5661
-
#3733 ismerős használ, de nekem is volt.. -
#3732 de így sincs értelme:D -
#3731 Campany -
#3730 Mi az hogy "Companys"?:)) Inkább Campaigns, nem?:) -
rager #3729 darki81
Az MP5-ből kiindulva Sourcemodot használsz? -
#3728 csinálltam is ezen a customon 1 videjót
xfire vagy youtube -
#3727 eredetivel mindent jó kis Custom Campanys -ok vannak -
#3726 Left 4 Dead 2 Custom Companys Pack v.1.0 (2010/ENG/RUS/ADDON)
Ez mi? Lehet használni eredeti játékkal? -
#3725 Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\cfg\video.txt
a felbontást itt tárolja, nézd meg nincs e túl nagyra téve alapból -
2001911 #3724 Hali mindenkinek. Könyörgök segítsen valaki mert már feladtam , megvetem a Left 4 Dead 2 felet telepítve de mikor indítom lekapcsol a monitor , na most vagy az alap felbontás a magas vagy a képfrisités. Böngésztem a fórumot de nem akadtam hasonló problémára , azt tudom hogy átkellene írni néhány értéket valami file ban de nem találom sajna, kérek segítsetek egy életre leköteleznétek -
rager #3723 Kössz! Pont ez kellet. :) -
#3722 L4D fan filmek
Jók lettek:) -
#3721 haver :DDD -
#3720 Pff, akkor ezt nehezebb lesz megszerezni mint gondoltam. :S -
#3719 Azt csak Steam ismerősökkel tudod megcsinálni, VS/SC menüben a team versus-t választva. Összeszedsz 3 embert, utána keresel egy másik összeállt csapatot.
Tehát nem 3 emberre van szükséged, hanem 7-re, mert Team versusban nem fogsz találni csak úgy összeállt csapatokat:) -
#3718 Más:
Kéne 3 ember egy team scavenge/versus-ra, meg akarom csinálni a "strength in numbers" nevű achievementet. Le kell győzni az ellenfél csapatát, de játék közben nem szabad kilépni mert akkor nem adja be az achit.
Vegyen fel steamen akit érdekel a dolog: Hun_Lunky -
#3717 Szerintem te kevered a CS-vel, mert abban van ilyen logo. Meg is találtam, simán importálhatod a játékba. Tessék -
rager #3716 Régebben volt egy ilyesmi céltábla spray képem:
http://onlinemediarelations.co.uk/images/20000522target.gif
Sötét színű volt, vagyis a játék eredeti alap spray képei között volt, de már nincs meg. (Nem én adtam hozzá.)
Ezen a videón a 4:30 másodpercnél az asztal fölött a falon látható:
http://www.youtube.com/watch?v=CokhPnmaIWU
Mi a NEVE annak a céltáblás képnek a játék "Spraypaint Image" menüjében? -
#3715 Azért a The Passing elég jó lett, sokkal kidolgozottabb, mint a Crash Course. Bár lehet nekem csak a cross-over miatt tetszik. :D -
#3714 eheti blogbejegyzés alapján mostmár lassan megérkezik... -
#3713 A hivatalos blogon azt írják hogy pénteken a GameTrailers tv-ben válaszolnak minden kérdésre, többek között arra hogy mikor jelenik meg a L4D1-es dlc. Egyébként ha ez is olyan összecsapott valami lesz mint a Passing, akkor nem is várom. -
MrAndree #3712 Inkább arról ejtenének szót, hogy hol van az első részhez a passing ami ugye 1 hónappal a második részhez történő megjelenés után érkezik az elsőhöz is. Mondjuk valve time szóval alapból hozzáadtam 4 hónapot de már abból is kicsúsznak lassan. -
#3711 Ez jó hír, mondjuk én leszedtem már 40pár küldetést a kb 100-ból, sok jó küldi van! Olyat is csinállhatnának, hogy még pár karaktert is tehetnének be a játékba, meg talán még fegyvereket, ugy már tökéleteslenne -
#3710 Na térjünk vissza a játékhoz... Itt azt lehet olvasni hogy a Valve támogatni fogja a custom kampányokat, méghozzá úgy hogy a hivatalos szervereiken fognak futni. A Two Evil Eyes nevűvel kezdik majd. Szerintem ez most kivételesen jó pont a Valve-tól. -
#3709 aszittem 12 bocs:D -
#3708 TE meg huzhatsz vissza a bc2 forumba, mert ott is csak beszólogatni tudsz mindenkinek !!! -
#3707 nemkeresem a feszültséget, nem kell így megsérdőni :) sorry! és amugy 29 vagyok! -
#3706 "meg bevillan a monitor alsó részébe a sok s*ar stb.."
Ha lusta vagy beállítani hogy ne villanjon be, akkor megérdemled ha idegesít. -
#3705 Egyrészt semmi esélye, hogy haverok legyünk. Másrészt próbálj kulturáltan kommunikálni (ha már nem vállalod a korodat), harmadrészt, írtam hogy azt használtok, amit akartok. Úgyhogy tessék pihenni.
És igen, biztos vagyok benne, hogy okosabb vagyok nálad, hiszen nem én keresem a feszültséget:) -
#3704 figyelj haver, elhiszem hogy okos gyerek vagy, de ezt csak kiírtam mint lehetőség, NEM kötelező, akinek van kedve meg xfiréje az jöhet! amugy meg a 221 az elég sok, és még képeket sem lehet sajna csinállni... -
#3703 221-en vannak a magyar csoportban.
Magyar
Nemzetközi
Persze azt használtok amit akartok:) -
#3702 ez egy kicsit így olyan családiasabb, szóval itt aki belép, az nemannyira idegen, meghát jó képeket lehet megosztani meg ilyesmi
Jó az a join-t kép?:D -
#3701 azért mert ott millióan vannak, meg sok külföldi meg bevillan a monitor alsó részébe a sok s*ar stb.. -
#3700 -
#3699 Öööö ott a magyar Steam közösség, chat-el, üzenőfallal, statisztikával, mindennel... miért kellene Xfire-t használni?:)
-
#3698 Üdv! Megnyitottuk a Left 4 Dead 2 -es xfire oldalt, aki játszik a játékkal és megszeretné osztani a képeit-videoit másokkal, amit játék közben készitett, az csatlakozzon hozzánk! xfirén tudunk egymásnak irni, és steamba felveheti az egyik a másikat ha ugy gondolja, és mehet is a hentelés!!! -
Geri8 #3697 Hellósztok!
Keresek left4dead2 kampányokra társakat. Nem profi hardcore gamereket, hanem mint jómagam, lelkes újoncokat, akik végigtolnák a kampányokat multiban.
xfire; steam: fgeri8 -
rager #3696 Régebben volt egy ilyesmi céltábla spray képem:
http://onlinemediarelations.co.uk/images/20000522target.gif
Lilás színű volt, vagyis a játék eredeti alap spray képei között volt, de már nincs meg. (Nem én adtam hozzá.) Ismeri valaki? -
#3695 van még 1-2 haver, aki tud valamit, csak nemmindég tudnak jönni.. De ha gondolod gyere fel HUN TS-re!
xct vagy m@k szoba -
#3694 Gib fest-el nem az:)