AMD: DirectX 11 grafikus chipek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
utóbbiról néztem tesztet, ott pl 20-30%-os különbségek voltak a gf és ati kártyák között, persze mind2-n a maximum dx verziót használva, és a különbségek mindig az ati javára szóltak. Kb egy hd4870 (nem x2) rommávert minden nv kártyát, még a 2 gpusakat is.
Lehet hogy szar játék, de techdemonak jó... krájsziz is szar játék, egy techdemo, és az is ottvan minden tesztnél.
Az ingyen aa, az az alfa tesztelt aa-t jelenti, ami dx10.1-tõl elérhetõ, és jóval kevesebb erõforrást használ(5-10%-os teljesítménycsökkenés mondjuk egy 4x-es aa-val, más m), mint a normál aa mivel kevesebbszer kell a memóriába írni, egyszerûbb shadereket lehet használni erre. Mellesleg dx9-ben egy bizonyos módban, amit az újabb játékok gyakran használnak, nem is mûködött normális aa- max valami kamu aa.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
cateran: én látok különbséget. Ha a kártya felépítése más (nézzük meg az Atit, amikor bevezette a ringbust az Xxxx-es sorozatában, mennyire jó volt). És még a shader egységekben is lehet különbség. NV-é asszem könnyebben programozható(?).Ráadásul az Ati nem csak összesített shader egységeket alkalmaz, hanem egyszerûeket is. Ez elõnyt jelent.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A
Nem tudom, van különbség egy FX5200 és egy x1950xtx között?
http://goo.gl/gd6Zi5
\"The voices are back... Excellent.\"
például azt a seti csomagot amit eddig a processzor 3 óráig számolt, a grafikus hardware feldolgozhatná 20 perc alatt, mert minden egyes shader-e a gpu-nak a csomag egy egy darabkáját elemzi ugyanazzal a fourier transzformációval, amit eddig is nyomattak. de amíg a processzor mondjuk két magon 2,5 gigahertzen teker, addig a gpu mondjuk 200 magon és közel gigahertzes tartományban. amennyiben egy elvégzendõ feladat megfelelõen párhuzamosítható (ez a lényege az egésznek), akkor nagyságrendekkel több erõ van benne, mint a processzorban. ilyen feladatok például a fizikai számítások is egy játékban, vagy tulajdonképpen az összes olyan tudományos szimuláció, amit le lehetne futtatni egy óriás grid-en.
az így használható gpu-k lesznek a general purpose gp-uk ( GPGPU ), nyers fordításban általános számításokra használható gpu. az intel larabee-nek is kb ez a lényege, ott még megtoldották annyival, hogy ott nem kis stream processzorok vannak, hanem komplett x86-os magok tömbje a cpu. ezért még könnyebben lesz majd programozható. nagyon virágnyelven körülbelül ennyi a compute shader lényege.
http://althir.org
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
A
(a konzolos megmaradt, 2002ben azt mondtam volna a blackra, és a gow2re, hogy ez lehetetlen hogy ps2n fusson, és most is érdekes hogy tényleg bírni fogja egy ps3/x360 a cryengine 3mat)
A
DX10-et hátáltatta a divat Vista fikázás, továbbá az nviia balfaszkodása. Persze a sok hülye NV fan nem is gondolta át, jól beszopta, meg hozzá szokott már a faszhoz a szájuk. DX 10 lelke, a geomerty shader nem is mûködött jól. Azt ígérték, kivajítják a GF9-ben, hát semmit nem dolgoztak rajta, sõt a GTX-ben sem. Ennyit errõl.
http://goo.gl/gd6Zi5
Lesz Oblivion 2, jaj de jó. Nem is tudtam. <#hawaii>#hawaii>
http://althir.org
Sok elõnye nincs. Még DX10-es játékból sincs elárasztva a piac, nem hogy DX11. NEm nagyon lesz ami kihasználja már õsszel, tudtommal.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
A hírhez meg csak annyit, hogy nyugodtan jöjjenek csak a fejlettebb cuccok, mert legalább lejjebb nyomják a régiek árait.
https://twitter.com/foodlfg
A vérkonzolos legalább annyira száni, mint a vér PC-s.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezek közül 5 db siker lett konzolon is. Mirõl beszélsz ?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
CoJ, Bioshock, PoP, AC mellett nyugodtan még meg lehet említeni a HAWX-t (még ha árkád is), a Far Cry 2-t, World In Conflict-ot, de akár a Crysis Warhead-et is. Habár ezek közül nekem se mind tetszik annyira (pl PoP csalódás), de attól még volt rá kereslet, és biztos vagyok benne, hogy sokak élvezték õket.
Nincs pénzed játékra? Szar a géped? 640x480-ban érzed jól magad? Ki kötelez rá, hogy ezekkel játssz? Minek neked DX9 is?
Egyébként a lista nem teljes szvsz, ilyen alap, hogy Supreme Commander is hiányzik belõle.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
A