Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

-_-
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Te maradj szépen a teljesnél, de mi meg had maradjunk a demonál.. 😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
nálam 0/5 van.
Az operációs rendszeren is túl...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
PAUL:
Oké, kipróbálom a Dark Raint, remélem tetszeni fog. Még a The Paris -ra vagyok kíváncsi. Annak az egész nappali feelingje bejön. Kíváncsi vagyok a híd lebombázását, hogy oldják meg. (Ne mondjátok el. 😄)
Realism, Scavange, Single és a Coop nem érdekel. Egyedül a Versus.
Az elsõ részét majdnem egy évig folyamatosan nyomtuk klánnak (akik inkább haverok.) ESL létrán el is értük a 19. helyet, csak meguntuk a sok baszkodást az ellenféllel. Ha kikaptak állandóan óvták a meccset, meg ilyenek. Iszonyat pofátlanok.
Az tetszeni fog tuti!
A tunel of love sztem meg rohadt nagy poén😄 jönnek a zombik, mondjuk egy expert realism-ben az egekben az adrenalin... és erre te egy szivecskébe kell hogy lövöldözd a fertõzötteket😄
Jah és próbáld ki a versust illetve a scavenge-t... azok tuti nem lesznek uncsik😊
Az újítások is mintha csak azért lennének benne, hogy a játékosok ne sírjanak, hogy ugyan az mint az 1.
Na meg az állandó kilépkedés, ahogy a pub nép balfaszkodik.
Kampányok közül csak a Dead Centert és a Dark Carnevalt vittem, de nem tetszettek. Az ember azt várná, hogy fasza plázába kellesz nyomulni (Dawn of The Dead) és a Dark C. -n meg hogy lesz szellemvasút (a fasz helyette van szerelem vasút vagy mi.) meg hatalmas hullámvasutak, erre semmi...
Na meg a csávónak kólát kell venni, hogy kirobbantsa az utat... Nagyon életszerû had ne mondjam. Inkább egyedül rohad a nem is tudom, hol, mint hogy a többi túlélõvel tartana.
Az égõ hoteles rész viszont tetszett.
Amik még tetszettek azokat régebben leírtam, mikor kijött a demo.
Nem úgy értettem😄 Mármint de.. de mégse😄
Egyébként pl én az egyel nem játszottam annyit kb 4 hónap alatt (mióta megvan) mint ezzel
Plusz az egyben így kipróbáltam a vs-t... azt hittem hogy ez is csak egy ilyen dm 4-4 emberrel és ki is léptem belõle... itt meg megértettem, hogy nem errõl szól ez az egész😄
Szóval most már az 1 is jobban tetszik... a hangulata is jobban elkapott ennek az egész apokaliptikus zombisdinak, mióta megvan a 2😊
Nah annak az erejét szorozd meg úgy 10el😄
Scavenge!
Ezzel akár meddig el lehet játszani annyira jó Oo
Még csak 2 kampányt toltam végig, azok nagyon jók voltak.
(Na, ki volt erõsebb Mustachionál? :p)
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Vagy csak még nem haladtál annyira elõre😄