Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nembaj, meg még sokan vannak gondolom akik dobozosan vették meg, meg akik még szedik. majd fellendül csak egy kis idõ kell neki
amikor csinálok game-t alig akarnak csatlakozni
illetve ahogy látod ez se egy felkapott topic...
jólvan emberek játszátok csak tovább az mw2-t😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ráadásul a scavenge pályák viszonylag kis méretükbõl adódóan szerintem meghozzák a kedvet a népnek map edit-re és sok addon pályát lehet majd tölteni hozzá.
jó ez a TEAM VERSUS megoldás is. Viszont kevesen tolják a Scavenge-t, pedig nagyon jó kis mod, kár hogy minden kampányból csak 1 map van benne. Viszont jó látni, hogy alapból van AddOn kampány támogatás...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
behalt....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
játék indít, options-video, állítanám a felbontást, de furcsa volt, hogy mindet fordítva írta, így lett 1050x1680. szó szerint, merthogy jobbra 90°-kal elfordította a képet aztán kifagyott. újabb indításkor pedig error-al leáll.
hogyan lehet defaultra állítani, vagy vhogy safe mode-ban indítani?
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
steamen belül games tab:
l4d2 ikonra jobb gomb és egy új opció jelenik meg
view downloadable content😄
Indítottam egy játékot... normalon... reggel már ugyan kipróbáltam, de kb 5 percig... most végigvittem az 1. fejezetet
Hát.. beszarás😄 házban felérünk a lifttel... kigyulladt a konyha... füst, alig látsz valamit😄
A végén az autóba való benzintöltés is nagyon jól meg van oldva... végre nem csak várnunk kell, hanem tennünk is valamit, hogy elmeneküljünk... gyakorlatilag ha nem csináljuk meg a részt akkor végtelen ideig jönnek a zombik😄
És normalon tényleg nehéznek éreztem... kb mint régen az advanced😄
Az új fegyverek is nagyon királyak
alig várom már hogy a kezembe akadjon egy láncfûrész végre😊
Egyetlen kivetnivalóm: nincs testünk... dehát... evvan😄
Hard Rain pályát próbáltam ki,nagyon hangulatos.Elindulunk benzinért,ami természetesen a pálya másik végén van😊
Majd miután elértünk a kútig,irány vissza.Igaz közben elromlik az idõ,elkezd szakadni,villámlik,gyakorlatilag tök sötét van,idõnként megerõsödik a vihar,ilyenkor még annyit se lehet látni.
A szakadó esõnek a következménye,hogy bizonyos helyeken magas a vízszint és nem tudunk gyorsan mozogni.Irány a háztetõk,autók,hordók teteje.
Én azt vettem észre,hogy nehezebb mint volt.Nagy,nyitott területek vannak,az új fajta zombik könnyen bekerítenek,fõleg ha egy idõben jönnek.Ehhez jön még hozzá a sok witch,akik vagy csendben üldögélnek azon az átjáron,amerre mennünk kell,vagy szembe sétálnak velünk😊
Gyors vélemény:fasza lett nagyon,de ezt már elõre tudtuk.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

na elkezdte decryptelni, mindjárt indulok játszani 😊
Ha igazi akkor küldhetsz egyet 😛
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
fel 8 tol nezegettem hogy mindig scanning for steam games updates-t ir ki semmi dekodolas aztan eccercsak beugrott hogy a steam letoltotte a jatekot mar mehetek is, szoval hagyjatok futni a steamet meg ha semmilyen elorehaladas se latszodik 😊
Bassza meg, aki otthon maradhat játszani!😄
Nah jólvan... további jó várakozást
majd délután meglássuk mi lesz😄
Nah jó éjszakát mindenkinek
6kor ébredés és l4d 7ig😄