Több böngészőt akar látni a Windowsban az EU
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows 7
> hogy kitakarod a belsõ magánhálózati IP címeket
Információszivárgás az is.
>A böngészõs témához:
Egyedül a készítõkön múlik, hogy beleteszik-e. Elõzõ hsz-ban felsoroltam párat.
Én nem kérek a winembe semmijen más böngészõt, ha majd akarok akkor telepitek az EU meg menyen melegebb éghajlatra.
Windows 7
Virtualbox-al megy fordítva is a dolog... Én egyik gépen Ubuntu-t futtatok Win alatt (ha valamiért szükséges) és így használgatom a Win7-et is, a másik gépen Ubuntu alatt Win... Sõt, két egy nagyon régi (drágán vásárolt, gyakorlatilag "utód nélküli") program miatt még használok Virtualbox alatt DOS+Win3.11 párost is...
Komoly szakértelemre vall, hogy kitakarod a belsõ magánhálózati IP címeket... Mintha az mondhatna bárkinek bármit a hálózati elérhetõségedrõl...
A böngészõs témához: akkor legyen az összes kiadott oprendszerben (pl. minden Linux disztróban) IE, Opera, Chrome, Safari stb. is az FF mellett
Azért kell felrakni az Ubuntut hogy alatta XP-t futtass?
Baromi értelmes mondhatom....
Nem kéne egy kezdetleges, senki által nem támogatott kóbor oprendszert hasonlitgatni egy win7--hez.
“Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.”
> majd otthagyja az ms oprendszereit és több éves tapaszatalatát.
Ha 2-3 dologhoz ért (win/lin/bsd) az több, mint az 1. Nem otthagyni kell, hanem szélesíteni a látókört.
Nekem csak a Vista és Win7-tel van annyi bajom, hogy túlságosan hülyének nézik a felhasználót benne, XP-ben is volt ugyan egy két hülyeség,
pl. az az "aranyos" kis kutyuska a "keresésnél" , aminél a Total Commander beépített keresésése 25x jobb , de mind1, kárpótol minket a rengeteg szoftver amit írtak rá, és a valóban atomstabil alapzat.
Jómagam mostanában Ubuntu Linux-ot használok és mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon szeretm , nagyon tetszik, és nem akarok most itt ömlengeni, hogy szerintem iszonyat odab@sz minden más eddig elkészült opreendszernek, de lehet hogy nem állna távol a valóságtól ez a kijelentés sem.
Egy kis ízelítõ kép, mikre képes az Ubuntu. (9.04 (Jaunty Jackalope))
Érdekességképpen említem meg, azoknak akik esetleg félnek, vagy neadjisten egyenesen irtóznak a Linuxtól, hogy 100%-os Windows XP-t, de akár Windows 7-et is képes futtatni , egy VirtualBox ablakon belül, sõt a 3D-s játékok futtatására is képes az ablakon belül. Tehát akiknek esetleg szokatlan volna -az amúgy Windows billentyûit és vezérelveit követõ- felület, amely a Vista Aerotól kezdve a MAC-OSX-ig felületig és az igényes saját effektekig bármire átváltható, kényelmesen és gyorsan. Itt említem még meg hogy minden le van benne fordítva magyarra (is) ha kell. És az irodai szoftvercsomag-készlete sem elhanyagolható.
Kezeli a multitaccs kijelzõket, és összességében legalább olyan intelligens, drag&drop minden benne, mint pl. a Windowsban. Fagyást én még nem láttam benne, de hogy õszinte legyek , még egy darab gyanús dolgot, programhibát sem. Persze biztos van benne, és kellõ szorgalommal megborítható, mint minden összetett rendszer. Legalább kipróbálás szintjén ajánlom mindenkinek a figyelmébe !
Hát ennyit az érem két oldaláról.
A legrosszabbat nem is mondtam. Esetleg valakinek nem tettek le elég lecsót és így tesz keresztbe. Mert ugye ott is emberek vannak, akik szeretik a pénzt ... <#nyes>#nyes>
Megvannak egymás mellett szépen. Van egy alapértelmezett, de arra cseréled, amelyik tetszik. Ha az MS akarná, az IE is benne lehetne.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
> "Az Európai Bizottság szerint a BMW magatartása jottányit sem változott, így további kemény intézkedésekre van szükség - arra kényszerítenék a céget, hogy a rivális autókat is gyártson..."
..mert szegények nem tudnak annyira elterjedni, így mesterségesen kell támogatni õket..LOL..Azért ez már a vicc kategória. Aki akarja, letölti magának, aki nem, az használ IE-t, kész. Mit kell ezen ennyire problémázni? Azért az elég abszurd, h más cégek termékeit kéne a sajátjába integrálni, hogy azok terjedjenek, ergo a saját termékébe kell integrálni a konkurencia termékét, és segíteni az eterjedését, ezáltal segítve a konkurencia erõsödését. Ha valami, akkor ez elég durván a szabad verseny sárbatiprása. Nagyon jól tudom, hogy a M$ is sokszor visszaélt a hatalmval, de meg is kapták a bírságot érte, legutóbb asszem ~500millió eurósat. De ez abszurd.
"Véleményük szerint ugyanis ennek korai integrálására tette lehetõvé a hatalmas piaci elõny kialakítását és megõrzését, aminek megtörésére a riválisoknak nem túl sok esélyük van."
Már miért ne lenne esélyük? 2 klikkelés leszedni egy FF-t, Operát, Chrome-t, Safari-t és felrakni. Aki akarja úgyis felrakja, aki nem az nem.
"Microsoft tehát úgy érezheti, hogy az európai fél ezúttal nincs vicces, elnézõ kedvében. "
Csak példát akarnak statuálni és megmutatni, hogy velük nem tud kibaszni egy szimpla amerikai cég. Sajnos rákell ébredniük, hogy de, ki tud, és kb annyi hatalmuk sincs, a komplett törvényrendszernek, hogy egy céggel elbánjon. Ciki.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
jah és az eu MONNYON LE...vagy legalábbis ide adhatnák a korrupciós,fake peres ügyeket <#eplus2>#eplus2>
akkor most perlik az mst hogy legyen benne több képnézõ,több média player,több doksi kezelõs stbstb loál
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Windows 7
Legalábbis ahogy olvasom .
Csak azt nem értem akkor mire fel ez a nagy okoskodás amit rendszerint levágnak a fórumon.
Windows 7
Windows 7
hottold legújabb neve : Tatárbisztek
És õ a winfost szokta szidni és azon belül is a pistát meg a hetet. De mindegy mellékes... <#falbav>#falbav>
Ha ilyen precizitással választod meg az oprendszeredet akkor jobb lesz ha az egészet mebocsájtom neked. <#taps>#taps><#falbav>#falbav><#lama>#lama><#kuss>#kuss>
Windows 7
Amúgy meg jó lenne ha nem kevernélnél össze a linux professzor, és operációs rendszer szakértõ --- hottod --- barátunkual. Mivel õ is persze jobban szeret a görönygyös úton járni ezért nyugod szívvel be is állhasz mögé. Én maradok inkább az egyszerû tényközlésnél. <#whatever>#whatever>
Ja és nem mellékesen ezt a reget használom már 2007 óta <#sniffles>#sniffles><#alien2>#alien2>
Windows 7
0 bites user vagy csak egyszerüen mezei ember? ezen gonolkoztál-e már? Attól mert van kocsim még nem lettem kocsi szerelõ, és lehet lennének olcsóbb és jobb alternítívák pl a házfelujításnál is, még se vagyok se ács, se kömûves, se szobefestõ így haladok az árral, esetleg ez volna a számtekben is ?😊
Nem érthet mindenki mindenhez profin!
Gondolkodó emberrel egyetértek, nép butitás 110%-os azonban, ha megnézzzük a kalszikus értelmebn vett pc piac nem tekint vissza idõtlen idõkig a multban akkoriban volt a dos 3.11 és csók (volt unix is tom, de elenyészõ méretekben) majd az M$ diktálta az iramot és userek 90% ebben az érában csatlakozott be, ha linux lett volna akkoriban a toppon lehet most a win lenen open source, így kerek a világ ...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Windows 7
Windows 7
Hát persze hogy szar <#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2> . A több éves szoftver fejlesztési tapasztalat mehet ki a kukába kit érdekel. Figyelj öregem te kezdtél már valaha is bármit a linuxal azon kívül hogy elindítottad a tuxracert ? Meg egyébként is a 21 ik századba járunk na nehogy má csak az ms csináljon oprendszert meg böngészõt, toljuk kifelé a sok szart az ablakon az átlaguser majd választ valamelyik közül <#worship>#worship><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Windows 7
Egyébként a mennének a játékok pingvinen egybõl rohannák a legközelebbi diszihez és már tölteném is le <#duma>#duma>
Ja hogy te még eredit windowst sem láttál és még azzal is gondjaid támadnak ha be kellene állítani <#taps>#taps><#falbav>#falbav>. Akkor tényleg maradjunk inkább a reset nyomkodásánál <#puszis>#puszis><#kocsog>#kocsog><#unalmas>#unalmas><#bdead>#bdead><#lama>#lama><#banplz>#banplz>
Windows 7
A kormányban meg win= zsíros cupákos mutyihegyek, amiben az m$ is jól jár a szarfej politikus is, csak az adófizetõ nem, de õ meg kit érdekel.
A másik poén hogy a 3d modellezõ témákra verik magukat néhányan, miközben a linuxról jövõ blender használatát látni egyre több wines játék modelljei között 😄, és a 3ds max hál istennek szorul vissza.
Viszont ha logikát tanítanának az iskolákban, magolás helyett, lehet nem lenne jellemzõ ez a mindenfélébe belegyepesedés, és elterjedne mo-n a gondolkodó ember.
A monopol helyzetet meg szét kell verni, mert szar.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
De végül is mindegy, mert úgyis az amerikai verziót tõcsük le. <#banplz>#banplz>
Nekem ne rakják bele. Majd letöltöm a legfisebb verziót az internetrõl és telepítem. Jól is néznénk ki, hogy két év múlva a Win7-ben még mindig csak firefox 3 van. Vagy majd azt is a Windows update fogja frissíteni ? <#idiota>#idiota>
https://twitter.com/foodlfg
A vindózzal nincs az átlaguser megelégedve, elviselés szinten van. 10/10 ismerõs akiknek a nagyrésze nem geek nincs megelégedve, csak elviseli (a játékok miatt). Szóval azért mert x ember használja attól még nincs megelégedve vele, max elviseli. (igazából aki meg van elégedve vele, az igen igénytelen ember lehet)
Sõt! A nem EU-s verziót nem supportálná vagy nem engedné forgalmazni EU-n belül!
Egy átlag user nem ,,boxolni" akar az os-el hanem arról megfeledkezve használi az os állatal managelt(szép magyarosan) errõforrásokat.
A végére egy kis ON barántõm édesapja anyira használja a gépet, hogy közösségi micsodázik és alkatrészt rendel, nem sok, de ez a mindenapos teendõi közé tartozik,nehezen képzelem el ahogy éppen lint konfigol és lásd win 7 egy clik a setup és megy minden és minde ott van kéznél amit egy mezei user használ..
Lehet pattogni hogy a linux is ilyen magadat meg tudod gyözni, engem nem, használtam eleget jó, mert jó, de nem egy átlag usernek, vagy csak akkor ha van mellés support is!
Ja és a safarit ki ne hagyjátok belõle <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#help>#help>
Windows 7
Konkurensekben jóval elõbb megjelent.
AZ IE7-tel se lenne olyan nagy gond, ha pl a telepítése nem negyed órát igényelne ami egy vicc. Más böngészõt felrakok 2-3 perc alatt, az IE meg negyed óráig szenved, ráadásul semmi olyat nem tud ami ezt indokolná.
IE-t az OSX-ekre is?
http://goo.gl/gd6Zi5
Windows 7
1. Össze volt drótozva a Windows Update-tel. (Vista óta már nincs...)
2. Nem lehetett csak úgy kiiktatni (Windows 7 óta már lehet...)
Innentõl kezdve, nem értem, hogy mért piszkálják a Microsoftot. Nem vagyok egy MS fan, most is Linux alól írok, de ezt már én sem értem... 😄
Legközelebb meg arra kötelezik, hogy a telepítõben lehessen választani 4 féle Linux disztró, meg a Windows között?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Akkor az opera meg a firefox is fizessen, mert kezdõlapként nem ajánlja fel a microsoft.com-ot...
vagy azért is mert mióta az ie-ben elterjedt a több lapos böngészés, azóta fura módon a konkuresekben is ...
De ritka nagy baromság ilyet kérni, akkor ennyi erõvel, csináljanak egy olyan rendszert ami segg buta,hardverekkel összhangban van azt csá, de nincs benne semmi azt dobojon rá mindenki amit akar..
Meg jó hogy nem már bele integrálnak mindent..biztos belefogja tenni az ms 😄 gyõzd kivárni..ilyen baromságért felelõsségre sem lehet vonni..ez a konkurencia
Csináljonak õk is OS-t. mert hátrányos helyzetûek...xD az eu is igen csak..ráadásul agyileg amiért ilyet kér 😄
púúúúú
Ez egyszerûen hülyeség... Remélem te sem gondoltad komolyan..
"Ha már egy cég valamiben jó akkor már csak fikázni lehet ???" ez is vicces kijelentés.... Az MS nem jó és azért nem mert a sok éves monopol helyzete miatt nem volt érdekében oda figyelni a minõségre.. És tuti, hogy a marketing osztály vezeti a céget...
Igaz a linux is inkább szervernek jó...
Nem nagyon lehet igazán jó desktop operációs rendszert találni...
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Én sem védeni akarom az MS-t, de az EU mostani lépése a joggal való visszaélésnek tûnik.
Vagy talán arról van szó, hogy valahonnan fedezni kell az EU-ban ellopott pénzeket?
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Nem védeni akarom a microsoftot... <#szomoru1>#szomoru1> Dehogynem !!! <#mf2>#mf2>
Ha már egy cég valamiben jó akkor már csak fikázni lehet ??? Meg sírni minden egyes szálka után ami csípi a szememet ? Lehet hogy a hülyeség mekkájában (Magyaroszágon) ez a divat, de sajnálom azt hiszem én nem hivatottam ezt a divatot követni. A microsoft igenis jó oprendszereket gyárt nem is volt sohasem versenytársa, és ha jól sejtem egy darabig nem is lesz. Persze szabad országban élünk mindenki azt csinál amit akar, egészen addig amíg a hülyeségével nem veszélyeztet másokat (EU). <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Windows 7