373
NKS
-
#92 :Ddd
és a széklete milyen?
hát még nem kóstoltam, másokét meg nem nézem :D -
#91 -
#90 nos,túl tág a pupilla.
-sok a kávé vagy a pipa?
-ez nem a drogambulancia fiam
-azt vágom,vagyis hogy értem,de doktor úr nem értem kábé évek óta érzem azt,hogy...
-pontosan mit?
-tudja az agyamban van káosz.
-gyakran álmos?
-áhh,csak a smoke meg a város,szóval érti,lehetek őszinte magához? az egyik énem jekyll a másik mintha hasonlítana hidehoz
-az életmódja káros
-ja sok a munkahelyi stressz
-és hogy megy a szex
-hát leszophatna egy stewardess
-önben testet ölt az erőszakra való hajlam
-higyje el a világ az amivel baj van :D -
#89 sok flamer-.- -
#88 annyi kivetni való van, hogy amit írtam érvek voltak mellette , és nem hülyeségek :D, max a magyar underground részről, de ezen nincs igazán mit magyarázni -
#87 ajjj de nagy,és ez még elég régi számuk,de már akkor is miket alkottak.
mostanában csak ez a két sor jár a fejemben :D
mijjafontoss,mindig magad maradhass
semmi hú-hú,amíg a pipában a hasshass :D -
#86 JEEJAAA:D Akinek aranyat ér annak figyeld a szavát, a Nem Közölt Sáv s nem a 24 karát!!! Hatalmas!!!! -
#85 igazából az is eszembe jutott, hogy "mondja doki, mi a diagnózis" -
#84 mivan miszter, ménem tvisztel? jacsak tűzkell? én önt gyújtom be az öngyújtómmal:D -
#83 hehe, Rocky sample :D
-
#82 jajj tényleg nem húznátok már el a vérvörös faszra flémelni ostoba seggfejek?
vagy most menjek át az Osszián topikba látványosan utálkozni baromarcúak?
aztán meg basszak szét a flémmel egy Sterbinszky topikot?
szánalom
ez a fontos ;) -
Noodlee #81 Simán érti, hogy mi a lényeg. Igaza van, hogy mi a fenét pofázunk itt rock zenéről, és mi a fenéért szpemmelnek be páran, hogy ez milyen szar.
Ő van "itthon" én is csak benéztem, hogy miket írnak, de a sok hülyeség mellett nem tudtam elmenni, sry.
A lényeg, hogy mindenki hallgasson olyan zanét, amiben értéket talál, függetlenül attól, hogy rock, hip-hop, electro, vagy bármilyen zene.
További jó fórumozást, és kevés fikázó primitív kommentet.
Bye
-
#80 hallgattam egy időben Dream Theatert. igen. most kezdhetném fikázni, hogy 5perces szólók, meg sablonos fel-felbukkanó témákkal van tele, de nem mondom. kurvajó prog metál (The Glass Prison c. daluk a mai napig nagy kedvenc)
csak tudod, az ember meglátja a műfajok közötti hasonlóságot. nem kell beskatujázni egy-egy stílust, hangszerelés vagy akármilyen szempontból. mert akkor az embernek is beszűkül a látásmódja...
és az a baj hogy például a progresszív cuccokban fontos a zenei alap, sőt, az viszi el a hátán az egészet... namármost, a hiphopban az alap csak arra szolgál hogy "gördüljön" a szöveg... itt a zenei rész csak másodlagos.
szal ez olyan mintha egy zsigulit és egy ifát hasonlítanánk össze. kinek mi. csak tudod, egy teherfuvarozónak aztán nehezen tudod beadni, hogy szar az a jármű, amit használ...
na én befejeztem.
békepipa sztem itt nemlesz:D
uff -
#79 nagy bajok vannak ha nemérted mi folyik itt , de no offense
részemről fláme off -
#78 -
#77 nem, abszolút nem. de az nem is oylan szintű mint az a " artist" akit itt linkelt már nem is tudom ki.. várj csak
tigeroo nevű egyénünk. -
ennek meg olyan szövege van,hogy még progi dj spanom is meghallgatta egymás után háromszor és röhögött rajta :D -
Noodlee #75 Akkor ezek szerint mondjuk a Dream Theterben a billentyűs csak egy bohóc.
XD
LOL -
#74 -
#73 szerintem kurt cobaint sem érdekelte hogy nem tanult zeneiskolában, és hogy nem tudott van halenhez hasonlóan tappingolni és szólózni.
aztán a nirvana zenéjén mégis egy egész generáció nőtt fel. -
#72 félreértettél,nem Mozarttal hasonlítottam az NKS-t,csak azt mondtam,hogy valakinek bejön Mozart,valakinek meg nem,ettől még nem kérdés,hogy zseni-e.
mint ahogy az NKS alapokkal is az a helyzet,hogy valakinek bejön és valakinek nem,de attól még tény,hogy az alapok nagyon jól el lettek találva és a szöveg pontosan passzol a beatre. -
#71 Hi all! Édes apám!!! Azt se tudom ki kivel van már:D De miért kell ebben a topicban több féle zenét hallgató embernek lenni? Szeintem nem az a címe h "Discoboy-ok és Róókerek hely itt" Kuvára jó topicnak indult erre... tessék akit nem érdekel ez a műfaj az szépen csedben távozhat ennyi!! Inkább videókat méééég -
#70 nálam ez kedvfüggő :D... és ki nem állhatom,a niggerfaszlógatos zenéket.
magyarunderground nem ilyen, de ez pl nem a legjobb. :D -
#69 igenigenigen,jól beszélsz,ott a pont. -
#68 amiket játszol popo rock, rock maximum, ezt nagyanyám eljátsza kéz nélkül.
milyen belső zene? szerinted 1 teknikás zne nem belsőből jön? nem ötlet, nem dallamos, ritmusos? progressive dologról hallottál már?:D. .. igen szinti / program , hogymondjam , én nem ismerem el azt a féle tudást.
hunbasser, mozartot összehasonlítani se lehet NKS el, semmilyen szintben.
részemről nem érdekel tovább a téma. flamelhettek tovább nélkülem -
#67 ja, és Pirománia -
Noodlee #66 "de szintivel/programmal ez nem kell."
Szerintem ezekhez is kell zeni tudás/hallás. -
#65 magyarázzátok már el nekem, mi jó van abban, hogy olyan témákhoz szól hozzá, amit gyűlölnek...én nem kommentelgetek egyetlen metálos/rokker fórumba sem, mint ahogy kihagyom az elektro topikokat is, mert nem szeretem azt a stílust, tehát minek menjek oda hőbörögni hogy szerintem az szar?
nyissatok magatoknak hip-hop hater topikot, aztán flémelhetitek ezerrel, nem para, de ne csesszétek már szét másét, mert teszem azt kedveli az NKS-t vagy a kezdetet vagy az Idő Urait, stb... -
Noodlee #64 Ez szép volt!
-
#63 én még ilyen szinten nemtudok (rhcp, jamiroquai, metallica stb. ilyeneket szoktam játszani)
"olyan jazzt ami világhírű" hát szomorú hogy így gondolkozol :/ látom még mindig nem érted.
én a belső zenéről beszélek már mióta. ha van valami ötlet/dallam/ritmus a fejedben, akkor kell zenei tudás hogy eltudd játszani egy hegedűn vagy zongorán. de szintivel/programmal ez nem kell. az a lényeg hogy zenélj.
és mivan a zsenikkel? őt is elítéled mert nem tanult évekig? ő tehetséges, érzi a zenét enélkül is. (autista)
és gondolom őis egy senki mert nemtud dobolni mégis belekontárkodik a zenélésbe... -
#62 szerintem a te hsz-eidet kéne mutogatni,mert mint írtam,kb ugyanolyan színben vázoltam fel a metált mint te a hip hopot. csak látnod kéne más szemmel,hogy mennyire szánalmas amiket írkálsz,látni,hogy fingod sincs az egész hip hopról,sőt még csak meg sem érted miről nyomják ezek a srácok,de talán meg sem akarod érteni. az alapok meg olyanok,hogy mindenkinek más jön be. ez most kb olyan,hogy lehet,hogy nem szereted a klasszikus zenét (fogalmam sincs,csak egy feltevés) és nem szereted Mozartot,Mozart akkor is kibaszott jó zenéket írt és egy zseni volt. ehhez képest az NKS beatek elég jók,lehet fikázni,nem szeretni,az NKS alapok el vannak találva. nem azt mondom,hogy hú de bonyolult,mert nem az,de zseniális alapokat tettek a srácok alá. a flow meg egyszerűen zseniális.
nem,nem várom el,hogy hasonlót zenét és szöveget írj,aztán meg add is elő legalább ilyen jól,inkább először csak próbáld meg a szöveget elrappelni ugyanezzel a flowval,ugyanezzel a ritmussal,aztán utána beszélgethetünk tovább,hogy mennyire is rossz,amit az NKS csinál. -
#61 nem egészen, ízlés függő ,kinek mi jön be. de te 1 nulla poszttal nem lettél előrébb :] -
Noodlee #60 Lassan 20 éve hallgatok rock zenét, elég sok stílusban. De ha te tudsz mondani még másik ének stílust, amit nem lehet besorolni ebbe a háromba, akkor rajta. -
#59 loál
gyerekek, a mai nap tanulsága:
a zene csak akkor hallgatható, ha évekig tart, mire egyáltalán hozzá tudsz nyúlni a játszásához szükséges hangszerhez.
nice -
#58 akkor nem vagy túl tájékozott ez ügyben, az más hogy te ennyire tagolod . -
#57 én csak kb olyan színben vázoltam fel a metált,mint ő a hip hopot. tisztában vagyok vele,hogy mennyi munka van ebben is,meg abban is. basszusgitározom jómagam,habár metált nem játszom. -
Noodlee #56 Én a rock zenében 3 "ének" stílust különböztetnék meg:
1. Éneklés
2. Krákogás
3. Hörgés -
#55 ok ez az általam elmitett zenekarokhoz képest........
tigeroo, kinek mi a lényeg? 1 laikus botfülü faroknak persze hogy mind1.
ha nagyon melledre akarsz csapni hogy ezt játszd le , linkelj valami olyan jazzt ami világhírű és halálra csap, hogy játszam le.. amugy nem neked írtam ezt a játszd el ,de ha már belémkötsz mutass fel valamit. ne más hátát védjed, majd megvédi ha akarja -
#54 nem vagyok Metálos. nincs hosszú hajam. stb
ordas tévedések áldozata lenni meredek.
noodlee: pár stílus? ami nem éneklős pop rock, vagy ilyen punk rock, stb ilyen könnyű riffek , tuka tuka dob, onnantól kezdve mindenhol előfordul a vokál fajták mennyisége milyensége. punk hardcore tól, a deathmetal, vagy blackmetal ig számtalan vokál, és direkt nem éneklést irtam . utolsó mondat első része helytáll. -
#53 nem az a lényeg a zenében hogy minél összetettebb legyen és nehezebben eljátszható.
amúgy rábasztál, mert hunbasser több éve basszugitározik (dereng a nickneve?) és kb. ilyeneket játszik. mentsd el a posztom és 10 év múlva meglátjuk te hogy slappelsz :Ddd