AMD: DirectX 11 grafikus chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Nevetséges ez a lista érvelésnek... 😄 még viccnek is rossz 😄 bár annak nem mert jót röhögtem...A FSIM X ér valamit az összes közül az arra specializáltaknak..nekem mondjuk az se, mert se pilóta vénám nincs (nem is érdekel) és kedvem sincs gombok nézegetésével tölteni az idõm, de az összes közül ennek van a legtöbb értelme.Többi 10 órás lowbudget 1 forintot nem adnék egyikért sem (ezt azért úgy mondom, h nem 1 eredeti játékom van..)
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
hátha dx11 re lesz már ptbóc 😄
Sajnálom, hogy nem érdekelt téged pl. Assassin's Creed ami, ugye akció/kaland/rpg elemekkel, vagy a kiváló Bioshock ami FPS/RPG/horror keverék, vagy a DMC, aki akció/rpg elemekkel, vagy a kiváló CoJ, aminél jobb western játékkal még soha nem találkoztam, pedig a témában végigvittem az összeset.
Prince of Persiat már nem is említem, nagyon finom anyag volt.
RPG-nek ott a Conan meg a D&Ð.
Aki ebbõl a listából nem talál pár fogára valót az xarja össze magát.
RPG-t akarsz DX10-el? Ultra kevés lesz az a gép az aláírásodban, mondjuk egy Oblivion 2-höz. Egyszerûen maga az RPG mûfaj olyan részletességet kíván meg, amit, ha DX10-ben jelenítenek meg, olyan lesz, mint az Arma 2 esetében... ellátsz 5 km-t, de 15 FPS mellett egy 4 magos gépen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az FS hiába szim, nem harci, FPS nem érdekel, RTS az nem stratégia. Seholt egy tisztességes RPG ahol remek kis fizikai rejtvényeket lehetne feladni egy jó kis enginnel és nagyon szép grafia fontos az RPG-nek szerintem. A Gothic 3 döbbentett rá erre.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Age of Conan: Hyborian Adventures
Alliance of Valiant Arms
Assassin's Creed
BattleForge
BioShock
Call of Juarez
Company of Heroes
Company of Heroes: Opposing Fronts
Company of Heroes: Tales of Valor
Cryostasis: Sleep of Reason
Crysis
Crysis Warhead
Devil May Cry 4
Dungeons & Dragons Online: Stormreach
Far Cry 2
Flight Simulator X
Flight Simulator X: Acceleration
Gears of War
Hellgate: London
Lord Of The Rings Online: Shadows Of Angmar
Lost Planet: Extreme Condition
Prince of Persia
PT Boats: Knights of the Sea
Rise of the Argonauts
Shadowrun
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Stormrise
Tom Clancy's H.A.W.X.
Universe at War: Earth Assault
World in Conflict
World in Conflict: Soviet Assault
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Értem én, csak leszarom. :) :O D: