Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angelslie
Szerintem ha nem mondod nem is jövünk rá ki a feka nagydarab néger meg a feka csaj...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

ronso
Üdv

Na meghozta a futár..kiváncsi vagyok..

Sakkoo.......Baszkiiii

a legjobb beszólások Coachnak vannak a Dark Carnivalban😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

koschwarz
nekem ez a hamiskártyás-képû nick a legszimpibb 😊

ellis egy "vidéki suttyó" 😊

coach az...az egy nagydarab fekete fickó, az összes "nagydarab fekete fickó"-s klisével 😊

rochelle meg egy feka csaj. mivel hogy az elsõben meg egy fehér csaj volt. gondolom a 3-ban majd kis kungfus sárga csajszi lesz 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

depech mode pólóban van, mit vársz tõle? 😄

Ennek a játéknak a szereplõi is szerethetõek...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pl. Dark Carnival végén felmész a mikrofonhoz akkor elkezdenek énekelni😄 meg van egyéniségük csak nehezebb észrevenni. Ellis folyton mesélni akar, Nick ilyen leszaromavilágot, Coach olyan "öregrókásniggeres", Rochelle meg ilyen semmilyen :\

nah az a kemény😄

SötétBarom
Tervem amúgy végigtolni minden kampányt expert+realism módban. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Pont délelõtt szenvedtük végig a dark carnivalt experten, a finálét a végén levettük normalra, hogy meglegyen már végre 😄DDDDD

A 4. map végén, amikor a beengedõkapukon keresztül kell berohanni a safehouseba, na az nagyon kemény.

Nyomtunk egy kis realism-t is, teljesen fasza. Ami nehéz, hogy nem világít semmi, és komolyan kutatni kell az elszórt cuccokat - emiatt többnyire a durva részek elõtt senkinél sem volt molotov/pipe vagy ilyesmi.

Scavange meg kurva jó, ha megfelelõ társaság jön össze.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Van köztettek is olyan akinek törlõdõt a L4D 2 statisztikái a Steam-en belül (még az acsik is eltûntek nekem)?!<#ticking>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

okés, fasza. ezt nem tudtam.

Lamellus
Az elõzõt BAk3R-nek akartam szánni.

-tRs-Raymond

Nem, az a machete volt. A katana (klasszikus japán szamurájkard) fényévekkel jobb.<#hehe>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
elgondolkoztam rajta nagyon...csak az arma2-õt is meg akarom venni, meg az ofp2-õt is, ja meg a fallout addonjait is...<#wow3><#hehe>

meg 11k, hogy kapnák be...

a demopályában a kedvencem a bozótvágó kés (vagy az volt a katana?) volt, szó szerint, mintha füvet kaszálna az ember... <#taps>

Tegnap végigvittem az összes campaignt normálon. Hát messze a Dark Carnival a legnehezebb. Ezen kívül még a Paris utolsó pályája a Bridge, az ami kemény vesszõfutás.
A Swamp Fever amolyan semmilyen. Szerintem a leggyengébb terep az összes közül. Nem éreztem túl nehéznek sem, a végén a ház emeleti gépágyúja mellõl (normálon) simán védhetõ. Az én kedvencem a Hard Rain. Szerintem ez sikerült a legjobban. Fõleg a witchekkel tömött cukorgyár, na meg a vihar is nagyon hangulatos.

Összességében: nekem bejön a játék. Alapvetõen jó a hangulata és jók az új fegyverek, különösen a közelharci fegyverek (Katana visz mindent). Láncfûrésszel roham idején beállsz ajtóba; na akkor ott se ki se be. Mindezzel együtt az L4D1 hangulatosabb és borongósabb. Itt túl sok a fény és napos terület. A karakteretek kevésbé szerethetõk mint az egyben.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

koschwarz
jó a játék? <#integet2>

Hogy nem hallottad... 😊.. ilyen hülyén sípol a cipõjük minden lépésnél. Kurva idegesítõ. Amúgy is utálom a bohócokat, úgy hogy élvezettel ölöm le õket.<#hehe>

melyikõtök Holo?😄
Mert tegnap játszottunk és most látom csak, hogy sg-s😄

angelslie
Az a hülye bohóc :S
Lehet mégse próbálom ki... bár legalább jól megverhetem 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

akkor tévedtem sorry😄
A bohóc csipogását nem hallottam, mert zenére játszottam, a többit meg nem figyeltem meg elég jól ezek szerint😊

ezt még nem figyeltem meg.

Lamellus
Valamint a munkások a pipebombot se hallják nem?

-tRs-Raymond

Igen van magyar felirat, ha a Steamrõl töltöd akkor is, mindössze annyit kell tenni, hogy átállítod a Steamet magyarra. (nem ajánlom)

Eddig a Dead Centert és a Parish kampányt toltam végig coopban normalon. Jól megszenvedtünk, sokkal jobban kivánja a csapatjátékot mint az 1. Az ellen is sokszor támad összehangoltan, 3 emberrel szinte már lehetetlen, és ez még csak normal!!.
Illetve a Dead Centert versusban is kipróbáltuk, sajnos a szerver lehalt alattunk az utolsó map elõtt. De addig nagyon élveztük mindannyian.

Az eddigiek alapján a panic eventek és a finálél nagyon ötletesek és változatosak.

hát úgymond nem adnak pluszt, de azért színesíti a képet. ugye a swatost nehéz lelõni, a bohócnak nyikorog cipõje így odavonzza a zombikat hozzád, a tûzállós nem ég el, a munkavédelmist meg pl nehezebb ütõfegyverrel lecsapni, végül a mudman ami elég gyorsan és sunyin mozog, könnyebben bekerítenek a segítségével.

Krinyo
kötekedés on
emellett
kötekedés off

ne is mondd
Heavy Rain-t állandóan átváltotta nekem expertre safehouse-k után... hát észre is vettem elég hamar, hogy hopp elfogyott az életem😄

Nah de végigtoltam az összes kampányt... nagyon profi játék lett, nem tudok egyebet mondani😄
Amúgy ezekkel az uncomon infectedekkel nem nagyon vagyok megelégedve... a swatos király... csak hátulról lehet gyakni... a tûzállóruhás is jópofa... de ez a mudman meg bohóc, meg munkavédelmisisakos figurák a külsejükön kívül nem adnak pluszt... és ezt hiányolom... dehát evvan😊

most jövök a Steam-rõl
a L4D2 keresõje azt írja h 48000 ember játszik jelenleg a játékkal....
én ez mellett döntöttem, nem kell nekem MW2 multi

na megvolt az elsõ hibaüzim 😄

scavenge közben dob ki ezzel néha, általában side change után.
Olvastam steam fórumon hogy nem vagyok egyedül, szóval megnyugodtam 😊
majd javítják..

Ha vki esetleg tud már megoldást, szóljon!

Rage47
1. kampány ennyire azért nem gyõzött meg😊
bár a vége ütõs persze.
szerintem tök mindegy melyiket tolod végig ezért az érzésért 😊

amúgy experten lesznek itt nagy szenvedések az biztos..

Midnight rider powa!😄

Amúgy a swamp fever kampány picit gyengébb... viszont a fináléja😮 Easyn kétszer kellett megcsinálnunk és még úgy is izzasztott
Sokkal nehezebb lett ez a rész az elõzõhöz képest
Bele se merek gondolni, hogy realism módban játszak😄

Rage47
aki végigtolja a dark carnival kampányt, annak nem lesz kedve az 1-hez többet sztem😄 én legalábbis igy érzem most
Ott teljesen más miatt warezolnak az emberek. Bevett szokás, hogy IW meg úgy általában CoD terméket le kell warezolni, aztán ha tetszik megvenni. Én is így szoktam, annyira nincs sok pénzem, hogy minden szart megvegyek látatlanba 😊 Najó, L4D2-t elõrendeltem, de nagyjából tudtam milyen lesz a feeling, mert az 1-et már toltam megjelenéskor 😄

Miért van az, hogy nekem nincs zene a Dark Carnival finálében? elõzõ részbe se volt nekem zene sose... nem tom mi a töcs van :\

MR ME
😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

eskü bakker😄
Communitybe beírom a nevem és az 1. vagyok a 3ból😄
egy pyro az avatarom a tf2bõl😛

RatBaG
de nem <#mf1>

Per Aspera Ad Inferi.

Krinyo
gáz

MR ME
én warezra várok, gáz?
elõzõt is warezoltam, gáz?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nohab
Ide biza nem jönnek a warezosok.😄
Meg a sok beképzelt Vér Pisti nem szereti ezt a játékot, mivel itt csapatban kell mozogni.
Frank99
én az elõzõt warezoltam ezt helybõl megvettem.
sokkal jobb, mint elõdje.
de majd jönnek a warezosok, és kiutálnak innen, lsd. mw2..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
reggel 9-kor sokan dolgoznak, csak az egyetemisták, meg a h1n1-esek nyomjak....
<#vigyor3>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

de😊

a koppany valoszinüleg nem a steam id-t, ezért nem találnak. azt add meg inkább.

Ilyenkor mi van?
l4d 1nél is állandóan ezt írja, miután játszok... amíg ezt csinálja nem tudok új játékot kezdeni illetve csak akkor hagyja ezt abba, ha újraindítom a steamet...
kikapcsoltam a steam cloudot is, de semmi:S

Jaka923
Jólvan gyerekek, én még a hétvége elött beruházok erre a játékra. Az 1. résznek a mániákusa vagyok még a mai napig is, de, amikor kitudódott, hogy jön a 2. rész, kicsit csalódtam, de ahogy látom a nagy sikereredményeket, meg a pozitív hozzászólásokat, simán megéri

ott van az aláírásomban: Koppany😊

Reggel 9kor 33ezren nyomták. A gond igazából az, hogy a régiónkban kevés a player..

RatBaG
próbáltalak felvenni steamen, de nem találta a neved... <#fejvakaras>

Per Aspera Ad Inferi.