46
Opera, Mozilla, IE -ben is lassú a webböngészés
  • Terensz
    Ilyen "C meghajtó megtelt" problémám kb 2 hónapja volt, akkor nem csak a böngészés volt lassú, folyamatosan tekert a vinya. Szerintem valaki csinált egy zombit a Slapy gépéből.
  • Terensz
    Hali!

Ez sajnos vírus lesz. Valaki a gépeden keresztül tolja a spameket szerte a világba, vagy csak nézi, hogy miket tárolsz a gépeden. Célszerű letakarítani róla.
  • LaszloLedzenyi
    mennyi hely van a partíción ahol az xp van? mert ha kevés akkor az is lassíthatja. keresd meg a temporaty internet files vagy mi a neve mappának vagy a Temp mappár és törölj ki belőle mindent, vagy csinál legalább állandó 2-3 gb helyet a partíción.

Lehet ezért nem kellet volna új tápigot nyitni
  • Alexease
    Gondolom, beszedtel nehany tucat spam, virus es egyeb josagot:)
  • terribad
    nod/eset szart töröld le ha van fent
  • Slapy
    Sziasztok!

A problémám a következő:
    Van egy laptopom amin 2 oprendzser van. Az Xp-n kb 1 hete nagyon durván belassult a webböngészés, azaz ha meg akarok nyitni egy oldalt akkor kb 2-3 percig tölti, mire bejön teljesen. Régebben kattintásra töltötte..
    Net sebesség jó mert mértem és 20mbps/16mbps-re jött ki. Torrent is hasít a háttérben ezerrel!
    Gép nem lassú, net kapcsolat nem lassú, de az oldalak megnyitása nagyon gázos..Próbáltam Mozillaval, Operával, IE-vel, hátha ez a gond, de az eredmény ugyanaz.
    Ha viszont a másik oprenszerbe bootolok be ami vista, ott nincs ilyen gond...

Mi okozhatja a problémát?

A válaszokat előre is köszönöm!