373
NKS
-
#333 Hi all! Előre is bocs de lenne egy olyan kérdésem ami csak kicsit tartozik ide:S Egy zenét keresek de nem találom sehol és arra gondoltam ti tudnátok segíteni nekem. A zene címe:
Arizone : Underground a felhők fölött Előre is köszönöm -
#332 Szerintem addigra csak az ilyen díjkiosztós ügyességeket rendezik le: D -
#331 ja nem azért kérdem, csak 9 felé lenne más programom :) -
#330 Jó nem hiszem, hogy 11-kor lámpaoltás. Azért kezdik akkor, hogy mindenre legyen elég idő, hisz 2 terem és több fellépő és rendezvény. -
#329 ha 16-kor kezdődik, vajon meddig tart? -
#328 28. omf. ottkell lenni... :)
-
#327 szuperhőőősööööök,ver mindent :D -
#326 Oh La-La, Pirománia és Legpestibb of course. imádom mindet de ezek mindent visznek^^
egyszerűen csak Kriminal 4 life. :D -
#325 áh, az is kurvanagy...
sztem még külföldön sincs ehhez hasonló sztílóban zene :P -
#324 nagy szám, jaja :)
bár nekem még mindig az oh-la-la szövege visz mindent. -
#323 ma végighallgattam vonaton az *****-t
még mindig geccinagy :o
kutyahús a fav róla (asszem...végülis mind jó de ebben tetszik hogy zenk verzéje alatt csezi állandóan "aházik" meg ugat stb...) -
#322 se báj se kéj ne féj nem fáj ez nem blá blá itt a klikk klikk idő u u érjutó'
:D -
#321 megy ez :D -
#320 bankos- terrritorium :d -
#319 keresek egy számot ! :D idő urai az biztos :D valami ilyesmi a refrén hogy : ez itt a fame nem a blá blá itt az ido u-u :D -
#318 saiid azt mondta az év végére, de állítólag még csak a trekkek felét vették fel... (és mondjuk meg...ahhoz képest hogy a zenebuddhizmus kijött már áprilisban... jól húzzák-halasztják) -
#317 csak hülyültem... nemlehet tudni, hogy mikor jön ki, de már jóideje azt mondják, hogy "na majd most kijön"...
Idén se fog kijönni, ez biztos, szerintem olyan 2010 év végére fog kijönni, kb, de biztosat nemlehet tudni. -
#316 ahj akkor még 6 év :( -
#315 coming soon....
in 2015. ^^ -
#314 akph ?:D -
#313 úgytudom hogy idén pedig ki kellene jönnie... -
#312 nem, még nem. -
#311 megjelent már az új lemez? hol lehet megszerezni? :) -
#310 újalbumrólinfóóó
vagy valami trekk van-e?:D
up -
#309 Jövőre remélem indulok is :D -
#308 én is :) -
#307 Én ott leszek :D -
#306 jóvanna, gondoltam megosztom :P
ha esetleg valaki úgyis kint lesz (pl én :)), akkor tudjon róla... -
#305 -
#304 29-én meg OSG-n NKS,Bankos,Norba,Funk,Punnany Massif,Gőz,Artos,Kasko,Zefil,Györemix,Jam-i,Dj Deez,na,és ez még ingyenes is :D:D -
#303 szép névsor -
#302 Sziget, augusztus 16, 19:00
Bankos - NKS - Norba - Kool Kasko - Akkezdet Phiai
-
#301 mit lehet mit tenni? -
#300 delbanthx -
#299 már hallottuk -
lehiakos #298 H!
Egy lehetőséget szeretnék kínálni minden zeneszerető és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MŰFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat,
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minőségű
technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklődők rendelkezésére. Az árak rugalmasak, NINCS ÓRADÍJ... a részleteket minden komolyabb érdeklődővel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali: [email protected] -
#297 Az )) -
#296 komment:
hunbasser (6 hours ago)
0
Reply
a rappem narkó,attól zöldült be a Hulk
most úgy néz a Kampókéz mint akinek sok volt a mák :D
de nagyon adja, énis fújom a szöveget rá :DDd az a durva, hogy ebben a zenében nincs is dob, csak rálöksz egy hiphop beatet és készvan :Dd -
#295 hopsz,az alap ismerős? :D:D:D -
#294 ahha ok, köszi.