373
NKS
-
#133 fuck...
na,talán most
-
#132 ja,de ez gondolom az már új albumon lesz. nyáron jön az új akph album is,remélem már ebben a hónapban.
ez meg szerintem az új albumon lesz rajta :)) de állítólag csak egy kocsmai felvétel,valahol nyomták és valaki felvette és feltette. köszönjük neki :))) -
#131 nincs énis csak youtube-on hallgatom :( ha megvan megosztod ?:) -
#130 na,ez a kisköcsög neked nincs meg mp3-ban? múltkor vagy 3x egymás után meghallgattam ezt a youtubeon,nagyon nagy. -
#129 hát én azt figyeltem hogy egyre öregednek , komolyodnak :D nagyon beteg :D
Régebbi :)
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=KTGXFpYBwRo]"mai" :)[/URL] -
#128 ahha, köszi, megtaláltam a Deep-en. -
#127 akph szerintem egyre gyengébb :\ de azért remélem,hogy csak a zenebuddhizmus volt olyan lightos
viszont az nks biztos hogy oda fog baszni a tdi-vel...fu,iszonyat várom már -
#126 meg norba boltjában,a hanyag eleganciában is kapható azt hiszem -
#125 pszt.! viszlát ! -
#124 Megvásárolható a Deep és az Undergound lemezboltokban.
Sztem nézd meg itt hátha :) -
#123 keserves vagy -
#122 úgytudom hogy csak innen lehet megrendelni. -
#121 Egyébként lehet még valahonnan *****-t rendelni? Vagy a honlapjuk mikor fog indulni? vagyis mikor lesz használható? -
#120 hát az szerintem is lightos lett :) de reméljük lesz azon is egy-két alapkő :)
-
#119 addig Uccai egyetem :D -
#118 jaja:) bár a zenebuddhizmus annyira nem győzött meg! -
#117 ha a szfinx fing begyullad tipli, capisce, a kódod habiszti, davinci -
#116 hmm reméljük :D új akph is nagyon nagyon várós :)jó lesz ez a nyárvége / ősz :) -
#115 hát elvileg még idén! de remélem nyár végén már lesz valami konkrét dátum!
addig az öt csillagot még rongyosra kell hallgatni :P -
#114 mikor jön am. az új album ?:O -
#113 nem takarodnál innen el ? senkit sem érdekelsz..
+fav -
#112 váá zsír, spanvagy :D -
#111 Szemet szemért te szemét a zenéd az nem ér egy fenét az enyém az bevéd mint Geréb a grudot... :D hát most csak ez jutott eszembe
jahh és ha félre hallottam volna valamit akkor előre is bocs -
#110 'vájldsztájl börner bomb ez itt az én yardom'
azért hívják a hiphopot szubkultúrának mert ha nem vagy benne akkor szart sem ér az egész, akkor élvezhető értékelhető igazán ha bírod az összes elemét. -
#109 amúgy joker olcsón átüti a betmobilod alvázszámát :D -
#108 nem tud törölni,csak a sajátját vonta vissza -
#107 -
#106 rakj 1 NKS idézetet és jóhvanaz:) -
#105 esetleg törölhetnéd a mailomat:D
-
#104 de lucky luke lucky strikeot szív mert sztrájkol :D -
#103 #78 -
#101 szemed meg fel-akadvaaa a film el van szakadvaaa mindegy midva' pakolj fel egy raklapppaaal :D -
#100 hát,azt is be lehet egyébként tanulni :) ha az ember alapból gyorsan beszél meg tudja pörgetni a nyelvét akkor simán el lehet rappelni a pmlb2008-at is gyakorlással :P -
#99 kezeket fel ma én vezetlek be az élvezetekbe :D -
#98 na igen, funk legtöbb számát el lehet normálisan mondani, de pl Pmlb2008 néhány részénél nemigen tudtam követni. -
#97 hát igen,funk eleve pörgős szövegeket ír :) próbálkoztam funk szövegeivel meg nks-sel is(a pörgősekkel inkább),hát az nks számok nem mentek,funk számait meg be lehet tanulni :) -
#96 talán Funk, bár neki alapból pörgős szövegei vannak :D
de ez mar OFF :D -
#95 ja,a supafunk odabasz :D zenk részét nem sok magyar mc tudná ugyanúgy elrappelni -
#94 maga nem vesz komolyan egészen
jaaa,de talán én az egészet nem -
#93 tipikus magyar mentalitás......
no mindegy :)
amúgy részemről bejövős zene, fiatal korom ellenére 98' óta hallgatok magyar underground rap-et, de ezen kívül ezer egy más műfajt is kedvelek. Példának csak felhoznám a dnb-t(igen... ezt is lelehet oltani) , hallgatok dubstep-et, hallgatok punk-ot(persze ezt 2havonta, ha nagyon röhögni akarok)sőt még rock-ot is. De legtöbbet magyar ug rap, dnb, dubstep. És nem divatból, na meg persze nem 3 hónapja :) Dupstep-et 2001 óta dnb-t hasonlóan kb.
És nks tényleg nagyon durva. Főlég élőben... supafank. Arra mondja valaki hogy egyszerű :)