, és a Fifth Avenue éles sarka határozta meg.
Az Atlantairól nincs infóm, nem értem miért úgy épült, de hát szerintem nagyon beleillik a környék hangulatába. Nagyén szép az az utca, szívesebben laknák ott, mint a New Yorkiban.
Soha nem halottatok arról, hogy talajtól felefelé is mehet a villám? Azt hittem, hogy ez köztudott...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Itt meg a kisebb Atlanta-i haverja.

1. válasz: A villám energiájának kiaknázása jó ötletnek tûnik, de több okból nem mûködik. Az elsõ a teljesítmény és az energia összekeverése. A becsapodó villámnak nagy a teljesítménye, de kicsi az energiája.
Bár egy tipikus villámlás energiája több gigawatt lehet, az esemény csak néhány milliszekundumig tart. Mivel az energia = teljesítmény · idõ, a villámcsapásban rejlõ energia csak néhány megajoule, ami kevesebb, mint az az energia, amelyet egy liter benzin elégetésekor nyerünk (33,6 megajoule).
Ugyancsak gondot jelent, hogy a villámlás megjósolhatatlan és idõszakos. De ha minden szabad területet beborítanánk is villámhárítóval, még hátra lenne a fél milliszekundumig sem tartó, 5000 amperes egyenáramú impulzusok átalakítása 230 voltos, 50 hertzes váltóárammá.
Sergey Borovik, Manchester
http://www.kfki.hu/chemonet/hun/teazo/miert/m01/villam.html
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Annyit tok én is, h villámláskor 2-szer villámlik, egyszer fel, egyszer le.
Ezt találtam: