NKS (Nem Közölt Sáv)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
tegnap gecinagyok voltak!

ReaL MaDRid x siempre

Danka88
hát, a tagok érdekelnének. ugye van az NKS, Norba, Bankos ... ? (Plussz ha valakinek van ideje, és ha nem sok van akkor diszkográfiát is irhatna <#dumcsi><#wave>) Köszi! <#wink>

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

gfreak
olvass egy kicsit vissza, hivatalos honlap..háát...most nemigen van :D

a kérdéseket meg lõheted ide is akár <#ravasz1>

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak

Danka88
halljátok, kérnék egy kis segitséget.. lehet nem is olyan kicsit :) szal a lényeg az, hogy nemnagyon vágom ezt a labelt, mármint a Kriminal-t. van hivatalos honlapjuk? mert nemnagyon találtam :S
Ha van link plz, ha nincs akkor lenne pár kérdésem velük kapcsolatban :)

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

gfreak
igazad van <#worship>

a magyar asiandubfoundation <#buck>

hunbasser
Funk nagyon nagy pedig... :) NKS után egyik kedvenc,meg Norba is.

ReaL MaDRid x siempre

brains s-el <#integet2>
miilann04
funk <#taps>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

gfreak
igen, õk nagyon jók szerintem is...na meg a brainz is egész jópofa dolgokat mûvel :D

fook
ja értem :)pasot meg iriet én is szeretem :)

Lacee
akkor úgy mondom, hogy hallgatni nem szoktam... Norba, Funktasztikus, Hõsök - ezeket nem igazán ismerem, punnanit és NKS-t hallgatok gyakrabban, akkezdet phiait ritkán. Alapvetõen más zenéket szeretek (rhcp, quimby, paso, wax tailor, irie maffia stb), ezért nincs nagy rálátásom a rap életre, csak van pár banda/lemez amit megkedveltem :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

gfreak
:DDD

ja igen, mint azt észrevehettétek, a hétfõi upload sajnos elmaradt (idõnek hiányában)

igyekszem ma pótolni, és akkr ahogy ígértem: faktorlabor+kool kasko mixtape lesz a menü

jó étvágyat kívánok xD

fook
nemár melyiket nem ismered ?:D

Lacee
hmm, 6ból hármat ismerek, ha rá tudok beszélni egy-két havert akkor lehet hogy elnézünk, ennyiért teljesen jó :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hunbasser
hey,errõl hogy hogy még nem esett szó a topikban? :D

alap hogy ott leszek :D

ki jön még?

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
ha jön a police, zéró szókincs, csak kék szmoking, jóembe' úgy néztek ki mint az a kibaszott modern tóking
hunbasser
fu hát igen,szerintem a Rapmotel legjobb száma :)

a refrén odabasz :D
"se báj se kéj ne félj nem fáj ez nem blá blá,itt a klikk klikk idõ u u érj utól bip bip darabokra tép a tape a fame a tét hey fake neked pápááá"

ReaL MaDRid x siempre

Blacksheep333
http://www.youtube.com/v/0kcNQ_tYo44

Az operációs rendszeren is túl...

Blacksheep333
Mekkora zene! :)
http://www.youtube.com/v/hFXtirtrxw8

Az operációs rendszeren is túl...

tigeroo
funk rodeótok van még?
tigeroo
dzsungel tamtam:D

kell a respect, nagyecsednek :Ddd
amúgy lassan át lehetne nevezni a topikot kriminalra :D
fent van az ftp-den
ScarY MAN
panel blues :P

tisztelet innen bekasmegyerrol :P

...

gfreak
panel blues xD

zdlr: igen, engem érdekelne...az ftpre nyugodtan pakold fel (ha n incs fent sehol még), aztán a hétfõi pakettával lerántom azt is (nem vagyok hétvégén, kint fogunk tiombolni a természetben)

nekem van még firmám, ha kell valakinek..
hunbasser
egy szavazást indítanék:

panel blues vagy dzsungel tam tam?

ReaL MaDRid x siempre

fook
http://data.hu/get/1489098/under.Nem_kozolt_sav_Funkrodeo_-_Mija_fontosss_.mp3.html

tigeroo
rendben,köszönöm!
gfreak
ha jövõ hétfõn is jó, akkor felrakom a Faktrorokkal együtt az Idõ Urai helyére ;)

tigeroo
a mijja fontoss nincs meg valakinek valami "sûrûbb" bitrátás verzióban?
nekem youtube-ról van lekonvertálva, éshát elég sux, kéne jobb minõségben
mazsola89
Hi All! Megvan a killakikitt új albuma és ha esetleg valakit érdekel az szóljon és mutatok belõle részeket:D jahh egyébként Killakikitt- Ne szarakodj

mazsola89
Köszönöm a feltöltés jóféle muszikák találhatók arrafelé:D

HI!

Egy lehetõséget szeretnék kínálni minden zeneszeretõ és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MÛFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minõségû
technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklõdõk rendelkezésére. Az árak rugalmasak, NINCS ÓRADÍJ... a részleteket minden komolyabb érdeklõdõvel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali: [email protected]
fook
:D a 100-as pakkom ne kapd szét hat adagra :)

hunbasser
"pakkot" :Ddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

fook
le :) várjuk a következõ pakkot :D

hunbasser
downloaded :) köszi :)

ReaL MaDRid x siempre

mazsola89
hát én most álltam neki:S és még elég sok van hátra:(

gfreak
lehúztátok fejek? <#ravasz1> még fent lesz pár napig...úgy gondoltam jövõ hétfõn veszem le...és rakok fel nektek Faktorlabort meg pár Kool Kasko-t (de ha tetszik akkor megvenni, én is azt tettem) <#nyes>

off:
ja és, burro banton a legnagyobb deejy a dancehall szakmában, na jó ha nem is a legnagyobb, de top 10 az biztos :)
boom wha dis, nagy klasszik, mint a badder dan dem

copy meg , inkább nem nyilatkozok róla, a hangja jó lenne ha használná, ez az állandó majmolása és torokhangja már rém gáz és unalmas..
ya, azóta rájöttem, hogy nem a soul trouble van rajta, de valamelyik számban asszem nyom hasonló szöveget kemon.
ennyi maffiám van, ezen kívûl csak két mixtape, de az a soundsystem felálláshoz jön, nincsenek benne saját számok.
az újabb tülthetõ innét:
the good, the bad, the ugly mixtape
fook
az ftp csak egyszálas , spaces módszer nem mûködik:) tessék ide írni hogy ki használja és meddig :) hogy mindenki le tudja szedni :)

gfreak
perzse ez a felsorolás messze nem teljes..nem egyszerû összeszedegetni az arcokat, de ah érdekel/bejön akkor rá lehet mozdulni a deep-re (én is onnan szereztem be jópár dolgot), aztán lehet rendelgetni ;)

veszélyben egy újabb tizes paketta, indulhat a föld körüli raketta

tigeroo
hát ez mind a hõskorból van:)
annyit tudok, hogy az Idõ Uraiban volt a 2 NKS tag, meg Bankos... ezekhez nemnagyon értek! de ha mostani hiphop is érdekel, akkor ajánlom a DSP-t még (társadalomklinikát asszem a bloosebroavazról már le lehet tölteni! most jött ki az új számuk az új album elõfutáraként, DSP - Legenda, eléggé odabaszós)

nekem õk a kedvenceim az NKS és AKPH mellett

gfreak
nos...õk a kriminál beats crew, az idõ urai, az nks, faktorlabor,stb ezek mind-mind bandák..a kriminál alatt tömörülnek, és oda-vissza megtalálhatóak a különbözõ formációkban a tagok (Zsola, Rapa, Faktor, Bankos, Azúr, Zenk, Higany, IQ, Nospa, stb...)

gfreak
gondolom csak egy szálon lehet...nem vágom hogy pörög ez az extránál..tigeroo már húzza, de fent hagyom nektek srácok, no para ;)

Lacee
ööö, olyat lehet kérni hogy valaki elmagyarázza, hogy a pakkban mi micsoda? Pl idõ urai, faktorlabor, stb... ezek csapatok nevei, vagy mixtape-ek, vagy mi? teljesen láma vagyok a témához, eddig punnani massifon és ludditákon kívül nemigen hallgattam magyar hiphopot... külföldibõl is csak egy-két tupac meg eminem, szóval mondhatjuk hogy nem vágom a témát :)

gfreak
Copy Con...bahh...na de sebaj...bár nem tudom minek spanolnak egy akkora idiótával (félreértés elkerülése végett: a csávónak nagyon fasza hangja van, ezért is égjen a szégyen rá, mert olyan szar szövegeket tol)

ne de ne off ;)

jajj de hol a cica a holdról, ha faktor dorombol, egy szeletet a jóból ha az északa hódol xD

sõt

jöhet a váltás, ha szól a zene seggrázás velem jól érzitek magatokat, legyen ez egy áldás, na áss mélyen a zsebedbe testvér elõttünk az este és te még nem is tekertél, gyújtsd be és nézd, hogy milyen szépen ég xD