Mini Ninjas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Van valami specko megoldás arra mikor a lavina elõl kell menekülni? Mindig betemet :/
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
a második fõellenség a fingós az oltás...annyira nem nehéz megölni õket mondjuk. nekem nem akad (egyszer a vizes részen mintha),hanggal sincs problem. jó kis game lett ez...azért még gyorsan kipróbálom a Batman-t is,arról is jókat mondanak...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
nem tudom mekkora egy banner mérete,de ennek a tetejébõl lehetne😊
Lesz dolog rendesen,a pálya végén kiírja a statisztikát,mibõl mennyi van meg..csak a bevezetõ pályán találnom kéne 6 Jizo szobrot,ebbõl találtam 1et..24 begyûjthetõ növénybõl meg 9et,megyek vissza és megkeresem😊
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Amúgy azt tudja valaki hogy a keresõ miért nem mutatja meg a játék topic-ját? Alig találtam meg.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
a Kung-Fu Panda nem jött be, pedig jópofának tûnt..
megnéztem egy jó adag gameplay videót..nekem tetszik 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
Lekell tölteni és kész.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Ha a nindzsás hangulat kell, nézz bele a Tenchu Z gameplay-ébe.
Ha a bohém, de eseménydús gyerekjáték (távol keleti elemekkel) tetszik, sasold meg a Sly Racoon elsõ részét, vagy a Kung Fu Pandát.
Captain Sonar 2024 Remake
mindegy, kedden megjövök és elsõ utam a boltba vezet megvenni ezt a cuccot 😉
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Nekem a demo nagyon bejött 😄
Minden étkezés előtt és után között van az evés.
amúgy a villám varázslat szerezhetõ meg pluszban.(az oltár v mi mellett jobbra van egy virág,azt kell oda betenni,ha minden igaz)
a másik vmi tekercs,amibõl növények meg gombák segítségével tudsz "fõzeteket" készíteni...ezen a pályán az arrow shield-et kapjuk.ami azt jelenti,hogy egy buborék lesz körülötted és minden nyilat eltérít...persze csak adott ideig.
jah és azért változik állattá, szvsz,mert egyik videoban láttam,hogy a fõgonosz ilyen kis öreg,üldözi az állatokat,valszeg belõlük csinálta a hadseregét...ezért ha "megölsz" egyet akkor visszaváltozik állattá...de ez nem 100% ez csak az én következtetésem.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Arra sajnos nem tudtam rájönni a dobócsillagot mivel dobom el 😞
Meg amikor lezúzzuk az ellent miért változik mindig valamilyen állattá?
Next PC upgrade: 2022
ON:
Többedik végigjátszásra egyre jobban tetszik. Az elején kicsit bonyolultnak tûnt, kinézetéhez képest, de amint hozzászokik az ember a kezelõfelülethez növekszik az élvezeti faktor. Ha mûködne a rumblepad kettõvel, akkor már igazi kánaán lenne, fotelbõl tolva😄
A varázslatot hogy lehet megszerezni? Mert eltalálok az oltárig, de ott kiír valamit, hogy mit kéne csinálni, de nem jövök rá, hogyan kell.