5661
-
#5526 jaja kéne embereket szerezni -
#5525 Van itt még valaki aki játszik? Jó lenne egy versust vagy kampányt tolni :) -
#5524 azert kerdeztem mert engem erdekel ) hetvegen nyonhatjuk.vegyel fel steamen. Doom -
sokszor #5523 Hali! Lenne egy problémám a játékkal kapcsolatban. Amikor még nem kezdődött el a menet, tehát még a zombik nem jönnek, akkor nincs semmi gond a pingemmel sem és nincs semmi lag természetesen, aztán rengeteg zombi özönlik egyszerre, akkor a pingem hirtelen megugrik 200 felett, és marha nagy a lag szinte játszhatatlan. Eddig egyik játékban sem tapasztaltam ilyet, tudja valaki mi lehet a probléma vagy esetleg a megoldás rá? -
Munszu #5522 Én játszanék szívesen,de nem ismerek senkit aki játszana vele...
Egyedül meg annyira nem izgalmas.., ha valakit érdekelne majd szóljon. :) -
#5521 hi. jonne valaki expert realizmon? -
#5520 Nem túl aktív a topik... Na mindegy, nem sokára kijön ez a rajongók által készített kampány is. (Konkrétan május 20-ára ígérik.)
-
Bucsek #5519 Sziasztok, barátnőmmel szeretnék játszani, 1 gépen osztott képernyőn, van erre a szokásos bill+egér kombó, valamint 1 Logitech F710-es gamepad. Gamepad működik rendesen, mivel xinputos. DE... amiket a neten láttam, sehogy se akar működni, mert mindig csak a player 1-el működnek a dolgok.
Player 2-t nemtudom sehogy se irányítani, hiába írtam át a 360controller cfg-jét arra, amire kell... akkor se jó.
Szóval tudtok TUTI megoldást?
A másik: igazából jobb lenne az a megoldás, HA LÉTEZIK, hogy 1 pc, 2 monitor. Tehát meg lehet csinálni, hogy 1 steam acc. 1 gép... de 2 monitoron 2 játékos zuzzon? :D
köszi előre is. -
#5518 Egyrészt ott van a Workshop, másrészt egy coopra kihegyezett játékot nem szoktak évekig támogatni (max DLC-vel pénzért). Itt pedig 3-4 éven keresztül elég sűrűn megkaptuk őket ingyen, úgyhogy ez nem szomorú, hanem tiszteletre méltó, főleg a mai pénzlehúzós rendszerben. L4D3-ra pedig még rohadtul nincs szükség egy jó darabig, legalábbis a HL3 előtt biztosan nincs. -
#5517 Elég szomorú, hogy már vége az L4D 2 támogatásnak mikor még kanyarban sincs az L4D3... -
Skill #5516 valakinek nincs egy fölös példánya ? megvenném.
(4 darabos pack van most olcsón steamen azért kérdezem) -
#5515 ehh,átfutottam csak a cikket.Megörültem pedig.Resi6 nem ér nekem annyit hogy l4d2-ben lássam a fícsöröket. -
#5514 Workshop fícsör azoknak, akik rendelkeznek a RE6-al. Nem DLC. Egyébként a L4D2 támogatásának már rég vége (ezért is került bele az összes mutáció)
"Create your favorite character(s) from Resident Evil 6 and submit them with the Resident Evil 6 tag to appear here. The top submissions will be included in our Official Resident Evil 6 collection that will be available next month. Check out this blog post for more information." -
#5513 Új DLC jön
Resident evil - L4D2 közös dlc-zés lesz.
Öröm hallai hogy nem hagyták magára ezt a fasza játékot
http://www.l4d.com/blog/post.php?id=10153 -
#5512 Mostanában elég gyakran írja ki a játék a "pool memory low" üzit. Általában akkor ha sokadjára lépek be, mondjuk negyedjére-ötödjére játszani.
Most vettem új ati karit legfrissebb driverrel van 8 gb ramom, ez nem kéne hogy kevés legyen... a régi karinál is csinálta ezt, mi lehet az oka, elfogy a memória? Rosszak a ramjaim? vagy szoftveres a probléma? Majdnem csúcs konfigom van és pont ez a játék köcsögösködik velem. -
#5511 ez jópofa :D -
#5510 jó soka a duma gyere őlni -
#5509 Ragequit amikor valaki ideges lesz és kilép a játék közepén. :p -
#5508 hogy mi csinálsz?:D inkább gyere steamre -
#5507 Nem mert haveroknál gondot okoz ha ragequit-tel az ember. :D
Na jó nem, én nem csinálok ilyet.^^ -
#5506 Ha haverok vagytok miért nem dobtok össze neki a játékra? Akcióban amúgy is olyan olcsó volt hogy egy iskolás is megvenné a zsebpénzéből. -
#5505 Oi! Haverjaimmal szeretnénk játszani, de csak 3-unknak van meg eredetibe a játék. Azt meg tudnánk csinálni, hogy akiknek nincs meg leszedik, felpatcheleik belépünk egy tunngle szobába és "lan"-on játszanánk. Ilyen esetbe mi (akiknek eredetibe van meg a játék) számíthatunk bannolásra? -
#5504 Privibe ha adsz steam nevet, felveszlek, aztán jöhetsz majd ha gondolod! :) -
#5503 hatalmas FAN film :D
-
#5502 akkor úgy kérdezem hogy senki nem keres társakat? -
#5501 Játszani játszunk, csak ki-ki a saját ismerősével, vagy.. a fene tudja. :) -
#5500 játszik még valaki? -
KingPunisher #5499 LEft For dead 2 mókához keresek társakat.
Steamen UrmyHun a nevem.. -
#5498 Nekem mind megvan már jó ideje:) -
#5497 Van valaki, akinek megvan a real deal achi? :DD Két haveromnak is megvettem a gémet, és próbáltam meggyőzni őket, hogy ezt kizárólag expert/realism módban érdemes nyomni, de még nem érzik :DD -
#5496 jah, majd... csak hat melo is meg asszony is... -
#5495 fiam jössz gammázni valamikor? -
#5494 Probléma megoldva. -
#5493 Közben jobban figyelve az itt a probléma, hogy a hangfájlokat wav kiterjesztéssel keresi , de nálam az összes ogg.
(Újratelepítés után is wav-ot keres)
((mondjátok,hogy nem kell átkonvertálgatni azt a pár száz hangocskát :S))
(((snd_rebuildaudiocache nem volt elég. végigfutott, de annyi.))) -
#5492 Esetleg az snd_rebuildaudiocache parancs segíthet még. -
#5491 Extras menüben kapcsold ki a custom mappokat. Az legyen csak bepipálva, amit éppen használsz. Valszeg üti egymást kettő. -
#5490 sziasztok, feltelepítettem pár custom map-ot és most nincs hang, van megoldás esetleg valahova feltöltött sound mappa , hogy ne keljen újratelepítenem? -
#5489 Csakis haverokkal. Ez multi játék, single csak "tutorial"-nak van benne:)
A tanknak a hátát vagy a fejét kell lőni. A feje mondjuk kicsi, így azt nehezebb. Természetesen előtte dobáljuk meg molotovval vagy boomer löttyel. -
Piko888 #5488 géppel vagy haverokkal nyomod?
Tankot hol célszerű lőni -
#5487 Van pár aranyam:) Mondjuk 400 óra után illik is, hogy legyen:)