5661
  • Piko888
    Srácok nektek mennyi a rekordotok survival módban, mi 4-en nyomjuk, de a bronz szintet is alig érjük el.
  • Piko888
    köszi
  • Lunki88
    Hát ja a folyamatos özönlő zombi hordákkal túlzásba estek a készítők. Állítólag a hétvégére már kijön az új verzió, amiben ezt javítani fogják, meg nem fog kidobálni az asztalra.
  • MrAndree
    Nem lehet, de ha zavarnak akkor lőjétek le őket saferoomban és probléma megoldva.
  • xxdani
    jah, valamint be lehet állítani, hogy ha ketten játszunk akkor a másik két gép ne legyen vagy ne kövessen?
  • xxdani
    sziasztok. Hol tudom megnézni, hogy éppen melyik map-ot játszunk online? Jó lenne onnan folytatni.
  • cs1rk3
    huu kipóbáltunk de nagyon brutál első mapon vagy 400 zombit szedtünk szét fejenként haveromnak meg folyton kilép gondolom kevés ram :-D
  • MerlinW
    Csak Steam-es L4D létezik. Lévén Valve játék:)
  • Piko888
    ez kompatibilis a steames verzióval ?
  • Lunki88
    Megjelent, lehet tölteni. :)
  • bertino
    nagyon jol nez ki! :)
  • Lunki88
    Hmm érdekes, amikor kiraktam még nem volt az. :S Itt van újra.
  • bertino
    privat, nem lehet megnezni.
  • Lunki88
    Erre a kampányra érdemes lesz odafigyelni, hamarosan megjelenik. :)
  • A Kaszas
    valaki szakértőn valósághűn?
  • blackparty
    Valamit félreértettél mert nem a szerverekről van szó, hogy kikapcsolták volna, hanem hogy megünnepeljék a végleges Cold Stream kiadását 75%-os leárazást csináltak a Left 4 Dead 2-n.
  • tomo05
    A játék főmenüjében ott van, hogy Blog Bejegyzés.
  • Lunki88

Upsz, így akartam. :)
  • Lunki88
    http://youtube.googleapis.com/v/fyl1L-q0Rg8
  • hediNho
    nekem sem jönnek be tegnap óta. milyen blogbejegyzésről van szó,adnál linket?
  • tomo05
    Velem? :) tomo5750[HUN] a nevem. Amúgy már látom a blogbejegyzést, miszerint az L4D game 75%-át kikapcsolták steam-en, mert kijött új Cold Stream.
  • A Kaszas
    veled lőttem tegnap
  • tomo05
    Üdv! Miért lehet az, hogy nem látom a steam csoport szerókat? Egyik nap lehetett most már nem jön be a játékon belül. Legfrissebb steam van fent, sőt az elsődleges csoportot is változtattam.
  • misztic
    Custom map Last Stop
  • tomo05
    Üdv!
    Ez mit jelent: Server is enforcing consistency for this file: models/infected/spitter.mdl

A lényeg, hogy amikor belépek a game-be akkor egyjátékosba valamikor a sima smg-nél, valamikor pedig a hangtompítós smg-nél írja ki ezt. Tehát pl. vagy a Blood Harvest-nél vagy pl. a The Orange-nál. (Smg skinekkel szórakoztam)
    Helyi fájl ellenőrzést már próbáltam illetve újra raktam a game-t.
  • pyrohun #5461
    Rendes vagy de egészen nyugodt vagyok, mert beszélek angolul :) De lefordítani... nee :)
  • MerlinW
    Megnyugtatlak, angolul is ugyanilyen hülyén hangzik:)
  • zsakosfrodo2
    Azok, akik ezt fordították elég sok időt szenvedtek vele, hogy minél jobb és minőségibb munkát adjanak ki a kezük közül, ha ez most neked nem tetszik, így jártál, nem kell foglalkozni vele. Nagyon sok embernek jelent a magyar nyelvű játék előnyt, mert pl németet tanul az iskolában, vagy csak egyszerűen nem érti, hogy mi van odaírva. Én is pontosan ugyanazt tudom csak kérdezni, mint Lunki88.
  • Lunki88
    Tény hogy elég viccesen hangzanak, de te hogy fordítanád le? :)
  • Narxis
    Ez tök jó :D
  • pyrohun #5456
    Ekkora szart mint ez a magyarítás... "Edző" meg "Zsoké".... hihetetlen...
  • Kanokanor Seme
    Légyszi nézzétek meg ezt a L4D2es videót amit a haverokkal csináltunk, nézzétek végig, megéri :D
  • A Kaszas
    ja valaki helyetted biztos:D
  • Narxis
    lol, nem én voltam, legalábbis nem emlékszem, leveszem mindjárt :D
  • A Kaszas
    mé tiltottál le?:D
  • Narxis
    ööö izé majd elküldöm
  • A Kaszas
    steam id?
  • Optimus Prime
    Már több, mint éve benne hivatalosan. Hisz a tavalyi Summer Sale-n még achit is kapott. Azt tudom egyszer a végét is átírták.
  • Verseghy
    Csak mostmár elvileg nem béta. De a hivatalos confog ígyis bugos...
  • MerlinW
    Fél éve benne van a játékban:) Egy 4 pályás kampány. Kellemes.