373
NKS
-
#373 én egy ötcsillag remixalbumnak örülnék, newschool alapokkal:D -
#372 alapok tényleg tök jók, a szövegek is többségében, szóval fasza lemez lett! Nem vagyok otthon az ilyen hiphopper körökben, de az öt csillag öt csillagos volt nálam, ez legyen mondjuk 4-4.5. Nyilván nem lényeg ebben a stílusban, de a refrének megírására még mindig nem pazarolnak sok időt :) -
#371 nmagon is fenntvan.
odabasz az album így első gondolatok:
sikerült nekik ami a punnanynak és a kezdetnek nem: hoztak újat, változtak őkis, de hozzák a régi hangulatot. ez ötcsillag. zenknek olyan új flowja van néhány trekkben hogy nehezen ismerem fel:D meg tetszik hogy dallamot is belevisznek a hangsúlyba sokszor (pl. dealerek álma. beszarás mi lazán nyomják, rendesen előttem van ahogy rap közben sétapálca + cilinder van náluk) teljesen jó.
a közreműködők száma nekem kicsit sok, de még pont belefér a tűréshatárba. tibba nem a kedvencem amúgysem, ask.. hát nemtom, oké hogy spanok de elég őskövületek már. eckü jót tol, de gáz a szövege, nemtud mást fújni csak pia így-úgy. azáék is tudtak újítani flowban, de tőlük kevesebb nem is várható.
norba pedig egyértelműen a legjobb sorokat hozza mint közreműködő:
lehetnék a szelvényeden az ötödik x, ami telibe talál
a jó kövér money clips,
lehetnék az álmod reggel valóra válok
a króm felnik, buta picsák, drága bárok
lehetnék a vészfék, szigorú mérték
mielőtt eldorbézolod az agyad rádeszmélnék
könnyen kifarolsz, lehetnék aszfalt a driftedbe
ahhoz hogy feljuss előtte hívd a liftet le
lehetnék a történeted írója mint andersen
a széfed több gyémántot rejtene mint antwerpen
lehetnék a tükröd, nem mutatna szebben
ha túl gyengén muzsikálsz a rendszerben
lehetnék az inspiráló energiád, vagy mi
talán sikerülne pár jó gondolatot átadni
a közhelyeken a helyzet mindig ugyanaz
de a lóvé önmagában nem boldogít te fasz.
az alapok úgy ámblokk jobban ütnek, főleg az előző minimál nks beatekhez képest. bebaszna hogyha a következő albumon már rendesen g-funk vagy new-school beatek lennének, nagyot szólna!
mindenki vegye meg, 3 ropit igazán megér, egy bulit kihagyni hogy támogassuk a srácokat! -
#370 Addig is itt van 4 szám amit eddig feldobtak (:
-
#369 jaja basszus, igazán terjeszthetnék digitálisan is, 1-2 ezret megérne úgyis, vagy esetleg free dl. ígyis szerintem bestseller ug album lesz idén, ebben az évben az egyetlen kiadvány amire beszeretnék ruházni. -
#368 hát fakker... igazán feltehetnék valahova, mondjuk a dalok.hura egy ezresért, vagy bármi -
#367 osg fellépés:
ááá geci én nagyon rápörögtem már a cuccra:S
-
#366 HANYAG ELEGANCIA SHOP
KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ!
AZ NKS - TDI LEMEZ MÁR A MEGJELENÉS NAPJÁN ELFOGYOTT, ZAJLIK AZ UTÁNGYÁRTÁS, 1-2 HÉT MÚLVA LESZ KAPHATÓ ÚJRA.
EZÚTTAL IS GRATULÁLUNK NEKIK! -
#365 -
#364 frankó, addig meg hátha felteszi valaki jószándékú ember a netre is... úgyis meg lesz véve, csak a gyorsaság miatt. -
#363 nekemis többe kerülne a vonatút mint a napijegy. ennyi feles pénzem meg nincs ezért. de hétfőn már lehet rendelni a hanyagból elvileg! 3 ropi lesz -
#362 áá, vidékről esélyem sincs megvenni egy darabig, kéne egy letöltős link vagy stream vagy valami, marha kiváncsi vagyok :) -
#361 Gyerekek, nálam pörög a TDI, gyilkos a motyó!!!!! -
#360 na, valaki megvette a mai OSG-n az új lemezt? milyen? :) -
#359 ja egyébként mindjárt gondoltam. ez azért elég fasza, meg a scbp vs tkyd is jó. kiváncsi leszek -
#358 nemhiszem, azáéknak is ő csinálta a borítót back to business -
#357 jólnéznek ki a munkáik. csak ne olyan "profi" legyen a végtermék mint az új barbár albumnál, ami enyhén szólva gagyi lett. -
#356 Grindesign
really stoked that i could work for a legendary hungarian hip-hop crew , NKS - Nem Közölt Sáv !
A huge honor!
úgyérzem odabaszós lesz a körítés is akkor a TDI-hez.
grindesign munkái -
#355 másnap szülcsinapcsi. fasza ajándék lesz magamnak :D -
#354 szept 1. :) -
#353 -
#352 Na egy kis up!
-
#351 -
#350 -
már szedem is -
#348 Korai NKS felvételek… trekkek, freestylok, lájvcuccok az ***** előtti időszakból. 10 db NKS klasszikus egy rarban itt
01 Nem Közölt Sáv – Nospa freestyle Rock Steady Beat Radio
02 Nem Közölt Sáv – Csak a 3
03 Nem Közölt Sáv – Rivaldafényben
04 NKS (Nem Közölt Sáv) – Megszól6nak
05 NKS – Csalók
06 NKS – Dőlnek ránk a házak (live)
07 NKS – Mijjafontoss
08 NKS – Mikrofonparty Mixtape skit
09 NKS – IQtape skit
10 NKS – Live Freestyle Székesfehérvár -
#347 valaki feltudná appolni megint azt a pakkot a régi trekkekről? megköszönném! -
#346 Szerintem az szégyen, hogy te ebben nem találod meg a zenét... :/ Ezen most meglepődtem... -
#345 olckúl -
#344 jól megy geci :D -
#343 igazából itt van a szomszéd, csak elaludt már szegényke, gondoltam nem keltem fel ezért kérdeztem meg itt a fórumon. nospa meg wc-n van, nem akarok benyitni hozzá. -
#342 kérdezd meg zenkéket -
#341 nincsmeg valakinek a tdi, akár rossz minőségben is? -
#340 ez nincs meg valakinek jó minőségben?
topikáp -
#339 iwiw: csináltam NKS klubt, hesszeljétek :)
-
#338 most nem dzseni van a blokban, hanem a csezi aki lop csal :D! -
#337 áh nincs.... jöhetne már nagyon a turbódízel... -
#336 nincs vmi infó h mikor jön a TDi? meg Bankos&Kasko - Pesti Mese c. albuma? :| -
#335 baszod:D -
#334 TDi-t akarok... :|
ma jött meg a 2 limitált szériás Kriminal pólóm a HanyagEleganciából