Mini Ninjas

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
a xbox360-as controllerrel eddig semmi bajom nem volt...még azokkal se amik alapból nem támogatják,hanem csak sima controllernek ismerik fel...nekem az van,hogy mielõtt elindítom az adott játékot legyen bedugva,ha csak utána dugom be akkor nem látja soha...(vagy én nem tudom játékon belül h lehet aktiválni utolag,de tök8)
elvileg szeptember 8.-án jön...2-3hét és már tolhatjuk is...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

buklee
Az extrákban a videó nekem is tetszett. bár valami hasonlót már mutattak egy trailerben. Akárhogy próbálom egyik gamepadom sem mûködik vele, remélem azért a véglegesben megoldják valahogy. Mondjuk én elsõre sem rohantam végig, megtaláltam azt a megtanulhaó varázslatot, csak nem tudtam megtanulni, meg végigmentem a folyón ésgyalog is körbemásztam az egészet. A lopakodásnak eddig nem sok értelmét láttam, mert az ellenfelekért kapom az xp-t, tehát ígyis úgyis lekaszabolom õket. Lehet, hogy majd lesznek olyan pályák, ahol kikötik, hogy lopakodni kell.

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

Solid Snake
Kipróbáltam a demót nekem nagyon tetszik! <#eljen>
Morphin
elvileg szeptemberben jön csak ki... 😞

meg lehet már vhonnét szerezni? 😊

Morphin
nekem egybõl felismerte,nem volt vele gond...irányítás elég jó.igaz én elsõre nagyon hamar végig szaladtam rajta...nem kellett volna.
másnap elindítottam megint,kicsit jobban körbenéztem a pályán,és pff mennyi mindent hagy ki az ember ha csak végig futkározik rajta. annyi ilyen kis eldugott extra van a játékban...lehet növényekbõl kirakni cuccokat (persze ha megtanulod) gondolom minden pályán lehet valamit tanulni (ilyen kis kút-szerû valaminél csináltam) akkor pl a demóban is lehet menni gyalog a végéhez,meg "raftingolva"(tehát nem olyan egy síkú az egész)...horgászni... etc. folytathatnám. ki kell próbálni. és ugye ez még csak 3 karakter, lesz még egy csomó...a fõ karakter meg ilyen varázslatokat is tud,ami nagyon megdob egy-egy részt.
jah és zárszónak, a játékban látható videók nagyon szépen meg vannak csinálva,és a sztori sem rossz. (nézzétek meg az extra-menüpont alatti videót!)

buklee
Nekem nem mûködött sem chillstreamme sem pedig rumblepad 2-vel.
A játék amúgy nem fogott meg annyira, de egynek elmegy.

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

Prince23
Én is nagyon várom már. Hajrá Eidos😄

SZilaJMaGGoT
Nekem nagyon bejött ez a kis game... 😄 Aranyos meg szórakoztató meg minden... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Morphin
uhh kár hogy ilyen hamar vége lett...sebaj majd szeptemberben!
a demo végén a videoban mekkora fõellenség lesz már OMG...vagy 20szor akkora mint a kis ninja srác^^ nem rossz ez a 3 demo-s kis ninja se,de nagyon jók lesznek még ezeken kívül is (bár a kis csajt nem nagyon használtam most) én xbox360 controllerrel toltam pc-n, és nagyon élvezetes,lendületes kis game lett ez...checkolja mindenki!!

Morphin
tenksz!

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
TitaniumRR
A keresõ nem látja ezt a topicot...

Nem lesz ez rossz, de inkább kiskorúaknak.
A Way of the Samurai 3 európai megjelenése pedig októberben várható.

Captain Sonar 2024 Remake

<#eljen><#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Prince23
Prince23
Prince23
Solid Snake
Solid Snake
sandbox monnyon le <#banplz>
Frosty01
mostmivan????? <#banplz>

practitioner of the forbidden arts of death

Prince23
Mi? 😮o

jackcsabi
Nem, a sandbox az az mikor te tehetsz be bármit amit akarsz...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Prince23
😄
Hatalmas bejárható területet jelent, nagyobb szabdsággal, ahol NPC-k is fognak fogadni vagy ütni.

Frosty01
ok. mi az a sandbox XD

Prince23
A fejlesztõk szerint SANDBOX játék lesz, hatalmas bejárható területtel, most olvastam a pcguruban!
Na erre varjatok gombot 😛

Balazs15
nekem erröl az a pandás buzis film jut eszembe mi is volt a neve? kung fu panda vagy mi

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

hát ez kibaszott jóóó 😄 hangulatos kis játék lesz
Morphin
ki...bocsánat,siettem!

Morphin
pc-re kijön?? nekem is nagyon tetszik...

NEOreg3
nekem ez túl gyerekes😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kicsikiraly
Ez rohadtjó 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Prince23
Jó lesz ez, kell ilyen is néha😊

RAZOR27
amikor bejelentették, már akkor felfigyeltem rá, imádom már most xD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Frosty01
jóféle lesz <#zavart1>

John Cena
tök faszának tûnik😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

és a hitman fejlesztõinek munkaidejét ilyenre pazarolják... 😞((

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jackcsabi
+fav
Ez nagyon tetszik 😄 Mindenképp beszerzem majd 😛

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

gfreak
ez teljesen fasza <#nyes>

nekem is kell <#nyes>

Racism is a weapon of mass destruction!

Prince23
Prince23
Hitman alkotóitól!

Meglehetõsen magyar magazinok nem nagyon bewszéltekl róluk, de íme egy GT E3 videó. Nekem kell ez a gém 😄D

E3 trailer

Az Eidos legújabb játéka inkább aranyos lesz, mint komoly. Már a címbõl is sejthetõ, hogy a célközönség ezúttal nem a HC, felnõtt játékosok, hanem inkább a casual réteg. Ezért aztán elsõre talán furcsa lehet, hogy az Eidos az IO Interactive-ot bízta meg a fejlesztéssel.
A cikk a hirdetés után folytatódik

Az IO eddig minidg komoly, felnõtt játékokat készített, de a képeket elnézve, ezt a feladatot is sikeresen megoldották. A Mini Ninjas ugyen nem biztos, hogy minden Hitman, esetleg Kane & Lynch rajongónak bejön, de ettõl még lehet nagyon jó.

A fõhõs Hiro, egy picike ninja, aki azért kõkemény, akinek feladata, hogy megmentse a világot a káosztól, és elhozza a harmóniát(?). Kalandjai során gonosz szamurájok tõmkelege ront rá, ezért kardja mellett a Kuji mágia fortélyait is felhasználhatjuk. Néhány kép érkezett a galériába, tudjátok, jobb fent. Megjelenés idén õsszel, Xbox360, és PS3 konzolokra, PC-re, Wii-re, valamint NDS-re.

infó: GSO

Megjelenés: szeptember

← ElőzőOldal 3 / 3