NKS (Nem Közölt Sáv)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
a kérdéseket meg lõheted ide is akár <#ravasz1>#ravasz1>
Racism is a weapon of mass destruction!
Ha van link plz, ha nincs akkor lenne pár kérdésem velük kapcsolatban :)
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
a magyar asiandubfoundation <#buck>#buck>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ja igen, mint azt észrevehettétek, a hétfõi upload sajnos elmaradt (idõnek hiányában)
igyekszem ma pótolni, és akkr ahogy ígértem: faktorlabor+kool kasko mixtape lesz a menü
jó étvágyat kívánok xD
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
alap hogy ott leszek :D
ki jön még?
ReaL MaDRid x siempre
a refrén odabasz :D
"se báj se kéj ne félj nem fáj ez nem blá blá,itt a klikk klikk idõ u u érj utól bip bip darabokra tép a tape a fame a tét hey fake neked pápááá"
ReaL MaDRid x siempre
Az operációs rendszeren is túl...
zdlr: igen, engem érdekelne...az ftpre nyugodtan pakold fel (ha n incs fent sehol még), aztán a hétfõi pakettával lerántom azt is (nem vagyok hétvégén, kint fogunk tiombolni a természetben)
nekem youtube-ról van lekonvertálva, éshát elég sux, kéne jobb minõségben
Egy lehetõséget szeretnék kínálni minden zeneszeretõ és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MÛFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minõségû
technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklõdõk rendelkezésére. Az árak rugalmasak, NINCS ÓRADÍJ... a részleteket minden komolyabb érdeklõdõvel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali: [email protected]
ja és, burro banton a legnagyobb deejy a dancehall szakmában, na jó ha nem is a legnagyobb, de top 10 az biztos :)
boom wha dis, nagy klasszik, mint a badder dan dem
copy meg , inkább nem nyilatkozok róla, a hangja jó lenne ha használná, ez az állandó majmolása és torokhangja már rém gáz és unalmas..
ennyi maffiám van, ezen kívûl csak két mixtape, de az a soundsystem felálláshoz jön, nincsenek benne saját számok.
az újabb tülthetõ innét:
the good, the bad, the ugly mixtape
veszélyben egy újabb tizes paketta, indulhat a föld körüli raketta
annyit tudok, hogy az Idõ Uraiban volt a 2 NKS tag, meg Bankos... ezekhez nemnagyon értek! de ha mostani hiphop is érdekel, akkor ajánlom a DSP-t még (társadalomklinikát asszem a bloosebroavazról már le lehet tölteni! most jött ki az új számuk az új album elõfutáraként, DSP - Legenda, eléggé odabaszós)
nekem õk a kedvenceim az NKS és AKPH mellett
ne de ne off ;)
jajj de hol a cica a holdról, ha faktor dorombol, egy szeletet a jóból ha az északa hódol xD
sõt
jöhet a váltás, ha szól a zene seggrázás velem jól érzitek magatokat, legyen ez egy áldás, na áss mélyen a zsebedbe testvér elõttünk az este és te még nem is tekertél, gyújtsd be és nézd, hogy milyen szépen ég xD