Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Na de én befejeztem az OFF-ot.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(házibuliXD)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Buli 2000bõl? 😄DDDDA:S_?D
Tudsz élni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Why so serious?
Am. nem baj, végig gondoltam ezt is. Most ha nem veszem meg a 2-t akkor a 3-al játszhattam volna leghamarabb év végén, de akkor biztos jön majd a 4. és 5 és 6 stb. valamikor. Szóval ennyi erõvel várhatnék örökké. Oké lehetne hosszabb idõ 2 rész között, de arra mi játékosok nem nagyon tudunk hatást gyakorolni. Mi csak annyit tudunk tenni, hogy nem vesszük meg, de azzal magunkat is büntetjük egy kicsit.
majd nyáron az E3on bejelentik a 3at nem kell félni 1nél is igy volt, igérgettek mindent aztán kiszurták az emberek szemét egy dlcvel
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Megvettem a gamét.<#hawaii>#hawaii>
steamen megveszem a gamet magyar lesz?
Le lehet magyarositani?
Szal tud valaki valami jó hamachi szobát mondani ? csak mert ami humachi-n van abba 1-2 ember van de az sincs a gépnél..
Elõre is kösz !
Kézzel meg nézek végig 2480 hsz-t.
Elõre is kösz!