Left 4 Dead 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#3274 pls help 😞
Jaja, a végsõ rohamnál kellett neked átállani és beindítani, de a mini finálékat tényleg kikerülték.
Folyton együtt mozogtak, és marha gyorsan. Akkor voltak bajban, ha kettõt elkaptunk viszonylag távol egymástól (egyesével mentették meg õket), de a tank ellen töketlenek voltak.
Folyton együtt mozogtak, és marha gyorsan. Akkor voltak bajban, ha kettõt elkaptunk viszonylag távol egymástól (egyesével mentették meg õket), de a tank ellen töketlenek voltak.
Ha bekapcsolod a csíteket, akkor van egy változó, valami "all_bot_team 1", vagy valami hasonló, amit ha beállítasz, akkor mennek a botok maguktól a pályán. Már a L4D1-ben szórakoztunk ezzel.
Egész ügyesek egyébként, csak néhány helyen csinálnak fura dolgokat. Pl a liftnél No Mercy-n nemigen tudtak mit kezdeni. Ha jól rémlik, akkor nem indították el a mini-finálét, hanem nemes egyszerûséggel felteleportáltak, de ebben nem vagyok biztos.
Egész ügyesek egyébként, csak néhány helyen csinálnak fura dolgokat. Pl a liftnél No Mercy-n nemigen tudtak mit kezdeni. Ha jól rémlik, akkor nem indították el a mini-finálét, hanem nemes egyszerûséggel felteleportáltak, de ebben nem vagyok biztos.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
gratu! Ez fasza lesz😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
a képernyõ felbontást hol lehet beállitani hogy minden inditásnál megmaradjon? 😞
Majd csak akkor szeretnék publikus alfát (béta még messze van), ha az elsõ három map kész, mert az elsõ map szó szerint a legelsõ elkészített pályám, és meg is látszik rajta - elég trehányul lett összerakva, és nem árt ha az utána lévõk dobnak kicsit a kampányon.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
LINK
Egyelõre csak az elsõ pályából vannak fenn képek, a másodikból majd csak akkor ha teljesen kész.
Egyelõre csak az elsõ pályából vannak fenn képek, a másodikból majd csak akkor ha teljesen kész.
mutatsz belõle képeket?😊
Ron: Hát kérdésem az lenne jó sok... Inkább felvennélek steamen és ott konzultálnánk, mert így csak off topik lenne belõle. A pályádra is kíváncsi lennék, a régi duke nukem nagy kedvencem volt.
Neon: Ismerõs a helyzet, mikor már 20-adjára próbálkozom valamivel és még mindig nem jó, néha ott is hagyom a fenébe. A scriptelésig én még el se jutottam, bár a source sdk viszonylag könnyen tanulható, ha már tudja az ember hogy mit hol keressen, és nem azzal telik az idõ hogy fogjon hozzá. Én pl. a tutorial videók nélkül nem is boldogulnék sehogy...
Paul: Az erõs túlzás, már hónapok óta hozzá sem nyúltam a pályámhoz. 😄
Neon: Ismerõs a helyzet, mikor már 20-adjára próbálkozom valamivel és még mindig nem jó, néha ott is hagyom a fenébe. A scriptelésig én még el se jutottam, bár a source sdk viszonylag könnyen tanulható, ha már tudja az ember hogy mit hol keressen, és nem azzal telik az idõ hogy fogjon hozzá. Én pl. a tutorial videók nélkül nem is boldogulnék sehogy...
Paul: Az erõs túlzás, már hónapok óta hozzá sem nyúltam a pályámhoz. 😄
Én elkezdtem egy kampányt, konkrétan a Duke Nukem 3D elsõ epizódját átültetve L4D2-be hogy azért a Left4Dead világába is illeszkedjen valamelyest. Az elsõ map már kész, a másodikkal is elég jól haladok, ha kérdésed van lõdd, max nem tudok rá válaszolni.
persze!
Te😄
Te😄
nekem van kedvem ilyesmikhez csak mindig van egy pont ahol elakadok és nincs kedvem szarakodni napokig a megoldással... pláne hogy meg se tudnám oldani... bár L4D-ben még nem próbáltam mapot csinálni, de pl. CoD-ban meg Company of Heroes-ban mindig a bescriptelésnél akadtam el és kurvára meguntam és megutáltam az egészet
L4D2-höz ez lesz még király kampány, ha egyszer elkészül.
Amúgy miért van az hogy egy csomó játékos közül alig akad olyan aki pályát is akar csinálni? <#vigyor3>#vigyor3> Konkrétan van egyáltalán magyar mapper aki L4D-hez csinált már pályát? Mert felvenném vele a kontaktot, hátha tanulnék tõle. <#worship>#worship>
Amúgy miért van az hogy egy csomó játékos közül alig akad olyan aki pályát is akar csinálni? <#vigyor3>#vigyor3> Konkrétan van egyáltalán magyar mapper aki L4D-hez csinált már pályát? Mert felvenném vele a kontaktot, hátha tanulnék tõle. <#worship>#worship>
Ez igy van de kiváncsi leszek a jövö heti Mutationra 😄
ha minden igaz a cimbõk kiderül hogy csak egyedül leszünk a több száz zombi ellen 😄
ha minden igaz a cimbõk kiderül hogy csak egyedül leszünk a több száz zombi ellen 😄
Hordát persze hogy lehet irányitani azt csinálsz velük amit akarsz !
Te határozod meg hogy milyen nagy hordát szabaditasz a túlélökre !
Mit csináljanak a special infectedek stb.. xD
Te határozod meg hogy milyen nagy hordát szabaditasz a túlélökre !
Mit csináljanak a special infectedek stb.. xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze csakis sourcemod plugin segitségével
A jónépnek új mutation kellett volna csak a valve megint lusta így inkább visszaszavaztattak egyet...
Why so serious?
Egyenlöre még csak 1 részhez van de már folymatban van a Silent Hill átportolása az L4d2-be ! De elég sok idõ igy is nagyon sok idö telt el mire final verzió lett a Silent Hillböl az l4d1-hez !
Amugy néztem hogy müxik-e ha bemásolom az L4d2 addons mappába de sajnos nem jött össze !
Amugy már nemcsak Silent Hill map van az l4d1-hez hanem már Resident Evil 2 map is ! Tiszta Resi2 hangulat. nagyon cool.
Amugy néztem hogy müxik-e ha bemásolom az L4d2 addons mappába de sajnos nem jött össze !
Amugy már nemcsak Silent Hill map van az l4d1-hez hanem már Resident Evil 2 map is ! Tiszta Resi2 hangulat. nagyon cool.
hjam én pl. az inf gameplayt is várom, ha minden igaz jön egy olyan is, ahol infectedet játszunk, az AI meg a túlélõket 😊 Jópofa lenne 😄
Hogyha lehetne hordát irányítani, az aztán pláne besza behu lenne 😄
Hogyha lehetne hordát irányítani, az aztán pláne besza behu lenne 😄
😞(((
SI nélküli sok-sok zombis mjútésönt akarok tesztelni!!44
SI nélküli sok-sok zombis mjútésönt akarok tesztelni!!44
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez kellett a jónépnek nekem a Bleed out jobban bejött arra is szavaztam de mégis a törpés nyert.
Ime egy kis statisztika a Silent Hill hadjáratból 😄
1. Old Silent Hill 8p 45s
2. School 23p 8s
3. Alternate School 36p 02s
4. Church 46p 15s
5. Hospital 54p 40s
6. Alternate Hospital 1ó 24p
7. Other Church 1ó 42p
8. Sewers: 2ó 2p
9. Motel: 2ó 28p
10. Amusement Park: 2ó 46p
11. Nowwhere: 3ó 2p
12. Finale: 3ó 15p
1. Old Silent Hill 8p 45s
2. School 23p 8s
3. Alternate School 36p 02s
4. Church 46p 15s
5. Hospital 54p 40s
6. Alternate Hospital 1ó 24p
7. Other Church 1ó 42p
8. Sewers: 2ó 2p
9. Motel: 2ó 28p
10. Amusement Park: 2ó 46p
11. Nowwhere: 3ó 2p
12. Finale: 3ó 15p
Habár a Silent Hill-bõl csak az els rész maradt ki de már az is be lett potolva hála az L4d-nek xD ! Már annyit játszottam vele hogy szinte mind a 11 map rejtvényei ott vannak a fejemben ! xD
az igen, én magán az elsõ pályán vagy háromnegyed órát bolyongtam 😄 Nem árt, ha az ember ismeri is a Silent Hillt... 😊
Nekem mondod ! Én nagy L4D SH fan vagyok ! Egy helyben végigvittem mind a 12 mapot ! Persze easy fokozaton ! Böven elég volt azon is mert már agyon moddoltam sourcemod pluginokkal az L4d1-et ! Jah és közbe szépen jöttek is a többiek a játékba ! Finálét nem beleszámitva a 11 mapot 3 óra 2 perc alatt vittük végig ha a finálét is beleszámoljuk akkor kb 3 óra 15 perc volt összesen !
Én benne vagyok bármilyen L4d mészárlásban ugy hogy rám számithatsz de csakis custom map-okon mert az alap mapok már eléggé unalmasak !
nem az teee 😄 A mutationba kéne 😊 Tudod, be volt ígérve egy láncfûrészes és egy katanás mészárlás is 😊
Nincs kedvetek játszani ma egyet? Tegnap rámjött, de csapatszellemmel nem találkoztam egyik szerveren sem😊 Amolyan last stand lett belõle, ha meghaltam otthagytak😊
[merlinw.org]
hamarosan megírom az 5. hétrõl is a hírt totall4d-re csak egyelõre szeretnék felébredni 😊
Ha utánaolvastál volna akkor tudhatnád hogy múlt héten arra lehetett szavazni, hogy melyik mutation térjen vissza ujra 1 hétre közkivánatra !
Ezek közül lehetett szavazni ! Last Gnome of the Earth Bleed Out és a Follow The Liter. És mivel a törpés mutation nyert nagy fölénnyel megint, ezért ezen a héten ujra marad megint a törpés mutation !
Viszont jövö héten a Last Man of Earth mutation lesz. Finally xD
Most arra lehet szvazni melyik a kedvenc special infected-ed ? 😄
Jah és végleg bekerült a Realism Versus a játékba.
Ezek közül lehetett szavazni ! Last Gnome of the Earth Bleed Out és a Follow The Liter. És mivel a törpés mutation nyert nagy fölénnyel megint, ezért ezen a héten ujra marad megint a törpés mutation !
Viszont jövö héten a Last Man of Earth mutation lesz. Finally xD
Most arra lehet szvazni melyik a kedvenc special infected-ed ? 😄
Jah és végleg bekerült a Realism Versus a játékba.
Ezen a héten miért nincs új mutation?
amúgy már másodjára futok egy olyan bugba hogy kb az egész map textúrái eltûnnek és a nagy fehérségbe megyek. alt+tab megjavítja de utána meg erõsen szaggat.