Felhőkarcolók és toronyházak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
aztarohadt ide de elmennék élni 😄

<#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nem szóltam, már megtaláltam ugyanezeket.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Akkor nem New York-ot kell beírni a keresõbe😊

Molnibalage
Van ott még sok szép. A következõ videóklipemben szinte az összes kép onnan lesz felhasználva.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

<#vigyor2>Szép, ezeket mind az interfaceliften találtad?
Ha most választhatnék, én is a Rockefeller tetejére mennék fel (az empire state b.-re nem érdemes)<#szomoru1>Nem baj, legközelebb😄

[NST]Cifu
Ezek már hibátlanok. <#eljen>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Az, hogy nálad nincs gond a képekkel, nem feltétlenül jelenti azt, hogy a többiek látják, mivel a böngészõd a cache-bõl kiolvassa ilyenkor az ott lévõ képeket.

Molnibalage
Ne, inkább töltsd fel ide.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jaja, beszúrtam, és még órákig nem volt gond a képekkel, de beszúrom mindjárt mégegyszer. 😊

Molnibalage
Egy ideig élnek, aztán meghalnal. A HT topikban is én linkeltem a kérdéses oldalról a temetõs / emlékezõs képet.

[NST]Cifu
A linkek 404-esek. Nem lehet, hogy az adott oldal alapból letiltja a Hotlinkeket?

Be is szúrok két nekem tetszõ képet. 😊 Habár tudnák annyit beszúrni, hogy vagy 10 oldal megtelik a topikban... 😄

Molnibalage
Tiszta zaj az egész.

Mindenféle képek, de vannak felhõkarcolós képek is. A felbontás és minõség 'picit' jobb. 😊

Nem arról van szó hogy hol van több felhõkarcoló, hol kevesebb. Lehet majd pl. Dubai a felhõkarcolók fõvárosa, de sose lesz amerikai a hangulat. 😊

Ez részben igaz, de ha megnézed pl Hong Kong-ot, lehet hogy találsz annyi felhõkarcolót, mint New Yorkban, és Usaban nem is látsz annyi építkezést, mint ezeken a helyeken, szóval lassan de biztosan utol fogják érni.

<#eljen>Egyedüli gond vele az idõjárás, én személy szerint ki nem állhatom az esõt. Szerencsére nem is kellett megtapasztaljam, végig sütött a nap.

Háth igen... Szépek a felhõkarcolok, és az álltaluk csillogó városok szerte a világon, de igazi hagyományuk, és hangulatuk Észak Amerikában van !

zaki
sokáig ez volt a hátterem:

gyönyörû

Ha már Kanada, tudom ajánlani Vancouvert. Sikerült ide is eljutni a nyáron és ez volt a kedvencem😊
2 saját kép:

És még pár:

Nincs sok felhõkarcoló, ahogy a képeken is látszik, a legmagasabb épület most 60 emeletes, de akkor is...

Pedig akartam is írni, hogy milyen nagy az összhang az épület és a "természet" között😄
Komolyan, nekem kifejezetten tetszik az a kép, egyáltalán nem csúnya😊

És ha ragyogás, akkor itt egy kép Montreal -ról. Gyönyörü !

De tetszik nekem ez a ragyogás... 😮

De itt nem a torony forog, hanem az emeleteket külön lehet forgatni, azt hogy ezt honnan irányítják, és kinek az igénye szerint, azt nem tudom.

Fentrõl nagyon csúnya színe van még Dubainak, remélem hamarosan "kizõldül" legalábbis az a céljuk.

Szép képek !

Errõl a How i met your mother jut eszembe, ha valaki nézi, akkor tudja melyik részre gondolok😄

Ez meg úgy néz ki mint valami kolosszális méretû vibrátor. Vajon a homokosok készítik Jézusnak?
Biztos hogy van beleszólása. Valószínûleg annak, aki a legdrágább lakosztályt veszi ki az adott emeleten ^^
Meg se éreznéd. Voltam forgó toronyban, ami 1 óra alatt fordul 360 fokot, belülrõl szinte mozdulatlannak tûnik.

Mondjuk itt érdekes lehet, ha beállítanak egy bizonyos alakzatot, és bármelyik tulajdonos elronthatja kedve szerint😄 (bár lehetséges, hogy csak központilag lehet vezérelni, és másnak nincs beleszólása)

Mint valami bazinagy Jenga torony...
bertino
félelmet ?
á dehogy.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Érdekesek Dubai forgó emeletekkel rendelkezõ (készülõ) felhõkarcolói.
Az már biztos hogy ilyen épületbe nem tenném a lábam.
Érdekes lehet, mikor esetleg a 40 -iken, elkezd veled forogni, vagy alattad egy emelet... Félelmet idéz elõ !

Ha középen helyezkedik el az akna, nem hiszem. 😊

Vajon a lift is hullámosan megy majd benne<#miaz>

Sziasztok! Nem tudom volt-e már,de....:

2011 márciusában kerül átadásra a Dubai tengerpartján épülõ „hullámzó” Iris Mist toronyház:

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[NST]Cifu
Elsõ sorban egyértelmûen a presztízs, másod sorban bizonyos esetekben valóban szükség van a kihasználható térre, fõleg az olyan városokban mint Hong Kong, Tokió és Tajpej.

I.C.ram
Foleg a presztizs miatt. Ha megnezed a hiresebb toronyokat mind az oket epitetto cegekrol neveztek el: Chrysler Building, Sears Tower, stb stb.

A vallalat nagysagat mutatja. Felfoghato reklamnak is.
zaki
Hírnév miatt 😊

Érdekelne hogy manapság miért építenek egyre furább és magasabb felhõkarcolókat ? Nem hiszem hogy az irodák, vagy a minél több hasznos hely érdekében.

Sztem sem illik oda, de emiatt és az alakja miatt érdekes lesz, talán még látványos is.

Itt egy új kép közelebbrõl. Csak ne így nézne ki, mert gusztustalan ! :S
Viszont a magasságát tekintve nem marad alul.

Nagyot akartak alkotni, más városban lehet, hogy jó is lenne, de Chicagoba tényleg nem illik, nem tudom ezt miért fogadták el😮

zaki
durva <#wow2>

de háth már elkezdték :/

Csak gyorsan átfutva nézegettem egyelõre a linkeidet, és az utolsóban benne van Chicago új tornyáról egy kép: Chicago Spire
Enyhén nem illik bele Chicago látképébe, remélem hogy nem építik meg... :\

Még a többit is jobban átnézem ha idõm lesz.

Ez egyre bizarrabb... Le mertem volna fogadni, h a Jean Reno alakú épületen kívül nincsen több ember alakú a sorban.

Húha itt már felhergelt csayok is vannak... <#wow2>