5661
-
Piko888 #5486 Srácok nektek mennyi a rekordotok survival módban, mi 4-en nyomjuk, de a bronz szintet is alig érjük el. -
Piko888 #5485 köszi
-
Hát ja a folyamatos özönlő zombi hordákkal túlzásba estek a készítők. Állítólag a hétvégére már kijön az új verzió, amiben ezt javítani fogják, meg nem fog kidobálni az asztalra. -
MrAndree #5483 Nem lehet, de ha zavarnak akkor lőjétek le őket saferoomban és probléma megoldva. -
jah, valamint be lehet állítani, hogy ha ketten játszunk akkor a másik két gép ne legyen vagy ne kövessen? -
sziasztok. Hol tudom megnézni, hogy éppen melyik map-ot játszunk online? Jó lenne onnan folytatni. -
huu kipóbáltunk de nagyon brutál első mapon vagy 400 zombit szedtünk szét fejenként haveromnak meg folyton kilép gondolom kevés ram :-D -
Csak Steam-es L4D létezik. Lévén Valve játék:) -
Piko888 #5478 ez kompatibilis a steames verzióval ? -
Megjelent, lehet tölteni. :) -
nagyon jol nez ki! :) -
Hmm érdekes, amikor kiraktam még nem volt az. :S Itt van újra. -
privat, nem lehet megnezni. -
Erre a kampányra érdemes lesz odafigyelni, hamarosan megjelenik. :) -
valaki szakértőn valósághűn? -
Valamit félreértettél mert nem a szerverekről van szó, hogy kikapcsolták volna, hanem hogy megünnepeljék a végleges Cold Stream kiadását 75%-os leárazást csináltak a Left 4 Dead 2-n. -
A játék főmenüjében ott van, hogy Blog Bejegyzés. -
Upsz, így akartam. :) -
http://youtube.googleapis.com/v/fyl1L-q0Rg8 -
hediNho #5467 nekem sem jönnek be tegnap óta. milyen blogbejegyzésről van szó,adnál linket? -
Velem? :) tomo5750[HUN] a nevem. Amúgy már látom a blogbejegyzést, miszerint az L4D game 75%-át kikapcsolták steam-en, mert kijött új Cold Stream. -
veled lőttem tegnap -
Üdv! Miért lehet az, hogy nem látom a steam csoport szerókat? Egyik nap lehetett most már nem jön be a játékon belül. Legfrissebb steam van fent, sőt az elsődleges csoportot is változtattam. -
misztic #5463 Custom map Last Stop -
Üdv!
Ez mit jelent: Server is enforcing consistency for this file: models/infected/spitter.mdl
A lényeg, hogy amikor belépek a game-be akkor egyjátékosba valamikor a sima smg-nél, valamikor pedig a hangtompítós smg-nél írja ki ezt. Tehát pl. vagy a Blood Harvest-nél vagy pl. a The Orange-nál. (Smg skinekkel szórakoztam)
Helyi fájl ellenőrzést már próbáltam illetve újra raktam a game-t. -
Rendes vagy de egészen nyugodt vagyok, mert beszélek angolul :) De lefordítani... nee :) -
Megnyugtatlak, angolul is ugyanilyen hülyén hangzik:) -
Azok, akik ezt fordították elég sok időt szenvedtek vele, hogy minél jobb és minőségibb munkát adjanak ki a kezük közül, ha ez most neked nem tetszik, így jártál, nem kell foglalkozni vele. Nagyon sok embernek jelent a magyar nyelvű játék előnyt, mert pl németet tanul az iskolában, vagy csak egyszerűen nem érti, hogy mi van odaírva. Én is pontosan ugyanazt tudom csak kérdezni, mint Lunki88. -
Tény hogy elég viccesen hangzanak, de te hogy fordítanád le? :) -
Ez tök jó :D -
Ekkora szart mint ez a magyarítás... "Edző" meg "Zsoké".... hihetetlen... -
Kanokanor Seme #5455 Légyszi nézzétek meg ezt a L4D2es videót amit a haverokkal csináltunk, nézzétek végig, megéri :D -
ja valaki helyetted biztos:D -
lol, nem én voltam, legalábbis nem emlékszem, leveszem mindjárt :D -
mé tiltottál le?:D -
ööö izé majd elküldöm -
steam id? -
Már több, mint éve benne hivatalosan. Hisz a tavalyi Summer Sale-n még achit is kapott. Azt tudom egyszer a végét is átírták. -
Verseghy #5448 Csak mostmár elvileg nem béta. De a hivatalos confog ígyis bugos... -
Fél éve benne van a játékban:) Egy 4 pályás kampány. Kellemes.