Left 4 Dead 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Faszt nem. 😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

pedig nem😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

SötétBarom
Ejjj, ez a swamp fever kibaszott jó 😊 Nagyon odabasz 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ez van
nah meg ez

#1573: Az mekkora lenne😄

koschwarz
nyilván nem vágod, miért írtam úgy ahogy írtam, de nem baj, nem haragszom.

<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sziaszto!Nekem ezt dobja ki miután rálattintok az exe-re!

Lunki88
Az elsõ rész szereplõit nem lehet valahogy elõcsalni a 2-ben? <#vigyor2>
LasCar16
ejj de rossz nekik 😄

#acm

6 posttal lejjebb... most már 7
-_-

Rayden02
A warez topicot hol találom?

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

inkább maradj a tf2nél... az úgy is a legjobb valve😄

angelslie
Álmodozz 😄
Te maradj szépen a teljesnél, de mi meg had maradjunk a demonál.. 😄

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

jaja pont most akartam írni, hogy itt is😄

??
nálam 0/5 van.

nyugi, majd lekapcsolom😄

Carloska
Left 4 Dead 2 Off / Warez

ITT

Nohab
Találtam valamit: Az acsik között van a szokásos "Survive all campaigns on Expert." Mellette a 0/6, de csak öt pálya van. Most akkor egy letöltött pályán kell megcsinálni a hatodikat?
Blacksheep333
Csomó új opció tényleg nincs, de jobb mint a L4D2-é. Felõlem is zárhatjuk ezt a vitát ebbe a topicba.

Az operációs rendszeren is túl...

Krinyo
Egyáltalán nincs "csomó" funkció, van pár elengedhetetlen alapfunkció, de azon kívûl semmi más csak primitív lecsupaszított konzolos "nyomj egy gombot és játsz ha kibirod várni az 1 perces várakozást" lehetõség. A többit olvasd el az mw2 topikban.

angelslie
Annak azért örülök, hogy a demot se kapcsolták le 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Csak a versus érdekel? Nagy hiba. Realism Experten nagyon nagy móka a Dead Center 😊

MR ME
csajod

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Blacksheep333
BTW: Nõi Boomer. 😄

Blacksheep333
Már bocs, de ez egy irtó nagy faszság. Imho neked a dedicated serverek hiányával van a baj és az abból adódó problémák miatt. Még is mi a rossz az mw2 lobbyjával? Csomó olyan funkció van ami a L4D lobbyból hiányzik. Pl: Lobby összevonás, party kreálás. Csak megnyomod a Play -t, kiválasztod a játék módot és magadnak illetve a partydnak egy percen belül talál játékosokat.

PAUL:
Oké, kipróbálom a Dark Raint, remélem tetszeni fog. Még a The Paris -ra vagyok kíváncsi. Annak az egész nappali feelingje bejön. Kíváncsi vagyok a híd lebombázását, hogy oldják meg. (Ne mondjátok el. 😄)

Realism, Scavange, Single és a Coop nem érdekel. Egyedül a Versus.
Az elsõ részét majdnem egy évig folyamatosan nyomtuk klánnak (akik inkább haverok.) ESL létrán el is értük a 19. helyet, csak meguntuk a sok baszkodást az ellenféllel. Ha kikaptak állandóan óvták a meccset, meg ilyenek. Iszonyat pofátlanok.

Lunki88
Legyen igazad. 😊 Meg ahogy látom most mindenki játszik a fórumozás helyett. 😄
akkor most a swampot ugord át és jöjjön az esõs😊
Az tetszeni fog tuti!
A tunel of love sztem meg rohadt nagy poén😄 jönnek a zombik, mondjuk egy expert realism-ben az egekben az adrenalin... és erre te egy szivecskébe kell hogy lövöldözd a fertõzötteket😄

Jah és próbáld ki a versust illetve a scavenge-t... azok tuti nem lesznek uncsik😊

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Krinyo
Left 4 Dead lobbynál csak egy szarabb van, az pedig az mw2-é.

Blacksheep333
Nem bah áttették az idõpontot. De mindjárt megvagyok a tanulással, 1 óra múlva játszhatunk 😄

te nem fogorvosnál vagy? 😊

Blacksheep333
A játék el sem kezdõdik, de már felidegesítem magam a Lobbyba. Itt minimum 15 percet kell várni, hogy haverral tudjuk egy VS-t pubolni, míg COD:MW2 -be max 3-at. MW2 után hiányzik a "party" opció. Tehát nem magadnak keresel játékot/lobby-t hanem a partydnak és a partydba pedig azok vannak akiket beinvitálsz.

Az újítások is mintha csak azért lennének benne, hogy a játékosok ne sírjanak, hogy ugyan az mint az 1.

Na meg az állandó kilépkedés, ahogy a pub nép balfaszkodik.

Kampányok közül csak a Dead Centert és a Dark Carnevalt vittem, de nem tetszettek. Az ember azt várná, hogy fasza plázába kellesz nyomulni (Dawn of The Dead) és a Dark C. -n meg hogy lesz szellemvasút (a fasz helyette van szerelem vasút vagy mi.) meg hatalmas hullámvasutak, erre semmi...
Na meg a csávónak kólát kell venni, hogy kirobbantsa az utat... Nagyon életszerû had ne mondjam. Inkább egyedül rohad a nem is tudom, hol, mint hogy a többi túlélõvel tartana.

Az égõ hoteles rész viszont tetszett.
Amik még tetszettek azokat régebben leírtam, mikor kijött a demo.

bocsi-bocsi!!!
Nem úgy értettem😄 Mármint de.. de mégse😄
Egyébként pl én az egyel nem játszottam annyit kb 4 hónap alatt (mióta megvan) mint ezzel
Plusz az egyben így kipróbáltam a vs-t... azt hittem hogy ez is csak egy ilyen dm 4-4 emberrel és ki is léptem belõle... itt meg megértettem, hogy nem errõl szól ez az egész😄
Szóval most már az 1 is jobban tetszik... a hangulata is jobban elkapott ennek az egész apokaliptikus zombisdinak, mióta megvan a 2😊

Sajnállak, mert én kellemeset csalódtam a játékban. Pedig nagy boycotter voltam...

Blacksheep333
Fel vagyok háborodva. Mind az elsõ és a második részt egy hónappal megjelenés elõtt már elõrendeltem.

warez verza?😄

A lobby system tényleg szar, a játékkal viszont semmi baj nincs. Szerintem simán 2x olyan jó mint az 1...

Blacksheep333
A Lobby system még mindig egy szar, a játék meg egy gyenge "jó".

játszottál az 1-el?
Nah annak az erejét szorozd meg úgy 10el😄

Palesz2
nézeggetem.. de a 2rõl nincs szó

Nohab
Nem tudok róla, hogy létezne, de itt valamennyire foglalkoznak vele.
Palesz2
van off/warez topic?

Nohab
Ha nem fikázod azokat, akik megveszik, illetve nem reklámozod, hogy letöltöd, akkor nem gáz...
Lunki88
Valaki írna egy kis beszámolót milyen a játék? Kampány, versus stb. milyenek lettek? Mindenre kíváncsi vok. <#ravasz1>
Azta!
Scavenge!
Ezzel akár meddig el lehet játszani annyira jó Oo

kéne ember expertezni most, vegyen fel aki jönne.

Twetr0x
Nekem az tetszik, hogy sokkal történetszerûbb a játék, mint az elõzõ. Pl. mikor az elején nem ismerik egymást, nem ismerik a zombik nevét, etc. (ezért pl. a Jockeyt végig "little guy"-nak hívják)

Még csak 2 kampányt toltam végig, azok nagyon jók voltak.

(Na, ki volt erõsebb Mustachionál? :p)

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Krinyo
állítgatni kellett és jó lett :/

egy vga driver frissítést bepróbálnék ha a beállítások átbújása után sem esik.

grafikai beállítás problem?
Vagy csak még nem haladtál annyira elõre😄

Krinyo
Érdekes nekem a hard rain kampánynál nincs esõ, pedig hallom hogy esik :/