5661
-
#2493 Azt lehet-e már tudni hogy a tavasszal megjelenő DLC fizetős lesz vagy ingyenes? Remélem nem húznak le minket még ezzel is, fizessenek a konzolosok. :P -
#2492 És az is szar. -
#2491 igen, ha magyarra állítod a steamet, a játék magyar lesz
de csak a szöveg/felirat -
Csavez #2490 Hi!
steamen megveszem a gamet magyar lesz?
Le lehet magyarositani? -
#2489 tessék
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1258574452 -
kutyacsont #2488 Hali bocs hogy ide írok de az offtopik nem található...
Szal tud valaki valami jó hamachi szobát mondani ? csak mert ami humachi-n van abba 1-2 ember van de az sincs a gépnél..
Előre is kösz !
-
#2487 Hú, ez a kapucnis ez instant get :) -
#2486 ezeket elfogadnám
-
#2485 fail. -
SovereignX #2484 Egyértelmű. De ez nem szokott baj lenni. Lehet kicsit szar a törés... ez van. -
xxxpaulxxx #2483 valahol 1500-2000 között tárgyaltuk ezt hosszasan -
#2482 Durva leszek: Azért nem találsz rá megoldást, mert warezzal játszol. -
SovereignX #2481 Milyen kulcsszóval keressek rá? Mert a töltény, lőszer, tár, fegyver, kapacitás, lövés nem hozott találatot. Vagy 1et de annak sincs semmi köze hozzá.
Kézzel meg nézek végig 2480 hsz-t.
Előre is kösz! -
#2480 Az előbb már többen is leírtuk, hogy kell számon tartani a lőszert, keress vissza. -
#2479 menj át a másik topikba -
SovereignX #2478 Egy kérdés. Direkt nem látszik, hogy mennyi lőszer van egy fegyverhez vagy az én verzióm szar? Mert néhol pl Left_4_Dead_Text-et vagy mit ír ki. Beállításoknál pl. -
sgamez #2477 Találkozott már valaki olyannal, hogy a steam ikonja a tálcán a left4dead ikonját használja? mindegy hogy melyik ablaka van megnyitva, mindnek a leftes ikont mutatja -
#2476 Nemrég egy német szerveren láttam, bár gyanítom hogy moddolt volt... -
#2475 Tényleg kemény srác ez a Jimmy...
-
#2474 Csináltam belőlük hordát, elég kemények! :) -
#2473 Mármint Jimmy Gibbs Juniorra gondolsz? Ő elvileg benne van, csak nagyon ritka(5%). Sima ember méretű. Viszont 1000 HP-ja van, mint a Witchnek, nem szakadnak le a testrészei, olajjal vakít, mint a mudman, nem érdekli a bájl meg a pájp, és tűzálló. Bedessz mádöfákka.
Innen vagyok egyébként ilyen kurvaokos. :P Jó kis wiki. -
#2472 Ezt meg betehetnék Dead Center fináléjára Tank helyébe. (De természetesen ugyan úgy viselkedne. hang ugyan az, köveket dobálna, ütésektől elrepülne a Survivor, stb.) -
#2471 Jó lenne ha beletennék a jövőbeli DLC kampányba.
Az is tetszene, ha mindenféle special uncommon zombie lenne minden pályán, tehát nem lenne lekorlátolva, hogy a Dead Centeren csak CEDA zomik hazma suitba. -
#2470 Találkoztunk már ilyennel, de azt hittük bug. -
#2469 én láttam már menekülö wiccset -
#2468 Felrobbantak a cuccai, és túl sok common-t vitt magával, meg ha elbújt a hordában, és közelről lett pofánlőve, akkor túl erőset sebzett. Vagy valami ilyesmi.
És ilyennel találkozott már valaki?
"On rare occasions, if a Witch is approached from behind, she will not immediately notice that Survivor. But if she begins to stand and comes under large amounts of retaliating gun fire (from about 3 Survivors), instead of targeting the one who shot first, she will cover her head with her hands and try to run away. If she cannot escape the Survivor's line of sight, she will simply stand in a defensive position, covering her head. This sight is extremely rare since Witches are usually killed before they gain the opportunity to retreat. "
Szal aszongyahogy:a Wiccs ha már morog, és felállt, és elkezdik legalább 3-an lőni, akkor elkezd menekülni, miközben fogja a fejét. Ha nem tud kimenekülni a túlélők látóteréből, akkor beáll "védekező pozícióba", eltakarva az arcát.
Láttatok már ilyet? -
#2467 Mit tudott? -
#2466 Ja, igen tényleg, vele nem is fogok. -
#2465 Jimmy Gibbs Jr. is benne van a játékban ám! :)
Kár, hogy én még egyikőjükkel sem találkoztam... :( Bár még az is lehet, hogy igen, francnak van ideje ilyesmire figyelni. :) -
#2464 Ő a Fallen survivor, eredetileg a Dead Center uncommon fertőzöttje lett volna...
Balance okok miatt vették ki -
#2463 :DDD
Ez mi a fasz? :D -
#2462 Ő Jack, aki megbukott a legutóbbi survivor vizsgán:
-
#2461 Szerintem van benne fantázia. -
ZsirosKenyer #2460 A zombik mozgásától eltekintve egész hangulatosnak tűnik. Ha ráharapna a projectre egy nagyobb kiadó v játékfejlesztő cég, kecijó cuccot lehetne belőle összehozni.
A L4D nagyon szórakoztató és poénos, de néha hiányzik belőle az igazi félelem és reszketés :) -
BAk3R #2459 Swat 4 zombikkal. Amúgy kár, hogy nem adták ki, azért kipróbáltam volna. -
#2458 Ez elég kemény :D -
BAk3R #2457 egyáltalán nem ronda, szerintem kurva jó játék. én speciál amióta megvettem két hete, nem bírom abbahagyni. -
Dzsimbao #2456 Tedd fel ezt a kérdést a Killing Floor topicban, kíváncsi leszek ott milyen választ kapsz. ;)
Én sem vagyok annyira oda érte, de heti 1-2 kört szoktam vele játszani, de ha egyszerre kapnék invite-t mind a két gémhez, nem lenne kérdés hogy melyiket indítsam el(L4D). -
MrAndree #2455 Nem egy nagy eresztés valóban, nekem még fent van azért a gépemen, néha mókázgatunk vele, de left 4 dead bármelyik része ezerszer jobb. :) -