540
  • birdo #299
    Óóóó köszönöm ))
  • Molnibalage
    Köszönöm kedvességed.

Jutalma egy szép kép. :)

• birdo #297
    Nem neked szántam.....
    Téged soha nem bántanálak
  • USAMEN POWER
    Nem neked írta, hanem egy értelmes gyerek férfi nemiszervet linkelt a topikba.
  • Molnibalage
    Ez nekem szólt?
  • birdo #294
    Ez most a véleményed ???
    Vagy mást jelképez ??
  • Molnibalage
    Ne adja az ég. Éppen elég nagy így is Bp fényszennyezés az a rész Bp. tüdeje, arra tud csak igazán szellőnzni a főváros déli része, a hegyvidéket megkerülő áramlatok miatt.
  • zaki
    20 év múlva csepel is ilyen lesz
  • bertino
    itt más...
  • USAMEN POWER
    Az a qrwa nagy probléma a távolról csillogó nagyvárosokkal, hogy közelebbről büdösek és koszosak. Képeken Magyarország is szép, (habár Budapest nem épp az én stílusom) de aki itt él, az tudja mi az igazság... :D
  • bertino
    aztarohadt ide de elmennék élni :D

• vass17

• vass17
    Nem szóltam, már megtaláltam ugyanezeket.
  • vass17
    Akkor nem New York-ot kell beírni a keresőbe:)
  • Molnibalage
    Van ott még sok szép. A következő videóklipemben szinte az összes kép onnan lesz felhasználva.
  • vass17
    Szép, ezeket mind az interfaceliften találtad?
    Ha most választhatnék, én is a Rockefeller tetejére mennék fel (az empire state b.-re nem érdemes)Nem baj, legközelebb:D
  • [NST]Cifu
    Ezek már hibátlanok.
  • USAMEN POWER

• [NST]Cifu
    Az, hogy nálad nincs gond a képekkel, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a többiek látják, mivel a böngésződ a cache-ből kiolvassa ilyenkor az ott lévő képeket.
  • Molnibalage
    Ne, inkább töltsd fel ide.
  • USAMEN POWER
    Jaja, beszúrtam, és még órákig nem volt gond a képekkel, de beszúrom mindjárt mégegyszer. :)
  • Molnibalage
    Egy ideig élnek, aztán meghalnal. A HT topikban is én linkeltem a kérdéses oldalról a temetős / emlékezős képet.
  • [NST]Cifu
    A linkek 404-esek. Nem lehet, hogy az adott oldal alapból letiltja a Hotlinkeket?
  • USAMEN POWER
    Be is szúrok két nekem tetsző képet. :) Habár tudnák annyit beszúrni, hogy vagy 10 oldal megtelik a topikban... :D

• Molnibalage
    Tiszta zaj az egész.

Mindenféle képek, de vannak felhőkarcolós képek is. A felbontás és minőség 'picit' jobb. :)
  • USAMEN POWER
    Nem arról van szó hogy hol van több felhőkarcoló, hol kevesebb. Lehet majd pl. Dubai a felhőkarcolók fővárosa, de sose lesz amerikai a hangulat. :)
  • vass17
    Ez részben igaz, de ha megnézed pl Hong Kong-ot, lehet hogy találsz annyi felhőkarcolót, mint New Yorkban, és Usaban nem is látsz annyi építkezést, mint ezeken a helyeken, szóval lassan de biztosan utol fogják érni.
  • vass17
    Egyedüli gond vele az időjárás, én személy szerint ki nem állhatom az esőt. Szerencsére nem is kellett megtapasztaljam, végig sütött a nap.

• USAMEN POWER
    Háth igen... Szépek a felhőkarcolok, és az álltaluk csillogó városok szerte a világon, de igazi hagyományuk, és hangulatuk Észak Amerikában van !
  • zaki
    sokáig ez volt a hátterem:

gyönyörű
  • vass17
    Ha már Kanada, tudom ajánlani Vancouvert. Sikerült ide is eljutni a nyáron és ez volt a kedvencem:)
    2 saját kép:

És még pár:

Nincs sok felhőkarcoló, ahogy a képeken is látszik, a legmagasabb épület most 60 emeletes, de akkor is...
  • vass17
    Pedig akartam is írni, hogy milyen nagy az összhang az épület és a "természet" között:D
    Komolyan, nekem kifejezetten tetszik az a kép, egyáltalán nem csúnya:)
  • USAMEN POWER
    És ha ragyogás, akkor itt egy kép Montreal -ról. Gyönyörü !

• USAMEN POWER
    De tetszik nekem ez a ragyogás... :O

• USAMEN POWER
    De itt nem a torony forog, hanem az emeleteket külön lehet forgatni, azt hogy ezt honnan irányítják, és kinek az igénye szerint, azt nem tudom.
  • USAMEN POWER
    Fentről nagyon csúnya színe van még Dubainak, remélem hamarosan "kizőldül" legalábbis az a céljuk.

Szép képek !
  • vass17

• vass17
    Erről a How i met your mother jut eszembe, ha valaki nézi, akkor tudja melyik részre gondolok:D
  • Candi
    Ez meg úgy néz ki mint valami kolosszális méretű vibrátor. Vajon a homokosok készítik Jézusnak?
  • Candi
    Biztos hogy van beleszólása. Valószínűleg annak, aki a legdrágább lakosztályt veszi ki az adott emeleten ^^