NKS (Nem Közölt Sáv)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgytudom hogy csak innen lehet megrendelni.
Egyébként lehet még valahonnan *****-t rendelni? Vagy a honlapjuk mikor fog indulni? vagyis mikor lesz használható? <#circling>#circling>
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
hát elvileg még idén! de remélem nyár végén már lesz valami konkrét dátum!
addig az öt csillagot még rongyosra kell hallgatni 😛
addig az öt csillagot még rongyosra kell hallgatni 😛
Szemet szemért te szemét a zenéd az nem ér egy fenét az enyém az bevéd mint Geréb a grudot... 😄 hát most csak ez jutott eszembe<#nyes>#nyes>
jahh és ha félre hallottam volna valamit akkor elõre is bocs
jahh és ha félre hallottam volna valamit akkor elõre is bocs
'vájldsztájl börner bomb ez itt az én yardom'
azért hívják a hiphopot szubkultúrának mert ha nem vagy benne akkor szart sem ér az egész, akkor élvezhetõ értékelhetõ igazán ha bírod az összes elemét.
azért hívják a hiphopot szubkultúrának mert ha nem vagy benne akkor szart sem ér az egész, akkor élvezhetõ értékelhetõ igazán ha bírod az összes elemét.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
szemed meg fel-akadvaaa a film el van szakadvaaa mindegy midva' pakolj fel egy raklapppaaal 😄
ReaL MaDRid x siempre
hát,azt is be lehet egyébként tanulni 😊 ha az ember alapból gyorsan beszél meg tudja pörgetni a nyelvét akkor simán el lehet rappelni a pmlb2008-at is gyakorlással 😛
ReaL MaDRid x siempre
na igen, funk legtöbb számát el lehet normálisan mondani, de pl Pmlb2008 néhány részénél nemigen tudtam követni. <#idiota>#idiota>
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
hát igen,funk eleve pörgõs szövegeket ír 😊 próbálkoztam funk szövegeivel meg nks-sel is(a pörgõsekkel inkább),hát az nks számok nem mentek,funk számait meg be lehet tanulni 😊
ReaL MaDRid x siempre
ja,a supafunk odabasz 😄 zenk részét nem sok magyar mc tudná ugyanúgy elrappelni
ReaL MaDRid x siempre
tipikus magyar mentalitás......
no mindegy 😊
amúgy részemrõl bejövõs zene, fiatal korom ellenére 98' óta hallgatok magyar underground rap-et, de ezen kívül ezer egy más mûfajt is kedvelek. Példának csak felhoznám a dnb-t(igen... ezt is lelehet oltani) , hallgatok dubstep-et, hallgatok punk-ot(persze ezt 2havonta, ha nagyon röhögni akarok)sõt még rock-ot is. De legtöbbet magyar ug rap, dnb, dubstep. És nem divatból, na meg persze nem 3 hónapja 😊 Dupstep-et 2001 óta dnb-t hasonlóan kb.
És nks tényleg nagyon durva. Fõlég élõben... supafank. Arra mondja valaki hogy egyszerû 😊
no mindegy 😊
amúgy részemrõl bejövõs zene, fiatal korom ellenére 98' óta hallgatok magyar underground rap-et, de ezen kívül ezer egy más mûfajt is kedvelek. Példának csak felhoznám a dnb-t(igen... ezt is lelehet oltani) , hallgatok dubstep-et, hallgatok punk-ot(persze ezt 2havonta, ha nagyon röhögni akarok)sõt még rock-ot is. De legtöbbet magyar ug rap, dnb, dubstep. És nem divatból, na meg persze nem 3 hónapja 😊 Dupstep-et 2001 óta dnb-t hasonlóan kb.
És nks tényleg nagyon durva. Fõlég élõben... supafank. Arra mondja valaki hogy egyszerû 😊
...
nos,túl tág a pupilla.
-sok a kávé vagy a pipa?
-ez nem a drogambulancia fiam
-azt vágom,vagyis hogy értem,de doktor úr nem értem kábé évek óta érzem azt,hogy...
-pontosan mit?
-tudja az agyamban van káosz.
-gyakran álmos?
-áhh,csak a smoke meg a város,szóval érti,lehetek õszinte magához? az egyik énem jekyll a másik mintha hasonlítana hidehoz
-az életmódja káros
-ja sok a munkahelyi stressz
-és hogy megy a szex
-hát leszophatna egy stewardess
-önben testet ölt az erõszakra való hajlam
-higyje el a világ az amivel baj van 😄
-sok a kávé vagy a pipa?
-ez nem a drogambulancia fiam
-azt vágom,vagyis hogy értem,de doktor úr nem értem kábé évek óta érzem azt,hogy...
-pontosan mit?
-tudja az agyamban van káosz.
-gyakran álmos?
-áhh,csak a smoke meg a város,szóval érti,lehetek õszinte magához? az egyik énem jekyll a másik mintha hasonlítana hidehoz
-az életmódja káros
-ja sok a munkahelyi stressz
-és hogy megy a szex
-hát leszophatna egy stewardess
-önben testet ölt az erõszakra való hajlam
-higyje el a világ az amivel baj van 😄
ReaL MaDRid x siempre
annyi kivetni való van, hogy amit írtam érvek voltak mellette , és nem hülyeségek 😄, max a magyar underground részrõl, de ezen nincs igazán mit magyarázni
ajjj de nagy,és ez még elég régi számuk,de már akkor is miket alkottak.
mostanában csak ez a két sor jár a fejemben 😄
mijjafontoss,mindig magad maradhass
semmi hú-hú,amíg a pipában a hasshass 😄
mostanában csak ez a két sor jár a fejemben 😄
mijjafontoss,mindig magad maradhass
semmi hú-hú,amíg a pipában a hasshass 😄
ReaL MaDRid x siempre
JEEJAAA😄 Akinek aranyat ér annak figyeld a szavát, a Nem Közölt Sáv s nem a 24 karát!!! Hatalmas!!!!
igazából az is eszembe jutott, hogy "mondja doki, mi a diagnózis" <#vigyor>#vigyor>
Racism is a weapon of mass destruction!
hehe, Rocky sample 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
jajj tényleg nem húznátok már el a vérvörös faszra flémelni ostoba seggfejek?
vagy most menjek át az Osszián topikba látványosan utálkozni baromarcúak?
aztán meg basszak szét a flémmel egy Sterbinszky topikot?
szánalom
ez a fontos 😉
vagy most menjek át az Osszián topikba látványosan utálkozni baromarcúak?
aztán meg basszak szét a flémmel egy Sterbinszky topikot?
szánalom
ez a fontos 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
Simán érti, hogy mi a lényeg. Igaza van, hogy mi a fenét pofázunk itt rock zenérõl, és mi a fenéért szpemmelnek be páran, hogy ez milyen szar.
Õ van "itthon" én is csak benéztem, hogy miket írnak, de a sok hülyeség mellett nem tudtam elmenni, sry.
A lényeg, hogy mindenki hallgasson olyan zanét, amiben értéket talál, függetlenül attól, hogy rock, hip-hop, electro, vagy bármilyen zene.
További jó fórumozást, és kevés fikázó primitív kommentet.
Bye
<#worship>#worship>
Õ van "itthon" én is csak benéztem, hogy miket írnak, de a sok hülyeség mellett nem tudtam elmenni, sry.
A lényeg, hogy mindenki hallgasson olyan zanét, amiben értéket talál, függetlenül attól, hogy rock, hip-hop, electro, vagy bármilyen zene.
További jó fórumozást, és kevés fikázó primitív kommentet.
Bye
<#worship>#worship>
hallgattam egy idõben Dream Theatert. igen. most kezdhetném fikázni, hogy 5perces szólók, meg sablonos fel-felbukkanó témákkal van tele, de nem mondom. kurvajó prog metál (The Glass Prison c. daluk a mai napig nagy kedvenc)
csak tudod, az ember meglátja a mûfajok közötti hasonlóságot. nem kell beskatujázni egy-egy stílust, hangszerelés vagy akármilyen szempontból. mert akkor az embernek is beszûkül a látásmódja...
és az a baj hogy például a progresszív cuccokban fontos a zenei alap, sõt, az viszi el a hátán az egészet... namármost, a hiphopban az alap csak arra szolgál hogy "gördüljön" a szöveg... itt a zenei rész csak másodlagos.
szal ez olyan mintha egy zsigulit és egy ifát hasonlítanánk össze. kinek mi. csak tudod, egy teherfuvarozónak aztán nehezen tudod beadni, hogy szar az a jármû, amit használ...
na én befejeztem.
békepipa sztem itt nemlesz😄
uff
csak tudod, az ember meglátja a mûfajok közötti hasonlóságot. nem kell beskatujázni egy-egy stílust, hangszerelés vagy akármilyen szempontból. mert akkor az embernek is beszûkül a látásmódja...
és az a baj hogy például a progresszív cuccokban fontos a zenei alap, sõt, az viszi el a hátán az egészet... namármost, a hiphopban az alap csak arra szolgál hogy "gördüljön" a szöveg... itt a zenei rész csak másodlagos.
szal ez olyan mintha egy zsigulit és egy ifát hasonlítanánk össze. kinek mi. csak tudod, egy teherfuvarozónak aztán nehezen tudod beadni, hogy szar az a jármû, amit használ...
na én befejeztem.
békepipa sztem itt nemlesz😄
uff
nem, abszolút nem. de az nem is oylan szintû mint az a " artist" akit itt linkelt már nem is tudom ki.. várj csak
tigeroo nevû egyénünk.
tigeroo nevû egyénünk.
ennek meg olyan szövege van,hogy még progi dj spanom is meghallgatta egymás után háromszor és röhögött rajta 😄
ReaL MaDRid x siempre
Akkor ezek szerint mondjuk a Dream Theterben a billentyûs csak egy bohóc.
XD
LOL
XD
LOL