NKS (Nem Közölt Sáv)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen ilyen régi kell?
na és hova legyen feltöltve? van egy idõ uraim, meg egy idõ urai live-om, meg a zsebrakéták...(5*ot meg a Norba cuccát leszámítva)
na és hova legyen feltöltve? van egy idõ uraim, meg egy idõ urai live-om, meg a zsebrakéták...(5*ot meg a Norba cuccát leszámítva)
Racism is a weapon of mass destruction!
jah, meg a kriminal szleng is odabaszós!
nekem az ilyen régi trekkeket kellene behesszelni valahonnan....:P
nem töltené fel valaki?:D
nekem az ilyen régi trekkeket kellene behesszelni valahonnan....:P
nem töltené fel valaki?:D
Mekvárt szleng <#nyes>#nyes>
na meg persze "béke amíg a pincében égnek lent a zsebrakéták!"
azaz Pocketrocket cuccok <#worship>#worship>
na meg persze "béke amíg a pincében égnek lent a zsebrakéták!"
azaz Pocketrocket cuccok <#worship>#worship>
sok olyan nks szám van ami az 5csillagon nem volt rajta és odabaszós :P
amúgy közremûködések közül a Mekvárt szlengrõl a garázsmenet abszolút odarakja magát :)
Mikor crain-ék átküldték msn-en az albumot egybõl megfogott az a szám és azóta is egyik fav :) na jó meg az egész album az:D de ez már megint OFF xD sry
Régi számok közül meg az összes ami van. az mind olyan hogy nem lehet elfelejteni õket :) kezdve az idõ uraitól máig. :)
amúgy közremûködések közül a Mekvárt szlengrõl a garázsmenet abszolút odarakja magát :)
Mikor crain-ék átküldték msn-en az albumot egybõl megfogott az a szám és azóta is egyik fav :) na jó meg az egész album az:D de ez már megint OFF xD sry
Régi számok közül meg az összes ami van. az mind olyan hogy nem lehet elfelejteni õket :) kezdve az idõ uraitól máig. :)
...
ez bróker, ez sóher, ez móker, ez kóder, ez róver, ez csopper, potter, ez hoffer, ez póker, ez joker, ez flóber, ez meg revolver! gém óver tróger!
ez kókler, ez kóser, ez sóder, ez pózer ,ez wopper, ez stopper, ez popper, ez rocker, ez jószer, ez gyógyszer, ez bomber, ezmeg revolver! gém óver tróger
ez kókler, ez kóser, ez sóder, ez pózer ,ez wopper, ez stopper, ez popper, ez rocker, ez jószer, ez gyógyszer, ez bomber, ezmeg revolver! gém óver tróger
csak arról beszélsz, amit a magadfajta ért meg? :)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
az nks a légfrissítõ ,a média a szarszag
bekapcsolom a tévét, mit látok...?<#idiota>#idiota>
bekapcsolom a tévét, mit látok...?<#idiota>#idiota>
amik megvannak nekem idõ urai trackek (van kb 25-30) azok közül egyik se :\ lehet,hogy funkrodeo lesz,az meg nincs :\ de ha van valakinek,feltehetné valahová!
amúgy a legegyszerûbb az lenne,ha írnék nos'cheznek :D csak nem vágom az emailcímét,õ meg tudja mondani,szerintem még fel is teszi valahová
amúgy a legegyszerûbb az lenne,ha írnék nos'cheznek :D csak nem vágom az emailcímét,õ meg tudja mondani,szerintem még fel is teszi valahová
ReaL MaDRid x siempre
azt vágom vagyis hogy értem,de doktor úr nem értem káb...ja ez most nem az :D
na,szóval vágom hogy az introban van,de ott össze vannak vagdosva számokból részletek és nekem az a szám kéne,amiben ez van :D mert gecinagy alap van azalatt a szám alatt
na,szóval vágom hogy az introban van,de ott össze vannak vagdosva számokból részletek és nekem az a szám kéne,amiben ez van :D mert gecinagy alap van azalatt a szám alatt
ReaL MaDRid x siempre
mi a fa',mi a szösz?
merry christmas :D
ezt kéne már megtudni,hogy melyik számból van bassza meg :D
merry christmas :D
ezt kéne már megtudni,hogy melyik számból van bassza meg :D
ReaL MaDRid x siempre
se báj se kéj ne félj nem fáj ez nem blá blá,
itt a klikk-klikk idõ u-u érj utól
bip-bip darabokra tép a tape,
a fame a tét, hey fake neked pápá!
itt a klikk-klikk idõ u-u érj utól
bip-bip darabokra tép a tape,
a fame a tét, hey fake neked pápá!
ja, elbasztam ;)
viszont dõlnek ránk a házak mint a dominó ;)
ja, és te csak húzd a pórázt úgyis harapok ha csóválsz
viszont dõlnek ránk a házak mint a dominó ;)
ja, és te csak húzd a pórázt úgyis harapok ha csóválsz
dõlnek ránk a házak,mint a dominó
dó ré,mi fá szó lá ti dó
digó szolárnigó
zsivány fehér cigány zsidó
dó ré,mi fá szó lá ti dó
digó szolárnigó
zsivány fehér cigány zsidó
ReaL MaDRid x siempre
Sugam: takarodj már innen
fook:a spangli rabja rajta van a demon, de a másik az se a demon, sem a kiadatlanokon...van még egy kazicucc (kb. az mint a demo) de azon sem találom...
mázeltov ti csak szavakat kentek meg mázoltok én új bábel tornyot állítok nem mint a tálibok ;)
a témánál maradva:
a blantomtó' ledobja a terepszínt a rambó, ha velem szimpi a ló ledobja terence hillt és nekem jattó'
fook:a spangli rabja rajta van a demon, de a másik az se a demon, sem a kiadatlanokon...van még egy kazicucc (kb. az mint a demo) de azon sem találom...
mázeltov ti csak szavakat kentek meg mázoltok én új bábel tornyot állítok nem mint a tálibok ;)
a témánál maradva:
a blantomtó' ledobja a terepszínt a rambó, ha velem szimpi a ló ledobja terence hillt és nekem jattó'
fuck...
na,talán most
http://www.youtube.com/v/GdhEpp2NgBU&hl=en&fs=1&
na,talán most
ReaL MaDRid x siempre
ja,de ez gondolom az már új albumon lesz. nyáron jön az új akph album is,remélem már ebben a hónapban.
http://www.youtube.com/v/watch?v=GdhEpp2NgBU
ez meg szerintem az új albumon lesz rajta :)) de állítólag csak egy kocsmai felvétel,valahol nyomták és valaki felvette és feltette. köszönjük neki :)))
ez meg szerintem az új albumon lesz rajta :)) de állítólag csak egy kocsmai felvétel,valahol nyomták és valaki felvette és feltette. köszönjük neki :)))
ReaL MaDRid x siempre
na,ez a kisköcsög neked nincs meg mp3-ban? múltkor vagy 3x egymás után meghallgattam ezt a youtubeon,nagyon nagy.
ReaL MaDRid x siempre
ahha, köszi, megtaláltam a Deep-en. <#vigyor3>#vigyor3>
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
akph szerintem egyre gyengébb :\ de azért remélem,hogy csak a zenebuddhizmus volt olyan lightos
viszont az nks biztos hogy oda fog baszni a tdi-vel...fu,iszonyat várom már
viszont az nks biztos hogy oda fog baszni a tdi-vel...fu,iszonyat várom már
ReaL MaDRid x siempre