5667
-
BAk3R #2459 Swat 4 zombikkal. Amúgy kár, hogy nem adták ki, azért kipróbáltam volna. -
Ez elég kemény :D -
BAk3R #2457 egyáltalán nem ronda, szerintem kurva jó játék. én speciál amióta megvettem két hete, nem bírom abbahagyni. -
Dzsimbao #2456 Tedd fel ezt a kérdést a Killing Floor topicban, kíváncsi leszek ott milyen választ kapsz. ;)
Én sem vagyok annyira oda érte, de heti 1-2 kört szoktam vele játszani, de ha egyszerre kapnék invite-t mind a két gémhez, nem lenne kérdés hogy melyiket indítsam el(L4D). -
MrAndree #2455 Nem egy nagy eresztés valóban, nekem még fent van azért a gépemen, néha mókázgatunk vele, de left 4 dead bármelyik része ezerszer jobb. :) -
-
Hát, én annyit tudok hozzáfűzni, hogy míg a L4D-del több, mint egy éve majd' napi rendszerességgel játszom, addig a KF teljes 48 órát töltött a gépemen, majd uninstall, del, és soha többet nem fogom előszedni.
Ronda, szar, unalmas, fantáziátlan, és ha már egyetlen kört lejátszottál, akkor láttál mindent, amit a játék nyújtani tud. Ja, és csak szar koop, ami egy rövid ideig érdekes, de nagyon hamar unalomba fullad.
A L4D végtelenszer tartósabb, na meg full multi, a koop mellett... -
Killing Floor egy gyalázat. 2 órát ha összesen sikerült vele játszanom, és hozzáteszem barátokkal. Left 4 Dead 1-2, mindkettővel napi rendszerességgel játszunk a mai napig : D -
harvypoker #2451 a Killing Floor csak egy nagyon kezdetleges, kurvaronda mod én a L4D2-t ajanlanam -
Helló,úgy tudom ez a játék nagyon hasonlít a Killing Floor-hoz.Most melyik a jobb, melyiket érdemes megvenni?Lehetőleg olyanok válaszoljanak akik mindkét játékkal játszottak.Előre is Köszönöm. -
-
Te vagy!!!
-
Hát simán, még azt is rákenném. :D Amúgy az ilyen helyzetekben őt kell hívni és mindent megold. XD -
francis csirke. -
xxxpaulxxx #2445 hogy csaltak mw2ben?:D
Amúgy boccs, hogy múltkor nem válaszoltam, amikor azt mondtam, hogy majd írok, csak apám lecsapta párszor az áramot:D -
Köszi, el is küldtem a jelentést englishül.
-
-
Gondoltam rá, de nem tudom hol lehet jelenteni nekik. -
xxxpaulxxx #2441 nemis -
Váruk szeretettel :D -
Elég komoly -
ZsirosKenyer #2438 steam nem loggolja a beszélgetéseket? lehet a developerek vissza tudják keresni. jelentsd fel a kecibe, majd bannolják aztán felvágja az ereit. -
Counter-Strike
121.4 hrs / 719.3 hrs
Jót nem jelenthet :DDD -
Azért pofám leszakad mik vannak... Felvett steamen előbb ez az emberke már a profilképe is gyanús volt(emós nem sok jót jelenthet) aztán elkezd hülyíteni hogy steam titkos nyereményjátékon én vagyok az egyik szerencsés abból a 20 emberből akik 3 ingyen játékot nyertek és hogy csak kiválasztom a játékokat majd ő letöltési jogot ad nekem... :D
Már kezdtem is örülni amikor a végén kinyögi azt hogy "sajnos a felhasználóneved és jelszavad is kell" hát azonnal elhajtottam melegebb éghajlatokra majd töröltem a rákba. Gondoltam leírom ide is nehogy valakit átbasszon. -
túl régóta vok itt:D -
xxxpaulxxx #2434 természetesen ebben a sorrendben:D -
most gyökér parasztesgés módjára viselkedtél : D -
sejtettem, hogy nem eredeti
fail
-
chRRR #2431 nem eredeti a game,winfost most raktam jra egy játk miat nemhiszem h ujrafogom :D -
Steam reinstall, windows reinstall... :P -
chRRR #2429 már próbáltam azt is , sajnos nem sikerült még regcureval sem :( más ötlet? -
Egy registry cleanert küldj rá a gépedre, aztán próbáld újra. -
xxxpaulxxx #2427 Hahó! Vegyetek fel újra steamen, akinél fent voltam, (meg akinél nem is) mert véletlen töröltem mindenkit:S -
chRRR #2426 Sziasztok!
Le akartam törölni a Left 4 Dead 2-t hogy ne foglalja a helyet,majd később felrakhassam,és nem tudtam uninstalálni mert nem találta az uninst000 fájlt.Mondom jólvan akkor kézzel töröltem az egészet,registryből szerintem már nemsikerült annyira jól.Ha fel akarom rakni az installer 1mp bevillan majd kilép és ezt csinálja akármit kezdek vele
pls help -
:DDDDDDDDDD -
Vannak jó aranyköpéseid.
-
nekem nincs meg a 2 de az 1nél igy működött szerintim itt is beválik:
1.
L4D ikonra jobbegérgomb ->> tulajdonságok. Itt -console -t kell beírni a " karakter után a célnél, tehát így kell kinéznie:
"...\Left 4 Dead\left4dead.exe" -console
2.
Indítsd el a játékot, beugrik a konzol, ide írd be ezt: bind F9 toggleconsole
vagy amire szeretnéd bindelni és utánna már kiszedheted a parancsikon mögül a "-console"-t mert az adott gombbal elő fog jönni a konzol bármikor -
xxxpaulxxx #2422 -console -
kapjátok be. hülye köcsögök. -.-
-