Felhõkarcolók és toronyházak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miami új, és egyben legmagasabb tornya. Sok infóm nincs róla, így nem tudom hogy átadták-e már.

RS
xDxD<#idiota><#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Úgy látszik szar a képfeltöltõ és máris törlõdött, tegnap még teljesen jó volt:D

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Gyönyörûek grat ! De Jean Reno hogy került a képek közé ? :D

Papirzacsi
Fõleg azzal a nagy szellõzõ kürtõvel a homlokzatán. :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nekem a Jean Reno alakú jön be a legjobban:)

Philadelphia, ugyan nincs sok felhõkarcoló, de azok elég jól néznek ki:)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Hahó ! :)

Jöhet :D

Papirzacsi
Jöhetnek!

zaki
Itt a tesóm is volt kb egy hónapja, én is tolhatok fel 1-2 képet :D
Meg van pár las vegasi kép is

Ez is méretes építmény :) --> Hoover Gát

Koszi mindenkinek:) Sajnos tenyleg szmogos a varos, amit igazan csak fentrol lehet latni, az utcakon annyira nem feltuno, viszont a levego nagyon budos...
Egyebkent hihetetlen az egesz varos, felhokarcolok millioszamra, es sok olyan van, ami nem is ismert, megis gyonyoru:)
Egy nap alatt csinaltam 300 kepet, es meg megyunk parszor, majd toltok meg fel, amennyit tudok.

zaki
nem semmi képek, várjuk a többit is... <#eljen>

Nagyon szép képek !!! Feldobta a topik hangulatát <#eljen> Thx. <#vigyor2>

Sajnos <#szomoru1>

A panoráma képeken a büdös szmog látható?

FZoleee
Sajátok?
De jó lenne kimenni egy hétre New Yorkba :)
Ahogy ígértem pár kép: (lassú a net, szóval túl sok nem lesz)
Elég nehéz õket bevenni egy képbe, úgyhogy olyan amilyen:D

RS
Hát a budapesti nem túl nagy xD

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Visszaolvasva látom hogy ez már be volt linkelve, de nem baj még lehet tárgyalni róla. Miként is mûködik ez az épület, miként mûködött, a jövõben mit kezdenek vele, stb...

Van egy kakukktojás ! Remélem észreveszitek xD

Háth egy enyhén gigantikus építkezés kéne hozzá, és pár év xD

Érdekes, mondjuk nagy esélye nincs, hogy így lásd õket:D

Ez érdekes lenne...

Kiegészítem :)

http://www.youtube.com/v/DxoTiPQzksA

:O Odabasz <#eljen>

zaki
Lol, olvasgattam kommenteket róla, 400m euróba került, nálunk a Megyeri híd meg 200 millióba... Ezt magyarázza meg valaki... Na jó nem kell. :P

zaki
már igen, köszi... jó képek :)

Múlt héten volt az építése a NatGeon.

RS
A világ legmagasabb hídja - Millau híd.

Molnibalage
Letöltötted már a háttér gyûjteményemet? Abban is vannak hasonló szépek. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zaki
<#wow2>

Elõzõ nem tudom hova lett, de itt egy új kép ami szebb is :)

Egy kis hangulat <#vigyor2>

xD

Papirzacsi
Már vártuk, hogy valaki megmondja a "frankót". Köszönjük, hogy benéztél... LOL

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sz4bolcs
Csak ámulok bámulok, milyen zseniális képeket linkeltek. <#eljen>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Tetsuo
photoshop..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Már várom <#circling>

Majd kapsz képeket, valamelyik nap asszem Ny-ba megyünk, remélhetõleg fel is tudom õket tölteni:)

Molnibalage
Azért, mert pár nap szünet van?

Ennyi volt ? <#szomoru1> 193 hsz-el (+1 amit most írok) nem volt hosszú életû a topik...

Vélemény ? xD

Jó azt nem mondtam hogy Hong Kongban szívesebben laknék, mint mint Amerikában :D Amúgy Hong Kong semmivel se büdösebb mint egy Amerikai nagyváros...

FZoleee
Nem tom, az amerikai felhõkarcolók nekem jobban bejönnek... Ezek olyan rondák és túl zsúfoltak is :D
Molnibalage
Egy hangos, büdös, zajos és szinte zöldterület nélküli helyen? Te tudod...

I.C.ram
Soha nem tudnek lakni egyik tavolkeleti varosban sem. Nekem tul zsufolt, es tul szurkenek tunnek az emberek. Amugy sem vagyok oda az azsiai kulturaert. Ha felkoharcolokra vagynek, akkor Chicago. Egyertelmuen.