373
NKS
-
#173 milyen ilyen régi kell?
na és hova legyen feltöltve? van egy idő uraim, meg egy idő urai live-om, meg a zsebrakéták...(5*ot meg a Norba cuccát leszámítva) -
#172 jah, meg a kriminal szleng is odabaszós!
nekem az ilyen régi trekkeket kellene behesszelni valahonnan....:P
nem töltené fel valaki?:D -
#171 Mekvárt szleng
na meg persze "béke amíg a pincében égnek lent a zsebrakéták!"
azaz Pocketrocket cuccok -
#170 sok olyan nks szám van ami az 5csillagon nem volt rajta és odabaszós :P
amúgy közreműködések közül a Mekvárt szlengről a garázsmenet abszolút odarakja magát :)
Mikor crain-ék átküldték msn-en az albumot egyből megfogott az a szám és azóta is egyik fav :) na jó meg az egész album az:D de ez már megint OFF xD sry
Régi számok közül meg az összes ami van. az mind olyan hogy nem lehet elfelejteni őket :) kezdve az idő uraitól máig. :) -
#169 a legpestibből még nemis nagyon idéztünk:D pedig az totál odabaszós szám :D -
#168 ez bróker, ez sóher, ez móker, ez kóder, ez róver, ez csopper, potter, ez hoffer, ez póker, ez joker, ez flóber, ez meg revolver! gém óver tróger!
ez kókler, ez kóser, ez sóder, ez pózer ,ez wopper, ez stopper, ez popper, ez rocker, ez jószer, ez gyógyszer, ez bomber, ezmeg revolver! gém óver tróger -
#167 gyá! nemár, teis?:D
bigriszpekt! -
#166 csak arról beszélsz, amit a magadfajta ért meg? :) -
#165 -akár. Ők büszkék magára? -
#164 -na és hogy van a család?
-mármint a crew? -
#163 az nks a légfrissítő ,a média a szarszag
bekapcsolom a tévét, mit látok...? -
#162 kevés kb 10 :(:( -
#161 amik megvannak nekem idő urai trackek (van kb 25-30) azok közül egyik se :\ lehet,hogy funkrodeo lesz,az meg nincs :\ de ha van valakinek,feltehetné valahová!
amúgy a legegyszerűbb az lenne,ha írnék nos'cheznek :D csak nem vágom az emailcímét,ő meg tudja mondani,szerintem még fel is teszi valahová -
#160 neked mennyi Idő Urai trekked van?:P -
#159 :Ddd
jé vé cé csé té em em em bé pé cé ef csé bé a há ká es bé... pé pé pé -
#158 az biztos hogy idő urai :) holnap újra hallgatom , és figyelem neked hátha :) -
#157 azt vágom vagyis hogy értem,de doktor úr nem értem káb...ja ez most nem az :D
na,szóval vágom hogy az introban van,de ott össze vannak vagdosva számokból részletek és nekem az a szám kéne,amiben ez van :D mert gecinagy alap van azalatt a szám alatt -
#156 ki? fli! -
#155 mi? si! -
#154 MO esz pár szenyót :D -
#153 fejtsd meg ezt! s-s-slang-bang! -
#152 idő urai intró :) -
#151 erre tép be egész mo népe -
#150 mi a fa',mi a szösz?
merry christmas :D
ezt kéne már megtudni,hogy melyik számból van bassza meg :D -
#149 mia fa' van?!:D -
#148 se báj se kéj ne félj nem fáj ez nem blá blá,
itt a klikk-klikk idő u-u érj utól
bip-bip darabokra tép a tape,
a fame a tét, hey fake neked pápá!
-
#147 ja, elbasztam ;)
viszont dőlnek ránk a házak mint a dominó ;)
ja, és te csak húzd a pórázt úgyis harapok ha csóválsz
-
#146 dőlnek ránk a házak,mint a dominó
dó ré,mi fá szó lá ti dó
digó szolárnigó
zsivány fehér cigány zsidó
-
#145 add meg superman bankszámlaszámát,hidd el dzsukel lesz, biztos van rajta szuper stex -
#144 ha a macskanő lába x lenne, frankón bevennék az x-menbe -
#143 'azért van betonból a sok szüperhős mert hozzám járnak fruttiért :) -
#142 *ha velem szív Piedone,dobja Terence Hillt :) -
#141 tudom , a kis köcsögöt mostanában löki saiid elvileg bulikon :) -
#140 én most csak ilyen lazákat tudok idézni mert nem kattog az agyam -
#139 mivan mó XD -
#138 -
#137 Sugam: takarodj már innen
fook:a spangli rabja rajta van a demon, de a másik az se a demon, sem a kiadatlanokon...van még egy kazicucc (kb. az mint a demo) de azon sem találom...
mázeltov ti csak szavakat kentek meg mázoltok én új bábel tornyot állítok nem mint a tálibok ;)
a témánál maradva:
a blantomtó' ledobja a terepszínt a rambó, ha velem szimpi a ló ledobja terence hillt és nekem jattó' -
#136 ezt már igen :D -
#135 de látod :D -
#134 nemlátom a videjót :(