Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ellis egy "vidéki suttyó" 😊
coach az...az egy nagydarab fekete fickó, az összes "nagydarab fekete fickó"-s klisével 😊
rochelle meg egy feka csaj. mivel hogy az elsõben meg egy fehér csaj volt. gondolom a 3-ban majd kis kungfus sárga csajszi lesz 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A 4. map végén, amikor a beengedõkapukon keresztül kell berohanni a safehouseba, na az nagyon kemény.
Nyomtunk egy kis realism-t is, teljesen fasza. Ami nehéz, hogy nem világít semmi, és komolyan kutatni kell az elszórt cuccokat - emiatt többnyire a durva részek elõtt senkinél sem volt molotov/pipe vagy ilyesmi.
Scavange meg kurva jó, ha megfelelõ társaság jön össze.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
meg 11k, hogy kapnák be...
a demopályában a kedvencem a bozótvágó kés (vagy az volt a katana?) volt, szó szerint, mintha füvet kaszálna az ember... <#taps>#taps>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A Swamp Fever amolyan semmilyen. Szerintem a leggyengébb terep az összes közül. Nem éreztem túl nehéznek sem, a végén a ház emeleti gépágyúja mellõl (normálon) simán védhetõ. Az én kedvencem a Hard Rain. Szerintem ez sikerült a legjobban. Fõleg a witchekkel tömött cukorgyár, na meg a vihar is nagyon hangulatos.
Összességében: nekem bejön a játék. Alapvetõen jó a hangulata és jók az új fegyverek, különösen a közelharci fegyverek (Katana visz mindent). Láncfûrésszel roham idején beállsz ajtóba; na akkor ott se ki se be. Mindezzel együtt az L4D1 hangulatosabb és borongósabb. Itt túl sok a fény és napos terület. A karakteretek kevésbé szerethetõk mint az egyben.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mert tegnap játszottunk és most látom csak, hogy sg-s😄
Lehet mégse próbálom ki... bár legalább jól megverhetem 😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A bohóc csipogását nem hallottam, mert zenére játszottam, a többit meg nem figyeltem meg elég jól ezek szerint😊
Eddig a Dead Centert és a Parish kampányt toltam végig coopban normalon. Jól megszenvedtünk, sokkal jobban kivánja a csapatjátékot mint az 1. Az ellen is sokszor támad összehangoltan, 3 emberrel szinte már lehetetlen, és ez még csak normal!!.
Illetve a Dead Centert versusban is kipróbáltuk, sajnos a szerver lehalt alattunk az utolsó map elõtt. De addig nagyon élveztük mindannyian.
Az eddigiek alapján a panic eventek és a finálél nagyon ötletesek és változatosak.
Heavy Rain-t állandóan átváltotta nekem expertre safehouse-k után... hát észre is vettem elég hamar, hogy hopp elfogyott az életem😄
Nah de végigtoltam az összes kampányt... nagyon profi játék lett, nem tudok egyebet mondani😄
Amúgy ezekkel az uncomon infectedekkel nem nagyon vagyok megelégedve... a swatos király... csak hátulról lehet gyakni... a tûzállóruhás is jópofa... de ez a mudman meg bohóc, meg munkavédelmisisakos figurák a külsejükön kívül nem adnak pluszt... és ezt hiányolom... dehát evvan😊
a L4D2 keresõje azt írja h 48000 ember játszik jelenleg a játékkal....
én ez mellett döntöttem, nem kell nekem MW2 multi
scavenge közben dob ki ezzel néha, általában side change után.
Olvastam steam fórumon hogy nem vagyok egyedül, szóval megnyugodtam 😊
majd javítják..
Ha vki esetleg tud már megoldást, szóljon!
amúgy experten lesznek itt nagy szenvedések az biztos..
Amúgy a swamp fever kampány picit gyengébb... viszont a fináléja😮 Easyn kétszer kellett megcsinálnunk és még úgy is izzasztott
Sokkal nehezebb lett ez a rész az elõzõhöz képest
Bele se merek gondolni, hogy realism módban játszak😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Communitybe beírom a nevem és az 1. vagyok a 3ból😄
egy pyro az avatarom a tf2bõl😛
elõzõt is warezoltam, gáz?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Meg a sok beképzelt Vér Pisti nem szereti ezt a játékot, mivel itt csapatban kell mozogni.
sokkal jobb, mint elõdje.
de majd jönnek a warezosok, és kiutálnak innen, lsd. mw2..
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
<#vigyor3>#vigyor3>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
l4d 1nél is állandóan ezt írja, miután játszok... amíg ezt csinálja nem tudok új játékot kezdeni illetve csak akkor hagyja ezt abba, ha újraindítom a steamet...
kikapcsoltam a steam cloudot is, de semmi:S