Mini Ninjas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még azzal is lassú😊..és hamar elfogy a stamina😊
Heffi
Akkor sprintelj..

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

The Protector
Nekem is ez a bajom vele.Lassú a kis ninja meg a többiek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

offkorzreg
nektek is kidob a játék exe hibával,egy pálya után mikor végeztél és rá mész hogy nextlevel?nem én játszok vele hanem öcsém.ezért nemtudom melyik pálya az

Jó ez a játék 😊 Olyan mint a psyhonauts <#vigyor4>

Van valami specko megoldás arra mikor a lavina elõl kell menekülni? Mindig betemet :/

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

gyûjtögetés..hajjajj...amúgy se gyors az emberünk..állatokban meg pláne tötyörög..a terület meg nem kicsi😊
Morphin
uhh most kockultam egy 2-3órát...most lett meg a Tora. a játékidõ az nem semmi,ha néha-néha szedeget is az ember, nem csak végig szalad az egészen.
a második fõellenség a fingós az oltás...annyira nem nehéz megölni õket mondjuk. nekem nem akad (egyszer a vizes részen mintha),hanggal sincs problem. jó kis game lett ez...azért még gyorsan kipróbálom a Batman-t is,arról is jókat mondanak...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

HeadHunter86
Nekem semmi baja.

Rage47
nekem kilép a játék, mikor kedve tartja. Win7 miatt vajon?
Sickness
nekem a hang akad vagyis pattog valamiért...

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

háttérben valami letöltõ program,torrent le/fel töltés,win frossítés,antivirus frissítés?
pici akadások nálam vannak pedig nem rossz a gépem! mitõl lehet?
Prince23
Hm, egyetértek

nem tudom mekkora egy banner mérete,de ennek a tetejébõl lehetne😊
Morphin
off
reggelre csak lejön...(vki adhatna linket)
on

Osztom a kollega véleményét,ránk fért már egy ilyen kis édibédi játék😊
Ez kész..a demoban ugye az alapkiképzés nem volt benne,meglepetés volt..nagyon bejön az egész😊
Lesz dolog rendesen,a pálya végén kiírja a statisztikát,mibõl mennyi van meg..csak a bevezetõ pályán találnom kéne 6 Jizo szobrot,ebbõl találtam 1et..24 begyûjthetõ növénybõl meg 9et,megyek vissza és megkeresem😊
Sickness
Igaz még csak egy órát nyomtam vele de akkor is -.-

Sickness
Engem meg ez jobban leköt mint akár melyik fps 😄

Képt. beszámolót ide <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

HeadHunter86
Nem rossz nem rossz. Sokat még nem játszottam vele, de Batman még mindig jobban leköt 😛

HeadHunter86
Most telepítem, majd beszámolok.

Eagle16
Ez a játék is megérkezett. Aki már esetleg van aki kipróbálta már? (nem a demót) A videó alapján aranyos kis játék 😊

Amúgy azt tudja valaki hogy a keresõ miért nem mutatja meg a játék topic-ját? Alig találtam meg.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Prince23
Prince23
A héten.

Mikorra várható??
gfreak
mindenképpen megveszem, mert ha végigjátszottam akkor megy haver öccsének ajándékba...lesz három hetem rá ugyan, de csak megoldom 😉

a Kung-Fu Panda nem jött be, pedig jópofának tûnt..

megnéztem egy jó adag gameplay videót..nekem tetszik 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Heffi
Pedig azt próbálod.
Lekell tölteni és kész.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

TitaniumRR
Nem lebeszélni akarlak. Vásárlás elõtt nézz meg 1-2 gameplay video-t.

Ha a nindzsás hangulat kell, nézz bele a Tenchu Z gameplay-ébe.
Ha a bohém, de eseménydús gyerekjáték (távol keleti elemekkel) tetszik, sasold meg a Sly Racoon elsõ részét, vagy a Kung Fu Pandát.

Captain Sonar 2024 Remake

gfreak
annak örülök, de jövõ héten újra itt is vagyok 😄

mindegy, kedden megjövök és elsõ utam a boltba vezet megvenni ezt a cuccot 😉

ViniSoundz
örülj neki, hogy itthagyod ezt a fíreg helyet 😛
gfreak
és én most megyek spanyolba 😞

Attelee
Estére már lehet valami!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

gfreak
szeptember 11 az EU-s megjelenés szerintük 😉

Prince23
Állítólag már megjelent minden platformra.

Heffi
Úgyszint 😄

Morphin
én is várom...mikor is jön pc-re?

gfreak
azért örülök hogy rajtam kívül van még ember aki ezt is várja nagyon 😄DD

Prince23
Boxon már megjelent. Már csak a pc váratt magára, mint mindig😊

launch trailer

Heffi
Na ez jó hír! 😊
Nekem a demo nagyon bejött 😄

Prince23
A héten jön a teljes játék 😊)

Heffi
meg se jelent* sry 😄

Heffi
Jah most nézem még mese jelent... akkor szedem a demot...

Heffi
Valahonnan a teljeset lelehet szedni?😊

buklee
Rosszul írtam, a dobócsillag alapból benne van a menüben, tehát csak meg kell nyomni a 2-est majd kiválasztani a csillagot és F-el dobod

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

Morphin
szerintem meg nagyon jó az irányítás...lehet a box gamepad miatt<#zavart1> amit kiválasztok a menüben azt a jobb ravasszal lehet aktiválni,horgászbottól kezdve tûzlabdáig etc.
amúgy a villám varázslat szerezhetõ meg pluszban.(az oltár v mi mellett jobbra van egy virág,azt kell oda betenni,ha minden igaz)
a másik vmi tekercs,amibõl növények meg gombák segítségével tudsz "fõzeteket" készíteni...ezen a pályán az arrow shield-et kapjuk.ami azt jelenti,hogy egy buborék lesz körülötted és minden nyilat eltérít...persze csak adott ideig.

jah és azért változik állattá, szvsz,mert egyik videoban láttam,hogy a fõgonosz ilyen kis öreg,üldözi az állatokat,valszeg belõlük csinálta a hadseregét...ezért ha "megölsz" egyet akkor visszaváltozik állattá...de ez nem 100% ez csak az én következtetésem.

Prince23
pedig ien kiosztás van a Ninja gaidenben is, ott is kell váltogatni pár fegyvert, ha boxon megtudták oldani, akkor pc-re is jó lesz ez. ott már te magad is beállíthatod a dolgokat

buklee
A dobócsillagot nem próbáltam, de ha úgy mûködik mint a tûz varázslat, akkor be kell tenned az invertoryból(alapban 3) a felsõ menüsorba, kilépsz majd megnyomod a 2-est és ott kiválasztod a dobócsillagot. Most elvileg az 'F' billentyû lenyomásával tudod eldobni. Na ezért mondtam, hogy nehézkes az irányítás😄. A történet szerint az erdei állatokat gonosz szamurájharcosokká változtatja valaki és ha ez még nem lenne elég a társainkat is elrabolják. A feladatunk kiszabadítani a barátainkat legyõzni a fõgonoszt és visszaváltoztatni az erdei állatokat.

grebber
Kipróbáltam a demót egész aranyos kis game.
Arra sajnos nem tudtam rájönni a dobócsillagot mivel dobom el 😞
Meg amikor lezúzzuk az ellent miért változik mindig valamilyen állattá?

Next PC upgrade: 2022

buklee
Sima box kontrollert azért nem akartam venni mert az nagyon drága és semmi extra nincs benne, így elég fölöslegesnek tûnt, mert elõször volt a chillstream ami elvileg x360 kompatibilis(ezekszerint nem teljesen) aztán vettem a logitech cordless rumblepad 2-t ami vezetéknélküli forcfeedbackes több mint 100 óráig bírja két sima elemmel, csak szinte semmi játék nem támogatja, néhánynál ellehet érni, hogy mûködjön de csak force feedback nélkül. Eddig elég rosz vételnek tûnik, lehet, hogy rákellett volna még áldoznom 2-3 ezret, hogy sima box kontrollert vegyek. Utólag könnyû okosnak lenni😄.
ON:
Többedik végigjátszásra egyre jobban tetszik. Az elején kicsit bonyolultnak tûnt, kinézetéhez képest, de amint hozzászokik az ember a kezelõfelülethez növekszik az élvezeti faktor. Ha mûködne a rumblepad kettõvel, akkor már igazi kánaán lenne, fotelbõl tolva😄
A varázslatot hogy lehet megszerezni? Mert eltalálok az oltárig, de ott kiír valamit, hogy mit kéne csinálni, de nem jövök rá, hogyan kell.