5661
-
#3133 Angolon van a játék, csak rosszul írtam: tonfa. Nézzétek meg az achi listát. -
#3132 Ebből is látszik hogy csak beírták a szótárba a szavakat mert hogy nálunk sztem senki nem hívja tomfának a gumibotot XD -
#3131 Amúgy meg a google a barátod. Az a gumibot. -
#3130 uhh, az fail :DDDD -
#3129 LOL. Pont az ilyenek miatt nem játszok magyarul. A másik meg az egyik acsivment neve: Kemény menet nedves érkezés XD
Amúgy sztem állítsd angolra a nyelvet hátha úgy egyértelműbb -
#3128 Gyerekek melyik a közelharci fegyó a tomfa? Nem a baseball ütő? Az achievement miatt kérdezem, már csak ez hiányzik. -
#3127 oks -
#3126 De mivel kéri a CD keyt ezért dobozos -
#3125 De akkor nem is kér CD-key-t. -
#3124 Nem feltétlen mert ha steamon veszi nincs se papír se doboz. -
#3123 de ha már ez gondot okoz, sztem ne is telepítsd :D -
#3122 megfogod a dobozt, kibontod, és találsz benne egy papírkát. annak a hátulján van a keyed, úgy emlékszem -
#3121 :D írd be a cd key-t. -
#3120 sziasztok. nem tudom telepíteni, mert kéri a cd key-t. valaki tudna segíteni hogy hogy tudnám felrakni?
-
Neoncsoves #3119 realism versus akkor is elférne állandó modként... végre élvezhető a versus is a játékban -
xxxpaulxxx #3118 Jó ez a mutation... legalább változatos marad:) Bár szerintem egy idő után tuti berakják őket állandóra... -
#3117 Az üj Midnight Riders dal -
Neoncsoves #3116 degeci vagy. ugyanabban a topikban leírtam a megoldást :D a parancsikon mögé ennyit kellett volna írnod csak: -clearbeta -
#3115 A DLC jó,és tényleg tartották a szavukat, a Dark Carneval fináléján megcsinálták a sarkot is :D -
#3114 Köszi, de már megoldottam (letöröltem az egész Steamet). A blob kitörlése nem segített nekem. Ez a rohadt beta skin miatt volt, steam fórumán is írták. -
#3113 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=989138606&no=20679 -
#3112 Kb. 2 órája próbálok bejelentkezni, de a "Steam is temporarily unavaiable" üzenetet dobja ki. Ennyi leterhelődtek volna a szerverek?? -
Neoncsoves #3111 nem is baj hogy nem durrant nagyot ...
amúgy kurvajó kis DLC lett ez, bár azt hiányolom belőle hogy a Realism Versus nem állandó mod csak Mutation... -
xxxpaulxxx #3110 Király kis kieg ez!
Nagyon izgalmas... főleg a 2. pálya, amikor kb semmit nem látsz és jönnek a zombájok:D
Mondjuk lehetett volna hosszabb is... de legalább így belefért még mozifanatikusok éjszakája előtt:D
A nagy 7es találka viszont nem durrant akkorát mint ahogy vártunk rá:D -
#3109 Fasza lenne, ha tudnék játszani -.- -
#3108 fasza lenne, ha nem lépkedni ki mindenki ellenünk.. továbbra is -
ZsirosKenyer #3107 nyafi-nyafi :)
Nekem a 2. pálya jobban bejön mint az összes eddigi alap map.
Nagyon hasonlít az első rész pályáihoz, ahol kis sötét szobákba lehet beszorulni, ahol néha igazi mosh-pit hangulat alakul ki a zombik között:D
Bejönnek nagyon ezek az ammo-ládák is, ahol egy hétre elegendő pipe vagy molo van. (néhol pill meg adrenalin)
Láler mikor jön a horda és megállás nélkül adagoljuk mind a négyen a molo-t magunk köré. Piromániámat tökéletesen kielégíti az anyag.
Mutations is kiváncsivá tesz, pl az Ultra Realism kifejezetten komolyan hangzik :)
Egyszóval én elégedett vagyok :] -
#3106 köszi ^^ -
ZsirosKenyer #3105 To celebrate the launch of "The Passing" DLC this Thursday Valve employees will be playing on the PC between 11am-5pm PDT and then on the 360 from 7pm-11pm PDT using special accounts. To play with someone from Valve just friend one of the following:
On PC:
L4D2_DEV_1, L4D2_DEV_2, L4D2_DEV_3, L4D2_DEV_4, L4D2_DEV_5, L4D2_DEV_6, L4D2_DEV_7, L4D2_DEV8, L4D2_DEV_9, L4D2_DEV_10
-
Neoncsoves #3104 Steam is temporarily unavailable, please try later.
wtf? -
#3103 amúgy valaki nem tudja, hol lehet csekkolni hogy tolják a valve-sok a játékot? -
Neoncsoves #3102 Mutationsben milyen modok lesznek:
Chainsaws
First Man Out
Four Swords Men
Hardcore
Head Shots Only
Last Man One Earth
Linear Scavenge
M60s
Max Specials
Mutations 1
Mutations 2
Mutations 3
Mutations 4
Mutations 5
Mutations 6
Mutations 7
Mutations 8
Mutations 9
No Health Versus
Realism Versus
Temporary Health
Ultra Realism
Versus Survival
Vip Target
kép -
Neoncsoves #3101 mármint kiknek lesz szívás a map... surviknek vagy infeknek? :D jelenlegi kampányokon az infek szopnak :) -
buddabudda #3100 Biztos azért, mert akkor a tank elleni védekezés annyiból állna, hogy mindenki odamegy eléjük, meg a kanna betöltését is szinte lehetetlen lenne megakadályozni.
Szegény Billt meg el se temették, ott hagyták megrohadni. -
#3099 Ja és így sv realismbe nem voltak, akkor (valszeg) a sima vs-ből is hiányoznak majd az eredeti túlélők. -
#3098 Faszomat. -
#3097 Na az előbb végigtoldtuk kampányban megcsináltuk azt az acsit amikor a tankot a végén mi nem lőjük csak az eredeti túlélők.
Aztán meg realism VS. Nagyon szivatósra sikeredtek a mapok is meg maga a játék mód is. Viszont az új fegyver az M60 sztem egy nagy rakás xar. -
#3096 hát amúgy egy büdös szót nem ejtettek billről...
meg az összes olyan semmilyen, azon kívül, hogy ellis meg zoey elejt egy-két szót.. kb csak olyan kirakati bábok, semmi személyes kontakt az új karakterekkel, ráadásul a franc fogja a magasban nézegetni őket.. no meg 3 lófing pálya. Lehet, hogy ingyé van, de ingyé fanok is jobbakat dobnak össze.
Azé plusz egynek jó, de kampányban egyszer is elég volt végigvinni, majd jöhet a vs, arra kifejezetten szivatósak a mapok.. -
#3095 Én most töltöm 1,4 Mb/s-el jön :P -
#3094 Szerintem is, Valve megint jót alkotott. Megyek is és újrajátszom a campaign-t. :D