540
-
USAMEN POWER #339 Nálam mindig is ez lesz a fav.
-
#338 Ízlések és pofonok, nekem nagyon nem tetszik. Akkor már inkább ez: :-)
-
#337 Egész yó ))
Végre nem egy totál üveg ronda remekmű
-
drevil666 #336 Frankfurt Commersbank székház. van szebb kép is róla de nekem ez tetszett. -
USAMEN POWER #335 Helyileg ez merre van ? -
drevil666 #334
nem tudom kinek mennyire jön be, nekem nagyon ez az épület. Debrecenben simán el tudnék képzelni hasonlót Bildo! -
USAMEN POWER #333
-
Számomra a másik izgalmas város : Brisbane
-
#331 hát, pl az empire state bulidinget egy év alatt húzták fel (!), 3400 ember dolgozott rajta, és 14-en haltak meg. -
USAMEN POWER #330 Azért kíváncsi vagyok hány ember halhatott meg a toronyház építések közben még ebben a munkabiztonság 0 időszakban. -
-
A 280 méteres magassággal lehet, hogy nem is " olyan magasak ???
Viszont szépek )) -
USAMEN POWER #327 Szerintem foglalkoznak, legalábbis már volt példa hogy pesten nem engedélyeztek épületet. -
#326 Lehet, hogy nem csak nálunk nem foglalkoznak a várostervezéssel ?? -
USAMEN POWER #325 Ez nem jó ötlet. :/ És tényleg rontana a városképen, de hiába, a pénz beszél... -
USAMEN POWER #324 Nekem 11 - 12 órának tűnik az idő, és hideg hangulata van szerintem. Ezt a színvilágot csak így tudom elképzelni, de valószínűbb hogy a fényképezőgép beállításainál van a válasz. -
polarka #323 nekem úgy tűnik, h a színek erősebbek, mint a valóságban -
USAMEN POWER #322 Van egy olyan érzésem hogy ez csak távolról látványos, és szép. -
#321 csak úgy belebotlottam
Shenyang - Kína 8. legnagyobb városa, 7.5 millió lakos :P -
USAMEN POWER #320 A főnök biztonsági kötelekkel ? -
#319 Ki lehetett a fotós? :) -
USAMEN POWER #318 Érdekes lehet...
-
#317 azért ez hihetetlen :o
nem voltak szívbajosak az tuti :D -
USAMEN POWER #316 Akkor ezt benéztem... :D -
#315 Nem kaja. Elvileg harmonikáznak. :) -
USAMEN POWER #314 Érdekes kajaszünet ... nem lehetett egyszerű ezeken a gerendákon mászkálva, biztonsági kötél nélkül, felépíteni toronyházakat ... én nem tudom hogy képes lettem volna -e rá. -
Munkavédelem rulez. :) -
USAMEN POWER #312 Találtam egy ilyen nagy felbontású képet Chicagorol: :))
-
USAMEN POWER #311 Petronas Towers - Kuala Lumpur
"A Magas Épületek Tanácsa 1996. április 15-én a Petronas-tornyokat nevezte ki a legmagasabbaknak a világon. Bár a projektgazdák, a magánbefektetők konzorciuma, a maláj kormány, valamint a Petronas olajvállalat nem kimondottan erre a címre pályáztak, mikor az épület megépítése mellett döntöttek..."
Teljes cikk !
-
DIESEL DOG #310 -
#309 -
#308 -
USAMEN POWER #307 Ez de szép ! Jó a kilátás.
#306: Én keresek, de egyelőre még nem találtam. :/ Habár nappali képből több van... -
#306 Nincs olyan kép erről a drágasáról, ami wallpapernek jó és esti kép? -
USAMEN POWER #305 A régi New Yorki felhőkarcolókban előfordulhat hogy nem éppen száguldoznak a liftek. :) De az új tornyokban olyan expressz liftek közlekednek, hogy hamar felérsz a legtetejére. Burj Dubai esetében szerintem 4-5 perc alatt feljutsz a tetejére, de úgy tudom hogy x emeletenként át kell szálni másik liftbe. Habár a liftekről most nagyjából infót mondtam, nem kell mérget venni rá.
A gyors felérésekkel kapcsolatban, ha jól emlékszem a sztorira, a Taipei 101-ben fordult elő hogy a liftből kiszálva egy csávónak kiszakadt a dobhártyája. Ha jól tudom a magasabb felhőkarcolókban vannak is a nyomáskülönbség okozta problémák miatt orvosi rendelők. -
#304 nem gyenge.
csak vagy 20 perc lesz lifttel az út a legtetejére -
USAMEN POWER #303 Pár kép a Burj Dubairól. Akárki vállalkozik majd rá hogy nagyobb tornyot építsen, kemény lesz a fa ! :)
-
#302 Én? Egyik sem. Egyik fotó sem az enyém, ez max. a jó (?) ízésemet dícséri. :) -
USAMEN POWER #301 Ez tényleg nagyon szép !
Videód is csodálatos. :) Mond csak, fényképész vagy, vagy csak annak készülsz ? :) -
#300 Van még ahonnan ez jött. :)
Ebben van pár, bár nem csak felhőkarcolós.
Van még másik 3 is. Az utolsó két videó leírásában van két link, ott az összes fotó elérhető amit használtam.