5661
  • balee4
    Angolon van a játék, csak rosszul írtam: tonfa. Nézzétek meg az achi listát.
  • elitehun
    Ebből is látszik hogy csak beírták a szótárba a szavakat mert hogy nálunk sztem senki nem hívja tomfának a gumibotot XD
  • elitehun
    Amúgy meg a google a barátod. Az a gumibot.
  • bertino
    uhh, az fail :DDDD
  • elitehun
    LOL. Pont az ilyenek miatt nem játszok magyarul. A másik meg az egyik acsivment neve: Kemény menet nedves érkezés XD
    Amúgy sztem állítsd angolra a nyelvet hátha úgy egyértelműbb
  • balee4
    Gyerekek melyik a közelharci fegyó a tomfa? Nem a baseball ütő? Az achievement miatt kérdezem, már csak ez hiányzik.
  • Doom 4
    oks
  • elitehun
    De mivel kéri a CD keyt ezért dobozos
  • balee4
    De akkor nem is kér CD-key-t.
  • Doom 4
    Nem feltétlen mert ha steamon veszi nincs se papír se doboz.
  • Rage47
    de ha már ez gondot okoz, sztem ne is telepítsd :D
  • Rage47
    megfogod a dobozt, kibontod, és találsz benne egy papírkát. annak a hátulján van a keyed, úgy emlékszem
  • Narxis
    :D írd be a cd key-t.
  • mmovar
    sziasztok. nem tudom telepíteni, mert kéri a cd key-t. valaki tudna segíteni hogy hogy tudnám felrakni?
  • Neoncsoves
    realism versus akkor is elférne állandó modként... végre élvezhető a versus is a játékban
  • xxxpaulxxx
    Jó ez a mutation... legalább változatos marad:) Bár szerintem egy idő után tuti berakják őket állandóra...
  • XeeN
    Az üj Midnight Riders dal
  • Neoncsoves
    degeci vagy. ugyanabban a topikban leírtam a megoldást :D a parancsikon mögé ennyit kellett volna írnod csak: -clearbeta
  • HF
    A DLC jó,és tényleg tartották a szavukat, a Dark Carneval fináléján megcsinálták a sarkot is :D
  • zzeN
    Köszi, de már megoldottam (letöröltem az egész Steamet). A blob kitörlése nem segített nekem. Ez a rohadt beta skin miatt volt, steam fórumán is írták.
  • Rage47
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=989138606&no=20679
  • zzeN
    Kb. 2 órája próbálok bejelentkezni, de a "Steam is temporarily unavaiable" üzenetet dobja ki. Ennyi leterhelődtek volna a szerverek??
  • Neoncsoves
    nem is baj hogy nem durrant nagyot ...

amúgy kurvajó kis DLC lett ez, bár azt hiányolom belőle hogy a Realism Versus nem állandó mod csak Mutation...
  • xxxpaulxxx
    Király kis kieg ez!
    Nagyon izgalmas... főleg a 2. pálya, amikor kb semmit nem látsz és jönnek a zombájok:D
    Mondjuk lehetett volna hosszabb is... de legalább így belefért még mozifanatikusok éjszakája előtt:D
    A nagy 7es találka viszont nem durrant akkorát mint ahogy vártunk rá:D
  • SötétBarom
    Fasza lenne, ha tudnék játszani -.-
  • LasCar16
    fasza lenne, ha nem lépkedni ki mindenki ellenünk.. továbbra is
  • ZsirosKenyer
    nyafi-nyafi :)

Nekem a 2. pálya jobban bejön mint az összes eddigi alap map.
    Nagyon hasonlít az első rész pályáihoz, ahol kis sötét szobákba lehet beszorulni, ahol néha igazi mosh-pit hangulat alakul ki a zombik között:D

Bejönnek nagyon ezek az ammo-ládák is, ahol egy hétre elegendő pipe vagy molo van. (néhol pill meg adrenalin)
    Láler mikor jön a horda és megállás nélkül adagoljuk mind a négyen a molo-t magunk köré. Piromániámat tökéletesen kielégíti az anyag.

Mutations is kiváncsivá tesz, pl az Ultra Realism kifejezetten komolyan hangzik :)

Egyszóval én elégedett vagyok :]
  • Fabio Capello
    köszi ^^
  • ZsirosKenyer
    To celebrate the launch of "The Passing" DLC this Thursday Valve employees will be playing on the PC between 11am-5pm PDT and then on the 360 from 7pm-11pm PDT using special accounts. To play with someone from Valve just friend one of the following:

On PC:
    L4D2_DEV_1, L4D2_DEV_2, L4D2_DEV_3, L4D2_DEV_4, L4D2_DEV_5, L4D2_DEV_6, L4D2_DEV_7, L4D2_DEV8, L4D2_DEV_9, L4D2_DEV_10
  • Neoncsoves
    Steam is temporarily unavailable, please try later.

wtf?
  • Fabio Capello
    amúgy valaki nem tudja, hol lehet csekkolni hogy tolják a valve-sok a játékot?
  • Neoncsoves
    Mutationsben milyen modok lesznek:
    Chainsaws
    First Man Out
    Four Swords Men
    Hardcore
    Head Shots Only
    Last Man One Earth
    Linear Scavenge
    M60s
    Max Specials
    Mutations 1
    Mutations 2
    Mutations 3
    Mutations 4
    Mutations 5
    Mutations 6
    Mutations 7
    Mutations 8
    Mutations 9
    No Health Versus
    Realism Versus
    Temporary Health
    Ultra Realism
    Versus Survival
    Vip Target

kép
  • Neoncsoves
    mármint kiknek lesz szívás a map... surviknek vagy infeknek? :D jelenlegi kampányokon az infek szopnak :)
  • buddabudda
    Biztos azért, mert akkor a tank elleni védekezés annyiból állna, hogy mindenki odamegy eléjük, meg a kanna betöltését is szinte lehetetlen lenne megakadályozni.
    Szegény Billt meg el se temették, ott hagyták megrohadni.
  • Doom 4
    Ja és így sv realismbe nem voltak, akkor (valszeg) a sima vs-ből is hiányoznak majd az eredeti túlélők.
  • SötétBarom
    Faszomat.
  • Doom 4
    Na az előbb végigtoldtuk kampányban megcsináltuk azt az acsit amikor a tankot a végén mi nem lőjük csak az eredeti túlélők.
    Aztán meg realism VS. Nagyon szivatósra sikeredtek a mapok is meg maga a játék mód is. Viszont az új fegyver az M60 sztem egy nagy rakás xar.
  • böröczk
    hát amúgy egy büdös szót nem ejtettek billről...
    meg az összes olyan semmilyen, azon kívül, hogy ellis meg zoey elejt egy-két szót.. kb csak olyan kirakati bábok, semmi személyes kontakt az új karakterekkel, ráadásul a franc fogja a magasban nézegetni őket.. no meg 3 lófing pálya. Lehet, hogy ingyé van, de ingyé fanok is jobbakat dobnak össze.
    Azé plusz egynek jó, de kampányban egyszer is elég volt végigvinni, majd jöhet a vs, arra kifejezetten szivatósak a mapok..
  • Doom 4
    Én most töltöm 1,4 Mb/s-el jön :P
  • Narxis
    Szerintem is, Valve megint jót alkotott. Megyek is és újrajátszom a campaign-t. :D