142
Mini Ninjas
  • Sickness
    jó csak ne tékelj
  • [Rush]
    jó lesz 1 ilyen 1xű banner?

• balee4
    Nemrég kezdtem el, marha fun game. :D
  • Morphin
    A madárnak a tesóját megkeresed,beszélsz vele...visszamész, ad egy nagyobb horgászbotot,ezután a nagy Koi ponty elég odadobod,az meg majd húz mint állat, egy idő után bevisz a kapun,elenged és ennyi, mehetsz tovább.
  • balika16
    Ott mit kell csinálni mikor elárasztott egy pár házat a viz és egy kapubol jöna sodrás? riszfüldeken vagyok assszem ! p ls help!
  • ManoNegra
    Az extrákat néztétek? Baszott jó :-)
  • bon
    Majd idővel nővekedni fog. Elég hamar ellehet érni a maximumot életerő és stamina téren. Amúgy jó kis játék volt.
  • xido
    Játék közben tapasztaltam ilyet,mikor kiléptem főmenübe és visszatöltöttem a legelső pályát,hogy gyűjtögessek..na ott kétszer,de arrébb mentem kicsit,ahol már dramaturgiailag zene és sensei kussolt és jó lett:)
  • Solid Snake
    Mondjuk nekem ebben a játékban nincs hang gondom, de talán segíthet: próbáld meg levenni a hardveres gyorsítást
  • zsakosfrodo2
    Hello all!

Király a játék, de sajna a videók alatt a hang beakad, majd egy kicsit jól hallatszódik, majd újra beakad... Ha vkinek volt ilyen problémája, hogy sikerült megoldania?
  • xido
    Még azzal is lassú:)..és hamar elfogy a stamina:)
  • Heffi
    Akkor sprintelj..
  • The Protector
    Nekem is ez a bajom vele.Lassú a kis ninja meg a többiek.
  • offkorzreg
    nektek is kidob a játék exe hibával,egy pálya után mikor végeztél és rá mész hogy nextlevel?nem én játszok vele hanem öcsém.ezért nemtudom melyik pálya az
  • ManoNegra
    Jó ez a játék :) Olyan mint a psyhonauts

Van valami specko megoldás arra mikor a lavina elől kell menekülni? Mindig betemet :/
  • xido
    gyűjtögetés..hajjajj...amúgy se gyors az emberünk..állatokban meg pláne tötyörög..a terület meg nem kicsi:)
  • Morphin
    uhh most kockultam egy 2-3órát...most lett meg a Tora. a játékidő az nem semmi,ha néha-néha szedeget is az ember, nem csak végig szalad az egészen.
    a második főellenség a fingós az oltás...annyira nem nehéz megölni őket mondjuk. nekem nem akad (egyszer a vizes részen mintha),hanggal sincs problem. jó kis game lett ez...azért még gyorsan kipróbálom a Batman-t is,arról is jókat mondanak...
  • HeadHunter86
    Nekem semmi baja.
  • Rage47
    nekem kilép a játék, mikor kedve tartja. Win7 miatt vajon?
  • Sickness
    nekem a hang akad vagyis pattog valamiért...
  • xido
    háttérben valami letöltő program,torrent le/fel töltés,win frossítés,antivirus frissítés?
  • balika16
    pici akadások nálam vannak pedig nem rossz a gépem! mitől lehet?
  • Prince23
    Hm, egyetértek
  • xido

nem tudom mekkora egy banner mérete,de ennek a tetejéből lehetne:)
  • Morphin
    off
    reggelre csak lejön...(vki adhatna linket)
    on
  • xido
    Osztom a kollega véleményét,ránk fért már egy ilyen kis édibédi játék:)
  • xido
    Ez kész..a demoban ugye az alapkiképzés nem volt benne,meglepetés volt..nagyon bejön az egész:)
    Lesz dolog rendesen,a pálya végén kiírja a statisztikát,miből mennyi van meg..csak a bevezető pályán találnom kéne 6 Jizo szobrot,ebből találtam 1et..24 begyűjthető növényből meg 9et,megyek vissza és megkeresem:)
  • Sickness
    Igaz még csak egy órát nyomtam vele de akkor is -.-
  • Sickness
    Engem meg ez jobban leköt mint akár melyik fps :D
  • vzajcev
    Képt. beszámolót ide
  • HeadHunter86
    Nem rossz nem rossz. Sokat még nem játszottam vele, de Batman még mindig jobban leköt :P
  • HeadHunter86
    Most telepítem, majd beszámolok.
  • Eagle16
    Ez a játék is megérkezett. Aki már esetleg van aki kipróbálta már? (nem a demót) A videó alapján aranyos kis játék :)

Amúgy azt tudja valaki hogy a kereső miért nem mutatja meg a játék topic-ját? Alig találtam meg.
  • Prince23
    gamer365 8/10
  • Prince23
    A héten.
  • balika16
    Mikorra várható??
  • gfreak
    mindenképpen megveszem, mert ha végigjátszottam akkor megy haver öccsének ajándékba...lesz három hetem rá ugyan, de csak megoldom ;)

a Kung-Fu Panda nem jött be, pedig jópofának tűnt..

megnéztem egy jó adag gameplay videót..nekem tetszik ;)
  • Heffi
    Pedig azt próbálod.
    Lekell tölteni és kész.
  • TitaniumRR #64
    Nem lebeszélni akarlak. Vásárlás előtt nézz meg 1-2 gameplay video-t.

Ha a nindzsás hangulat kell, nézz bele a Tenchu Z gameplay-ébe.
    Ha a bohém, de eseménydús gyerekjáték (távol keleti elemekkel) tetszik, sasold meg a Sly Racoon első részét, vagy a Kung Fu Pandát.
  • gfreak
    annak örülök, de jövő héten újra itt is vagyok :D

mindegy, kedden megjövök és első utam a boltba vezet megvenni ezt a cuccot ;)