Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bár még extreme fokozaton nem sokat játszottam😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
szereztem achit, de a régiek nem jöttek vissza természetesen, és fórumon írták hogy az elsõ résznél 3x is resetelõdtek a stat-ok.
Érdekes, hogy 2009-ben nem ismeri a valve a backup fogalmát?
"nem ezért fizettem" 😄D
most olyan ideges lettem hogy lemegyek és 8000 RPM alá nem engedem a vti-t <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
Szal ha real deal, akkor az lehet menni fog holnap reggelig 😄:AS?D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
igazi dögös motoros hard-rock😄
kiváncsi vagyok kik ezek veló életben
a fegyverek statisztikáit meg köszi... ilyenkor jön rá az ember, hogy egy serpenyõ ugyan annyit sebez mint egy katana és még gyorsabb is😄
Jah és látom van magyar l4d2 group, de meghívásos... meg tudnál invitálni?😄
Enyém: sotetbarom
Tényleg ha valaki szeretne játszani ezzel a játékmóddal akkor vegyen fel, mert ezt nagyon jó lenne sok magyarral tolni!😄
Bárányka: De neeeem! <#rinya>#rinya> Játékon kívül nézzed!
Én is néztem, hogy hmmm véletlenül pont 4en vannak (mondjuk kb a legtöbb banda 4 tagból állXD)
aztán reménykedtem, hogy egy l4d-hez megszokottól eltérõen egy bossfightot kapunk... de nem😄
Mellesleg... full ZZtopXD
Kéne vmi szabályrendszer hogy aki RENDSZERESEN kilép meatch közben az kapjon vmi büntetést..elveszítsen achikat, vagy vmi pontlevonást kapjon stb.
Jó, tényleg van olyan szitu hogy muszáj kilépned, de a legtöbben pl nem bírják elviselni ha vesztenek. Beírják hogy noobs, és lelépnek.
Ez a Team Versus meg egy akkora baklövés. Ugyan úgy kilépkednek, csak itt a public game-el ellentéttel nem jön új játékos a helyükre. Nekikezdtük a The Parish-nek kétszer és a 3. pályán túl nem jutottunk. A faszért nem bírják végigjátszani, hogy ha már elkezdték. Ráadásul mind a 2 klán volt.
Az operációs rendszeren is túl...
Why so serious?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ez így, ilyen formában, ütött. XD
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bocsi de én nem vágom ezt a nyelvet!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
le tudnád ugy irni hogy megértsem.
Bocsika
Kérlek szépen benneteket mert már az örület kerülget.A hugom kikerget a világbol hogy töltsem le neki a reflexives cracket(v3).
Jártam már itt s találtam is linkeket de mindegyik virusos.Ha valaki be tudna linkelni egy olyan cracket ami nem tartalmaz virust,hálám örökké üldözni fogja.
Köszike