Mini Ninjas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elvileg szeptember 8.-án jön...2-3hét és már tolhatjuk is...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
másnap elindítottam megint,kicsit jobban körbenéztem a pályán,és pff mennyi mindent hagy ki az ember ha csak végig futkározik rajta. annyi ilyen kis eldugott extra van a játékban...lehet növényekbõl kirakni cuccokat (persze ha megtanulod) gondolom minden pályán lehet valamit tanulni (ilyen kis kút-szerû valaminél csináltam) akkor pl a demóban is lehet menni gyalog a végéhez,meg "raftingolva"(tehát nem olyan egy síkú az egész)...horgászni... etc. folytathatnám. ki kell próbálni. és ugye ez még csak 3 karakter, lesz még egy csomó...a fõ karakter meg ilyen varázslatokat is tud,ami nagyon megdob egy-egy részt.
jah és zárszónak, a játékban látható videók nagyon szépen meg vannak csinálva,és a sztori sem rossz. (nézzétek meg az extra-menüpont alatti videót!)
A játék amúgy nem fogott meg annyira, de egynek elmegy.
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
a demo végén a videoban mekkora fõellenség lesz már OMG...vagy 20szor akkora mint a kis ninja srác^^ nem rossz ez a 3 demo-s kis ninja se,de nagyon jók lesznek még ezeken kívül is (bár a kis csajt nem nagyon használtam most) én xbox360 controllerrel toltam pc-n, és nagyon élvezetes,lendületes kis game lett ez...checkolja mindenki!!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nem lesz ez rossz, de inkább kiskorúaknak.
A Way of the Samurai 3 európai megjelenése pedig októberben várható.
Captain Sonar 2024 Remake
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Hatalmas bejárható területet jelent, nagyobb szabdsággal, ahol NPC-k is fognak fogadni vagy ütni.
Na erre varjatok gombot 😛
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ez nagyon tetszik 😄 Mindenképp beszerzem majd 😛
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
nekem is kell <#nyes>#nyes>
Racism is a weapon of mass destruction!
Meglehetõsen magyar magazinok nem nagyon bewszéltekl róluk, de íme egy GT E3 videó. Nekem kell ez a gém 😄D
E3 trailer
Az Eidos legújabb játéka inkább aranyos lesz, mint komoly. Már a címbõl is sejthetõ, hogy a célközönség ezúttal nem a HC, felnõtt játékosok, hanem inkább a casual réteg. Ezért aztán elsõre talán furcsa lehet, hogy az Eidos az IO Interactive-ot bízta meg a fejlesztéssel.
A cikk a hirdetés után folytatódik
Az IO eddig minidg komoly, felnõtt játékokat készített, de a képeket elnézve, ezt a feladatot is sikeresen megoldották. A Mini Ninjas ugyen nem biztos, hogy minden Hitman, esetleg Kane & Lynch rajongónak bejön, de ettõl még lehet nagyon jó.
A fõhõs Hiro, egy picike ninja, aki azért kõkemény, akinek feladata, hogy megmentse a világot a káosztól, és elhozza a harmóniát(?). Kalandjai során gonosz szamurájok tõmkelege ront rá, ezért kardja mellett a Kuji mágia fortélyait is felhasználhatjuk. Néhány kép érkezett a galériába, tudjátok, jobb fent. Megjelenés idén õsszel, Xbox360, és PS3 konzolokra, PC-re, Wii-re, valamint NDS-re.
infó: GSO
Megjelenés: szeptember