373
NKS
-
#293 igen :D -
#292 Norba & NoOne -
#291 nem,van egy 2008-as kislemeze is 6 számmal Hanyag elegancia címmel. -
#290 hall, Norbának csak ez az "Amig a Város Alszik" lemeze van? -
#289 nabazz :D pedig annyira örültem :(:D -
#288 nekem az kellett,hogy mi a fa' mi a szösz,merry christhmas :D -
#287 megvan a számod :D:D amibe van a szenyós :D Az Idő Urai-ORION-Budapest Feat Praha :D -
#286 Nos jazz amit mixel mindig XXL :D -
#285 mint az lsd a lelkedbe hatol be :D de a geciek a tenor első részét is lenyúlták :D -
#284 az nks sose farcol be ... :D -
#283 1:10-től :D -
#282 és itt a link is :D -
#281 pár akph stb szám :) -
#280 szélsőjobbos lett,és a hip hop eszméivel eléggé ellent mond,amiket ő csinál meg amiket ő mond,magyarán a hip hop meg fanka tűz és víz,ő azonban még mindig "repp"-nek tartja,amit csinál. meg kb mindennek ellene van amiket cheziék szeretnek (pl. weed),meg úgy kiutálta az egész magyar hip hop társadalom.pont amiatt,mert olyanná vált,akit a hip hopos emberek szívből gyűlölnek. -
#279 attól a pár poszttól nem dől össze a világ, amúgy is pang a topic, de ha gondolod elküldheted privátba is. -
#278 hosszú is lenne itt magyarázni, meg hát bírja a topik az off-ot bizonyos határokig, de a csávó nevének az említése is annyira offtopik, hogy ne is menjünk bele -
#277 Fankával mi a bajuk? -
#276 nagyon fasza bulinak hangzik..fankát szerintem nyugodtan oltogathatják tovább (bocs mindenki aki szereti, én ki nem állhatom az embert ) ez a közös fellépősdi már-már hagyomány, emlékszem amikor itt volt utoljára idő urai, akkor is mindenki mindenkivel nyomta, fent voltak a színen egyszerre vagy tízen :D Peti megint befáradt ezek szerint, ez is lassan megszokott -
#275 hát,hozták a formájukat,szerintem elég ha ennyit mondok és ebből vágja mindenki,hogy akkor milyen lehetett :D egyébként úgy volt a dolog,hogy nks,bankos,norba és nem egymás után jöttek fel,hanem egyszer ez,egyszer az,de a lényeg,hogy több nks szám volt,mint bankos meg norba együttvéve :D meg ugye a sok feat miatt is inkább egyszerre léptek fel,ez csak annyiban volt rossz,hogy meg volt nekik adva,hogy 1 órát nyomhatják,és így be kellett sűríteni őket.
de fankát nagyon oltották amúgy a pirománia előtt. egyet sajnálok csak: a szuperhősöket nem nyomták :( viszont volt terrirórium,garázsmenet,oh la la,isten tuggya mé,kutyahús,pirománia,legpestibb,- és + újonc nélkül (nem tudom miért nem maradt ott,így éjjel 1 körül mi dolga van már az embernek? vagy nem volt jól,vagy nagyon be volt készülve,ami amúgy látszódott is a fején),volt brigád is killakikittel (sőt,funknak rapa is featelt,de ez most mellékes :)),zenk asszem a váratlanban featelt,meg asszem még a fárasztó volt,meg volt még pár feat,de már nem nagyon emlékszem :D -
#274 bővebben? mi itt kombathelyen nagyon ki vagyunk éhezve már egy jó hippiddihop bulira -
#273 tegnap gecinagyok voltak! -
#272 hát, a tagok érdekelnének. ugye van az NKS, Norba, Bankos ... ? (Plussz ha valakinek van ideje, és ha nem sok van akkor diszkográfiát is irhatna ) Köszi! -
#271 olvass egy kicsit vissza, hivatalos honlap..háát...most nemigen van :D
a kérdéseket meg lőheted ide is akár -
#270 krimishot -
#269 halljátok, kérnék egy kis segitséget.. lehet nem is olyan kicsit :) szal a lényeg az, hogy nemnagyon vágom ezt a labelt, mármint a Kriminal-t. van hivatalos honlapjuk? mert nemnagyon találtam :S
Ha van link plz, ha nincs akkor lenne pár kérdésem velük kapcsolatban :) -
#268 igazad van
a magyar asiandubfoundation -
#267 Funk nagyon nagy pedig... :) NKS után egyik kedvenc,meg Norba is. -
zdlr #266 brains s-el -
#265 funk -
#264 igen, ők nagyon jók szerintem is...na meg a brainz is egész jópofa dolgokat művel :D
-
#263 ja értem :)pasot meg iriet én is szeretem :) -
#262 akkor úgy mondom, hogy hallgatni nem szoktam... Norba, Funktasztikus, Hősök - ezeket nem igazán ismerem, punnanit és NKS-t hallgatok gyakrabban, akkezdet phiait ritkán. Alapvetően más zenéket szeretek (rhcp, quimby, paso, wax tailor, irie maffia stb), ezért nincs nagy rálátásom a rap életre, csak van pár banda/lemez amit megkedveltem :) -
#261 :DDD
ja igen, mint azt észrevehettétek, a hétfői upload sajnos elmaradt (időnek hiányában)
igyekszem ma pótolni, és akkr ahogy ígértem: faktorlabor+kool kasko mixtape lesz a menü
jó étvágyat kívánok xD -
#260 nemár melyiket nem ismered ?:D
-
#259 hmm, 6ból hármat ismerek, ha rá tudok beszélni egy-két havert akkor lehet hogy elnézünk, ennyiért teljesen jó :) -
#258 hey,erről hogy hogy még nem esett szó a topikban? :D
alap hogy ott leszek :D
ki jön még? -
#257 ha jön a police, zéró szókincs, csak kék szmoking, jóembe' úgy néztek ki mint az a kibaszott modern tóking -
#256 fu hát igen,szerintem a Rapmotel legjobb száma :)
a refrén odabasz :D
"se báj se kéj ne félj nem fáj ez nem blá blá,itt a klikk klikk idő u u érj utól bip bip darabokra tép a tape a fame a tét hey fake neked pápááá" -
#255 -
#254 Mekkora zene! :)